Emma Watson öppnar för rykten om hennes förlovning

Den berömda engelska skådespelerskan Emma Watson, som vanligtvis undviker interaktioner på sociala medier, bröt sin tystnad för att ta upp ryktena om hennes förlovning.

Den 32-åriga skådespelerskan i Harry Potter-filmserien gick till mikrobloggwebbplatsen och rensade dammet och lovade sina fans att hon skulle berätta för dem om något sådant inträffar.

'Kära fans, rykten om huruvida jag är förlovad eller inte, eller om min karriär är vilande eller inte är sätt att skapa klick varje gång de avslöjas som sanna eller osanna', sa hon i ett antal tweets.'Om jag har nyheter - jag lovar att jag ska dela dem med dig. Antag under tiden att inga nyheter från mig bara betyder att jag i lugn och ro tillbringar pandemin som de flesta gör – misslyckas med att göra surdegsbröd (!), tar hand om mina nära och kära och gör mitt bästa för att inte sprida ett virus som är påverkar fortfarande så många människor.''Jag sänder så mycket kärlek till dig och hoppas att du är ok och så bra och lycklig som du kan vara i dessa konstiga tider. Och återigen, tack till alla som arbetar så hårt för att hålla oss säkra och friska, sa hon.Emma Watson gjorde en sällsynt återkomst till sociala medier kort efter Daily Mail publicerade sina bilder tillsammans med sin pojkvän, Leo Robinton och beskrev honom som hennes ryktade fästman.

Skådespelerskan har undvikit att twittra sedan augusti 2020.