The Bold And The Beautiful bygger till en ny vändning, Sheilas NYA AGENDA

The Bold And The Beautiful-tittare som hänger med i tvålen vet att saker och ting har varit ganska skruvade på såpoperan på sistone. Sheila sköt nyligen sin egen son och ledde också till att Steffy hamnade i koma. Medan Finn är död och Steffy återhämtar sig är situationen klar och dammad. Men fler relaterade spoilers tyder på att saker och ting inte kommer att vara över här. Faktum är att The Bold And The Beautiful verkar arbeta något kring det, och nya vändningar kommer att dyka upp.

I det senaste B&B-avsnittet var Sheila på taket och försökte begå självmord. Det var då Taylor gick in och försökte stoppa henne. I hela den här kampen kastades Taylor från taket. Sheila kunde rädda henne, men frågan är varför B&B var tvungen att göra något sånt här? De kunde lätt ha låtit Taylor räddar Sheila , men de lade till detta drama utan någon efterföljande twist. Så vad handlade det här om?

söta snygga saker att säga till din flickvän

Ja, det första och mest uppenbara som hela den här situationen gjorde var att göra Sheila till en bra person i Taylors ögon. De har omedelbart blivit vänner, och det kommer att ge Sheila mer inflytande över hela situationen. Vi vet att Sheila är upprörd just nu, och hon tänker inte rakt. Men när hon gör det kommer hon att försöka komma på nya taktiker för att hålla sanningen dold.Vissa spekulationer tyder på att när Sheila och Taylor kommer närmare och blir vänner, kan Sheila försöka använda denna vänskap som hävstång på Thomas. Thomas vet Sheilas sanning , och han kan avslöja henne när som helst. Så Sheila kan utpressa Thomas och få honom att tro att hon verkligen kan knuffa Taylor från terrassen om han gör något sådant. Även om hon hade räddat Taylor den här gången, kommer det inte att bli detsamma nästa.Den djärva och den vackra

The Bold And The Beautiful-spoilers tyder på att Sheila snart kommer med en ny agenda för att försöka rädda sig själv i hela den här situationen. Spoilern säger att Sheila mycket snart kommer att börja bli rädd för det faktum att hon kan bli arresterad. Så för att förhindra att det händer kommer hon att använda Taylor. Men kommer Taylor att kunna skydda sig själv? Vi får vänta med att veta. The Bold And The Beautiful sänds på CBS alla vardagar. Missa inte handlingen.