Emojis killar använder när de gillar digSMS med din förälskelse eller intressant man kan vara en spännande berg-och dalbana av känslor. Du försöker känna honom ute för att se om han är intresserad av dig, och han vill göra detsamma. Ofta är det svårt för dig att läsa hans genuina känslor genom skriven text. Men med den vackra världen av emojis som vi lever i kan du få en uppfattning om en kille gillar dig eller inte baserat på de flirtiga ansikten som han skickar.

Killar är vanligtvis rädda för att skriva ut och dela sin fulla känsla med dig. Det är en sträcka att komma ut och säga vad de känner, så de gillar att göra detta genom emojis. Dessa små ansikten berättar en historia, och detta kan mycket väl vara din framtida kärlekshistoria.Vi har sammanställt en lista över de mest flirtiga emojis på tangentbordet. Den här listan innehåller ansikten, hjärtan, ögonbollar och andra tecken för att låta dig veta vad den här killen kanske tänker. Vi ger dig några snabba tips om de bästa metoderna för att svara på dessa emojis och hur du kan hålla konversationen igång med glädje och spänning.Angel Face Emoji

Angel face är en klassisk emoji som används av killar som försöker spela oskyldiga. När en kille först lär känna dig vill han inte verka som den dåliga killen. Han vill att du ska veta att han är på sitt bästa för att komma på din högra sida. Ingen kille som vill att du ska gilla honom vill komma på din fel sida. Att infoga denna emoji kommer att meddela att han försöker imponera på dig.Förvänta dig denna emoji när killen försöker vara söt. Du kan ge honom en komplimang om hur trevlig han är, eller erkänna en stor gärning som han gjorde för dig. Han kommer att spela med dig genom att skicka dig ängelns ansikte så att du vet att det finns mer att komma.

Kramande / rodnande ansiktsemoji

Även om denna emoji ser lite läskig ut med händerna, försöker det kramande / rodnande ansiktet att kommunicera kramar och sötma. När en kille saknar dig och inte kan krama dig fysiskt för att du smsar på långväga kommer han att skicka detta för att få honom att känna sig närmare dig. Detta ansikte är ett steg ner från den kyssande emojin, men det är på väg att kommunicera att han tar saker långsamt och testar vattnet.

Förvänta dig denna emoji tidigare i dina konversationer när din kille vill spela den konservativ och inte vara för aggressiv med den kyssande emoji. Även om du kan ge kramar till någon, kommunicerar det rodnande ansiktet fortfarande att det får honom att känna sig lycklig inuti för att ge dig en enorm. Håll utkik efter denna uttryckssymbol på grund av den värme och kärlek som den ger.

Lättad leendeemoji

Det lättade leendet är en emoji som blir van vid en kille som spelar saker långsamt. Han kan vara för rädd för hur du kan reagera på något han sa eftersom han inte är säker på vad du gillar eller inte gillar. Han kan skicka den här efter att han har sagt något riskabelt eller utanför hans vanliga blyg och raka skämt. Denna emoji kan också vänja sig vid att gissa vad han kanske tänker.

Om killen skickar denna emoji konsekvent, tänker han på intrycket att han gör på dig. Denna kommunikation är alltid ett bra tecken, för om en kille blir fokuserad på hur du ser på honom måste han gilla dig. När du ser honom använda det här, se till att fråga mer om vad han säger så att du kan få honom att avslöja mer om poängen som diskuteras.

Hjärtögda Emoji

Den hjärtögda emoji talar verkligen för sig själv och dess avsikter. När mannen når den punkt där han skickar denna uttryckssymbol, försöker han verkligen kommunicera sina känslor om dig. Hjärtan i ögonen låter dig veta att du har hans själ. Och genom att skicka detta till dig räknar han med att du återvänder tjänsten så att han kan förstå att du känner på samma sätt.

Var särskilt uppmärksam på användningen av denna emoji om han skickar flera åt gången. Det är en sak att skicka en enda hjärtögd emoji, men han vill att du ska veta att han vill ha dig om han bär flera. Det finns också en skillnad mellan att skicka detta för att beskriva andra saker, men om han använder det tillsammans med dig och din personlighet är det ett grönt ljus att fortsätta visa dina känslor för honom.

Hjärtat Kissy Face Emoji

Du kan göra fallet att hjärtat kyssande-emoji är ett steg upp från hjärt-synade emoji. Om killen skickar denna uttryckssymbol, försöker han inte bara kommunicera kärlek genom hjärtan, utan han vill också kyssa dig i processen! Att skicka detta ansikte är ett tecken på att pojken vill flytta till nästa nivå av flörta. Han testar dig också för att se om du också kommer att returnera texten med det kyssande ansiktet.

Var också på utkik efter killen som använder dessa gånger i rad. Oavsett om det används på ett skämtande eller romantiskt sätt, är det ett tydligt tecken på att killen gillar dig. Han kommer vanligtvis att skicka dig detta när han saknar dig, du gör något sött, eller om han försöker få dig att spendera mer tid med honom.

söta brev att skriva till din förälskelse

Rodnande leende

Det rodnande leendet betyder att killen gillar dig eftersom han kunde ha skickat ett vanligt smiley. Att skicka denna emoji visar att det du sa fick honom att rodna och le. Du sa antagligen något sött eller meningsfullt för honom. Han vill att du ska veta att han lätt påverkas av dina flirtiga ord.

Om killen försöker visa dig hur dina ord rör honom på det här sättet, försöker han visa dig att din flirta fungerar, och han vill återvända tjänsten. Närhelst han skickar dig den här skulle det vara smart för dig att skicka tillbaka honom till ett kyssande ansiktsemoji. Detta rodnande ansikte är en inbjudan för dig att göra detta.

Fräck tunga ut Emoji

Den fräcka tunga emoji är killen som försöker kommunicera att han vill vara söt och rolig samtidigt. Denna uttryckssymbol skiljer sig lite från den andra onda emoji med tungan. Det här ansiktet är att han inte kommer runt om att vara flörtig och låta dig veta att det du sa är kärleksfullt. Även om detta kan betyda att något är gott, berättar han för dig att hans flin är stort.

När killen skickar detta till dig är det en vänlig inbjudan att kommentera hur söt han är. Vid denna tidpunkt försöker killen diversifiera de olika leenden i väskan och visa dig hur mycket han anstränger sig för att flörta med dig.

Skrattar med kallsvettad emoji

Skrattandet med det kalla svettansiktet är en spännande men sympatisk emoji som visar rätt balans mellan nervositet och skratt. När en kille försöker vinna dig försöker han visa att något är roligt, men han trampar också lättare eftersom han inte vill avslöja för mycket känslor för dig i förväg. Han brukar ange detta när han säger något riskabelt, men du tycker ändå att det är roligt.

Det bästa sättet att svara på något som detta är att lindra honom och visa att allt är okej. Det är bra att återvända med ett skämt eller god humor. Ditt mål är att blidka hans obehag. Denna emoji är vad han försöker visa dig genom detta samtidigt som han skrattar. Även om denna emoji visar ett brett spektrum av känslor är en sak säker: han gillar dig och vill se till att du älskar honom tillbaka!

Monkey Emoji som täcker ögonen

Mono-emojin som täcker ögonen är rolig eftersom apans ansikten är avsedda att visa humor och oskuld. När killen använder den här testar han utan tvekan vattnet på något riskabelt som han sa. Oavsett om det är att göra ett flirtigt skämt eller att ge dig en komplimang framåt, vet han inte hur du kommer att reagera på det, så han vill skicka apan för att han vill vara söt samtidigt.

Du bör hålla utkik efter denna emoji eftersom killen kommer att titta noga på hur du svarar. Han testar dig för att se hur du kommer att svara på hans aggressivt flirta sms. Eftersom han är villig att ta denna risk med dig är det ett tecken på att han gillar dig och försöker gå framåt i den flirtiga skämten.

Rött hjärta Emoji

Det röda kan vara ett av de tydligare tecknen på listan. Killen gillar dig inte bara, utan han kan älska dig! En annan sak med denna emoji är att han kunde ha valt det blå eller det gula alternativet, men han valde det mest romantiska alternativet av dem alla. Även om det kan vara för snabbt för kärlek, äktenskap och barn vill han skjuta för månen så att han kommer att landa bland stjärnorna och vinna dig.

Titta också noga för att se om han skickar mer än ett hjärta åt gången. Mängden av dessa emojis som han skickar kan spegla hur mycket han gillar dig. Han kommer antagligen att skicka en först för att ta saker långsamt och konservativt. Men när han blir mer bekväm med dig när tiden går, kommer han att vänja sig vid att skicka flera av dessa åt gången.

Blushing, Big Smile Emoji

Även om det finns flera olika rodna emojis är det här ett annat tecken på att pojken gillar dig och att han försöker vara älskvärd och söt. Förutsatt att det går bra och du smsar med pojken ett tag, kommer han att försöka byta upp sina emojis och inte bli alltför repetitiv med sina flörtansikten. Genom att avleda från de andra rodnarna och byta till den här satsar han på att flörta på flera sätt.

Titta också på mängden av detta ansikte. Killar tenderar att sätta denna rodnande emoji i början av texten. Det är kortfattat, men ändå framåt i sitt flörtningsförsök, och det här är ett bra tecken för dig att killen börjar gilla dig.

Wink Emoji, utan tunga

Vi kan inte glömma den blinkande emoji. Detta ansikte är det ultimata tecknet på flirtig aktivitet. Genom att sätta den här i din textmeddelandetråd antyder killen att han gömmer sina kärleksfulla känslor för dig. Han vill att du ska veta att han gillar dig men inte vill komma ut och säga det för att han njuter av fram och tillbaka söt prat för mycket.

Det rätta sättet att svara på den här skulle vara med smirret. Det är en bra räknare, och det låter dig kommunicera samma typ av meddelande utan att kopiera samma emoji som han gjorde. Killen kommer vanligtvis att inkludera detta när du frågar honom en flirtig fråga, och han försöker ge dig ett indirekt men smickrande svar att koppla in dig.

Wink Emoji, med tunga

Den blinkande emojin utan tungan är ett annat sätt för honom att visa den flirtiga attityden. För den här försöker han hålla tillbaka mer saftig information. Det kan också försöka kommunicera innuendo på grund av den tunga tungaeffekten med blinkningen. Denna uttryckssymbol förmedlar också ett lekfullt tänkande. Han leker inte här, så definitivt gräva i vad han säger.

Killar skickar vanligtvis denna emoji som en uppföljning till det vanliga blinkande ansiktet. Det kommunicerar en känsla av spänning till vad han säger. Han försöker ha kul med dig, så se till att spela med närhelst han skickar något som detta. Killar som gillar dig kommer att försöka förlänga konversationen så länge som möjligt, och att lägga till detta ansikte i varje meddelande är ett utmärkt sätt att göra det.

Smirk Emoji

Den smirande emojin kommunicerar ett lur, självbelåten eller suggestivt ansiktsuttryck. Det här ansiktet är fantastiskt, som det blinkande ansiktet, som killen använder för att hålla tillbaka saftig information som kan leda till en mer flirtig konversation. När en kille använder detta försöker han dra slutsatsen att han tycker att du är söt eller attraktiv, eller att han gillar att skämta med dig.

Konversationen går i rätt riktning när ansiktet blir vant. Fortsätt att skämta med killarna om han använder smiren konsekvent. Emoji kan också vänja sig vid förmedling av insinuationer eller sexuell konnotation. Var försiktig med hur du trampar här, men detta brukar förknippas med att killen tycker att du är sexig.

Virvlande hjärtan Emoji

Om ett hjärta inte räckte för dig gillar killen dig mycket när han skickar emoji med två virvlande hjärtan. Den här sparas för killarna som är särskilt kär i dig. Dessa hjärtan blir vanligtvis vana efter att killen har en bra känsla för dig. När du utmattar de vanliga hjärtan byter killen till det här alternativet för att diversifiera sina flirtiga icke-ansiktssignaler.

Det fantastiska med denna emoji är att den symboliskt visar utbytet mellan ditt hjärta och hans hjärta. När killen skickar den här kan det förskugga att han kanske vill ha en relation med dig. Han går utan tvekan den extra milen här, så se till att spela av den här. Säg inte nödvändigtvis samma sak tillbaka utan visa kärlek i ömsesidighet.

Dreglande emoji

Den dreglande emoji är ett yttre uttryck för godkännande, vanligtvis av ett attraktivt foto. När en kille beskriver hur du ser ut eller ditt fysiska utseende kommer denna emoji vanligtvis att bli van. Mannen försöker visa att han faller över huvudet för dig och att du ska fortsätta att göra vad du gör. Du har tappat honom död med ditt utseende eftersom han inte kan hålla munnen stängd!

Nörd Emoji

Nördens emoji är en annan ansiktsrepresentation för att visa sötma och oskuld. Killen tycker inte om att bli märkt som den ”dåliga killen”, så de kommer ofta att använda detta för att spela oskyldiga och älskvärda. Många gånger kommer killar att använda detta när han säger ”ja” för att gå någonstans med dig. Han är med på resan, så länge det är med någon så trevlig som du!

Med detta ansikte vill killen se till att du vet att han är villig att ta ett steg bakåt för att vara kärleksfull för dig och dina känslor. Han vill spela trevligt för dig och visa oskuld och rakhet. Detta ansikte är ett utmärkt tecken på att han gillar dig och försöker få ditt godkännande.

Eyeballs Emoji

Ögonbollens emoji visar att du har killens uppmärksamhet! Närhelst någon ser något sött eller värt att titta på kommer ögonbollarna ut. Män använder detta för att beteckna att de godkänner något attraktivt, vilket hans du i det här fallet! Emoji kommer att skickas när du skickar honom en bild av dig själv, eller när du säger något djärvt som stör det normala flödet av konversation, men på rätt sätt.

Om killen skickar flera av dessa till en punkt där det ser ut som ett monster betyder det att du har hans fulla uppmärksamhet och han väntar på ett uppföljningsmeddelande med mer information. Utan en dubbel är detta ett utmärkt sätt att kommunicera godkännande utan att använda det faktiska ansiktet på en emoji.

100 Emoji

De 100 emojierna visar att killen håller det riktigt med dig. Även om detta är en populär emoji som skickas bland vanliga vänner, är det ett utmärkt sätt att kommunicera respekt till någon du har utvecklat en bra relation med. Detta tecken blir vanligtvis publicerat mot slutet av konversationen, och det är rätt sätt att säga att även om ni två skämtar runt, utvecklar ni ett bra förhållande.

Det är inte tänkt att vara flirtigt, utan att visa att killen värdesätter den typ av dialog som du tar med till bordet. 100-tecknet kan föreslå att du har potential att vara hans 'ride or die', och han ser fram emot att se vart saker går. En bra tjej är någon som kan hänga med killarna och genom att skicka dig detta ser han dig som en kvalitetsflicka som han kan ta med vännerna när du blir seriös.

Slutsats

Som du kan se finns det många tecken där ute för att berätta om känslorna är ömsesidiga. Killar kommer att vara mycket öppna för sin spänning för dig genom emojis. Det är ditt jobb att se till att du också deltar i spelet och återvänder med ännu flirtigare emojis. Killen kommer att uppskatta det, och det kommer att föra er två närmare nästa steg i ert förhållande.

Det fantastiska med emojis är att det finns många sätt att kommunicera att du gillar någon, och att du kan cykla de olika alternativen när du interagerar. Denna mångsidighet ger dig en konversation som aldrig blir gammal. Du kan visa dina 'ansiktsuttryck' genom tangentbordet, och det gör det ännu roligare att sms.

0aktier