Grattis på 1-årsdagen

Innehåll

Ett barns första födelsedag är alltid en stor händelse. Vad händer inte under ditt barns första 12 månader? Själva födelsen är ett fantastiskt ögonblick som du som förälder aldrig kommer att glömma. Så stressigt som de första dagarna och veckorna kan bli, kommer du att lära känna din lilla mer varje dag och veta hur du kan anpassa dig själv och ditt liv till dem. Amning, skrik och lek med avkomman blir snabbt rutin.

hur man i hemlighet berättar för någon att man älskar dem

Din bebis kommer snart att känna igen ansikten, göra de första kontrollerade ljuden, krypa och vill utforska allt med stor nyfikenhet. Hur snabbt tiden går! Kanske med lite hjälp kan det nu ta sina första steg eller till och med säga sina första ord! Ditt barns första födelsedag markerar en viktig milstolpe i ditt barns utveckling.
Du är välkommen att falla tillbaka på vår samling födelsedagsönskningar och hälsningar för barn för att fira ditt barns första födelsedag med stil! Din lilla förtjänar att fira en riktig barns födelsedag efter alla framsteg under de första 12 månaderna!Födelsedag: födelsedagsönskningar för barn

Det är redan här, ditt barns första födelsedag. Det kan verka som om det föddes igår, men ditt barn är faktiskt 1 år gammalt! Du har haft mer än tillräckligt med tid att lära känna ditt barn och redan vet vad han gillar och vad han tycker om. Här hittar du födelsedagshälsningar som du kan använda vid ditt barns första födelsedag. • Ene, mene muh du har varit i ett år! Du var ett litet blöjpaket som höll oss upptagna från morgon till natt! Din lilla hand var i mammas hand, nu går du på egna ben genom sanden. Jag önskar er all lycka till firandet, nej, det bästa. Jag önskar dig alltid tillräckligt med choklad, tårta och kakor och sylt!
 • Jag önskar er allt lycka till i livet, änglar som alltid flyter bredvid dig. Hälsa och vänner och tårta och bacon, ät upp det snabbt, annars tar katten bort det!
 • Mammas mage var så mycket rundare, nu är du där, ditt lilla under! Fumla runt i världen nyfiket och forska på egna ben. Ibland måste man också gråta, ofta lyser man så att världen lyser upp! Jag önskar dig det bästa för din första vaggafest! Idag tänkte jag också på mamma och pappa - jag vill säga dig, du gjorde ett bra jobb!
 • Jag önskar dig en ängel för dig ensam, han borde alltid vara med dig! Bör skydda dig med all sin kraft oavsett var du är - dag och natt. Han gillar dig väldigt mycket och ger dig sin välsignelse så att du har tur på alla dina vägar!
 • Svårt att tro, men sant Idag kommer du redan ett år! Varje dag går på nolltid och du lär dig hela tiden något om det. Du kan redan krypa, boltra dig, skratta massor av superstora saker. Du är en riktig ljus man som du kan ha så mycket kul med! Jag önskar dig det bästa för den första vaggan!
 • Födelsedagen är här igen, samma skit som varje år. Alla kommer springande och skakar din hand som en dåre. Men idag spelar det ingen roll, det är inte sista gången. Grattis på födelsedagen!
 • 12 månader är nu uppe. De gick snabbt och sov och åt. Men ändå har tiden kommit, idag är det din festtid. Grattis på födelsedagen!
 • Ett ljust, sött leende i ett år
  Blöjor och flaskor i ett år
  Ett år med försummad sömn
  i ett år som har överträffat allt hittills
  ett år fullt av otänkbar glädje
  Sekunder utan ånger.
  Din lilla söta solsken
  är väl skyddade dag in, dag ut.
  och idag för den första vaggafestivalen,
  låt oss fira en fest
  så väx upp, din lilla varelse
  bör sträva efter stora saker senare
 • Din födelsedag, det är idag, många gratulerar dig ett år du redan är här, jag önskar dig all lycka till!
 • Grattis till 1-årsdagen av din lilla glädjesamling. Jag önskar honom och naturligtvis hans föräldrar en bra start på deras andra leveår!

De bästa gratulationerna på 1-årsdagen till det sponsrade barnet

Naturligtvis är det inte bara dina egna barn som förtjänar att gratuleras till deras första födelsedag. När barn döps har de fadderföräldrar och därmed andra vårdgivare som de kan dela med sig av sina bekymmer med och från vilka de kan få råd och stöd. Det är också fadderföräldrarna som inte borde vara frånvarande från gudbarnets första födelsedag och som bör gratulera sitt fadderbarn. • Som din gudfar önskar jag dig all lycka till din första födelsedag och all lycka i världen för ditt andra år!
 • Mamma och pappa tar alltid hand om dig. Och om du har något annat i åtanke, gillar jag att gå in som barnvakt, för du är det sötaste lilla gudbarnet som någon kan föreställa sig. Grattis på första födelsedagen!
 • Jag skickar en mycket varm hälsning till dig och dina föräldrar på din första födelsedag och jag önskar dig ett fantastiskt nytt år. Jag är säker på att det finns många nya äventyr som väntar på dig och att du kommer att lära dig många nya saker.
 • För din första födelsedag skickar jag dig särskilt gosiga hälsningar. För mig är du det största mirakel som jag kan föreställa mig. Grattis på födelsedagen!
 • Jag önskar dig en fantastisk första födelsedag med massor av presenter och mycket vänliga hälsningar från trevliga människor. Jag önskar dig också hälsa och att din skyddsängel alltid kommer att ta väl hand om dig. Om han inte tittar för nära är jag glad att vara där för dig!
 • Jag skickar mina bästa hälsningar på ditt 1-årsjubileum i denna värld. Som din gudfar kommer jag naturligtvis också att ge dig en present ... du måste bara ha tålamod tills ditt nästa besök. Grattis på födelsedagen!
 • År du nu är gammal och har vuxit så mycket. Men för mig kommer du alltid att vara den söta lilla kaninen som du är nu. Grattis på födelsedagen.
 • Du förstår inte dessa rader nu, men kanske om några år. Jag vill säga att du är en fantastisk liten flicka. Med ditt söta leende slår du alltid mitt i mitt hjärta. Jag önskar er att det finns många fantastiska äventyr som väntar på er och att det finns mycket att upptäcka. Grattis på födelsedagen!
 • Jag önskar det söta lilla glädjespaket all lycka till hennes första födelsedag och jag är säker på att du kommer att få massor av fantastiska presenter.
 • Jag önskar dig all lycka till din första födelsedag av hela mitt hjärta. Och om du håller mamma och pappa sysselsatta igen hjälper jag gärna till som barnvakt!

Vackra första födelsedagsord för flickor

Din lilla dotter kanske inte har långt hår ännu, men hon känner sig redan som en prinsessa. Unna henne det roliga och skapa en fest med en trevlig barns födelsedagsfest som du kommer ihåg för alltid.

 • Jag önskar din lilla prinsessa all lycka i världen för hennes första årsdag och att det andra leveåret håller många stora äventyr fulla av roligt och glädje i väntan på henne.
 • Jag är ännu inte säker på om du kommer att bli veterinär eller gå med i nästa NASA-uppdrag, men jag är säker på att du kan göra vad du vill göra. Du är en mycket speciell liten flicka. Grattis till din 1-årsdag.
 • Jag skickar färgglada födelsedagshälsningar och önskar dig mycket kul på din första födelsedag i denna värld. Grattis på födelsedagen!
 • Grattis till din 1-årsdag, min lilla älskling. Har du redan sagt de första orden? Om ett år kommer du att prata på dina föräldrars ben, det är jag säker på!
 • Du behärskade jordens första 365-dagars resa runt solen utmärkt. Jag önskar er mycket roligt vid den andra omgången. Grattis till din 1-årsdag.
 • Förhoppningsvis kommer du att få fantastiska gåvor på din första årsdag på jorden. Jag skickar mina bästa gratulationer!
 • Din födelsedag är som varje år
  där för att fira samma dag.
  Men idag är det det allra första
  det är därför vi firar det särskilt bra.
  Du är nu ett helt år gammal
  att mamma poppar kork.
  Pappa är extatisk
  födelsedagstårta dekorerad.
  Du ska vara i många år framöver
  Friska och glada här på jorden.
  Lite solsken njut av din dag
  vi önskar er alla från våra hjärtan,
  Ha kul att växa det nya året.
 • Vi önskar dig all lycka i världen, där ditt strålande leende håller hela ditt liv.
 • Grattis, lilla ...!
  Jag vill inte missa att gratulera dig till din 1-årsdag heller! Jag önskar er en underbar dag med många kära gäster och många vackra gåvor. All kärlek och gott
  Din ...
 • Jag skickar en ängel till dig som kommer att skydda dig hela ditt liv och se till att du alltid är lycklig.

Födelsedagsordstävlingar och önskningar för barnens födelsedag

Kort ordstäv för 1-årsdagen för son och dotter

Om du letar efter korta födelsedagscitat för söner och döttrar har du förmodligen tvillingar. Vad som är dubbel lycka å ena sidan är kopplat till många bekymmer å andra sidan. När allt kommer omkring är barn inte leksaker utan människor som behöver all din uppmärksamhet, kärlek och uppmärksamhet. Speciellt den första födelsedagen är en av de dagar då hela familjen håller ihop.

 • Det var bara ett år sedan som ... ... kom in i huset.
  Varje dag är vi mer glada, ditt leende driver bort alla bekymmer!
 • Nu är du ett helt år gammal och ibland en riktig mobbare
  du växer så snabbt att man kanske tror att du verkligen slår helvetet!
 • Fantastiskt, jag kan knappast tro att du redan är 1 år gammal. Du är fantastisk!
 • Grattis på första födelsedagen!
  Och låt mig berätta att det finns mer i livet
  som födelsedagstårta, ballonger och presenter -
  Det finns glass också!
 • Att äta med händerna är en uppgift och ett privilegium i din ålder. Så smutsa fingrarna. Grattis på första födelsedagen!
 • Grattis på 1-årsdagen!
  I din ålder erbjuder livet så många möjligheter
  ... att kasta mat på de vuxna.
 • 7. Du är redan vår lilla stjärna och kanske blir du en stor! Med bästa önskningar för din framtid!
 • Förhoppningsvis blir du riktigt bortskämd på din 1-årsdag! Du är ett underbart barn och du förtjänar det bästa i livet. Njut av din första stora dag, lilla prins!
 • Ditt änglalika leende och dina oskyldiga ögon får mig att tro att livet är värt det - trots alla bekymmer.
  Jag önskar er all lycka till!
 • Vi är så glada över dig.
  Om du blåser ut ditt första födelsedagsljus idag
  önskar då att tiden inte går så fort!

1-årsdag önskar pojken

Grattis på 1-årsdagen! Födelsedagsönskningar för 1-årsdagen för liten pojke har länge erövrat ditt hjärta och du är naturligtvis redo att göra det så att din lilla känner sig riktigt bekväm på sin första födelsedag. Använd dessa korta födelsedagshälsningar för barn för att hålla din sons första födelsedag i minnet för alltid.

 • Svårt att tro, men sant Idag kommer du redan ett år! Varje dag går på nolltid och du lär dig hela tiden något om det. Du kan redan krypa, boltra dig, skratta massor av superstora saker. Du är en riktig ljus man som du kan ha så mycket kul med! Jag önskar dig det bästa för den första vaggan!
 • Jag önskar dig en ängel för dig ensam, han borde alltid vara med dig! Bör skydda dig med all sin kraft oavsett var du är - dag och natt. Han gillar dig väldigt mycket och ger dig sin välsignelse så att du har tur på alla dina vägar!
 • Mammas mage var så mycket rundare, nu är du där, ditt lilla under! Fumla runt i världen nyfiket och forska på egna ben. Ibland måste man också gråta, ofta lyser man så att världen lyser upp! Jag önskar dig det bästa för din första vaggafest! Idag tänkte jag också på mamma och pappa - jag vill säga dig, du gjorde ett bra jobb!
 • Du har varit i världen i ett år Du vet hur man håller flaskan Du kan nästan springa, Lekplats och shopping Jag önskar dig hälsa och glädje och kul. Jag önskar att din lycka på jorden kommer att öka från dag till dag ... från år till år!
 • Din födelsedag, det är idag, många gratulerar dig ett år du redan är här, jag önskar dig all lycka till!
 • Jag önskar er allt lycka till i livet, änglar som alltid flyter bredvid dig. Hälsa och vänner och tårta och bacon, ät upp det snabbt, annars tar katten bort det!
 • Din födelsedag borde vara full av lycka och solsken idag. Och dessutom, var underbar hela ditt nya livsår!
 • Födelsedagen är här igen, samma skit som varje år. Alla kommer springande och skakar din hand som en dåre. Men idag spelar det ingen roll, det är inte sista gången. Grattis på födelsedagen!
 • Grattis på födelsedagen! För det nya året i ditt liv önskar jag dig: den glädjen ger dig mycket skratt och att det alltid finns någon som älskar dig. Den hälsan ligger vid din sida och lycka följer med dig. Jag önskar er allt detta och jag skulle vilja vara här nu. Men läs dessa ord och var säker: Jag tänker på dig!
 • Grattis på födelsedagen. Ha solen i ditt hjärta, oavsett om det stormar eller snöar, om himlen är full av moln, jorden är full av stridigheter ... har sol i ditt hjärta, så kommer vad som helst: den mörkaste dagen lyser för dig!

Grattis till barnbarns första födelsedag

Som stolta farföräldrar vill du naturligtvis också gratulera ditt barnbarn till deras första födelsedag. Här är kärleksfulla födelsedagshälsningar från mormor och farfar till deras älskade barnbarn.

 • Vi hoppas verkligen att du håller oss unga
  återuppliva vårt liv.
  Vi vill se och vägleda dig när du växer upp
  och vår kärlek borde vägleda dig för evigt.
  Eftersom himlen inte ville att vi skulle rosta helt
  han skickade dig till oss.
  Från och med nu blir det roliga barns födelsedagar,
  tillsammans kommer vi att uppleva mycket mer.
  Vårt hjärta öppnade när vi såg dig 1 x.
  Från och med nu skickar vi våra önskningar till himlen.
  En av önskningarna kommer att vara, du borde ha det bra här på jorden,
  du ska växa upp skyddad.
 • Fullt av uthållighet och glädje för handling går livet nu framåt för oss.
  Vi vill ge er all vår kärlek
  och styr ditt unga liv på rätt spår.
 • Du kommer att kalla oss farfar och mormor.
  Få människor kommer att känna dig bättre än vi.
  Vi vill alltid ta hand om dig
  och tillbringa många underbara år med dig.
 • Eftersom himlen visste lite livlig, fräck och livlig
  Barn behöver tillräckligt med stöd, så han gav dem mormor och farfar.
 • Eftersom morföräldrar och barnbarn är ett perfekt team,
  Föräldrar gillar alltid att stå åt sidan och titta på spelet.
  Av till ditt livs spel lilla barnbarn!
 • Du gjorde vårt liv perfekt
  hur du ser på oss och hur du skrattar sött.
  Vi vill ge allt åt dig.
  Du är den största tillgången i vårt liv.
 • Vi vill följa med dig genom livets resa,
  vill vägleda dig säkert genom någon storm.
  Du är vårt livs stolthet
  lyckligtvis var vår väntan inte förgäves.
 • Våra tankar vandrar
  vi vill presentera oss som släktingar.
  Mormor och farfar, det är vi två
  de gråa timmarna i vardagen är äntligen över.
 • Vårt tålamod är obegränsat
  vår kärlek till dig är enorm.
  Var välkommen baby
  Din plats är i våra hjärtan.
 • Föräldrar är där för att uppfostra barn.
  Mor-och farföräldrar är där för att skämma bort barnen.
  Mormor & farfar ser fram emot det!

Roliga barn skämt

Grattis till 1: a barns födelsedag från mamma och pappa

Barnet hör gratulationer till mamma och pappas 1-årsdag, men förstår inga ord, tittar bara på deras glada ansikten och är också glad. Miljön är också glad för barnet och hans föräldrar, för det är en riktig lycka och du var tvungen att fira.

 • Se vad du kan förundras över här
  det sitter en liten födelsedagsman där!
  Han strålar som om han visste exakt:
  Det här är min show idag!
  Och han har helt rätt
  för den lilla - han är chef idag!
  Må hans 1-årsdag bli en lyckad start,
  för ett liv fullt av kärlek, lycka och solsken!
 • Med mycket vrål och fulla blöjor,
  var ditt första leveår.
  Korta nätter, jag vill inte fuska
  stal lite hår från mig.
  Men all stress glömmer snabbt bort
  när jag tänker på ditt skratt ”.
  Jag satt ofta vid din barnsäng
  och sa att du är en gåva.
  Jag önskar många fler gånger
  där vi är tillsammans.
  Med alla äventyrliga sidor
  och allt som betyder något: Jag älskar dig mitt barn!
 • Ditt första år är över nu
  vi bryr oss inte alla.
  För idag handlar det bara om dig
  det är din födelsedag, åh så trevligt!
  Gäster kommer för att besöka oss och
  det finns gåvor och söta kakor.
  Idag borde vara vacker
  med roliga spel och mycket skratt,
  låt det rippa.
  Mitt solsken bara för dig.
 • Den lilla babyen är född
  Du har valt [Namn] som namn.
  Med ett envis huvud och full av styrka,
  han / hon gjorde vägen till världen.
  Att få ett barn är fantastiskt
  hur var livet utan bar?
  Från och med nu kan ingenting skilja dig
  [Namn] kommer snart att inse det också.
 • Idag handlar det om huset ... - för den lilla ... firar sin 1-årsdag! Vi önskar den söta födelsedagspojken all lycka till, lycka till och hälsa av alla hjärtan! Må de kommande 365 dagarna bara ha fina överraskningar i väntan på dig och må Gud alltid vara vid din sida med sin kärlek och godhet!
 • Idag handlar det om huset,
  för att du firar en fest.
  Många gäster tar med dig
  Förpackning i omslagspapper.
  Du riva upp den och titta inuti
  vad kommer att vara där inne?
  Du knakar så glatt, skrattar så bra,
  Jag hoppas att din dag är underbar.
  Jag önskar er att det är klart
  ha ett fantastiskt nytt år!
 • Vi poppar korkarna och bränner ljus idag
  din första födelsedag är här och ingen vill förmedla den.
  Din lilla dår har varit ett år nu
  tiden gick för snabbt, men underbart
  du låter oss skina av glädje och lycka
  det är därför vi aldrig ger dig tillbaka till storken.
  Vi kommer att gå igenom livet med dig länge,
  tillsammans med lycka och glädje, bara.
 • Lilla prinsessan, söt mus,
  idag har du bott hemma i 1 år.
  Du kan krypa och vända
  vi vill se mycket mer av dig.
  Så låt oss fira din dag idag
  för att alla gillar dig så mycket.
  Vi önskar lycka och solsken,
  Dags att drömma och bli bebis.
 • Oavsett hur liten födelsedagspojken är,
  första födelsedagen borde vara en fantastisk premiär!
  Så vi önskar det söta ... Ha en bra dag,
  med allt han / hon gillar särskilt.
 • Om någon av oss tråkiga vuxna hade en chans, jag slår vad om att vi alla vill vända ett år tillbaka. Så njut av din avundsvärda ålder medan den varar. Grattis på första födelsedagen

Grattis till födelsedagen på första födelsedagen

Mycket ofta betyder födelsen av ett barnbarn mycket för mor-och farföräldrar, också att de är riktigt gamla. Ändå är första hälsningar från farföräldrar alltid uppriktiga och kärleksfulla. Man kommer ihåg födelsen av sina egna barn och deras uppväxt.

 • Vi vill bygga ett litet rike åt dig.
  Hand i hand i ömsesidigt förtroende.
  Vi vill vara dina riddare
  så att du alltid har skydd och aldrig är ensam.
 • Att ta hand om våra barnbarn
  är värre än att leta efter en säck full av loppor.
  Ändå vill vi välkomna dig varmt,
  vi vill definitivt inte sakna dig längre.
 • 2 mogna människor som vill visa dig de vackraste sidorna i livet,
  välkomnar dig varmt.
  Mormor och farfar kommer du att ringa dem
  vi kommer att känna dig som ingen annan.
 • Det är äntligen dags för dig
  är du redo för det stora barnbarnsäventyret?
  Det kommer att visa dig en bekymmersfri värld
  där det inte saknas prinsessor, riddare och dvärgar.
 • Barn ger stora glädjeämnen och små bekymmer.
  Barnbarn ger bara stora glädje, de små
  Oron är reserverade för sina föräldrar.
 • Tillsammans kommer ni att gå, sjunga och dansa
  göm dig i en lämplig sträcka när möjligheten uppstår.
  Tillsammans kommer du att äta berg av sötsaker
  och få en glimt av jultomten och påskharen tillsammans.
  Du kommer att göra allt detta tillsammans.
  Med barnbarnet vid handen finns det ingen vila eller vila.
 • Livets godhet och lugn
  blir ett barn främst av
  upplevdes av hans farföräldrar.
 • En åldersskillnad som kommer att forma många decennier.
  Livserfarenhet som inte kunde vara mer annorlunda.
  Synpunkter som ofta inte är desamma.
  Du har alltid ett hjärta och en själ.
  Från och med nu sätter livet en annan kurs för dig.
 • När mamma och pappa säger nej
  Frågar jag mormor och farfar.
  Ditt barnbarn kommer snart att inse det också.
  Du kommer att ge honom ett litet trygghet
  och styr vägen i rätt riktning.
 • Vem kallar sig mormor och farfar,
  aldrig felbedömer barnbarnens situation.
  Du är din största skatt på jorden,
  tack vare dem är åldrandet försenat.

Roliga ord för 1-födelsedag för baby

Barnet förstår inte alla orden som sägs till honom vid 1 års ålder, men han kan se och observera. Roliga ord för första födelsedagen för bebis är det rätta, för om du ler mot barnet vet det att allt är OK och ler också.

kärleksdikter för honom som får dig att gråta
 • 12 månader är nu uppe. De gick snabbt och sov och åt. Men ändå har tiden kommit, idag är det din festtid. Grattis på födelsedagen!
 • Också några kloka ord för din första födelsedag, skratt, även om du inte har tänder än.
 • Det första året är över, nu börjar det nya. Allt det bästa för din födelsedag, åh hur glad jag är.
 • Ett år är länge, eller hur? Jag minns fortfarande för ett år sedan, du var liten och hade ingen tand. Idag kryper du runt och ger din mamma mycket kul. Och vad säger jag dig nu? Lycka till, lilla älskling.
 • Jag skickar en ängel till dig som kommer att skydda dig hela ditt liv och se till att du alltid är lycklig.
 • Jag önskar dig en ängel för dig ensam, som alltid är där för dig, oavsett om du skrattar, om du gråter, som ser till att du alltid kommer att vara densamma. Du är fortfarande ny i världen och liten, men skulle han skydda dig under en livstid och vara din följeslagare.
 • Allt du redan har lärt dig i år kan nu krypa, boltra och skratta. Du kan göra fler nya saker nästa år. Kommer att hålla dig tänd som en fjäril varje år. Njut av tiden och gör det bästa, för någon gång kommer du att skratta åt dem.
 • När tiden går att du nu är ett år, njut av varje år, för någon gång längtar du efter tiden tillbaka.
 • Ett långt liv blommar mot dig,
  skrattande lycka kommer till dig.
  Glädje vara med dig på alla vägar,
  ljus vår och solsken.
 • Idag är din stora dag som alla barn gillar så mycket. Vi önskar er lycka till och ett bekymmersfritt skratt från hjärtat. Det nya året i ditt liv ska alltid ge dig mycket glädje. Grattis på födelsedagen!

Familj uttalanden och citat

1 års födelsedagsönskningar för födelsedagskort

Du håller vackra stunder för alltid, även på många år kan de komma ihåg om du till exempel håller födelsedagskort. Födelsedagsönskningar för första året i födelsedagskorten ger barnet möjlighet senare att läsa och förstå alla önskningar för sig själva.

 • Våra bästa önskningar till vårt födelsedagsbarn:
  Lycka, hälsa, glädje och naturligtvis massor av fantastiska gåvor!
 • Det första året är fortfarande det bästa året! Lycka till och grattis.
 • Framtiden och det förflutna är en underbar tid med dig, med ingen som du hade roligare än med mig. Jag önskar dig all lycka till ditt 1-årsjubileum eftersom jag gillar dig så mycket.
 • För ettåringen av din lilla söta skurk, vill vi skicka de allra bästa hälsningarna och önska dig all lycka till i framtiden.
 • När du är där börjar alla hjärtan skina, för din första födelsedag önskar jag dig det bästa i denna värld!
 • Grattis på födelsedagen, lilla prinsessa. Mamma och pappa är så stolta över att du finns!
 • I synnerhet det första året är det svåraste för många, föräldrar sover mindre och dagarna blir längre. Men du kan inte vara arg på en sådan söt baby, grattis.
 • De första födelsedagarna i livet är de vackraste, ingen fråga om det. Men innan jag bara säger värdelösa grejer vågar jag göra mina käraste födelsedagsönskningar.
 • Du är en riktig skatt, dina föräldrar måste vara väldigt stolta över att ha dig! Grattis till din första födelsedag och må alla dina önskemål och mål gå i uppfyllelse.
 • Jag önskar er en utsökt tårta och massor av presenter idag, för en trevlig fest med födelsedagsmängden. Glad 1: a

Korta dikter och rim för 1-års födelsedag

Födelsedagsverser är klassiker. Korta dikter och rim för förstaårsfödelsedagen är perfekta eftersom du kan hitta mycket enkla dikter för barn.

 • Spädbarn gör det
  älskar större,
  nätterna kortare
  händerna är livligare,
  tålamodet ansträngt och
  framtiden mer levande och ljusare
  blir.
 • Hui - det finns stor glädje.
  ... firar sin 1-årsdag, hur underbart!
  Vi önskar den lilla födelsedagspojken
  lycka till, kärlek - och alltid en ny blöja!
 • Ha en födelsedag, det är trevligt!
  Du kommer att förstå detta ordspråk från idag.
  Eftersom födelsedag nummer 1 är riktigt bra,
  även om du ännu inte vet vad allt liv och rörelse handlar om.
  Du blir smartare nästa år
  och titta närmare på dina gåvor.
  Blås sedan ut födelsedagsljuset själv
  och delta i hela den läckra festen.
  Men nu bör du först njuta av din första födelsedag,
  att vi sötar åt dig med allt beslag!
  Jag önskar er all lycka till
 • Vaggens tid är för länge borta
  är där med stora språng
  att bemästra dig genom ditt lilla liv
  och inspirera dina föräldrar på nytt.
 • Din födelsedag är som varje år
  där för att fira samma dag.
  Men idag är det det allra första
  det är därför vi firar det särskilt bra.
  Du är nu ett helt år gammal
  att mamma poppar kork.
  Pappa är extatisk
  födelsedagstårta dekorerad.
  Du ska vara i många år framöver
  Friska och glada här på jorden.
  Lite solsken njut av din dag
  vi önskar er alla från våra hjärtan,
  Ha kul att växa det nya året.
 • Vårt lilla blöjpaket
  går redan glatt genom livet
  Steg för steg genom det lilla livet
  Vackrare kunde det inte vara.
 • Vår lilla krypande mus
  tar hela familjen in i huset idag.
  Festen är på väg att börja
  anledningen till detta är fantastisk!
  1 år är vår älskling idag -
  hela familjepaketet gratulerar dig!
 • En liten mus accelererar
  har mycket kul med allt
  vad gör dig nöjd med ett år
  hon är glad och skrattar nöjd.
 • Låt det leva högt, födelsedagsbarnet
  12 månader gick så snabbt!
  Nu är…. redan 1 år
  och i huset ... ingenting är som det brukade vara!
  Håll dina föräldrar glada
  och gör ditt liv ännu rikare och mer färgstarkt!
 • Massor av fina leksaker
  kan ge dig mycket nöje
  du vår lilla högljudda vind
  vara ett lyckligt barn för alltid.

LÄS OCH:

Födelsedagsordstävlingar och önskningar för barnens födelsedag De bästa roliga barnens skämt Familj uttalanden och citat