Dying Light 2 skjuter upp sitt releasedatum igen

Historien om Döende ljus 2 det går tillbaka till E3 2018, med allt vad det innebär. Dess utveckling har inte varit lätt, och projektet har varit det präglat av en rad kontroverser och förseningar .

meddelanden för din pojkvän att vakna upp till

Som tur är verkar allt tyda på det Techland har lämnat allt det bakom sig, och nu blivit offer för något mycket mer förutsägbart : effekterna av pandemin och de många förseningar som utvecklare lider av på grund av den. Faktum är att spelet har blivit försenad igen . Och även om skillnaden inte är enorm flyttar lanseringen från 7 december 2021 till 4 februari 2022 .

Som du kan se ovan, nyheterna har kommit genom ett uttalande genom a publicering av det officiella kontot för spelet på Twitter . Nedan kan du läsa brevets innehåll, i sin helhet och översatt:Idag har vi viktiga nyheter att dela med sig av med dig om utvecklingen av Dying Light 2 Stay Human.

Det har alltid varit vårt företags mål att bygga transparent och ärlig kommunikation med vårt samhälle , fans och spelare. Varje dag strävar vi efter att växa mot detta mål.

Teamet går ständigt framåt med produktion och spelet närmar sig mållinjen. Spelet är färdigt och vi testar det just nu . Det är det överlägset största och mest ambitiösa projektet vi någonsin har genomfört. Tyvärr har vi upptäckt att för att få spelet till den nivå vi föreställer oss, vi behöver mer tid för att polera och optimera den .

Det är därför vi har beslutat att flytta releasedatumet till 4 februari 2022 . Vi beklagar att du väntar lite längre, men vi vill ha spelet uppfylla dina högsta förväntningar vid lanseringen och vi vill inte kompromissa med detta.

Du behöver dock inte vänta för länge för att ta en djupare titt på Dying Light 2 Stay Human. Nästa månad kommer både pressen och innehållsskapare att kunna testa versioner av spelet. för PC och konsoler under en rad förhandsvisningar runt om i världen. Det kommer de alltså dela med dig av sina erfarenheter i staden.

Under tiden vill vi tacka alla våra fans runt om i världen; utan ditt stöd och feedback hade vi aldrig kommit så långt I denna resa. Utöver våra regelbundna uppdateringar kommer vi att förbereda oss på att dela några intressanta nyheter om spelet senare denna månad. .

Kom ihåg att Dying Light 2 Kommer till PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S och PC . Och fortfarande med tanke på fallet med Cyberpunk 2077, har Techland redan bekräftat att detta spel kommer att fungera bra på tidigare generations konsoler . Du kan mer om detta här.