Roliga sms-spel att spela med en kille eller tjejSms-spel är användbara om du är uttråkad och inte gillar den typiska sms-konversationen. Med dessa spel spelar du ett spel via SMS. När du är borta från din flickvän eller pojkvän kan en enda text föra dig två närmare på ett ögonblick. Du kommer att känna dig ännu närmare när du spelar roliga sms-spel. Några av våra spel är perfekta för att sms med din flickvän / pojkvän, medan andra är mer inriktade på att lära känna varandra. Hur som helst kommer du att ha kul och du kan fnissa och skratta medan du håller telefonen. I den här artikeln har vi listat många roliga sms-spel att spela med en kille eller en tjej.

Tid och avstånd har inget att göra när par vill ansluta, och vilket bättre sätt att göra det än att skicka sms. Sms har blivit en integrerad del av kommunikationen. Så nästa gång du vill sms till din flickvän / pojkvän, krydda sakerna och spela ett spel istället!Roliga sms-spel att spela med en kille eller tjej

1. Skulle du hellre

Det spelas vanligtvis i ansikte mot ansikte, men du kan göra det via text istället. Skulle du hellre spelet kan avslöja din flickväns / pojkväns natur. Regeln här är att ställa en fråga som börjar med 'vill du hellre ...' Sedan följs det av hypotetiska scenarier.Dessa scenarier kan vara inbördes relaterade eller de kan vara så avlägsna som du vill att de ska vara. De två alternativen bör dock ha samma vikt. Dina frågor måste vara kreativa. De bästa 'vill du hellre' frågorna är de som visar obehagliga men lika hemska alternativ.Det här är ett fantastiskt lära känna ditt spel eftersom det kan vara roligt och absurt samtidigt. Det kan också vara allvarligt. Det är bäst att välja frågor som kräver tanke. Det är ett roligt spel för att skapa konversationer eftersom du kan lära dig mycket om hur ni tänker och också ha debatter om varje alternativ.

Ett bra exempel är 'vill du hellre förlora dina reproduktionsorgan för livet eller få 200 pund för alltid?'

Eller 'vill du hellre leva utan armar eller utan ben?'

En annan: 'Vill du hellre lida av okontrollerbar gas medan du är på jobbet resten av ditt liv eller okontrollerbar fis för varje första dejt som du har för resten av ditt liv?'

Den sista: 'Vill du hellre vara rik men du måste vara Justin Biebers assistent eller vara smutsfattig, men du kan vara den assistent du väljer?' Men se till att den du skickar sms inte är ett fan av JB. Annars väljer han / hon säkert det första alternativet.

Kolla in vår 170 Skulle du hellre frågor här.

2. Sångtexter

Detta är ett bra sms-spel för musikälskare. Det brukar vara tråkigt för dem som inte gillar musik som innehåller texter. Ändå är det ett slags spel som du kan spela när du är ute och går medan din pojkvän / flickvän är uttråkad i huset.

min flickvän är de bästa citaten

Spelet spelas av en person som citerar några rader från en låt och skickar det till den andra via text. Den andra personen måste gissa låten som texten kommer från. Det här är fantastiskt om ni båda älskar musik.

Eller så kan du också inkludera klassiska linjer från en film eller en plot. Se dock till att ni två gillar att titta på filmer. Annars kan du aldrig gissa de klassiska linjerna.

Om du inte gissade svaret korrekt kan straffet vara att ringa din pojkvän / flickvän och sjunga låten och vice versa.

3. Jag spionerar

Det är ett favoritspel bland familjer i generationer. Även om det vanligtvis spelas under en lång bilresa, kan det fortfarande erbjuda kul och spänning när det spelas över textmeddelanden.

För att spela detta spel kan du börja med att berätta för din flickvän / pojkvän var du är. Titta runt i din miljö och hitta något särskilt. Din älskling borde gissa vad du har spionerat. Naturligtvis kommer du att ge honom / henne en aning men du kommer bara att ge den första bokstaven i objektet som du vill att han / hon ska gissa.

Du kan ge fler ledtrådar för fel gissning eller begränsa antalet gissningar som är tillåtna i spelet.

4. 20 frågor

Det är en 19th-century spel. Detta klassiska spel är en form av deduktivt resonemang som blev en snabb hit i slutet av 40-talet. Det typiska spelet kräver inte mer än två personer. Regeln är enkel. En person bör välja ett objekt eller en person medan en annan person måste gissa vad det objektet eller vem den personen är i 20 frågor eller mindre.

När ämnet väl har valts måste den andra spelaren skicka en serie frågor genom en text för att begränsa ämnet. Frågorna kan besvaras med ett ja eller nej-svar.

Du har till exempel valt en iPhone som ämne. Då kan din pojkvän / flickvän fråga: 'Är du ett djur?' Du svarar naturligtvis negativt, för det är fel. Sedan kommer han / hon att gå vidare till en annan fråga, som 'Är du en pryl?' Eftersom en iPhone är en gadget skulle du säga ja.

Spelet fortsätter tills ni båda gissar rätt svar eller de 20 frågorna har använts, beroende på vilket som kommer först. För att göra det roligare väljer du ett ämne som är svårare att gissa.

5. Förkortningar

Detta är inte ett populärt spel, men det erbjuder fortfarande kul och spänning. Du kan hitta olika förkortningar var som helst, från företagsnamn till fraser som förkortas för enkel användning.

I det här sms-spelet kommer du dock att förkorta vad du gör. Du kan till exempel skriva 'Jag är i ett badrum'. Du kan förkorta den till IIAB. Den andra spelaren kommer att försöka avkorta den så att den går tillbaka till sin ursprungliga form.

6. Aldrig har jag någonsin

Den här involverar vanligtvis många spelare under en dryckesession. Men även detta kan spelas över text med bara två personer. Det är ett annat fantastiskt lära känna ditt spel. Det avslöjar fakta om din flickvän eller pojkvän.

Spelarna kommer i tur och ordning att uttala sig om vad de aldrig har gjort förut. Varje gång ett uttalande görs som är motsatsen till hans / hennes upplevelser förlorar motsatt spelare en poäng.

Vissa regler bör tillämpas på hur någon kommer att förlora en poäng. Frågorna och svaren från båda spelarna kan avslöja några djupgående hemligheter om spelarna.

Kolla in vår 300 Aldrig har jag någonsin frågor här.

7. Berättelsestid

Detta är bra för författare. Som de säger är två huvuden vanligtvis bättre än ett. Med detta spel börjar en spelare med att skicka början till ordet, meningen eller en fras till den andra spelaren. När den andra spelaren återger med ett annat ord, en mening eller en annan fras, återger en annan spelare och så vidare och så vidare.

Svaren kan bygga en berättelse som byggs av den första spelaren. Ibland kan den byggda historien vara fantastisk eller hemsk. Det kan också vara en episk eller en riktigt bra historia. Fram och tillbaka uttalanden kan så småningom bygga en plot över text.

Oroa dig inte för historiens flöde. Du bör inte förvänta dig att den är vältalig eller sömlös. Men historiens vridning ger mer djup att de två spelarna tvingas hålla historien igång.

Naturligtvis bör du göra begränsningar. Du bör till exempel begränsa antalet ord per text.

Du kan börja med att skicka sms till din pojkvän / tjej som 'En gång i tiden.' Den andra spelaren kommer att svara med 'i ett land som kallas ingenstans.' Då skulle din kompis svara med en annan fras eller ett ord, och så vidare och så vidare.

8. Vad om

I det här spelet kommer en av er att börja skriva ett 'vad om' -scenario och fråga flickvän eller pojkvän vad de skulle göra i just den situationen. Det finns inget rätt eller fel svar men det är kul att ta reda på den andra spelarens svar. Detta hjälper dig också att lära dig mer om din förälskelse.

Du kan använda vissa varianter som att låta frågan vara öppen. Det finns flera variationer som du kan göra med det här spelet för att göra det roligare och mer spännande.

9. Personlig trivia

Detta är ännu ett fantastiskt spel för att lära känna varandra. Det är perfekt om du precis började träffa eller redan har träffat en stund. Det finns alltid personliga saker som du kanske inte vet om din flickvän eller pojkvän.

Det är också ett slags spel som kräver att ställa personliga frågor som ibland ställs under en anställningsintervju. Du kan fråga din textkompis om hans / hennes husdjurs namn, mellannamn och andra frågor som du vill ställa.

För att göra spelet mer intressant, se till att frågorna inte känns som en intervju. Du kan till exempel fråga honom / henne den enda saken som han / hon skulle köpa om han hade en miljon dollar.

Ett personligt trivia-sms-spel avslöjar roliga fakta om din textkompis. Det kan vara ett mycket enkelt spel men det kan fortsätta på obestämd tid. Du kan till och med spela det här spelet i flera dagar eller veckor. Alternativa frågorna så att det känns mindre som en intervju.

10. Namnspel

Detta är ett enkelt och roligt ordspel att spela över text. Båda väljer ett ämne som stater, städer, djur, länder eller kända skådespelare och skådespelerskor. Därefter börjar en av spelarna ordspelet. Till exempel, din pojkvän / flickvän texter ett ord och du skriver ett annat ord, börjar med den sista bokstaven i den andra spelarens sista ord. Detta spel kan fortsätta på obestämd tid. Men om någon av er inte kan komma med ett nytt ord, vet du vem som är förloraren.

11. Hangman

Detta är ett roligt spel du förmodligen känner från din barndom. En textbaserad bödel liknar ganska en pappersversion. Spelare ställer in ett antal poäng och efter det textar den första spelaren en serie understrykningar som var och en representerar en bokstav i det valda ordet. Den andra spelaren gissar ett brev som de tror kan vara en del av det ordet. Om han / hon gissar rätt bokstav tillämpar den första spelaren bokstaven i en av understrykningarna som fyller kortplatsen. Men om bokstaven gissas är felaktig, tappar spelaren en poäng. Den som vinner kan välja ett annat ord.

Detta sms-spel är definitivt ett utmanande spel och varje spelare måste tänka hårdare. När du spelar det här spelet med en kille eller tjej måste du ha ett mål i åtanke hur du kan göra konversationen mer intressant. Är din avsikt mer att skapa en förbindelse med killen / flickan? Eller vill du bli tillfrågad om ett datum?

romantisk jag saknar dig citat för henne

Hangman-sms-spel kan spelas väl om du och din kompis känner dig uttråkad. En av er måste bara skriva antingen ett ord med några bokstäver som saknas eller bara tomma och ge motståndaren en ledtråd.

12. Kiss, Marry, Kill

Detta är ett populärt spel som många tycker om att spela online. Det kan dock vara lika kul att spela upp det över texten. Speciellt när din telefon inte är ansluten till internet. Detta spel involverar namn på personer, kändisar eller personer som ni båda känner.

Till exempel skickar din pojkvän eller flickvän ett namn på en person eller en kändis och du försöker svara om de vill kyssa, gifta sig eller döda personen.

13. Kändisvänskap

Detta är ett roligt spel där ni båda låtsas vara kändisar som du gillar och känner väl. Du borde veta hur de beter sig och talar och vad de skulle säga i en viss situation. SMSa varandra om saker som den riktiga kändisen skulle säga. Den som förlorar är den spelare som tappar fokus. Istället för en kändis kan du också välja en filmkaraktär. Allt är valfritt.

14. Sanning eller våg

Detta spel kan spelas på samma sätt som det spelas framför varandra. Du kan göra det roligare genom att dela din bild när du väljer en våg. Glöm inte att ta bort bilden senare!

Även om det vanligtvis spelas på sociala möten, skulle det vara fantastiskt att spela det över text utan att förlora dess underhållning och roliga element.

När du väljer ”sanning” bör du svara på frågan på ett sanningsenligt sätt. Om sedan vågar väljs, bör spelarens kamera användas för att fånga bevis på våg.

Det som är bra med 'sanning eller våg' -spel på text är att din flickvän / pojkvän kommer att vara mer öppen för att dela sanningar än vad han / hon skulle göra personligen. Det är en av anledningarna till att det är ett fantastiskt spel om du vill känna den andra personen på linjen. Men se till att frågorna inte är så stötande att du kan skada hans / hennes känslor. Det är också ett roligt spel eftersom det skapar en rolig konversation när du lär dig mer om varandra. Du kan också ha debatter om varje fråga utan att verkligen starta en kamp.

Kolla in våra 300 Sanning eller våga frågor här.

15. Silly Pictures

Det här spelet är inte riktigt ett sms-spel eftersom du måste skicka ett foto istället. Det är dock ett bra spel att spela. Det låter kanske dumt som namnet på spelet, men det kan vara ganska kul. Om din telefon är ansluten till internet kan du hitta de roligaste bilderna du kan hitta online och skicka dem till din partner. Han / hon kommer att få ett gott skratt och du kan fortsätta skicka dessa fåniga bilder fram och tillbaka med varandra i timmar! Du kan också välja en specifik kategori för att göra den mer intressant. Till exempel kan du använda, djur, kändisar, människor, roliga citat etc.

Inom några minuter efter att du spelat spelet kommer ni två att ha massor av roliga bilder som finns på Internet i dina telefoner.

Silly pictures är ett fantastiskt spel som kan vara roligt, absurt eller seriöst. Hur som helst måste du försöka hitta foton som inte bara är dumma men de kräver mycket tanke, särskilt om bilderna är för absurda vet du inte vad de verkligen är.

16. Emoji-översättning (uttryckssymboler)

Detta kräver att du båda har emoji-tangentbord på din smartphone. Om du gör det är det här ett bra spel att spela med din pojkvän / flickvän. Det finns så många emojis som till en början inte verkar ha någon betydelse, men att strama ihop dem på ett sätt som kan vara vettigt kommer troligen att leda till många skratt.

För att göra saker ännu roligare, använd din kreativitet och försök att kommunicera med bara emojis för att se om du kan förstå varandra.

Det bästa med det här spelet är att ni två antagligen inte kommer att lyckas kommunicera med enbart emojis. Och det är detta som gör det här spelet roligt och intressant. Du måste vara kreativ när du spelar det här spelet. Och se till att du har de senaste tangentborden så att du kan ha så många alternativ som du vill vara.

17. Omvänd skrift

Detta är absolut ett fantastiskt sms-spel där alla ord i meddelandet ska skrivas omvänd. Svaret bör också ges på samma sätt. Detta är ett roligt sätt att döda tid eller bara göra saker mer intressanta. Ibland blir vanlig gammal textning tråkig, så krydda sakerna. Du kommer säkert att få ett skratt eller två när du försöker lista ut vad meddelandena säger.

18. Rim

Detta är ett annat roligt spel att spela över text. Du kan välja ett ord eller en fras till att börja med. Den andra spelaren måste följa upp med ett annat ord eller en annan fras som rimmar med det första. Spelare fortsätter att gå fram och tillbaka tills en spelare inte kan komma med ett svar som rimar.

19. Fördelning

Detta är ett fantastiskt spel som till och med kan öka dina ordförrådsfärdigheter. Det minskar inte bara tristess utan minskar också stress. Spelet är enkelt, spelarna väljer ett slumpmässigt ord som måste delas upp och ordna om dess bokstäver för att generera så många ordkombinationer som möjligt. Du kan välja tidsramen till 5 minuter eller längre, vad som är bekvämt för er båda. Den som skapar fler ord är vinnaren.

För att göra det här spelet mer utmanande förutom att ställa in tidsgränserna, kan du ge extra poäng för varje typ av ord. Till exempel, ju längre orden är, desto högre poäng. För varje runda ska ni två få en tur att skapa eller göra ordet och välja så många omgångar som ni vill.

När du först tänker på det här spelet kanske du tycker att det är lite tråkigt. Men underskatta inte hur kul det här spelet kan vara. Det är ett bra sms-spel som kan hjälpa till att skapa ett band med din partner, speciellt om du gillar honom / henne. Det här är också ett fantastiskt spel att passera tiden medan du är uttråkad på jobbet. Men se till att du inte fångas av din chef som spelar under arbetstid.

20. Fyll i tomrummen

Detta kan vara ett flirtigt sms-spel att spela med din flickvän eller pojkvän. Om du är tillräckligt bekväm med din partner kan det här vara ett roligt spel att spela när du inte har sett varandra på ett tag.

En spelare börjar med en fråga om sig själv och lämna ett viktigt ord tomt - och låt partnern fylla i det! Till exempel: 'Du älskar det verkligen när jag ...' eller 'Jag är som sötast efter ...'

Det fantastiska med det här spelet är att du får din flickvän / pojkvän att börja tänka på dig och lite flörta är alltid kul. Han / hon kommer att vara mer glad att se dig nästa gång.

Du bör dock inte förvänta dig att din textkompis bara skickar komplimanger. Med det sagt, bli inte så förvånad om du får svar på att 'diska' som svar på 'Du är den sötaste efter ...'

Men vissa kan vara ganska grafiska när man svarar. Som sagt, om du inte vill förstöra spelet med några absurda frågor, bör du fastställa några regler.

21. Var är jag?

Detta är ett annat roligt gissningsspel som ger dig och din partner full av underhållning i timmar. Sms-spelet ”Where Am I” är ett roligt spel som kräver att ni två tar en tur för att beskriva omgivningen av en viss plats. Det här liknar 'I Spy'.

I det här spelet behöver du inte vara på den platsen du vill att din kompis ska gissa. Men du måste vara exakt med din beskrivning. Platsen kan vara ett delat klassrum eller ett berömt landmärke i din hemstad eller andra delar av världen. Du måste ge en allmän beskrivning av platsen så att din vän kan gissa det. Du bör dock inte säga något som är för uppenbart eller specifikt.

För att göra det roligare och intressantare bör du undvika att komma in i tråkiga ämnen. Om du spelar det med en kille / tjej som du är intresserad av att träffa, bör du göra spelet lätt och flirta. Vissa tycker att spelet 'Var är jag' är lite otydligt men det är faktiskt väldigt roligt, speciellt om du är ganska svår att beskriva.

Om din partner är en söt kille / tjej som du vill lära dig mer måste du låta din fantasi springa vild.

Ni två bör turas om att bygga spelet på roliga och intressanta sätt. Men du måste ha en uppsättning regler, som att låta var och en beskriva en plats i fem till sex meningar och se till att gissaren har några minuter på sig att gissa platsen.

Vill du ha ett utmaningsspel? Kolla in dessa roliga utmaningar du kan göra med vänner eller din flickvän / pojkvän.

Slutgiltiga tankar

Dessa spel som kan spelas över en text är ett roligt sätt att ansluta till varandra. Eftersom den andra personen inte kan se dina reaktioner kan du lägga till din personliga touch till dina texter genom att vara söt och flörtande genom att lägga till massor av leenden och andra ikoner.

Varje gång du spelar något av dessa spel, se till att du prenumererar på ett obegränsat sms-paket så att du kan spela överkomligt utan att behöva oroa dig för sms-avgifter. Och när du spelar dessa spel, håll ett öppet sinne så att du inte blir förolämpad av din partners svar.

Om du behöver fler spel? Kolla in vår flickvän och pojkvän spel , Halloween-spel och drickspel för två .

2884aktier