Den här raden från Cowboy Bebop på Netflix har blivit helt viral och kontroversiell, med goda skäl

Netflixs live-action-anpassning av Cowboy Bebop har fått ett splittrande mottagande sedan premiären, och en viss fras har blivit föremål för kontrovers , och förmodligen inte av rätt anledningar.I avsnitt 3, runt 7:40 minuter, pratar Jet Black med Woodcock och säger att det ser ut som att hon utpressar honom. Istället för att förneka det, dubblar Woodcock och säger: Hmm yeah yeah eftersom Jet du är svart och du är en man .

Tack vare @ Slime11037 på Twitter kan du kolla in scenen nedan.

Många användare har reagerat via internet på denna scen, som inte var i den ursprungliga animen , och delar sin förvåning över hans inkludering.Jag försöker desperat försäkra allmänheten att Cowboy Bebop inte är så illa, men Cowboy Bebop fortsätter att hävda att det är ond , skrev Ash Parrish de The Verge .

Det kom också till Återställ Era , där vi hittar åsikter som detta från Krazen.

Jag måste titta på scenen, det beror på hur du poserar den kvinnliga antagonisten. Men som det ser ut kan jag inte säga om det kränker mig som en svart person, eller som någon som respekterar skrivandet i allmänhet. Usch, den raden skulle inte ens nå ett CSI Miami-manus .

I vår recension av den här nya versionen av Cowboy Bebop sa vi: Live-actionversionen av Netflix Cowboy Bebop lyckas fira och omfamna anime utan betänkligheter, även om försöken att lägga något till historien faller för döva öron.

citat för deprimerade vänner att muntra upp

Om du vill veta mer detaljer om serien berättar vi här hur Cowboy Bebop klarar av frånvaron av en av dess huvudkaraktärer.