'General Hospital'-stjärnan Jay Pickett, 60, dör på uppsättningen av den kommande filmen

Jay Pickett dog när han arbetade på uppsättningen av sin kommande film 'Treasure Valley'

Den amerikanska skådespelaren, känd för sin roll på General Hospital, Jay Pickett gick bort förra veckan vid 60 års ålder.

dikt för 60-årsdagen mamma

De Port Charles och Dagar av våra liv stjärnan dog när han arbetade på uppsättningen av sin kommande film, Treasure Valley .Såpoperastjärnans död tillkännagavs på Facebook-sidan för regissören och producenten Travis Mills i söndags.'Många av er har redan hört talas om tragedin som inträffade för två dagar sedan. Jay Pickett, vår ledande man, författare, producent och skapare av den här filmen gick plötsligt bort medan vi var på plats och förberedde att filma en scen', skrev han.Grattis på födelsedagen till en vän i himlen

'Det finns ingen officiell förklaring till orsaken till hans död men det verkar ha varit en hjärtattack. Alla närvarande försökte så gott de kunde för att hålla honom vid liv. Våra hjärtan är krossade och vi sörjer hans familj som är så förkrossade av denna chockerande tragedi, tillade han.

I ett separat inlägg skrev skådespelaren Jim Heffel att Pickett 'dött sittande på en häst redo att repa en stut i filmen Treasure Valley i Idaho.'

'Igår förlorade jag en god vän och världen förlorade en fantastisk person. Jay Pickett bestämde sig för att åka iväg till himlen. Jay skrev historien och spelade huvudrollen i den. Han var också samproducent med mig själv och Vernon Walker. Han kommer verkligen att vara saknad. Rid som vinden, tillade Heffel.