Roliga utmaningar att göra med vännerOm du alls är på sociala medier har du förmodligen lagt märke till några av de mest populära utmaningarna som trender på internet. Några av de mest populära utmaningarna inkluderar isutmaningsutmaningen, där du häller en hink med iskallt vatten på huvudet och kanelutmaningen, där du försöker äta en hel sked kanel.

Även om dessa utmaningar kan verka väldigt löjliga kan de också vara roliga och roliga för deltagarna. Många av de människor som gör dessa utmaningar gör dem med sina vänner eller familjemedlemmar.Det finns ett antal skäl till varför du kanske vill göra en utmaning med en vän. Den största ursäkten att göra en rolig utmaning med vänner är att det kan vara en bra lösning på tristess. Om du vill kan du till och med välja att ta bilder och videor för att dokumentera dina roliga utmaningar.Nedan är en lista över olika roliga utmaningar som du och dina vänner kanske vill prova. Du kan prova några av dessa utmaningar och om du lyckas göra dem alla kan du till och med försöka komma med dina egna kreativa utmaningar. Några av de bästa utmaningarna är roliga och fåniga. Även om många utmaningar kan vara grova, är det bäst om de inte är farliga.Eftersom alla är olika kommer inte alla att hantera de mer extrema utmaningarna på samma sätt. Om någon har en viss allergi eller medicinskt tillstånd, var då känslig för i vilken utsträckning de kan delta i en viss utmaning.

Se till att fråga deltagarna om eventuella allergier eller hälsoproblem. När de tas för långt kan några av de roligaste utmaningarna ibland gå fel.

Ansträng dig alltid för att vara säker. Om du gör en utmaning och tror att din vän har ont eller behöver läkarvård är du beredd att söka hjälp vid behov.

Framför allt vill du komma ihåg att ha kul med dessa utmaningar. Och glöm inte att ta några foton eller till och med en video av dessa utmaningar när du och dina vänner slutför dem.

Här är en lista över några av de roligaste utmaningarna du kan göra med dina vänner tillsammans med instruktioner om hur du klarar av dessa utmaningar.

Roliga utmaningar att göra med vänner

1. Ice hink utmaning

Om du inte bor under en sten har du förmodligen hört talas om ishinkutmaningen. Även om det är mest känt som ett sätt att samla in pengar till ALS, har det också visat sig vara en källa till underhållning för många människor och deras vänner.

För att klara ishinkutmaningen behöver du en stor hink som är full av lite vatten och is. Helst skulle du ha minst en vän som kommer att vända innehållet i skopan på ditt huvud. Eftersom det definitivt blir rörigt bör du göra den här utmaningen ute. Din uppfart eller bakgård är bra ställen för isutmaningen.

Eftersom deltagarna är mycket kalla efter att ha deltagit i denna utmaning kanske du vill ha en uppsättning torra, rena handdukar i närheten för att värma upp dem. Du kan till och med instruera deltagarna att ta med ett extra byte av kläder.

Andra människor kanske till och med väljer att göra ishinkutmaningen i sina baddräkter i motsats till vanliga kläder. Det behöver inte sägas att denna typ av utmaning kommer att bli mycket svårare att göra i kallt väder.

2. Matutmaningar

Några av de roligaste och mest underhållande utmaningarna där ute handlar om mat. Det kan bero på att vår känsla för smak kan vara så hård att ignorera. När det gäller en matrelaterad utmaning, ju mindre tilltalande maten är, desto bättre är utmaningen.

Det finns andra matutmaningar som inte innebär äckliga livsmedel. Istället innebär dessa utmaningar smakprovning och gissning vad olika livsmedel är.

3. Kanelutmaning

Även om det smakar bra när det ströms lätt på många olika livsmedel, är kanelutmaningen inte så lätt som det låter. För att lyckas med denna utmaning måste du äta en matsked kanel på en minut eller mindre utan att dricka vätskor.

Innan du försöker utmaningen kanske du och dina vänner vill titta på en video av någon annan som försöker kanelutmaningen. Det sägs lämna dig med en brännande känsla, så du kanske eller kanske inte vill tänka två gånger innan du försöker den här utmaningen som ser bedrägligt lätt ut.

4. Rå lökutmaning

Denna utmaning är ganska självförklarande. Utmana dig själv och se om du lyckas äta en hel rå lök. Se hur långt du kommer och notera att denna utmaning inte är för svag i hjärtat.

5. Wasabi-utmaningen

Försök se om du kan äta en tesked wasabi på mindre än en minut. Denna utmaning kan också ändras. Du kan också ha en tävling bland dig och dina kompisar för att se vem som kan äta mest wasabi.

6. Hot peppar utmaning

Denna utmaning är en annan kryddig. Tror du att du kan äta en hel peppar? Det är upp till dig och dina vänner att bestämma vilken peppar du ska äta. För denna speciella utmaning skulle det vara grymt att inte låta deltagarna dricka vatten.

Det finns ett brett utbud av varm paprika att välja mellan. Från habanero paprika, som är väldigt heta, till spökpeppar, som är ännu varmare, det är upp till dig och dina vänner att göra din forskning om de olika typer av paprika som finns.

7. Warhead utmaning

Den här utmaningen är inte kryddig, men den är sur. Om du aldrig har haft dem förut är Warheads ett litet godis som är extremt surt de första sekunderna. Med den här utmaningen tävlar du och dina vänner för att se hur många bitar av detta godis du kan äta på en gång.

8. Citronutmaning

Detta är en annan extremt sur utmaning. För att göra detta vill du klippa en massa citroner i kilar. Tävla med dina vänner för att se hur många citronskivor du kan äta.

9. Kalkutmaning

Denna utmaning är densamma som citronutmaningen, förutom den här gången använder du limefrukter istället.

god morgon kärlek citat för flickvän

10. Wendys 99-procentiga menyutmaning

Med den här utmaningen kommer du att beställa något av allt från Wendys 99-procentiga meny. Se om du kan äta allt utan att kasta upp. Om du kastar upp är du diskvalificerad.

11. Ät det eller bär det utmaning

Den här utmaningen är väldigt rolig som du kan spela med antingen 2 personer eller en liten grupp vänner. Du måste ha ett sortiment av mat som kommer att gå i numrerade papperspåsar.

I en skål, lägg uppvikta pappersbitar med siffror som motsvarar siffrorna på varje påse. Varje person som deltar växlar om att välja ett nummer från skålen. Du måste antingen äta en sked av påsen som du får, eller så måste du bära den.

I det här fallet innebär det att du lägger maten på din skjorta eller på huvudet. Du kan råda dem som deltar att bära en skjorta att de inte har något emot att bli smutsiga.

För det här spelet är det kul att välja mat som människor inte gillar. Några bra idéer inkluderar barnmat, senap och andra kryddor, varm sås, pepparrot och så vidare.

12. Knubbig kaninutmaning

För den här utmaningen behöver du massor av marshmallows. Åtminstone borde du ha en påse marshmallows, men du vill ha ännu mer beroende på hur många som deltar.

Tävla med dina vänner för att se hur många marshmallows du kan passa in i munnen. Varje gång du lägger en marshmallow i munnen måste du säga knubbig kanin.

Denna utmaning kommer att verka väldigt lätt med de första marshmallowsna, men det blir svårare och svårare för varje marshmallow som du försöker stoppa i munnen.

13. Glasssmörgåsutmaning

Denna matutmaning är full av överraskningar. Fyll en skål med olika matvaror skrivna på pappersbitar. Dessa livsmedel kommer att användas för att göra glasssmörgåsar. När du väljer mat, kom ihåg att de måste kunna fungera som en behållare för glassen.

Några idéer för livsmedel inkluderar sallad, bacon, hamburgarbullar, hamburgare, graham-kex, kakor, våfflor och pannkakor. Det blir kul att se vem som får de läckra glassmackorna och vem som får de mindre aptitretande.

14. Utmaningen med 5 saltkakor

Även om denna utmaning bara kan verka som ett tillfälle att äta mellanmål är det faktiskt mycket svårare. Den verkliga utmaningen är att du inte kan ta en drink mellan saltkakor.

15. Den pulveriserade munkutmaningen

Vi älskar alla munkar, men har du provat den pulveriserade munkutmaningen? Försök att äta 5 munkar i pulverform på mindre än 5 minuter utan att ha något att dricka. Den som slutar först vinner.

16. Isbadutmaning

För att göra denna isbadutmaning måste du komma in i antingen ett badkar eller en barnpool full av vatten och is. Glöm inte att ha handdukar redo för när du är klar med utmaningen.

17. Utmaning för fotisbad

Denna utmaning är en mindre drastisk version av isbadutmaningen. Istället för att sänka hela ditt själv i ett badkar med isvatten, doppar du bara in dina fötter.

18. Ögonbindel med smink

Denna utmaning är riktigt fånig och rolig att göra med dina vänner. Se till att du har några ögonmasker eller ögonbindel för att täcka dina ögon. Samla en mängd olika smink inklusive läppstift, ögonskugga, eyeliner och rodnad. Du kan till och med inkludera foundation och concealer om du vill.

Varje deltagare i denna utmaning får i uppdrag att sminka en annan person. Den som gör smink måste ha ögonbindel.

19. Ingen spegel smink utmaning

För denna sminkutmaning applicerar du sminken i ditt eget ansikte, bara du kommer inte att kunna använda ett minne. Ta reda på hur bra dina sminkfärdigheter verkligen är när du inte har en spegel som hjälper dig.

20. Ögonbindel med frisyr

För den här utmaningen kommer deltagarna att ha ögonbindel när de stylar håret på en volontär. Du kan använda roliga hårstylingverktyg och tillbehör som kammar, borstar, scrunches och hårgelé.

Av säkerhetsskäl bör du undvika att använda vassa verktyg och hårutrustning som kräver värme som locktång och krimp.

21. Poprockar utmanar

För att göra pop-rock-utmaningen kommer varje deltagande person att se hur många pop-rockar de kan passa in i munnen.

22. Ögonprovning med ögonbindel

För att denna utmaning ska fungera kan ingen av deltagarna veta vad någon mat är. Anförtro någon som inte gör utmaningen att samla olika livsmedel tillsammans.

Varje deltagare har en ögonbindel när de smakar på olika ingredienser och försöker identifiera dem. Några roliga idéer för ett smakprov inkluderar poprockar, ryckig, varm sås, olika ostar och så vidare.

23. Utmaning för att smaka på näsan

För att göra denna utmaning behöver du några klädnypor och ögonbindel. Låt någon som inte deltar välja olika livsmedel som alla kan prova.

Med denna utmaning kommer deltagarna att se hur svårt det är att identifiera livsmedel när de inte kan förlita sig på sinnesans och lukt. De kommer också att bli förvånade över hur deras känsla för smak kan påverkas när de inte har förmågan att lukta maten

Alla livsmedel kan verkligen provas för denna utmaning. Några idéer inkluderar olika typer av ostar, olika örter som basilika och olika sorters kött och drycker.

24. Shabby chic matutmaning

Denna utmaning är ett roligt sätt att ta reda på om din smak verkligen kan se skillnaden mellan dyra och billiga livsmedel. Du kan prova detta med alla typer av mat.

Låt en utsedd person handla olika livsmedel. Om ost finns på listan ska de få en dyr ost och en billig, vanlig ost. Samma sak kan göras för choklad, godis, snacks, kallskuret, drycker, vin och till och med vatten.

Deltagarna borde inte veta i förväg vilken mat som är billig eller illa, och vilken mat som är den dyra eller eleganta maten.

25. Pizzautmaning

Beställ en hel pizzapaj för varje person som deltar i denna utmaning. Se vem som kan avsluta en hel paj i ett sammanträde. Den första personen som avslutar sin pizzapaj vinner utmaningen. Om någon kräks har de tappat utmaningen.

26. Bubbelgummiutmaning

Se vilken av dina vänner som kan tugga en hel förpackning eller rulle bubbelgummi. Du kan ta den här utmaningen ett steg längre genom att se hur mycket tuggummi du och dina vänner kan passa in i munnen. Kan du passa två förpackningar med tuggummi i munnen? Vad sägs om 3?

27. Dietkoks och Mentos-utmaning

För den här utmaningen behöver du några förpackningar med Mentos-godis och några flaskor dietkoks. Fyll munnen med Mentos och försök sedan dricka en flaska dietkoks.

28. Oreo-utmaning

För att slutföra Oreo-utmaningen behöver du en låda med Oreos. Se hur många staplade oreos du kan passa in i munnen.

29. Popsicle stick och cup tower utmaning

Använd ispinnar och plast- eller papperskoppar för att se vem som kan bygga det högsta tornet. Du kan bli förvånad över de olika strategier som dina vänner kan använda.

30. Äggdropputmaning

Du kanske har gjort det här experimentet när du gick i skolan, men det kan också vara en rolig utmaning att göra med dina vänner. Du behöver råa ägg och olika material inklusive tejp, papper, tidning, sugrör och pappershanddukar.

Du och dina vänner kommer att försöka bygga något för ägget på en begränsad tid. Då släpper du äggen från minst två våningar och du ser vilka ägg som överlever hösten.

31. Marmite utmaning

Människor noterar ofta marmite för att smaka salt och skarp. Gör mycket skål och se hur mycket marmit du och dina vänner kan äta på toast.

Eller om du verkligen vill göra detta till en utmaning kan du se hur många skedar marmit du och dina vänner kan mage.

32. Ögon med ögonbindel

För att klara utmaningen med ögonbindel behöver du några ögonbindel, pennor eller pennor och ark med blankt ritpapper.

33. Barnmatutmaning

Denna utmaning är ganska självförklarande. Gå till mataffären och köp en mängd barnmat. Från grötiga ärtor och bananer till morötter kan du hitta ett brett sortiment av barnmat som du och dina vänner kan prova. Prova en sked av varje mat du får för att lyckas med den här utmaningen.

34. Viskningsutmaning

Viskningsutmaningen är ett mycket roligt gissningsspel som du kommer att njuta av att spela med dina vänner. För att kunna spela behöver du en uppsättning brusreducerande hörlurar och några fraser skrivna på pappersbitar.

Lägg hörlurarna på någons öron och spela musik mycket högt. Då väljer någon annan en fras och säger den till den personen. Personen med hörlurarna kommer att försöka gissa vad frasen är.

Du kan i stort sett använda alla fraser för viskningsutmaningen, men du vill hålla varje fras kort. Du kan även använda namn också. Några förslag att använda för viskningsutmaningen inkluderar 'makaroner och ost snälla', 'helig guacamole', 'är du ett spöke' och 'vad som lagar mat, snyggt.'

Andra roliga idéer för fraser inkluderar kändisnamn, populära slangfraser och kortfilmcitat eller sångtexter.

35. Accentutmaning

För accentutmaningen kommer du att skriva olika accenter på pappersark. En person kommer att hålla en accent som väljs slumpmässigt ovanför huvudet, medan den andra personen måste försöka göra accenten. Den som håller papperet har tre chanser att gissa vilken typ av accent som används.

En poäng tilldelas varje gång en accent gissas korrekt. Idéer för accenter inkluderar brittiska accenter, cockney accenter, sydliga accenter, kaliforniska accenter, New York accenter, Bostonian accenter, kanadensiska accenter, franska accenter, tyska accenter och så vidare.

36. Smoothie-utmaning

Smoothie-utmaningen är inte precis så utsökt som det låter.

Samla ihop 10 läckra ingredienser för en smoothie som jordgubbar, blåbär, vattenmelon, persikor, bananer, körsbär, kiwi, melon, äppelmos, yoghurt och juice och få ihop 10 andra ingredienser som skulle smaka fruktansvärt i en smoothie som sardiner, pickles, pepparrot , wasabi, salt, varm sås, senap, vitlök, kallskuret och ketchup.

Skriv ner namnet på varje ingrediens på ett papper och vik upp bitarna och lägg dem i en skål. Varje deltagare turas om att rita pappersbitar tills de har tillräckligt med ingredienser för att göra sin egen smoothie.

Se vem som slutar med den konstigaste smoothien och vem som kommer att klara hela glaset utan att kasta upp eller avsluta utmaningen.

37. Tenn kan utmana

Samla ihop alla burkar som du kan få tag på. Detta kan inkludera mat som skräppost, Wienkorv, nötkött, konserverade oliver, konserverade persikor och konserverade bönor.

Vissa människor väljer till och med att ta med katt- och hundmat i denna utmaning men det kan vara lite för extremt för de flesta. Ta bort etiketterna från burkarna för att lägga till mer mysterium i utmaningen.

Märk varje burk med ett nummer och skriv sedan samma nummer på pappersbitar som går i en skål. Varje deltagare ritar ett nummer för att ta reda på vilket mysterium de kan försöka. Glöm inte att ha en burköppnare och några skedar till hands.

Vill du ha ett roligare spel att spela med vänner eller din flickvän / pojkvän? Kolla in vår Sannings- eller vågfrågor.

Slutsats

Det här är bara några av de många olika roliga utmaningar som du kan prova med dina vänner. Någon av dessa utmaningar ger dig och dina vänner en chans att binda, bli fåniga och ha gott om skratt och fantastiska minnen tillsammans.

Du kan till och med bli inspirerad att skapa några av dina egna unika utmaningar. Vem vet, vad du än kan komma till och med fånga och bli populär att prova.

381aktier