Efter Obama, Clooney, Malala att spela i tredje avsnittet av Lettermans show

Malala Yousafzai intervjuas av David Letterman - Netflix

Efter 33 år och över 6 000 avsnitt av Late Night och Late Show med David Letterman tillsammans, när kungen av sena talkshower valde 2015, verkade det som om festen var över.

Men David Michael Letterman vid 70 års ålder är tillbaka med en sexdelad intervjuserie på Netflix med titeln 'My Next Guest Needs No Introduction' och att hålla sig trogen mot namnet behöver hans lineup verkligen inte presenteras.Med tillståndet för Late Night TV har utvecklats (till det bättre eller sämre - beroende på din smak), är Lettermans nya show inte hur du skulle minnas honom. Det finns ingen brådska, inga pauser, inga påtvingade skämt och när publiken skrattar är det inte för att de har blivit uppmanade att göra det.I det första avsnittet var Lettermans gäst den 44:e presidenten i USA, Barack Obama.Medan den pakistanska aktivisten och Nobels fredspristagare Malala Yousafzai ryktades att de skulle dyka upp i den andra delen av programmet, visades på den platsen George Clooney när det nya avsnittet sändes i februari.

Intervjun med Malala kommer att vara den tredje portionen av 'My Next Guest Needs No Introduction' som sänds i mars.

Överraskande nog, medan Netflix-publiken visste att Obama var gäst, var publiken i Aaron Davis Hall på City College New York under inspelningen omedveten om vem den överraskande gästen skulle vara.

Barack Obama intervjuas av David Letterman - Netflix

I en avslappnad atmosfär pratar Barack och Letterman om familjesemestern, deras barn, böcker, vad var och en planerar härnäst och 1960-talets medborgarrättsrörelse.

Den sista på den listan kom in i intervjun på scenen med ett förinspelat avsnitt där Letterman gick på Edmund Pettus Bridge i Selma Alabama med kongressledamoten John Lewis. De pratar om Bloody Sunday - rörelsens flampunkt när Lewis tillsammans med 400 marscher försökte korsa bron för att protestera mot White vs Blacks rösträtt i Montgomery (delstatens huvudstad)

- Netflix

- Netflix

- Netflix

- Netflix

- Netflix

- Netflix

- Netflix

- Netflix

- Netflix

- Netflix

långa söta stycken för henne att vakna upp till

I avsnittet kör Lewis hem och kopplar samman den blodiga söndagsmarschen i Selma till att bana väg för Obama att komma in i Vita huset.

Intressant nog, under hela intervjun, tar Obama inte några gissningar på Trump – vilket kan göra tittarna besvikna. Han pratar om sociala medier i motsats till vanliga medier och pratar också om hur internet kommer att visa resultat beroende på en individs partiskhet.