Grattis till din 18-årsdag

InnehållVid 18 års ålder öppnas helt nya möjligheter, inte minst tack vare den officiella majoritetsåldern. Förbud som fortfarande var i kraft igår kommer att försvinna i tunn luft över natten och kan lätt glömmas bort. Många ungdomar väntar otåligt på att denna dag äntligen ska fira självständigt och kunna köra bil ensam.

Du får bara vara 18 en gång. Det är en av de oförglömliga dagarna i någons liv. Det markerar början på vuxenlivet och står samtidigt för många nya utmaningar, hinder men också möjligheter och friheter. Den här dagen är lite ledsen för föräldrarna, eftersom deras tidigare lilla dotter eller lilla son nu har vuxit upp efter alla dessa år och inte längre är det lilla barnet det en gång var.Vid 18 års ålder måste du ta ansvar och fatta självständiga beslut för framtiden. Så välj födelsedagsord som å ena sidan nämner denna viktiga milstolpe, men samtidigt kan också innehålla en viss humor. Vi visar ett urval av exakt sådana ord som du kan använda med varje nybakad 18-åring.Roliga födelsedagshälsningar för 18-årsdagen i några ord

18-årsdagen är inte bara någon födelsedag, utan en av de mest fascinerande faserna i livet. Det finns otaliga nya möjligheter, känslor, ansvar och känslor, som alla måste upptäckas. • Slutligen arton - och ännu inte klokt - inga problem - ha bara en bra resa! Jag önskar er mycket optimism, roliga äventyr och bara lycka.
 • Vårt liv kan lätt delas in i små och stora sektioner. Du har just upplevt en av de stora: åldrandet! Grattis till det, låt dig firas därefter!
 • Tricket är att växa upp utan att bli gammal. Barnet växer upp - tre år tidigare än vad föräldrarna tror och tre år senare än han eller hon tror.
 • Andas djupt. Lugna ner dig. Din 18-årsdag börjar nu! Fanfares trumpet och publiken jublar. De bästa gratulationerna i det nya året av livet.
 • Det är galet hur tiden flyger, du har precis sugat på babyflaskan, eller hur? Nu kan du officiellt byta ut dem mot flaskor med vilket innehåll som helst! Grattis till åldern.
 • För din 18-årsdag önskar jag dig 12 månaders hälsa, 52 veckors lycka, 365 dagar utan stress, 8760 timmar av kärlek, 524,600 minuter av fred och 31,536,000 sekunder av glädje.

Roliga och humoristiska födelsedagsord för din 18-åriga syster

Den här dagen är något mycket speciellt för varje vuxen syster. Många av de ovanliga och roliga födelsedagsuttalandena behandlar värmen, det nära bandet och mildheten i förhållandet mellan dig och din syster.

stycke för att göra din flickvän lycklig
 • Om jag kunde välja världens bästa syster skulle jag välja dig. Äntligen 18! För ditt vuxna liv önskar vi att du alltid kommer att vara optimistisk om framtiden och aldrig åtföljas av rädsla eller tvivel.
 • Kära min syster, var 'Allegro' i upplösning och 'Adagio' i njutning! Vem 'piano' älskar sina vänner och 'Forte' övar sina uppgifter, spelar den vackraste symfonin i livets söta harmoni!
 • Vid 18 år är världens portar öppna för dig. Jag önskar dig, min kära syster, att du hittar rätt nycklar.
 • 18 ljus brinner för min systers hjärta idag
  bara för dig varje ljus '.
  Jag är stolt över att vara din syster
  så mycket förbinder oss
  oavsett hur liten den verkar.
  Tack för att du finns!
 • Du är 18 år idag
  det finns många människor samlade:
  Eftersom åldrandet är en speciell festival,
  som bara lämnar ingen likgiltig!
  Hurra för dig - stanna som du är:
  Kreativ, glad, smart och full av energi

Grattis på 18-årsdagen för bror

Var 18: e födelsedag är oförglömlig. Den tidigare lillebror växer äntligen upp och är nu en ung man. Hedra honom med matchande födelsedagsord för att verkligen fira denna dag.

 • Vi har varit vid din sida i 18 år. Nu är du myndig och vi måste lära oss att släppa taget. Ändå kommer vi alltid att vara där när du behöver oss.
 • Från och med idag är du, min bror, officiellt vuxen, så alla alternativ är öppna för dig. Jag önskar dig all lycka till i framtiden, broder, och att du uppnår alla dina mål!
 • Bröder är speciella människor. De är bara släktingar som inte kan väljas och ändå alltid finns kvar - åtminstone så länge du fortfarande är barn. Det blir oftast bättre senare, även om många bröder sedan utvecklas till kunskaper. Hur som helst: Jag har precis vant mig genom åren och önskar dig all lycka till din födelsedag!
 • Min bror, vad är det? Hur länge har du varit så stor? Var du inte en dvärg igår? Medge det, det är raketvetenskap! Åh, det är din födelsedag, jag minns och gratulerar dig, mycket varmt!
 • Min bror, du är bäst för mig. Jag gratulerar dig till festligheterna. Ännu ett år äldre är det svårt att tro. Vi säger 'Skål', 'För gott' och 'Höj dina koppar'!
 • Ålder av majoritet ger mycket frihet,
  men framför allt mycket ansvar.
  Men du borde inte tänka på det idag
  och bara njuta av dagen!

Vackra ord på 18-årsdag för en tjej

Unga kvinnor känner att de är i sjunde himlen på sin 18-årsdag och är glada över varje födelsedagshälsning, oavsett hur original. Prova vårt urval av födelsedagsord för flickor.

 • Var glad i 18 år, var lycklig i 18 år, ha framgång i 18 år - mina första önskningar för din åldrande.
 • Jag önskar er lycka till och välsignelser att allt kommer att lyckas vad du vill.
  Att solen skiner åt dig varje dag så att du kan tillgodose dina behov.
  Jag gratulerar dig igen från mitt hjärta och uttrycker mitt tack till dig,
  stanna alltid vid min sida, utan dig blir jag sjuk.
 • Det sägs ofta att livet blir allvarligt vid 18
  men varje dag ger vackra saker - ofta oväntat.
  Ditt liv är färgglatt och alltid glad
  lycka till på karriärstegen också!
 • Oavsett om det regnar eller snöar
  äntligen har tiden kommit:
  Du är myndig idag -
  det betyder att du inte längre tittar på val!
  Shopping, bilkörning, gå till klubbar för att dansa
  allt kan hända utan föräldrarna.
  Njut av livet och håll öppet
  då kan du hoppas på det bästa!
 • 10 plus 8 är lika med 18, det lärde du dig i grundskolan. Vad det innebär att vara myndig kan bara lära dig resten av ditt liv! Allt gott för din 18-årsdag!

Grattis på födelsedagen önskar din bästa väns 18-årsdag

Vad skulle ett liv vara utan glädje? De är vid vår sida med ord och gärningar och vet hur man får oss att skratta. Naturligtvis vill vi fira 18-årsdagen till våra vänner tillsammans, vilket skulle vara omöjligt utan lämpliga gratulationer.

 • Från och med idag är du myndig! Tja - hur låter det? Har du redan vant dig vid tanken? Grattis !! Säg adjö till det förflutna och kasta dig in i det nya livet. Vi önskar er all lycka till med alla våra hjärtan, njut av denna speciella dag och fira den på lämpligt sätt.
 • Vi önskar det bästa för 18-årsdagen. Hälsa, lycka och välbefinnande och fortsätter att stå i full liv. Roliga och galna önskningar ska gå i uppfyllelse och ropa högt av skratt. Att gå runt husen med vänner och inte fly från en examen. Njut alltid av livet och förstör aldrig det goda humöret, dina vänner skickar dig allt detta och mycket mer.
 • Om du tänker tillbaka 18 år var du dina föräldrars lycka. Nu har 18 år gått och vi fick alla komma till dig. Vi är glada att vara dina gäster idag och önskar dig bara det bästa för detta, din speciella dag, som fortfarande kan vara ett årsdag ganska ofta!
 • Livet börjar verkligen klockan 18.
  Nu är du äntligen enorm.
  Fester till sent på kvällen,
  Skulle gärna ha gjort det förut.
  Vi gratulerar dig med sång, vin och öl.
 • Du är nu 18 år
  och har redan långt hår!
  Nu måste det bara fortsätta växa
  så att vi kan göra det tillsammans.
  Nu börjar livet äntligen, så jag säger den här skålen!

Häftiga och roliga ord för sonens 18-årsdag

Tro det eller ej, din son är redan 18 år och därför myndig. Du minns exakt hur han log mot dig för första gången, tog sina första steg och talade sina första ord. Idag är han en ung man och du kan knappt förstå var tiden har gått. Gratulera honom till hans 18-årsdag med dessa coola och roliga ord.

 • Idag är - ingen fråga. Slutet på dina barndomsdagar. Inte en pojke längre, en ung man som kan göra mycket mer nu. Framför allt önskar vi dig: framtiden ska vara framgångsrik!
 • Kära son, idag är dagen
  så var redo snabbt.
  Du släpps till vuxenvärlden idag,
  Dina föräldrar kan fortfarande inte tro det.
  Igår ännu en baby så liten
  du blir vuxen från och med idag.
  För den artonde önskar vi dig all lycka till
  och gratulera dig till denna speciella fest.
 • Var inte rädd för det stora antalet
  Du är alltid oberoende.
  Från och med nu har du mer frihet, njut av det.
  Men du har också ett ansvar, glöm aldrig det.
  Lycklig ålder, min son,
  en enorm boom är din belöning idag.
 • När en son växer ut ur en son
  Och han vandrar i andra riktningar
  Ja, då har han 18-årsdag idag.
  Du hälsas av dina föräldrar och många människor.
 • 18 är en ålder
  där du fladdrar som en fjäril
  där världen fortfarande är öppen
  och pojken kysser flickan.
  Men livet ser in
  och vill tas på allvar.
  Test och prover ska betalas
  vad som kan behärskas.
  Jag önskar dig mycket mod
  du kommer att se att det går mycket bra.
  Nästa år kommer vi att se vidare
  tills dess, håll dig glad och glad.
  Grattis

Grattis på födelsedagen för 18-årsdagen till dottern

Särskilt med döttrar är det viktigt att hitta rätt ord och att röra dem känslomässigt. Den här dagen är en mycket speciell dag för din dotter som hon inte kommer att glömma för livet. Använd lämpliga ord för att se till att du kommer ihåg som dina föräldrar.

hur man retar din pojkvän på ett sött sätt
 • Min kära dotter, jag önskar dig de största upplevelserna, de hetaste vännerna, det allra bästa och allt som du fortfarande önskar dig själv. Allt gott för din 18-årsdag! Din mamma.
 • Vi önskar dig mycket tid att förverkliga dina drömmar och leva dem. Gör det idag och tillbringa din speciella dag med trevliga människor så att du alltid kommer ihåg det med glädje. Grattis på födelsedagen hälsningar från dina föräldrar.
 • Jag önskar min kära dotter all lycka till på hennes 18-årsdag. Jag hoppas att du får en trevlig dag. Må du lyckas med allt du önskar i framtiden. Din pappa som älskar dig.
 • Hej älskling …….! Vi önskar dig all lycka till din 18-årsdag, en lycklig fest med dina vänner, en bra tid och en bra start på det nya året! Med de allra bästa önskningarna, din mamma och pappa.
 • Du är 18 nu, men ungdomen är inte över än -
  njut av denna tid av nyfikenhet och retande.
  Håll dig glad, sportig och aktiv
  och ditt liv går ibland fel
  låt bara ditt mod aldrig sjunka
  det finns så många alternativ som lockar dig.

Korta underbara ord för 18-årsdagen för affischer

När vi önskar lycka till våra nära och kära, vänner, affärspartners, tar vi lite glädje i ditt liv. En bra ljus idé är att skriva på affischer.

 • Vi önskar dig (dig) det bästa av det bästa för din födelsedag!
 • Humor är livets salt, och de som är välsaltade håller sig fräscha länge.
 • Kör, dricker, röker, behöver du ett kreditkort nu? Du är 18 år nu, vad vill du göra ikväll? Jag önskar er all lycka till, ikväll öppnar vi en öl!
 • Jag skickar galaktiska födelsedagshälsningar och önskar dig en underbar dag med fina överraskningar och mycket roligt!
 • Grattis på födelsedagen!
 • Många hälsningar!

Trevliga och vackra dikter för 18-årsdagen

Dikter är ett utmärkt tillfälle att packa mycket visdom och känslor i bara några ord. Vi har satt ihop ett litet urval åt dig.

förlovningsskål från brudmor
 • Vid 18 år har du fortfarande mycket nonsens i huvudet,
  världen består av ingenting annat än vårknoppar.
  Det finns tillräckligt med blommor att hitta
  att binda de vackraste kransarna.
  Som skapade människan ur dammet,
  han visste rätt rykte.
  Kärlek har ett privilegium
  och bara himlen vet
  vart man ska gå.
 • Nu har tiden äntligen kommit för dig:
  Grattis till åldern.
  Från och med idag kan du göra och göra
  alla galna saker
  att lagen och dina föräldrar inte tillät dig,
  eftersom de trodde att du var för ung för det.
  Men det är inte så enkelt som du tror
  Förutom freestyle finns det också en skyldighet
  ansvaret för dina handlingar och tankar,
  du kan inte längre uppmärksamma dina föräldrar.
  Du kommer att gå nya vägar
  och först efter år kommer du att se
  var du bra?
  Om inte, fortsätt titta ändå
  och tänk alltid: Jag lär av det!
 • Jag vill göra dig glad idag med önskningar
  Du är så underbart underbar.
  Mitt hjärta är så fullt av kärlek
  vet inte ens vad jag ska säga
  hälsa och tillfredsställelse
  och allt annat som gläder dig.
  Massor av kärlek utöver det
  ska ges till dig i livet!
 • Stor mun, kära varelse:
  Kvasten fyller 18 år.
  Var vuxen, körkort!
  Inga fler frågar: 'Måste jag åka hem?'
 • Dra nytta av dina unga dagar
  lära sig att vara smartare tidigt.
  På de stora skalorna av lycka,
  tungan står sällan in.
  Du måste gå upp eller ner
  Du måste styra och vinna
  eller tjäna och förlora,
  lida eller segra,
  Var ett städ eller en hammare!

Fräcka meningsfulla ord för 18-årsdagen med bilderna

Du vet hur svårt det är att hitta rätt ord på en så viktig födelsedag. Men du vet också att en bild är värd tusen ord. Så vad sägs om en av dessa födelsedagsbilder för din 18-årsdag?

Fräcka meningsfulla ord för 18-årsdagen med bilderna 5

Fräcka meningsfulla ord för 18-årsdagen med bilderna 4

Fräcka meningsfulla ord för 18-årsdagen med bilderna 3

Fräcka meningsfulla ord för 18-årsdagen med bilderna 2

Fräcka meningsfulla ord för 18-årsdagen med bilderna 1

Vi hoppas verkligen att du blev inspirerad av våra ord, dikter och bilder för din 18-årsdag och vi önskar dig redan en stor fest med födelsedagsbarnet!