Dragon Age 4 släpper ny konceptkonst för att kompensera för sin frånvaro på EA Play Live 2021

För några dagar sedan berättade vi det BioWare hade bekräftat att Dragon Age 4, bland andra videospel, inte kommer att finnas på EA Play Live 2021 Men vi påpekar också att du inte ska tappa hoppet ... och inte utan anledning! En ny konceptkonst har avslöjats som förhoppningsvis kan göra väntan mer uthärdlig och indikera att vi inte behöver vänta så länge för att se vad som är nytt.Exekutiv producent av Dragon Age 4, Christian Dailey, delade bilden på Twitter . Fansen har inte varit sena med att analysera det och hitta tusen möjliga teorier, vilket kan antyda att vissa karaktärer skulle ha en mer relevant roll i den framtida historien.

kärleksdikter för henne från hjärtatHej vänner, jag är ledsen att höra från EA Play i år, men vet att teamet är fokuserat på att göra stora ansträngningar och stora framsteg. skrev Daley. Vi är glada att dela mer när tiden är mogen. Var snäll och ha en bra helg! .En av fraktionerna och karaktärerna vi hänvisade till i början av nyheterna är korparna i Antivan , en elitgrupp av tjuvar, spioner och mördare. De introducerades först i Dragon Age: Origins. Zevran Arainai, som är en möjlig partner i Origins, var en del av denna organisation.du är mannen jag älskar

Denna konceptkonst är en annan från en lång lista över konster som avslöjats av Dailey , med en glimt av en trollkarl i Minrathous, en bågskyttarkaraktär med hjälm och en möjlig antydan om de grå väktarnas återkomst. All konst verkar vara låtar dedikerade till fans av franchisen.

Eventet EA Play Live 2021, som inte heller kommer att presentera nyheter om nästa Mass Effect, kommer att äga rum den 22 juli. Även om det innan kommer att finnas fyra evenemang i EA Play Live Spotlight-serien som kommer att presentera spel som Battlefield 2042, Apex Legends och andra.