Söta saker att göra för din pojkvän

söta saker att göra för din pojkvänVägen till din pojkväns hjärta är inte bara genom magen. Det finns gott om söta saker att göra för din pojkvän som kommer att smälta hans hjärta. Psykologi idag experter rapporterar att den mest direkta vägen till att bygga en djupare och mer meningsfull relation är att göra en medveten ansträngning för att visa din pojkvän att du tänker på honom. Det betyder inte att du måste spendera mycket pengar eller bli komplex. Allt du behöver göra är att ge honom små påminnelser om att han är den enda i ditt huvud.

Det är relationsförbindelsen som kommer att bygga ditt band starkare. Och ju djupare din anslutning är, desto mer sannolikt är det att du håller. Det handlar om att välja att räkna ut det goda och det dåliga, som alla håller dig ihop längre.Ingen går någonsin i ett förhållande som förväntar sig att gå ihop.Investera tiden att tänka på söta saker att göra för din pojkvän - Pinky Swear lovar att du kommer vara glad att du gjorde det

1. Ta honom till din speciella plats

De flesta av oss har en speciell plats som vi vill gå till när vi bara vill tänka eller komma bort från allt. Genom att ta din pojkvän med dig visar detta honom att du är villig att släppa in honom. En gest som betyder mycket för att visa honom hur mycket du verkligen bryr dig.2. Kyssa honom

Oavsett om det är framför hans vänner eller bara går ner på gatan. När du kysser din pojkvän offentligt signalerar du för världen att du tas och att du bara har ögon för honom. Ett bra steg i att hjälpa till med osäkerheten som ofta uppträder, särskilt i oskuldsrelationer.

3. Håll i händerna

Genom att nå över och ta tag i dina pojkväners hand visar du än en gång honom att du vill vara med honom, att du är stolt över att vara hans tjej. Samtidigt tillkännager du för alla i närheten att ni två är ett par och är säkra på det. Ett fantastiskt fysiskt drag som är allmänt erkänt och kraftfullare än ord.

4. Få honom en speciell gåva

Detta betyder inte att du bara går in i sortimentet och tar honom en chokladkaka; om du kanske inte får hans favoritslag. När du köper honom en speciell liten gåva som är unik för honom som fångar hans odelade uppmärksamhet, säger du till honom att han är speciell. Gåvan som går tusen mil.

5. Ta ett bubbelbad med honom

Trevliga varma bubbelbad är en bra väg att komma närmare din pojkvän. Ju varmare desto bättre och se till att du har massor av skum. Chansen är stor att detta kommer att leda dig till mycket roligare också!

6. Vad sägs om en trevlig romantisk promenad

Det är verkligen tanken som räknas och genom att göra en poäng att ta din pojkvän för en trevlig romantisk promenad, bara ni två, kommer denna söta och väldigt söta gest verkligen att få din man att känna sig speciell. Och när din pojkvän känns speciella riktigt bra saker händer.

7. Skriv honom en speciell anteckning

Att göra tiden att skriva din man till ett speciellt meddelande kommer bara att föra dig närmare varandra. Det betyder att han får din odelade uppmärksamhet och det är bara riktigt söt. Det behöver inte vara snyggt och du behöver inte vara författare eller poet för att göra det.

Skriv bara ner en tanke som har mening och ge honom den.

8. Kram honom alltid

Kraming är ett utmärkt sätt att visa tillgivenhet och få din pojkvän att känna sig som den speciella kille han är för dig. Så det är VIP att du kramar honom varje chans du får. Kram honom när du ser varandra och kram honom säkert när han lämnar.

Oavsett vad, denna gest ger bara positiv energi.

9. Jag älskar dig

Dessa tre magiska ord har så stor kraft att du bör använda dem när du får chansen; men bara när du menar det. WebMD experter säger att om du använder dessa ord när det inte finns någon äkta mening, kommer de faktiskt att skapa en negativ mental kraft som faktiskt skapar en kil i ditt förhållande.

Det är vettigt eftersom du aldrig ska använda dessa ord ur sitt sammanhang eller ta dem för givet. Så var klok när du säger till din pojkvän 'Jag älskar dig.'

10. Påminn honom om att han är den enda killen för dig

Alla har osäkerhet och det är mycket viktigt att du gör din pojkvän medveten om hur mycket han betyder för dig. Tänk på hur du mår när han berättar vad du menar för honom? Det ger dig en känsla av att du är den lyckligaste kvinnan på planeten; det borde ändå.

Var noga med att ge tillbaka tjänsten bara för att.

11. Gör en punkt att spendera så mycket tid du kan med honom

Förutom hälsa är tid förmodligen din mest värdefulla tillgång. Tiden står inte stilla för någon och när du lägger ner så mycket tid du kan med din pojkvän visar du honom att han har mening för dig. Naturligtvis är detta viktigt i alla tillitsfulla och kärleksfulla relationer.

Ju mer tid du spenderar med rätt kille, desto djupare blir din anslutning och det är fantastiskt. Om du verkligen älskar din pojkvän, ta dig bara tid att visa honom. Ganska enkelt.

12. Stirra på honom

Den här kanske känns lite konstig först, men att stirra på din pojkvän visar att du är säker på honom. Det betyder att du vill titta på honom och det är en bra sak i ett förhållande. Huffington Post säger att du bör göra en poäng att titta på din pojkvän, titta på honom direkt när du är tillsammans, om du vill att han ska veta att du bryr dig.

13. Somna på honom

Män är naturligt född för att vara leverantör och skyddare. Och när du visar honom att du har komfortnivån och förtroendet att somna på honom, får det honom att känna sig underbart kraftfull - sådana män!

Oavsett om du tittar på en film eller bara kyla i soffan, om du kan somna på honom är det bara en bra sak.

14. Dans för honom

Nu behöver du inte vara en bra dansare för att dra av den här; men om du är det är bonus. Genom att ge din pojkvän en dans visar du honom dina sanna färger. Oavsett om det är en sexig och förförisk dans eller en vild och galen dans som släpper loss till din favoritlåt, den här gesten är förtjusande och kommer bara att göra dig så mycket mer älskvärd. Lita på mig här.

15. Låt honom bära dig till sängs

Tänk bara Jane och Tarzan här! Herrens kondition experter rapporterar hur män faktiskt behöver känna sig starka, det är i deras genetiska sammansättning. Ett bra sätt att låta dem få sitt ögonblick i solen är att låta dem ta dig till sängs. Detta ger honom möjlighet att visa upp sin enorma styrka till sin vackra hjälplösa jungfru i nöd!

16. Sjung bort

Återigen behöver du inte ha en bra röst för att få den här. Allt du behöver göra är att skruva upp musiken och börja sjunga. Och om du verkligen är medveten om din röst, varför inte prova den i duschen först? Alla låter bra i duschen, eller hur?

17. Doodle för honom

Det här är en riktigt söt gest för att visa din man lite av din kreativa sida. Om du älskar att måla bör du färga honom en bild och underteckna den för honom. Det är bara ett sött sätt att visa honom att du tänker på honom och att du verkligen bryr dig.

18. Du ber honom att äta middag

Visst är det normalt mannen som ber damen att äta middag men det är verkligen sött om du byter upp det lite. Vad sägs om att du tar en stick för att överraska honom med en middagsförfrågan. Detta betyder inte att räkningen är din att plocka upp, men gesten säger allt.

19. Jag älskar dig klisterlappar

Detta är ett fantastiskt sätt att låta din man veta att du tänker på honom. Gå och köp ett paket med klisterlappar från butiken och gör en punkt att sätta 'Jag älskar dig' -anteckningar slumpmässigt runt. Du kan sätta dem på hans badrumsspegel, på kylskåpet, i hans bil och till och med i hans portfölj.

En söt liten påminnelse om att han är den du tänker på.

20. Lär dig att tillgodose sina behov

Alla har preferenser och toleranser och det är viktigt att du räknar ut vad dina pojkvänner är och ser till att de uppfylls. Om han behöver sova, försök att inte hålla honom uppe för sent. Om han älskar morgonsex, bör du försöka se till att han får vad han vill när han vill ha det.

När du verkligen lägger din partners bästa för din egen, kommer du att belönas.

21. Visa honom att du tar en risk

Livet handlar om balans. Och för att hitta balans måste du ta risker. Visa din pojkvän att du är villig att ta en risk, särskilt för honom, och det kommer långt att visa honom att du bryr dig.

22. Bjud in honom till en romantisk film

Romantik är kärleksdansen. När du öppet bjuder in din pojkvän att delta i en romantisk situation får du honom att känna sig speciell. Känslor och logik blandas inte, vilket gör det så mycket viktigare att du blir romantisk med din partner eller åtminstone tittar på en film om det.

23. Gosa under stjärnorna

Det här är ett utmärkt sätt att ha en liten på en gång med din pojkvän utan distraktioner. Inslagna i varandras armar under stjärnorna är verkligen ett utmärkt sätt att stärka din anslutning.

24. Berätta för honom en hemlighet

Om du inte öppnar för din partner och släpper in honom kommer du aldrig att ha den speciella anslutningen så många par hävdar att de vill ha. Visst måste du sätta dig själv där ute när du gör det men det kommer med territoriet. Berätta för honom en hemlighet och om han gör detsamma i gengäld har du en vaktmästare.

25. Gör upp en ursäkt för att bara höra hans röst

Det här låter kanske lite ostlikt men det är allt annat än. Det tar inte lång tid för honom att räkna ut att du gör det bara för att du vill. Det är skönheten i det.

26. Be honom träffa föräldrarna

Detta är ett stort drag för de flesta par; när du får din pojkvän att träffa din familj. Om du verkligen gillar den här killen finns det verkligen ingen anledning till att du inte vill att din familj ska veta lite om honom. Se bara till att han kommer att känna sig bekväm med det. Så prata med honom först och se till att ni båda är överens om att det här är bra.

Det är verkligen sött när du tänker på det.

27. Bjud in honom till ett spelfest

Om din pojkvän är ett sportfantaster finns det många sätt du kan överraska honom på. Om pengar tillåter kan du köpa honom en biljett till hans favoritspel eller en fin tröja av hans favoritspelare. Du kan också bjuda in honom för att titta på spelet, göra snacks, bära lagtröjan eller åtminstone färgerna och hjälpa honom att heja på sitt lag.

Kolla in vår andra artikel: Söta smeknamn för killar.

28. Gör honom till en överraskningsfödelsedagsfest

Om du känner hans vänner, bjud in dem till hans överraskande födelsedagsfest. Spela hans favoritmusik och gör sin favoritmat. Detta kommer säkert att få honom att le och inse hur lycklig han är att ha dig. Om du inte kan göra en fest, fyll hans bil med dussin födelsedagsballonger, det är också en överraskning.

Använd dessa enkla men effektiva metoder för att stärka relationen du har med din pojkvän. Låt honom känna sig speciell och älskad och det finns utan tvekan större och bättre är precis runt hörnet.

Hur du kan förbättra ditt förhållande

1. Gör en tid för att arbeta med ditt förhållande

Det är inte alltid lätt att hitta tid i ditt liv för varandra, men det är väldigt viktigt om du vill förbättra din känslomässiga koppling på allvar. Förhållanden tar arbete och det betyder att du kommer att behöva göra ett fysiskt möte med varandra, annars kommer det aldrig att hända.

Hon vet relationsexperter påpekar att ni båda måste förbinda sig i era kalendrar för att regelbundet avsätta tid för att arbeta med era förhållandeproblem om du vill bygga ditt band starkare.

Problemen kommer inte att försvinna om du skickligt sveps under mattan. Istället kommer de att manifestera sig i negativ makt och slå tillbaka med hämnd.

Var smart och gör bara mötet. Om han betyder något kommer du att göra det.

2. Lär dig igen hur man pratar trevligt med varandra

När du träffades första gången är det troligt att du var på ditt bästa beteende; smekmånadsfasen. Tiderna förändras och livet går framåt och med detta kommer det faktum att många människor börjar bli lata och glömma sitt sätt mot varandra.

Och när du slutar anstränga dig för att vara trevliga mot varandra, när en hårdhet dyker upp i det blå, börjar det hela bryta ner. Vidta åtgärder för att förhindra frånkoppling här och gör en medveten ansträngning att prata med varandra med respekt och kärlek även när du känner för att göra något annat.

Ta bara aldrig för givet den speciella killen du har framför dig och ett av de enklaste sätten att visa att du älskar honom är att alltid vara artig och respektfull. Gör dig bättre också.

3. Satsa lite på ditt utseende

Så många människor som jag känner verkar inte ge skit om hur de ser ut efter att de är gifta. Tråkigt men sant. Kanske handlar det om att bara bli för bekväm efter att du har knuten. Eller till och med bara att vara med någon lång tid ger dig mentalt tillstånd att börja låta dig gå lite.

Låt inte det hända.

Du kanske tränade regelbundet när du var singel och nu när du har en kille har du låtit det glida. Kanske brukade du alltid klä dig snyggt när du lämnade huset och nu sparkar du ofta ut till hörnbutiken i dina svettningar och en hästsvans. Något du aldrig någonsin skulle ha låtit din pojkvän se när du började träffa.

Gör dig själv en tjänst och gör lite ansträngning för ditt utseende. Lova att du blir glad att du gjorde det.

4. Gör datumnätter

Oavsett hur upptagen livet blir måste du stanna och lukta rosorna med din partner. Det betyder att ni båda kommer att behöva ta tid i era livliga liv bara för varandra. Även om det bara tar en timme att ta en kopp kaffe eller gå en promenad är det mycket viktigt om du vill behålla din anslutning och stärka den ytterligare.

Det kommer alltid att finnas arbete och ytterligare familjeåtaganden för att komma i vägen. Och om du inte gör datumkvällar, innan du vet ordet av det kommer månaderna att ha flögit förbi utan att verkligen spendera någon kvalitetstid med varandra. Visst att du är mycket med varandra men det är inte detsamma när du inte är 100% fokuserad på varandra.

Börja med att åta dig att ha en månatlig datakväll tillsammans och behandla det som en läkarmöte. Ännu bättre om du kan schemalägga dem varje vecka. Ni måste båda sitta ner och ta reda på vad som fungerar och hålla fast vid det. Om du värdesätter din relation måste du göra det här.

5. Det förflutna är det förflutna

Så många par gör misstaget att kontinuerligt ta upp tidigare misstag. Det förflutna är det förflutna av en anledning; lämna den där. Det finns inget att vinna på att ta upp det faktum att din pojkvän glömde din årsdag förra året. Allt som kommer att göra är att skapa spänning och få honom att känna sig som en förlorare.

Det som är viktigt är vad som är nu och det är det som behöver din odelade uppmärksamhet. Titta mot att bygga nya livserfarenheter som kommer att stärka ditt engagemang för varandra, inte destruktiva has-bönor som så småningom kommer att skapa din bortgång.

6. Dags att bli fysisk

När du fysiskt rör din partner ansluter du. Alla friska relationer behöver fysisk interaktion och för att skapa den väsentliga känslomässiga kopplingen i ett förhållande behöver du gåvans beröring. Inte bara när du är i sovrummet eller i en intim situation, utan närhelst du är nära varandra.

Det betyder att du bör nå ut och röra vid honom när du äter lunch. Kyssa honom bara för att du känner för det och var inte rädd, slå en fin stor björnkram runt honom bara för att du kan. Ju mer du visar din tillgivenhet för din pojkvän desto mer kommer han att uppskatta och älska dig för det. Behöver inte vara touchy feely hela tiden men touchy-feely är bra.

7. Bli rolig

Du behöver inte vara en skämt för att få den här att fungera. Det är bara viktigt att du har förmågan att skratta med din partner och om du är rolig är det naturligtvis ännu bättre. Det är sant att skratt är den bästa medicinen. Den snabbaste vägen för att vända dagen direkt när den precis börjat skit.

När du skrattar kan du inte vara arg; det är fysiologiskt omöjligt.

De Mayo Clinic rapporter skrattar är en stressavlastare. Vilket innebär att ju fler människor skrattar desto mindre är det troligt att de blir sjuka; löst talat.

När du skrattar från magen släpper du ut endorfiner som du kan göra när du springer, hormoner som får dig att må bra. Och när du mår bra tar du bättre beslut, har mer energi och tenderar att vända livet till ett positivt perspektiv. Allt bra när det gäller vårdande och växande relationer.

När du är i tvivel är det bara att skratta. Du blir glad att du gjorde det.

hur man vet att din fru älskar dig

8. Åta sig att inspirera varandra

Studier visar att lyckliga par som inte gräver varandra och inspirerar varandra, har en starkare koppling. De arbetar tillsammans för att förbättra varandra positivt och utan reserv. Det betyder att du måste göra en poäng för att hjälpa din pojkvän att se vad som är bra med honom och uppmuntra honom att arbeta med de saker han inte är så nöjd med.

Det handlar inte alls om att gnaga varandra, utan ta sig tid att vara öppen och förståelse och positivt fokuserad på att stärka er själva individuellt och separat.

Om du är allvarligt kär finns det oändliga söta saker att göra för din pojkvän som säkert får honom att känna sig som en kung. När det gäller relationer kommer ni båda att behöva förbinda sig att tänka på kreativa sätt att stärka ditt band dagligen. Och glöm aldrig att det ofta är de minsta gesterna, som att lämna honom en anteckning som innehåller mest slag.

Positivt, äkta, kreativt och tankeväckande tar dig dit du vill vara i din relation med det ultimata bandet.

Lycka till!

306aktier