Från krigsguden till svart panter: det här kommer att vara King T'Challas röst i Marvel's Avengers DLC





Christopher domare, Kratos röstskådespelare i God of War kommer att ge sin röst till kung T'Challa / Black Panther en Marvels Avengers (Crystal Dynamics-spelet) när War for Wakanda-expansionen lanseras senare i år 2021 .



Som rapporterats av DEN , delade domaren hans tvivel om att ta på sig rollen, särskilt efter Chadwick Bosemans död , stjärnan som spelade Black Panther i MCU.







Jag avvisade det direkt sa domaren. Det finns många Black Panthers, men jag trodde verkligen inte att någon skulle göra T’Challa igen. [después de Boseman] . De faktiska samtalen fortsatte och i princip slutade jag med att jag gjorde det pga min mamma och barn sa att om jag inte gjorde det skulle de förneka mig. . Som EW säger, a skrattvrål i sin igenkännliga, resonanta klang utbryter vid den tanken. .



hur man skriver en kärleksanteckning till din pojkvän

För att vara ärlig, Jag var rädd för att bli jämförd med vad Chadwick hade gjort så fantastiskt. fortsatte domaren. Det enda sättet jag verkligen kunde förstå det var att inte ens försöka spela en röst, låt min prestation stå för sig själv . Jag lägger allt detta i det och jag hoppas att folk gillar det. .



Evan Narcisse, el guionista av Rise of the Black Panther , Marvel Comics, och berättarkonsult för War for Wakanda-expansionen, har också kommenterat tanken att detta kommer att vara hans egen iteration av svart panter myt , Än sen då kommer inte att försöka återskapa det som redan har gjorts .





Jag vill duplicera tanken att detta är hans egen iteration av Black Panther-myten. sa Narcisse. Även om du kan serierna och kan citera filmen från minnet, det kommer fortfarande att finnas några överraskningar. .

Med tanke på att historien om War of Wakanda äger rum fem år efter Marvels Avengers A-Day-evenemang , den här historien är redan på en helt annan plats än i serierna eller filmerna.