'Ertugrul' Halime Sultans fascinerande bilder kommer att kasta en magi på dig: Se bilder

Esra Bilgic, som vann hjärtan som Halime Sultan i den historiska turkiska serien Dirilis: Ertugrul, har dykt upp som en modeikon i några av de fantastiska bilder hon har delat på sociala medier.

Utan tvekan är Esra Bilgic aka Halime Sultan symbolen för skönhet och hennes fantastiska utseende trollband alltid hennes beundrare med varje snap från hennes styling session.

förhållandet mellan bror och syster citat

Ta en titt på henne från rutinfotograferingar till hennes turkiska succéserie 'Ertugrul' och 'Ramo'.Esra har alltid varit en imponerande personlighet som fascinerar med sin sanna skönhet för sina fans, och ser helt underbar ut i alla dessa klick. Ta en titt!Jag älskar dig mer än livet

Esra Bilgic har blivit ett stort namn i Pakistan strax efter sändningen av 'Dirilis: Ertugrul' på PTV.Den turkiska skönheten vinner hjärtan med sina oöverträffade skådespelarfärdigheter i den nya säsongen av det turkiska dramat 'Ramo'.

Tidigare delade Esra Bilgic en skärmdump av en romantisk scen från hennes succédrama 'Ramo', som såg underbar ut med sin motspelare Murat Yıldırım.