FIFA 22:s karriärläge låter dig skapa din egen klubb

Efter flera år av förfrågningar från fans kommer FIFA 22:s karriärläge äntligen att låta dig skapa en klubb med anpassningsbara kit, arenor och din egen byggd lista.Klubbar skapade av spelare kommer att vara tillgängliga i Manager Career-läge och kan användas i vilken liga som helst i spelet. När du har skapat din klubbs namn kommer du att välja ett förinspelat smeknamn och en motståndarklubb för användning av utroparna, den motståndarklubb du väljer kommer att spela en viktig roll i ditt lags resa.

Du kommer också att kunna skräddarsy din egen hemma- och bortadräkt, lagvapen och stadion. Tröjorna finns i tre färgalternativ, tillsammans med dussintals färdiga mönster som tydligen är baserade på Adidas-design. Lagvapen kommer dock att vara enklare än kit och kommer att erbjuda spelarna ett urval av design och en enda färg. Din stadion kommer att presenteras som en av spelets befintliga olicensierade arenor, men kan anpassas med olika sätesfärger, planmönster, målnätsformer och åskådarjubel. Du kommer att kunna byta ut dina kit, vapen och stadion innan varje säsong i spelet börjar.

Din privata klubb kommer att ha en lista med spelare skapade av spelet. Du kommer att kunna välja lagets övergripande stjärnbetyg, medelåldern för dess spelare, samt överföringsbudgeten för att starta spelet för att ändra de spelare du inte vill ha. Som speldesignern Alex Constantinescu uttrycker det, låt oss säga att 7 % av spelarna i den engelska Premier League är franska medborgare. Det finns också en 7% sannolikhet att din trupp i engelska Premier League kommer att vara fransk.Förutom privata klubbar, för Career Mode med sig ett antal andra förändringar. Ett managerbetygssystem, matchmål, spelarutveckling, nivåhöjningssystem, färdighetsträd, förmåner och till och med film som visar omklädningsrumsatmosfären efter att matcher har lagts till i karriärläget.


Joe Skrebels, MRT:s redaktör.