Så här fungerar Doctor Octopus armar i Spider-Man: No way home, annorlunda och mindre nyfiken än i Spider-Man 2





En av de mest originella inslagen i den mytomspunna Spider-Man 2, av Sam Raimi, var hur Alfred Molinas Doctor Octopus använde dockor som kontrollerades av olika människor för att fungera som hans robottentakler . För återkomsten av skådespelaren och karaktären i Spider-Man: No Way Home, ändrade dockor för fullständiga CGI-effekter , vilket är svårt att vänja sig vid.



Pratar med DEN , Spider-Man: No Road Home, Tom Holland delade med sig av sina erfarenheter av att arbeta med Alfred Molina och hur det var riktigt roligt att se hur tekniken har utvecklats .

När jag gjorde [Spider-Man 2], armarna var dockor, och när vi gjorde det var de alla imaginära och CG . Det var ganska häftigt att se honom återuppleva det, men också lära sig det igen .







långa anteckningar att skriva till din pojkvän

Mycket har redan gjorts av nedgången av praktiska effekter i Hollywood . Och även om kvaliteten på CGI har förbättrats avsevärt sedan 2004, med vetskapen om att Alfred Molinas Doctor Octopus-armar var verkliga. tillsatt mycket fräschör till Sam Raimi-filmen, utan tvekan.





brev till pojkvän för att få honom att känna sig speciell

Bortom armarna Alfred Molina kommer också att åldras digitalt för Spider-Man: No Road Home , så det verkar som om skådespelaren har kunnat bekanta sig med de viktigaste framstegen inom CGI-teknik för nästa uppföljare till Spider-Man, som verkar vara den sista om vi tar hänsyn till dessa uttalanden av Tom Holland.





Alfred Molinas återkomst som Doc Ock Det var en av de största överraskningarna i trailern för Spider-Man: No Road Home. Eller åtminstone hade det varit om skådespelaren inte öppet hade delat att han återvände i en intervju för en annan film, månader innan trailern släpptes.

Det var en öppen hemlighet och kunde klassificeras som en av Marvels sämst bevarade hemligheter hittills. Och även om fans av dockeffekter kan bli besvikna när de får veta att Alfred Molina aldrig kommer att arbeta med samma armar som Spider-Man 2, är vi glada över att se honom i rollen igen.

brudgummens talprover

Ändå, Det förblir ett mysterium om någon av de andra Spider-Man-skådespelarna kommer att dyka upp i filmen. , som Molinas motsvarighet Tobey Maguire. Andrew Garfield dök upp i en konstig läcka som till och med specialeffektsexperter har analyserat för att se om det verkligen var hans framträdande på inspelningen av nästa film.

Nyfiket, Alfred Molina är inte den enda som återvänder till Marvel efter sin passage Spider-Man 2 , eftersom regissören Sam Raimi kommer att regissera Doctor Strange 2 och har berömt Molinas återkomst till MCU.