Söta sätt att be en flicka ut

Flickor gillar lite romantik, så när du lägger en kreativ söt tanke i hur du frågar en tjej, finns det en god chans att du kommer att träffa en längre tid.

Oavsett vad, du måste se till att du lägger lite ansträngning på att fråga henne, oavsett om det är ett första datum eller om du har träffat ganska länge. Hon kommer att uppskatta din ansträngning, och ju mer kreativ och söt du är, desto bättre!Det råder ingen tvekan om att det kan vara ganska skrämmande eller skrämmande att fråga en tjej; kanske det är därför så många killar tar så lång tid att ställa upp den stora frågan.Sanningen ... om du är seriös om en tjej och du tror att du faktiskt kan starta ett förhållande och få det att gå någonstans speciellt, måste du se till att hon förstår att du kommer att göra vad som krävs för att detta ska hända.Låt henne inte vänta, för någon annan man kommer in och sopa upp henne.

Genom att fråga henne snyggt kommer du att visa henne att du har tänkt på det allvarligt och att du verkligen vill att hon ska vara din flickvän.

Det är dags att bli söt!

Söta sätt att be en flicka ut

1 - Var kreativ och ta henne på ett riktigt tankeväckande datum

Du måste anstränga dig för att göra dina 'vanliga' datum annorlunda. Det betyder inte att du måste ta henne till en snygg restaurang eller köpa henne något extravagant. Men du måste visa henne att du har gett det här datumet riktiga tankar, och du måste göra det speciellt för henne. Du vill att hon ska komma ihåg det.

Om hon älskar promenader, se till att du gör något speciellt för att göra denna promenad till det bästa av det bästa. Överraskningar på vägen är också ett bra drag. När du bestämmer dig för att bli tankeväckande kommer du att komma in i hennes hjärta i stor tid.

2 - Välj en speciell dag - som hennes födelsedag

Det här är en snabb väg för att visa din söthet som frågar henne. Men om hennes födelsedag har kommit och gått kommer den här uppenbarligen inte att fungera. Om hon har en födelsedag som kommer, gör det minnesvärd genom att fråga henne på sin speciella dag.

roliga videor att skicka din flickvän

Om du får tummen upp, prata om ett fantastiskt sätt att komma ihåg din årsdag.

3 - Försök att skriva henne ett dikt

Detta är särskilt effektivt om hon är romantiker. Var inte blyg eftersom jag lovar att hon kommer att älska vad du än skriver. Det är tanken som räknas, och när du öppnar dig för att vara sårbar för henne kan du inte förlora, inte om hon ändå är rätt tjej för dig.

Om du är spel för att vara extra söt, leverera dikten till henne rad för rad hela dagen.

4 - Skriv din begäran på sand, snö eller fönster

Håll det enkelt och fråga den här speciella flickan genom att helt enkelt skriva den i sanden, snön eller till och med spegeln. Att dra av den här när hon inte står bredvid dig är ännu bättre. Även om du måste skriva det när hon är med dig, är det fortfarande super sött.

5 - Ställ in en skattjakt

Flickor älskar ett sött spel. Att få henne att springa runt och lösa gåtor med dina ledtrådar är ett fantastiskt sätt att fråga henne och se till att hon kommer ihåg denna sötma. Detta kommer att väcka henne inifrån och ut. Visst borde den sista ledtråden leda till dig och be henne ansikte mot ansikte att gå ut med dig.

6 - Försök sätta den i en förmögenhetskaka

Prata om en super söt väg för att fråga en tjej. Om du kan baka den här kakan själv, ännu bättre. Det finns inget sätt att hon kan säga nej till det här helt söta sättet att fråga henne.

7 - Ge henne budskapet i en ballong

Vissa killar blir naturligtvis nervösa och tungbundna kring kvinnor. Inga bekymmer för den här rutten tar bort trycket. Gör henne en personlig ballong som frågar henne ut. Du kan knyta den till hennes bil eller kanske till hennes dörr hemma.

8 - Spela bara henne en låt

Se till att du inte provar den här om du inte har åtminstone musikalisk talang. Om det finns någon väg att fånga en flickas hjärta, är det genom att spela henne en personlig låt.

Du kanske vill ta henne till en öppen mikrofon och överraska henne där. Du kan också försöka serenadera henne utanför hennes fönster.

Om du vill få en flickas hjärta att smälta bör du prova den här vägen för att visa henne hur söt du kan fråga henne.

9 - Be några vänner om hjälp

Den här är jättebra om du verkligen gillar en tjej. Be några vänner träffas någonstans och hålla uppslagstavlor med dig och fråga henne. Hon kommer att älska det. Dessutom hjälper det att ha några vänner ombord.

10 - Baka det till henne

Du behöver inte ha bakningstalanger för att dra av den här. Ta reda på om hon älskar kakor, muffins, muffins eller tårta. Hitta sedan det perfekta receptet, följ det steg för steg och skriv ditt meddelande överst.

Var kreativ och kom ihåg att hon kommer att tycka att du är supersöt bara på grund av tanken du lägger på den här frågan.

11 - Ta dig tid att skapa den perfekta atmosfären

Kvinnor kan inte låta bli att älska blommor och mjukt brinnande ljus. Men ännu mer, flickor älskar den perfekta atmosfären. Ta dig tid att skapa den perfekta romantiska atmosfären. När du har en tankeväckande atmosfär att fråga henne, gör du det definitivt minnesvärd.

Flickor blir trötta på de konstanta lama upphämtningsraderna som 'du är het' eller 'vad händer?' Dessa linjer fungerar för vissa tjejer men inte grödan. Kvinnor uppskattar de romantiska killarna som arbetar lite för att räkna ut den bästa vägen att fråga en tjej.

12 - Bli djärv med latten

En bra väg att be en flicka ut och få henne att känna sig speciell är att skriva en anteckning längst ner på morgondrycken. Det kan ta några gånger att köpa hennes morgonlatte innan du får modet att fråga henne, men lita på mig, det är verkligen värt det.

Skriv meddelandet på koppen och lämna det till henne. Det finns inget sätt att hon kan motstå den här.

13 - Ge henne lite av ditt tandkött

Det här är ett riktigt sött sätt att fråga en tjej. Du måste göra lite förberedelser först. Använd en sharpie så att hon inte missar den. Fråga henne på tandköttförpackningen, och hon kommer säkert att uppskatta dig för den omtänksamma mannen du är.

14 - Bli kreativ och journal

Den här vägen för att be en tjej ut kommer att göra henne gush. Köp en dagbok och skriv lite om alla tider du har hängt med varandra. När du är redo, ge henne tidningen med alla dessa minnesvärda tankar och sätt frågan. Be henne att vara din flickvän, och jag är ganska säker på att du kommer att få ett fast ja.

15 - Åtgärd på en offentlig plats

Den här är lite modigare, och du kommer att vilja vara ganska säker på att hon kommer att säga ja innan du lägger ditt hjärta på en lem. Förstå att du sätter press på henne när du frågar henne framför en folkmassa.

Om hon gillar baseball kanske du vill ta henne till ett spel och få lite hjälp från annonsörerna för att sätta dig på jumbo-tron så att du kan be henne att vara din tjej. Att skriva det på ett papper för att hålla upp är det enklaste.

Använd din fantasi. Nyckeln är att se till att du frågar henne med så många människor som möjligt.

16 - Låna hennes telefon

Den här tar lite tid och tålamod. Allt du behöver göra är att få tag på hennes telefon i några minuter utan att hon vet. Naturligtvis är detta det enda godtagbara skälet för att komma in i hennes mobiltelefon!

Ändra ditt namn och din bild i hennes kontakter till något riktigt sött. Sätt tillbaka telefonen och ring henne för att be henne att vara din flickvän. Garanterad kommer hon att vara över månen för att vara din tjej.

17 - Prova The Pizza Route

Det enda bättre än att ha en tjej som öppnar en pizza för att upptäcka en förlovningsring är att få henne att öppna lådan för att hitta ett supersött meddelande som ber henne att vara din gal. Hon kommer definitivt att sikla för mycket för att säga nej!

18 - Gör ditt drag på filmerna

Det här är ett supertrevligt sätt att fånga hennes uppmärksamhet och få henne att vilja vara din flickvän. Allt du behöver göra är att ta tag i hennes filmbiljett och ställa frågan på den. Ge det naturligtvis till henne innan du går in i teatern och se till att du frågar henne något specifikt, som portnumret, bara för att se till att hon tittar på det.

Du kommer att vara i hennes hjärta för alltid med detta tillvägagångssätt.

19 - Dyk in i hennes inre nörd

Om din tjej råkar gilla att sitta längst fram i klassen, är det här ett superklart sätt att fråga henne. Ta tag i hennes lärobok och skriv ditt meddelande på de sidor du vet att hon kommer att titta på. Om du inte vill graffiti boken kan du skicka en anteckning som hon säkert kommer att märka.

Du kommer att räkna ut ganska snabbt om du har mycket kemi tillsammans.

20 - Använd bokmärkesmetoden

Ta reda på vilken bok hon läser och placera en fästis i den. Håll det smart och se till att du får henne att le med anteckningen. Hon kommer säkert att säga ja.

21 - Skriv bara

Du behöver inte vara extremt kreativ för att få den här att fungera. Skriv henne några gåtor på papper med några ljusa markörer. Ställ henne några frågor och ge henne en ruta i slutet där hon kan kontrollera 'ja' eller 'nej.'

Att gå till alla dessa problem borde ge dig ett stort ja!

22 - Gå Instagram Crazy

Ta dig tid att lägga upp ett riktigt sött foto av något du vet att hon håller nära och kär i hennes hjärta. Allt du behöver göra är att ställa henne den stora frågan!

23 - Klassrummet

Naturligtvis fungerar den här bäst om ni båda går i skolan. Skriv en enkel anteckning och be henne om ett ja eller nej-svar. Om hon kommer att säga ja är allt hon behöver göra att le till dig. Om det är nej, låt henne göra somersault eller backflip, något super löjligt som får henne att skratta.

24 - Cheesy Food Route

Ibland är det okej att bli lite ostig med frågan. Lägg ut en skål med apelsiner och skriv, 'Orange du glad att jag ber dig att gå ut med mig?'

Det finns en liten risk med den här, men den fungerar.

25 - Prova The Emoji Way

Det verkar som om alla använder emojis idag. Försök att fråga henne med bara emojis. Det här tar lite skicklighet, men jag är säker på att du klarar utmaningen om du verkligen vill gå ut med den här tjejen.

Det finns rätt och fel sätt att fråga en tjej. Följ din tarm och även om du bör överväga var och en av dem, använd bara de rutter du känner dig åtminstone halvbekväm med.

26 - Leta efter henne

Om du vill att en tjej ska veta att du vill ha henne är allt du behöver göra att lägga lite ansträngning för att spåra henne och fråga henne. Detta gör en lång väg för att få henne att känna sig super speciell. Om du inte vet, gissa var hon kan vara och genom försök och fel och ställa rätt frågor till människor hittar du henne.

27 - Berätta bara för henne att du behandlar henne till lunch

Den här fungerar, men det är lite ballsy. När du umgås med några av dina vänner och flickan du har ögonen på ingår, stå upp och säg till henne att du tar ut henne till lunch. Förhoppningsvis kommer hon att följa dig, och när du är ensam kan du berätta för henne att du också kommer att ta ut henne.

Ta tag i hennes hand bara för att göra den officiell och visa henne ditt manliga förtroende.

28 - Be bara om hennes nummer

Detta är en annan rak strategi för att fråga en tjej. Chansen är stor att du har sett den här tjejen runt men bara inte har haft möjlighet att ta den till nästa nivå. När du ser henne nästa, be henne bara om hennes telefonnummer. Det är ganska enkelt och till sak.

29 - Ge henne ett manus för ett datum

Detta är ett superklart sätt att fånga hennes odelade uppmärksamhet. Om du vill sopa henne ur fötterna är det här taktiken som gör det. Skapa ditt eget recept och be henne om ett datum på det. Prata om helt bedårande.

30 - Bli farlig och fråga henne

Detta är en av de drag som antingen kommer att fungera perfekt eller vara katastrofal. Försök öppna utgångsdörren för att fråga henne eller något annat som är dumt för att få hennes uppmärksamhet. Du smickar henne med den här och kommer sannolikt att lämna henne leende och skaka på huvudet.

31 - Ställ in ett spel

Den här är en riktigt söt väg att fråga en tjej ut. Ställ in något slags bräd- eller kortspel som ni två kan spela. Rigg spelet, så hon plockar upp ett kort där du frågar henne. Du måste bli kreativ och gissa lite, men det är värt det.

32 - Skicka henne på uppdrag

Du måste använda din fantasi för att få den här att fungera. Be flickan träffa dig någonstans och få någon, kanske ett litet barn, att skicka ditt meddelande till dig. På en inspelare, be henne på ett uppdrag, och om hon väljer att acceptera det, kommer hon att behöva träffa dig på en viss dag och tid, på en viss plats, för ditt datum.

Lägg till några ballonger så att det fungerar perfekt. Rött indikerar nej, gult är en möjlighet och grönt är ja.

Förhoppningsvis kommer hon att hänga på den gröna ballongen, och det är signalen du har vunnit henne.

33 - Påpeka likheter

Starta en lista med den tjej du gillar om de saker du har gemensamt. När du kommer till slutet av raden, räkna ut ett smart sätt att göra nästa nummer allt om att du frågar henne. Du kanske båda älskar varm choklad med marshmallows. Därefter måste du jaga henne och skriva frågan någonstans på varm choklad när du lämnar den till henne.

Kanske är den här tjejen du gillar vegan. I så fall kan du göra henne till en bukett grönsaker istället för blommor när du frågar henne. Detta visar henne att du är både smart och kreativ och att du går ut för att se till att hon vet hur speciell du tycker att hon är.

Det är inte bara bedårande, men det är helt sött.

34 - Stava det bara

Har du någonsin spelat hangman? Detta är ett fantastiskt sätt att stava ut att du vill att hon ska gå ut med dig. Ämnet kan helt enkelt vara diverse. Prata om sött och förtjusande samtidigt.

Hur man inte frågar en tjej

No-No # 1 - Genom hennes vänner

Var inte killen som flörtar med alla tjejer och frågar en tjej som är i förpackningen. Prata om ett lamt drag. Gör det inte, snälla.

Nej-nr # 2 - Lämna kakheten ur den

Visst, du kan vara drop-dead stilig, men det betyder inte att du behöver flagga det för att få henne att tro att hon har tur att gå ut med dig. Det är ett supersnabbt sätt att få henne att springa åt andra hållet.

No-No # 3 - Skip The Boring

Du behöver inte vara en superhjälte och göra något dödsutmanande för att fråga henne. Men var inte heller den tråkiga dork. De flesta tjejer är bara inte intresserade av en man som är ho-hum tråkig.

Slutord

När du letar efter söta och smarta sätt att fråga en tjej, finns det inget slut på möjligheterna. Se bara till att du följer tarmen och inte gör någonting som kommer att driva dig för långt ut ur din komfortzon. Några av taktikerna ovan kan slå tillbaka i stor tid.

310aktier