Ellen DeGeneres spelar nyckelroll i expansionen av Meghan och Harrys familj, hävdar kunglig expert

Prins Harrys älskling Meghan Markles senaste framträdande i en talkshow har avslöjat hennes hjärtvärmande koppling till den kända TV-värden Ellen DeGeneres.

Enligt kunglig kommentator har hertiginnan av Sussex ett nära förhållande till Ellen DeGeneres eftersom hon hade spelat en nyckelroll i expansionen av sin familj.

en söt punkt att skicka till en tjej

Ellen och Meghan är nu grannar, men deras vänskap uppstod först för tio år sedan när Ellen övertygade Meghan att utöka sitt hushåll, hävdade kungliga experten Angela Mollard.De är verkligen vänner men bara nyligen bor de granne med varandra i LA. Från ljudet av det, som ni såg, kallade hon sin moster Ellen, och, naturligtvis, spenderar de tid tillsammans, tillade Mollard.De träffades för tio år sedan när de var på ett hundhem och Ellen sa till henne att du måste ta den hunden. 'Meghan, i en intervju med talkshowvärden, gjorde många uppriktiga avslöjanden om sitt nya liv i Los Angeles.

Kungliga fans verkade vara arga på tvåbarnsmor efter hennes senaste chatt med Ellen, och uppmanade drottningen att ta bort hertigen och hertiginnan av Sussex deras titlar.

Några av dem tror att Meghan har avslöjat sig själv i ett nytt TV-program när hon öppnade upp om familjelivet samtidigt som hon marknadsför sin nya bok 'The Bench'.

Å andra sidan noterade Mollard också en stark skillnad mellan Meghans intervju med Ellen och Oprah och sa: 'Jag vet, det finns så många anekdoter i den här intervjun medan vi hade Oprahs intervju som var mycket offer för Meghan och innan dess hade vi Tom Bradbury-intervju där han uppenbarligen frågade om hennes känslomässiga tillstånd och hon sa tack för att du frågade.'

Meghan Markle – enligt kritiker – har på något sätt avslöjat sig själv när de tror att hertiginnan dyker upp på amerikansk tv för att söka uppmärksamhet och marknadsföra sin agenda.