Födelsedagsönskningar till chefen

InnehållDe flesta av oss vet det. Det är födelsedagen för chefen eller en högre anställd i företaget. Inte alla gillar honom eller henne, men vi måste fortfarande gratulera dem till födelsedagen. Men hur går det att önska din chef en grattis på födelsedagen när alla vet hur impopulär han är?

Visst, inte alla chefer är impopulära, men undantag bevisar regeln. Ingen undgår detta öde. Men det finns också något positivt med det. Genom att gratulera till din födelsedag uttrycker du din tacksamhet för att du kan arbeta för företaget och du visar också hur flexibel och social du är. Vi har sammanställt några födelsedagsordstävningar och hälsningar som du kan använda för att gratulera din chef eller handledare till födelsedagen utan att komma in i obekväma situationer.Trevliga födelsedagsord till chefen

Chefar märker allt som händer i deras företag. De känner sina anställda och naturligtvis märker de också vad som viskas bakom ryggen. Detta gör det desto viktigare att gratulera chefen till hennes födelsedag på ett tankeväckande sätt. Det är naturligtvis lättare om du går bra med din chef och han driver sitt företag väl. • Du är en person som modigt accepterar alla utmaningar. Du skjuter dina gränser för att dina drömmar och våra ska gå i uppfyllelse. Du förblir alltid säker och har fullständigt förtroende för dina anställdas förmågor. Allt detta gör dig inte bara framgångsrik, utan också den bästa chefen som alla kan tänka sig. Grattis på födelsedagen!
 • Vi gratulerar dig så mycket till din födelsedag och önskar dig ett framgångsrikt och gott nytt år! Stanna hos oss som en bra chef och låt dig firas med nära och kära idag!
 • Kära chef, vi vet vad vi har i dig och kan inte föreställa oss en bättre chef. Därför vill vi inte bara gratulera dig till din födelsedag idag utan också tacka dig för den förflutna tiden. Vi hoppas att vi kan lita på dig i framtiden också!
 • När det är chefens födelsedag
  han brukar ha en fest
  arbetskraften är mycket nöjd
  för idag finns det inget mer arbete.
  Folk skrattar och dansar också,
  och inte hålat bakom skrivbordet.
 • Med blommor och gåvor
  ska vi överväga chefen,
  för idag är hans jubileumsdag
  och för att du gillar honom så mycket,
  det är därför du firar den stora dagen.

Allvarliga födelsedagsönskningar till chefen

Det ska finnas människor som bara inte förstår kul - och verkligen inte på jobbet! För dessa människor finns det allvarliga Födelsedagsönskningar på. Om du känner din chef vet du omedelbart hur de reagerar på födelsedagshälsningar och kan gratulera dem därefter. Här är ett urval av allvarliga födelsedagsönskningar till din chef. • Dear Sir ..., vi gratulerar dig till din födelsedag, önskar dig all lycka till ditt nya år och fortsatt framgång. Som ditt team är vi helt på din sida och vi ser fram emot att ha en sådan förståelig chef!
 • Grattis på födelsedagen! Alla anställda på avdelningen önskar dig ett stressfritt men ändå framgångsrikt nyår!
 • Det är inte alltid lätt att driva ett företag, men du behärskar utmaningen med glans. Vi vill tacka dig så mycket för detta och samtidigt ge dig alla de bästa gratulationerna på din födelsedag!
 • Vi önskar dig all lycka till din födelsedag och att du kan hålla koll på saker även med ett års liv. Håll dig lika passform och framför allt lika flexibel som tidigare, då fortsätter du och oss att njuta av vårt arbete!
 • Vi gratulerar dig till framgångarna under de senaste 12 månaderna. Samtidigt önskar vi bara det bästa för ditt nya år och hoppas att vi kan fortsätta att räkna med dina kvaliteter!

Kreativa och korta gratulationer till chefen

Chefer tenderar att ha bra minnen. Du kommer ihåg vilka anställda som gjorde ett försök eller var särskilt kreativa med födelsedagsgrattiserna. Men även här gäller följande: korthet är nyckeln. Glöm inte att gratulera din chef för att bli ihågkommen med honom eller henne.

 • Du är en fantastisk chef som, om det behövs, låter dig vara fem. Ändå vet du hur man motiverar oss. Tack för ditt tålamod och förståelse! Idag, på din födelsedag, vill vi inte bara gratulera dig utan också tacka dig för dina positiva egenskaper!
 • Idag är det din födelsedag och vi vill gratulera dig till det! Vi vet alla hur hårt arbetande och självuppoffrande du är för oss och företaget varje dag. När vi länge har varit hemma kommer du att sitta vid ditt skrivbord länge. För det nya året i ditt liv önskar vi att du får mer tid för dig själv. Unna dig själv medvetna stunder av vila och avkoppling. Du har tjänat det!
 • Också erkända alfadjur
  man gratulerar vanligtvis
  som en liten, grå arbetshäst.
  Och det är därför vi är här idag
  och hoppas på en vänlig nick,
  innan vi glider iväg igen!
 • Hej chef, vi är myrorna här
  och kör på givna spår.
  Ibland är någon borta från banan
  det ligger i människans natur.
  Lyckligtvis har vi någon som du
  Du morrar, men du brusar aldrig!
 • Det gjorde vi alltid
  vad de ville ha. Vad gjorde det?
  Mycket, för vår chef har fred med oss.
  Och kommer med honom, för en av dessa
  vem är så avslappnad och rättvis,
  vi kan inte längre hitta i det här livet.

Hövliga födelsedagsönskningar till chefen

Det är viktigt att vara särskilt försiktig med kvinnliga överordnade. Du tenderar att få skämt i fel nacke och naturligtvis är sexistiska skämt helt på sin plats. Istället är det artiga och seriösa födelsedagsord som får din chef att känna sig värderad.

jag älskar dig brev till min flickvän
 • Kära chef! Grattis på din födelsedag!
  Du är en bra chef för oss,
  alltid behandlar oss rättvist.
 • Lycka till och hälsa, tillfredsställelse och framgång!
  Vi önskar er alla era projekt
  genomföras och
  Grattis på din födelsedag!
 • Grattis på födelsedagen!
  Du är ett fenomen för oss
  för vi ser inga tecken på ålder hos dig.
  Dina smidiga och välmående handlingar
  håller oss lika upptagna.
 • För en födelsedag vill vi skicka hälsningar
  och titta lite in i framtiden.
  Vi tycker om att arbeta med dig,
  därför gratulerar alla människor.
  Vi önskar er lycka, tillfredsställelse,
  Hälsa och lite tid.
  Att dina drömmar går i uppfyllelse
  och du kommer att vara tillgänglig för oss under lång tid.
  Grattis!
 • Vi vill tänka på dig på din speciella dag
  och ge dig några rader.
  Vi önskar er tillfredsställelse,
  Lycka, framgång och ibland lite tid.
  Det viktigaste är: håll dig frisk,
  då går allt alltid smidigt.
  Grattis till vår chef!

Formella födelsedagshälsningar till chefen

Om du vill gratulera din handledare till hans födelsedag skriftligen via brev eller e-post är du begränsad till allvarliga och formella födelsedagshälsningar. Dessa är vanligtvis klassiska ordstäv som fortfarande är populära. Medan du är ganska formell betyder det inte att personliga relationer försummas.

 • Kära ... (Namn), Vi önskar dig en grattis på födelsedagen och hoppas att du kommer att fortsätta att leda oss som ett bra exempel.
 • Din födelsedag är ett välkommet tillfälle för att tacka dig för ditt engagemang. Vi önskar dig allt lycka till och hoppas att du tar din kraft med dig in i det nya året i ditt liv så att du kan fortsätta att vara framgångsrik och njuta av ditt arbete i framtiden.
 • Kära ... (Namn), du är en utmärkt handledare eftersom du är ett bra exempel för oss med din vänliga, kompetenta och kvalitetsmedvetna filosofi och därmed främjar vårt engagemang. Vi vill tacka dig för detta idag och gratulera dig till din födelsedag.
 • Kära ... (Namn), på din födelsedag idag önskar vi dig allt lycka, hälsa och ett lyckat nytt år. I slutändan bestäms inte människor av deras ålder utan av deras omgivning och vad de har skapat. Vi ser fram emot att ha dig som en lika kompetent och vänlig överordnad.
 • Kära chef,
  hjärtliga gratulationer
  för hennes födelsedag!
  Du är alltid en rättvis överlägsen oss,
  vad vi är på den här vägen
  vill säga tack en gång.
  Hela arbetskraften

Roliga födelsedagsönskningar till chefen

Många chef förstår humor och är på gott humör. Om du har turen att ha en chef som den här är följande roliga födelsedagsönskningar en bra idé. Glöm dock inte att bli lite mer seriös till slut och betona hur mycket du älskar och uppskattar din chef.

 • Vem ser alltid bra ut? Vår chef!
  Vem har sin hatt här? Vår chef!
  Vem är mestadels rättvis? Vår chef !
  Vem tänker utanför lådan? Vår chef!
  Vem gillar vi väldigt mycket? Vår chef!
 • God morgon, så är det vanligt,
  säger den anställde, och det gör chefen också.
  Men vid middagstid klockan tolv är morgonen över.
  Vid en kan vi ta en andning.
  Och om jag gör chefen igen efteråt
  träffas i en av de många korridorerna,
  vad säger jag då
  till den här upptagna mannen?
 • Om rynkor pannan dyker upp i pannan,
  detta leder till att vi är lugna.
  Vi är så tysta som en mus
  tills din ilska är borta igen.
  VI bryr oss om harmonin här,
  Du kommer aldrig att hitta så stora underordnade
  och aldrig långt ifrån.
  För detta önskar vi lite tacksamhet.
 • Vi firar inte idag förrän läkaren kommer.
  Men det är redan där!
  Idag är vår kära läkare födelsedag
  och vi är här för att helhjärtat gratulera honom.
  Tack en miljon för det viktiga arbetet,
  som du gör varje dag utan paus!
 • Det är chefens födelsedag idag, ekon runt i rummet, en tidigare kontorsstängningstid, åh, det skulle vara en dröm! Hela kontoret önskar dig all lycka till, hälsa, lycka och välstånd, ja det ändå! En bit födelsedagstårta, mycket skratt, en liten klunk mousserande vin, så firar du rätt på jobbet.

'Grattis på födelsedagen' för chefen

'All the best' är den absoluta klassikern och sägs fortfarande ofta idag. Varför svårt när det kan vara enkelt? Med några ytterligare personliga ord, delade minnen eller anspelningar på konstiga situationer blir denna födelsedagshälsning något mycket speciellt.

 • Grattis på födelsedagen,
  kopplade till bästa önskningar
  för ett långt och tillfredsställande liv!
  Vi vill ta tillfället i akt och tacka dig så mycket
  för alltid rättvis behandling.
 • Vi kunde inte be om en bättre chef än du,
  för vilket vi tackar hjärtligt.
  Grattis på födelsedagen!
 • Varje år är det en annan födelsedag
  som vi vill fira med dig.
  Vid detta tillfälle önskar vi dig all lycka till!
 • Grattis på födelsedagen, god hälsa, kreativitet och glädje i företaget, alltid trevliga medarbetare och lite mer fritid
 • Grattis till din födelsedag, önskar dig det bästa och många fler framgångsrika kilometer i ditt affärsliv

Affärsfödelsedagsönskningar till chefens 50-årsdag

En sådan tid då enkla hälsningar inte passar.

 • Vi är glada att kunna erbjuda dig också i år. Vi önskar lycka till, hälsa och mycket glädje på din speciella dag idag. Vi värdesätter dig som en bra affärspartner, men du vet alltid hur man ska hålla balansen mellan affär och mänsklig. Vårt företag vill uttrycka sin respekt för dig. Vi önskar att du har ett särskilt förtjust minne av idag. Grattis på födelsedagen från hela teamet!
 • Vi önskar vår goda affärspartner god hälsa, lycka till och en underbar dag. Vi ser fortfarande fram emot ett bra och harmoniskt samarbete och många framgångsrika projekt för att gå på vägen till framgång tillsammans. Vi tackar dig samtidigt och vid detta speciella tillfälle skickar vi bästa hälsningar och hälsningar för att fira denna dag på lämpligt sätt.
 • Hela laget gratulerar dig idag till din födelsedag, kära herr XXX. Vi är alla så glada att ha en chef som du och vi önskar dig det bästa det kommande året! Och vi önskar att du bara ska vara som du är: alltid på gott humör, optimistisk och förståelse. Grattis på födelsedagen!
 • Våra varmaste grattis till din födelsedag. Vi önskar dig att ditt nya levnadsår är hälsosamt och framgångsrikt, både personligen och professionellt.
 • Du har gjort så mycket för att hjälpa andra och har gjort allt på gott humör. Du har varit mycket mer för oss än vi kunde ha hoppats på och du har blivit en värdefull medlem i vårt team. Vi känner oss glada att ha dig med oss. Grattis på födelsedagen!

Bästa hälsningar på chefens 60-årsdag

Att leda ett företag vid 60 års ålder är en mycket speciell utmaning. Försök att ignorera ålder och gratulera din chef att få honom att känna sig ung igen ett ögonblick. Låt honom känna att det finns många fler år att följa med honom. Om din chef är på väg att gå i pension, låt honom känna att han aldrig kommer att glömmas bort.

 • 60 år är du nu
  har rusat varje dag.
  Du har gjort mycket för arbetskraften
  hur ska vi gå vidare med dig nu?
  Din pension kommer långsamt in
  Ditt sista skift kan komma snart.
 • Vår chef är kungen av höga finanser
  även vid 60 år är han intresserad av balansräkningen.
  Under de kommande sju åren kommer han att beräkna allt för oss
  och ibland fortfarande underkasta oss.
  Men om vi räknar 1 och 1 tillsammans
  så vi kommer att sakna dig till slut.
 • Öppna ögonen, chefen kommer runt hörnet med 60 saker,
  vi borde göra allt arbetet snabbt.
  Kasta snabbt våra gratulationer till honom,
  innan vi fortsätter att såga hans stol.
 • Vi gratulerar dig och tar gärna hand om dig,
  det är de sex och inte de 7, ditt sinne är fortfarande klart.
  Även om det ibland var svårt, överensstämmer vi inte alltid,
  till slut visar vi oss tacksamma och kommer att överleva dig.
  Bästa hälsningar för 60-årsdagen till ...
 • Det är inte lätt att driva ett företag, men du behärskar den här utmaningen med stor instinkt. Vi vill tacka dig så mycket för detta och alla de goda samtidigt Grattis på 60-årsdagen leverera!

Snygga födelsedagskort som bilder för chefen

Födelsedagskort har förmågan att illustrera saker som vi inte kan sätta ord på. På bilderna finns det också många ord som gör att varje chef känner sig uppskattad av de anställda.

Snygga födelsedagskort som bilder för chefen 1

Snygga födelsedagskort som bilder för chefen 5

Snygga födelsedagskort som bilder för chefen 4

Snygga födelsedagskort som bilder för chefen 3

Snygga födelsedagskort som bilder för chefen 2

Vi hoppas verkligen att alla dessa födelsedagsordstävningar och hälsningar har hjälpt dig och att du snart kommer att kunna använda dem för din chefs födelsedag. Nu är det upp till dig! Du är bortskämd att välja!