Det här är de nya affischerna i The Matrix Resurrections dedikerade till huvudkaraktärerna: Gå tillbaka till källan

FilmenThe Matrix Resurrections publicerades för några timmar sedan ny internationell affisch som visar Neo och Trinity , spelad av Keanu Reeves respektive Anne Moss. Men kort efter det officiella Twitter-kontot publicerade en tråd med en serie affischer tillägnade de viktigaste karaktärerna. Du kan i galleriet som vi delar nedan:

hur väl känner min pojkvän mig frågor

De nya affischerna dela den enkla och rena designen från sin föregångare . Inkludera uttrycket Re-enter eller Kom in igen och som i Spanien har översatts som Återgå till källan , något som refererar till det vi såg i originalfilmerna. Huvudpersonerna lyckades ta sig ur Matrix och göra intåg i att använda avancerade maskiner. I den här filmen måste Thomas Anderson återställa frågan som Morpheus ställde till honom i Matrix 1999: blått eller rött piller?Refererar till officiell synopsis : I en värld av två verkligheter, vardagen och vad som ligger bakom den, kommer Thomas Anderson att behöva välja att återigen följa den vita kaninen. Valet, även om det är en illusion, är fortfarande det enda sättet att komma in i eller ut ur matrisen, som är starkare, säkrare och farligare än någonsin. .långa söta stycken att skicka till din pojkvän

Slutligen har medförfattaren David Mitchell nyligen sagt att den här filmen är en mycket vacker och märklig skapelse. Än sen då Det är inte bara ytterligare en uppföljare. Filmen kommer att visas på bio i Spanien och HBO Max den 22 december 2021 , då vet vi om Mitchell hade rätt.