Days Of Our Lives Spoilers Spoilers 10-21, 2022: Chanel And Allie Hit The Sheets, Steve And Kristen kommer ansikte mot ansikte

Days of Our Lives Two Weekly Spoilers (10-21 januari 2022) är ute och det avslöjar att kaos och drama är i luften. Från och med veckan 10-14 januari 2022 kommer tittarna att få se mycket drama kring Johnny och Chanel. Johnny har dumpat Chanel. Så vi kommer att se efterdyningarna av det under de kommande dagarna. Men det kommer inte att vara det eftersom Rafe också kommer att få några nyheter och Gabi kommer att få ett erbjudande.

Saker och ting kommer att bli ännu mer intressant när vi flyttar veckan 17-21 januari 2022. Johnny kommer att börja flirta med Gabi, och hon kommer att försöka använda det till sin fördel. Steve kommer också att stå öga mot öga med Kristen, och det kommer att värmas upp där. Ava och Gwen kommer att komma på en rolig plan angående Sarahs försvinnandefall, och det kommer att bli riktigt rörigt. Vad kommer dessa kvinnor att göra? Här finns allt om det.

Days Of Our Lives Spoilers för veckan 10–14 januari 2022: Chanel och Allie träffar lakanet

Från och med veckan 10-14 januari 2022 kommer Chanel Dupree att vara ett känslomässigt vrak. Efter att Johnny dumpat henne på sin egen bröllopsfest vet Chanel inte vad hon ska göra. Så, utan att tänka så mycket, kommer hon att landa i sängen med Allie Horton. Men efter att allt är klart och de här tjejerna kommer ner från sin höga nivå, kommer Chanel att inse vad de gjorde och inte skulle vilja skapa problem mellan Allie och Trip. Så hon kommer att tvinga Allie att hålla allt hemligt och gå vidare. Men blir det så lätt?söta stycken för att få henne att le

Johnny orsakar mer kaos

I andra änden av ekvationen kommer Johnny att vara okej på grund av den demoniska besattheten. Det ser ut som att Johnny kommer att göra något livsfarligt nära Paulina, och det kommer att lämna Lani prisbidrag lite skakat. Hon kommer att vara tacksam för att hennes biomamma överlevde, men det betyder inte att hon kommer att släppa taget om sin ilska. Hon kommer att försöka bli lite hänsynsfull, men hon kommer att fortsätta vara upprörd.Dagar av våra liv

Rafe får nyheter

Det ser ut som att det kommer fler chockerar under veckan 10-14 januari 2022. Rafe kommer att få chockerande nyheter från polisavdelningen. Så det är troligt att detta kommer att vara fallet med den döde hertigen. Rafe kanske hittar några bevis som får honom att tro att Ava hade ljugit för honom.Days Of Our Lives Spoilers för 10-14 januari 2022: Gabi och Jake hjälpa Maggie?

Veckan 10-14 januari 2022 avrundas Gabi och Jake, som kommer att göra ett avtal med Maggie Kiriakis. Maggie kommer att behöva all hjälp hon kan för att hitta Sarah, så hon kan locka Gabi och Jake att hjälpa henne och knyta den med Titan-kontrollen. Skulle Gabi och Jake hjälpa Maggie att hitta Sarah? Svaret kommer med tiden.

Days Of Our Lives-spoilers för 17-21 januari 2022: Gabi leker med djävulen

Händelser veckan den 10 januari 2022 kommer att fortsätta veckan 17-21 januari 2022, och Gabi kommer att fortsätta fokusera på DiMera-verksamheten. Johnny kommer att bli lite flirtig med henne, och det kommer hon att dra fördel av. DOOL-tittarna vet det Johnny är en DiMera och har aktier i verksamheten. Så, Gabi kommer att försöka använda detta.

Dagar av våra liv

Men Jake kommer att vara orolig att detta är ett riskfyllt territorium att gå in i. Men Days of Our Lives-spoilers tyder på att Jake kommer att ge Gabi tillåtelse att fräsa upp allt med Johnny. Men hur långt kommer de två att gå? Vi får vänta med att veta. Tv Season & Spoilers föreslår att tittarna kommer att få se några ångande scener mellan Gabi och Johnny under de kommande dagarna. Så det här kommer att bli intressant.

roliga spel att spela på text med en tjej

DOOL-tittare vet att Djävulen har besatt Johnny, och det är anledningen till att allt detta händer. Så om Gabi kommer för nära Johnny, kan hon verkligen hamna i stor fara. Fler Johnny-relaterade spoilers tyder på att han också kommer att skapa lite kaos vid EJ:s rättegång. Detta kommer att bli väldigt explosivt.

Steve och Kaylas äventyr

Medan djävulen skapar kaos i Salem, Steve och Kayla kommer att vara upptagen med det italienska äventyret. Båda har åkt dit för att spåra Kristen. Så det kommer att medföra många vändningar. Steve kommer äntligen att stå öga mot öga med Kristen, och det kommer att bli lite hetsigt där. Enligt Days of Our Lives spoilers kommer Steve att behöva kämpa för att ta Kristen i förvar. Så vi får vänta och se hur det rullar ut.

På tal om Kristen, spoilers tyder på att Abigail också kommer att kunna koppla ihop prickarna. Hon kommer att komma på att Kristen kan ha poserat som Sarah och dumpat Xander på deras bröllopsdag. Så hon kommer att berätta för Xander om detta. Som spoilers har det kommer Gwens skuld över Sarahs situation att börja ta hårt på henne, och hon kommer att drömma om Sarah. Senare kommer Sarah till Salem i köttet. Det ser ut att bli en rolig affär.

Om man ska tro på spekulationerna kommer Ava att vara villig att hjälpa Gwen med allt detta, och hon kanske till och med utger sig för att vara Sarah den här gången. Så detta kommer bara att skapa en röra som ingen hade sett komma.

hur man pratar med din flickvän personligen

Days Of Our Lives Spoilers 17–21 januari 2022: Chloe’s World

När vi går framåt i veckan 17-21 januari 2022 kommer Chloes liv att bli lite rörigt när hennes föräldrar besöker henne i Salem. Craig Wesley, Chloes pappa kommer till Salem efter sin mamma. Craig kommer att anklagas för att ha en affär med någon, och han kommer till Salem för att förklara allt. Nancy kommer inte att vilja lyssna på vad Craig har att säga, men Chloe kanske pressar henne till. Kommer hon att kunna lösa detta för sina föräldrar? Svaret kommer med tiden.

Brady Black kommer också att bli en del av denna handling. Chloe kommer att öppna upp för Brady om allt, och han kanske har några råd till henne. Hur det än är så kommer några intressanta och kaotiska berättelser att dyka upp på Days of Our Lives under de kommande dagarna. Så se till att du ställer in och njuter. Days of Our Lives sänds på NBC alla vardagar. Missa inte handlingen.