Demi Lovato förklarar icke-binär identitet: 'Jag är lika maskulin som jag är feminin'

Demi Lovato förklarade vad det innebär att vara icke-binär och sa: 'Min maskulina och feminina energi är lika'

Den amerikanska sångerskan Demi Lovato sa att de identifierar sig som en man och en kvinna båda månader efter att de kommit ut som icke-binära.

söta plockrader för tjejer att använda på killar

Under en intervju med Today's Hoda Kotb förklarade Hit-tillverkaren Sorry Not Sorry vad det innebär att vara icke-binär.Sättet som jag förklarar att vara icke-binär för människor, eller att jag inte överensstämmer med kön, är för mig personligen – jag kan inte prata med alla i deras erfarenheter – när jag kom till insikten att jag är lika manlig som feminin , sa de.Min maskulina och feminina energi är lika, så mycket att jag kanske bär klänning och klackar just nu, men jag identifierar mig inte som bara en kvinna, eller bara en man, jag identifierar mig som båda, delade de.De tillade att de fortfarande har mycket nåd när det gäller att korrigera människor om deras pronomen.

du är den mest fantastiska kvinnan i världen

Jag bråkar fortfarande ibland och säger 'Åh, jag kan inte vänta med att bli moster en dag', och jag tänker: 'Vänta, vilket ord ska jag använda?' Jag tror att vi kommer att använda det för det där ordet. 'aunkel'.