Drottning, William, Kate, Harry och Meghan hånade av den nysläppta tecknade filmen 'Prinsen'

'Prinsen', en tecknad film som spoofar kungafamiljen, tog ett slag mot drottning Elizabeth, Kate Middleton, William, Meghan Markle, prins Harry och den avlidne prins Philip.

söta stycken för min bästa vän

Den nyligen släppta serien gjorde också roligt åt 8-årige prins George och hans föräldrar Kate Middleton och prins William.

Den kontroversiella showen – som inspirerades av skaparen Gary Janettis Instagram-konto och har röster av Orlando Bloom och Sophie Turner – håller inte tillbaka eftersom det tar tag i allt från Kate Middleton och prins Williams äktenskap till prins Harrys förhållande till sin son.Under de 12 avsnitten, som släpptes på torsdagsmorgonen, torterar George sin söta butler Owen, tål inte sin yngre syster Charlotte och suger ständigt upp till drottningen.'Ursäkta mig, jag är sen till ett möte', säger Middleton i en scen.'Jag trodde inte att pubarna var öppna än', svarar William.

Samtidigt ses Markle och Harry flytta in i en liten lägenhet i Los Angeles, där de kämpar för att hitta någon som vill anställa dem.

Harry framställs som att han är så vilsen i den verkliga världen att han inte förstår hur man köper mjölk i en livsmedelsbutik och är förundrad över hur kylskåp fungerar.

älskar dig och saknar citat

Släppningen av 'The Prince' försenades efter prins Philips död, som i programmet porträtteras som en babblande gammal man som inte kan prata eller ens tugga sin egen mat.