Grattis på 30-årsdagen

InnehållEn hel del anser att du inte riktigt växer upp förrän du är 30 år. Om du tänker på det, ligger det mycket sanning bakom det. Rent juridiskt sett betraktas vi redan som vuxna vid 18 års ålder, men har precis gått ut i skolan och vet alltför ofta inte ens vad vi vill göra med våra liv. Vi reser mycket, träffar vänner, gör lärling eller studerar och hoppas kunna bygga en framtid med det. Vid 30 års ålder har vi länge klarat det, har examen och har båda fötterna stadigt på marken. Vi har länge varit oberoende av våra föräldrar och kanske redan har startat familj. Vid 30-talet har partierna i det förflutna bleknat i bakgrunden och andra prioriteringar måste fastställas. 30-årsdagen är ett viktigt steg i våra liv och måste därför firas på lämpligt sätt.

På vår 30-årsdag vill vi vara omgiven av vår familj och bästa vänner. Det viktiga är att göra födelsedagspojken glad och ge honom en grattis på födelsedagen. Detta börjar naturligtvis med rätt födelsedags önskan.Roliga gratulationer till 30-årsdagen

Vid 30 är vi fortfarande unga och friska. Vi kan göra mycket och ser fram emot ett eller annat humoristiskt talesätt för vår födelsedag. Tack vare internet är valet nästan obegränsat. Här är ett litet urval. • Det bästa med din 30-årsdag är att det inte finns fler osäkerheter i livet.
 • Du kan vara säker på att det från och med nu bara går nedförsbacke! Grattis på 30-årsdagen!
 • Du fyller 30 år, men gör bara som Menderes: Kom igen, ge aldrig upp!
 • Tänk nu inte att från och med idag kan du börja klaga på ryggsjukdomar och andra sjukdomar, hänga upp dina dansskor, spela bingo och dricka kamomillte! Du är långt ifrån så långt! Vi vill skåla med dig och fira en glad, rolig och unik 30-årsdag! De varmaste gratulationerna från ...
 • Fram till den 29: e hälsas varje födelsedag med jubel ... - men då kommer 30 och plötsligt ser du dig själv konfronterad med förmodligen roliga ord och kärleksfull förlöjligande. Låt mig säga dig, alla måste gå igenom det och det har inte skadat någon. En av de viktigaste egenskaperna i livet är att kunna skratta åt dig själv. Så skratta hjärtligt och stanna som du är! Grattis till din 30-årsdag.
 • 2 och 9 är borta
  förbi ungdomen, åh kära.
  Nu är det uppdaterat
  3 och 0 kom för snabbt.
  Men låt det sägas, njut av detta nummer,
  tiden flyger, du har inget val!
 • Du är inte 30. Du är 18 med 12 års erfarenhet.
 • När 30-årsdagen närmar sig, känner många officiellt att de tillhör 'Klubben med de gamla säckarna' ... - vad många inte vet, du behöver inte gå in! Så oroa dig inte för att bli äldre, bara njut av livet och ha det bra, det är allt som betyder något. Grattis till din födelsedag från ...
 • Nu har du så mycket erfarenhet av födelsedagsfirande att du inte behöver vara rädd för den 30: e! Tro mig, imorgon morgon vaknar du lika passande och glad som du är idag. Om du inte festar för mycket, men en baksmälla som denna försvinner också vid 30 - så låt den rippa! Många kära födelsedagshälsningar ...
 • Kära födelsedagsbarn, de senaste 10 950 dagarna verkar verkligen ha gått förbi dig spårlöst. Tyvärr kan det inte sägas om nätterna! Grattis på födelsedagen.

Grattis till kvinnans 30-årsdag

Särskilt kvinnor hatar att bli äldre år efter år och fira sin födelsedag. Ofta tänker de bara på rynkor eller deras utseende i allmänhet och anser att ingen längre skulle älska dem. Inte ens i närheten! Vid 30 års ålder är vi alla fortfarande friska och har majoriteten av våra liv framför oss! Ändå borde vi göra det Grattis till en kvinna var känslig och välj lämpliga födelsedagsord för henne. • Grattis, från och med idag kan du officiellt och lagligt gå till någon fest över 30! Hmm, men du är faktiskt fortfarande för ung för det! Lyckligtvis har 30 års ålder många andra fina saker i väntan på dig: Hur som helst, en fantastisk fest med goda vänner och förhoppningsvis mycket tur, glädje och framgång!
 • 30-årsdagen är något speciellt: du inser plötsligt hur mycket tid som redan har gått och du undrar vad du gjorde av det. När du frågar dig själv om meningen med livet är det svårt för dig att hitta ett entydigt svar. Oroa dig inte för det: Det är detsamma för alla människor. Om ungefär tio år blir det lite lättare!
 • Jag önskar dig förbli glad och glad även vid 30. Då fortsätter ditt liv lyckligt.
 • Vid 30 års ålder är du i ditt livs bästa, du är frisk, stark och full av energi. Samtidigt har du redan fått mycket livserfarenhet så att lite kan chockera dig. En optimal mix! Med detta i åtanke, grattis på 30-årsdagen!
 • Om du beräknar 2 + 9, måste 3 + 0 vara mindre? Så jag är glad för dig med det nya numret, du har inget annat val!
 • För många är 30 svårare än något annat rundnummer. Du är nu 'riktigt' vuxen och har dina första upplevelser bakom dig. Du verkar automatiskt lite auktoritär. Men glöm inte din ungdom och fortsätt ha kul!
 • För din 30-årsdag önskar jag dig 365 dagar fulla av lycka, lugn och kärlek.
 • För din 30-årsdag sjunger vi dig vackra låtar. Önskar lycka, glädje och ge en bukett blommor gjorda av rosor och syrener.
 • Massor av människor är här idag
  de vill alla bara till dig.
  Sjung eller skratta med dig
  Gör dig bara lycklig.
  För den här vackra dagen
  de gillar dig mycket bättre.
  Grattis till den 30: e
  fortsätt arbeta hårt.

Grattis till en man på hans 30-årsdag

Män tenderar att vara enklare än kvinnor när det gäller deras ålder. Ofta räcker det med korta och skarpa Ordstäv för att gratulera ut. Brevity är själens intelligens!

 • Jag kunde nästan tro på dig nu
  mittlivskrisen kommer att göra dig galen.
  Endast den första tredjedelen är
  över, inte som du tror mitten.
  För ditt 30: e vaggaparty,
  Jag önskar dig det bästa.
  Jag önskar dig en kär kvinna
  ett jobb och pengar, exakt.
  Allt ska gå i uppfyllelse
  borde vara på ditt presentbord.
 • För den 30: e firandet önskar vi dig det bästa av allt. Önskar dig lycka och lugn och alltid en underbar tid.
 • Mina bästa vänner gifter sig, flyttar till New York eller köper fastigheter ... och jag ... jag äter klistermärket på äpplet. Tack livet! Så låt inte 30 få dig ner, vi är fortfarande unga och har alla alternativ i världen. Och om du känner dig upprörd, ta en titt på mitt liv så får du det bättre haha!
 • Nu är du i 30-zonen, så kör långsamt och försiktigt! Men vänta ... - Lyckligtvis är livet inte en bilresa. Till och med vid 30 år kan du gå full gas, det viktigaste är att du alltid håller dig på gott humör och frisk! Grattis till din 30-årsdag från ...
 • Grattis på födelsedagen,
  och gåvor är en del av det,
  för att du blir 30 år idag
  lägg därför dryckerna kalla.
  Den tredje nollan är nu där
  och du är fortfarande underbar.
  Jag önskar dig minst sextio år till,
  och sedan är jag tillbaka hit för att fira.
 • Vid 30 är livet färgglatt
  varje dag går det runt.
  Naturligtvis är arbete också viktigt
  för först då fungerar allt ordentligt.
  Detta har gått bra i 30 år
  håll därför alltid modet.
  Håll dig glad, håll dig glad
  bara fortsätt
 • För din 30-årsdag, önskar du lycka till, framgång och tillfredsställelse hela tiden.
 • Åh rädsla, åh rädsla, de två är borta! Men var inte ledsen, du kommer att se: Vid 30 är det bara riktigt trevligt.
 • Våra goda önskningar kommer till dig idag,
  vi är här idag för att fira mycket.
  Du har varit i världen i trettio vackra år
  och du kan göra många bra saker som en hjälte.
  Vi önskar er lycka, hälsa och lycka,
  och den största biten av kakan.

Roliga gratulationer till din bästa vän på hennes 30-årsdag

Vi känner vårt bäst flickvän vanligtvis i många, många år och vet exakt vad hon gillar och vad hon inte gillar. Vi delar många bra och dåliga minnen och också en eller annan konstig situation. Använd denna personliga slips för att hitta rätt ord för din 30-årsdag. Lite skämt borde inte saknas.

 • Istället för att klaga på att bli äldre, var stolt över det faktum att du redan har bemästrat tre decennier i denna värld med glans! Jag är stolt över dig och önskar lugn, glädje och mycket skratt för din 30-årsdag!
 • Hoppa upp till nästa steg
  30 år, extra ark.
  Klättra upp till nästa steg,
  utan hinder, i glansen.
 • Din födelsedag är idag
  Jag hoppas att du gör ett stort byte.
  Du har gjort det i 30 år
  en fantastisk person i 30 år.
  Låt mig gratulera dig vid detta tillfälle,
  Fira idag, jag önskar dig mycket kul.
 • Från mig till din fest
  som önskar bara det allra bästa.
  Och dessutom är det klart
  ha ett riktigt gott nytt år.
  Grattis på 30-årsdagen,
  det finns ingen anledning till nos!
 • Även om många skämt kretsar kring grått hår och rynkor på din födelsedag, vid 30-tiden är du ännu inte ett minne blott.
 • 30 kan packa, du ser inte ut en dag äldre än 29!
 • Idag är det lämpligt
  Att önska lycka till på din dag.
  Du har nu lyckats i 30 år
  därför är det lämpligt
  att festa med dig till sent på kvällen.
  Låt mig berätta att det först börjar
  skål med oss, till dina nästa år,
  trettio, fyrtio eller mer,
  Grattis, säger vi.
 • För gammal för ungdomssynder och för ung för att vara rädd för att bli äldre: 30 är helt enkelt en fantastisk ålder, så jag önskar er det bästa för det nya året!
 • Kom igen, låt oss dansa tills pekaren är på 4.
  Låt oss dansa tills nästa fest börjar.
  Musiken dök upp, 30 års ålder blåst bort.

Grattis till sonens 30-årsdag

Hur snabbt tiden går! Man minns gärna den tid då sonen var en liten bebis, gick till dagis och senare till skolan. Men det var så länge sedan! Kombinera födelsedagen med personliga minnen för att få de nödvändiga känslorna in i den.

 • 30 är barnet.
  Tur att du nu kan styra
  Forma idéer, kontrollera tankar.
  Tur att du kan köra nu
  Hantera filer och gå vilse lite.
  Du är 30. Mitt barn.
 • För din 30-årsdag önskar vi dig all lycka till, lycka till och att det gråa håret kommer att komma länge.
 • Idag är det en fantastisk fest
  för att du ger de tjugonio resten.
  Vid 30 säger du högt: Hej,
  att fira med dig gör oss lyckliga.
  Vi ser fram emot drycker och utsökt mat,
  och vill naturligtvis inte glömma bort
  att ge goda önskningar åt dig,
  och sjunga en födelsedagsång.
 • De första 30 lyckades
  sedan sjöng en sång.
  Och även i nästa önskade årsplan
  kommer att vägleda dig din livskraft.
  Du kommer att fortsätta att lyckas med allt
  och vi sjunger igen
  För de kommande 30!
 • Alltid uppförsbacke i 30 år,
  du kan se det i ditt resumé.
  Hittills kan inget stoppa dig
  Ett sådant liv är svårt att slå.
  Och jag är ganska säker
  De närmaste åren kommer inte att vara tråkiga heller.
  Vid din trettiote hedersfest,
  Jag önskar dig bara det bästa hela tiden.
 • Blommor, kakor och presenter,
  var säker på att jag tänker fast på dig idag.
  30 år är ett stort antal
  och du kan enkelt göra nästa trettio igen.
  Trots tyngdkraften är allt fortfarande på rätt plats
  inget grått hår visas genom hårfästet.
  Jag gratulerar dig från mitt hjärta, låt det riva idag!
 • Jag önskar er all lycka till
  för ditt 30: e år.
  Det borde bli ännu bättre;
  när det var sist.
  Lycka, kärlek och tillfredsställelse
  Jag önskar dig när som helst!
 • Idag firar du din 30-årsdag. Vid detta tillfälle önskar jag dig det bästa.

Födelsedagsönskningar för dotterns 30-årsdag

Även vid 30 års ålder förblir din egen dotter den lilla prinsessan som vill skyddas från onda monster på natten. För födelsedags önskan, välj lämpliga ord som betonar din kärlek till din dotter.

 • 30-årsdagen är inte en inbjudan att klaga, utan att fira! Hej, äntligen ännu en stor födelsedag! Använd hånfulla kommentarer som ett tillfälle att skratta åt dig själv och träna snabbvettighet. Livet har fortfarande många överraskningar och utmaningar för människor över 30! Jag önskar er en underbar dag med många glada överraskningar och underbara människor!
 • Du är 30 år nu och du går alltid lätt på din väg i livet - det är vad födelsedagshälsningen säger till dig.
 • Ditt år är redan härligt
  30 Jag räknar förbi här.
  Ditt år är redan härligt
  Vin och blommor stod i solskenet.
 • Du fyller 30 år idag! Men du behöver inte begrava huvudet i sanden, vissa ungdomar vill vara lika vältränade och glada som din gamla gejzer. Skål för de kommande 30 åren full av energi. Grattis till din 30-årsdag!
 • Grattis till din 30-årsdag, min kära. Jag vill använda denna speciella dag för att säga att jag älskar dig mer än någonting och att jag aldrig vill vara utan dig igen.
 • Vi gratulerar dig till din 30-årsdag. Må mycket kärlek, lycka, glädje och framför allt hälsa följa dig under det kommande året. Du önskar det och mycket mer
 • Vi firar din speciella dag! Vi vet att du är hårt arbetande. Men imorgon morgon stannar du i sängen. Du fyller bara trettio en gång!
 • Du har varit här i 30 år
  Vi förväntar oss av dig
  att våra önskningar, du till lycka
  är stabila för dig som en bro.
 • 20-talet var lätt för dig
  du har redan uppnått mycket
  nästan alla vägar ledde till målet
  som ger mycket får mycket!
  Håll dig glad, modig och underbar
  och 30-talet blir lika bra.
 • Igår var du 29 och idag lite rundare, du är 30, vilket stort under.

Födelsedagshälsningar till systern på hennes 30-årsdag

Din egen syster är en mycket speciell person. Vi delar hela sitt liv med henne och vi känner till alla hennes hemligheter. Naturligtvis grälar vi också bland syskon, men det är helt normalt och varar aldrig länge. På 30-årsdagen, Fira din syster !

 • Även vid trettiotalet behöver du inte sluta vara barn! Behåll din roliga, oerfarna livsglädje! Håll dig nyfiken, leta efter äventyr överallt och låt dåliga upplevelser uppmuntra dig snarare än att skrämma dig! Jag önskar er allt lycka till på din framtida väg och tror fast att du kan uppnå allt du drömmer om.
 • Du har nu nått 1/3 av ditt liv,
  tiden att drömma och önska länge kvarstår.
  Njut av livet, det är vackert
  Det finns så många vackra saker att se.
  Med ett leende i ansiktet
  du borde stanna som du är.
 • När vi har kul tillsammans
  låt oss agera som ett barn.
  Du märker inget från 30 år
  tiden flyger som blixtar
  Idag firar vi ordentligt
  dåliga tider, alla ogiltiga.
  Pop korkarna ordentligt
  när du dansar blir du upprörd.
  Då var festen riktigt bra
  nu blir du gammal - bara mod.
 • Vi är dina gäster
  För det är din födelsedag
  Vi festar hela natten
  Att det verkligen spricker
  Du blir bara 30 en gång
  Vissa till och med två gånger.
 • Grattis till din 30-årsdag, och ta dig ihop, mittlivskrisen har fortfarande tid!
 • Snoopy sa redan: 'Vi coola blir inte gamla, vi blir mjuka.' (Vi coola människor blir inte gamla, vi blir mogenare och mildare). All lycka till och grattis till din 30-årsdag!
 • För min 30-årsdag skickar jag alla mina goda
  Önskemål i tanke,
  ha kul och känna frihet utan inre hinder.
  Sök i ditt äventyrsland och har du hittat det,
  gör det som Peter Pan och upplev fantastiska timmar där!
 • Siffran är lång och tunn,
  Ditt ansikte har inga rynkor.
  Du kan inte se de 30
  Du höll bra!

Grattis till din kollega med 30-årsdagen

 • På min 30-årsdag,
  vi gratulerar
  och skicka dig från hjärtat
  goda önskningar på papper:
  Håll dig glad, glad, glad
  och alltid optimist
  alla de kommande åren
  tills du är 60 år.
 • Kära kollega, gör dig redo
  idag är du befriad från jobbet!
  Vi firar idag med alla
  du kommer säkert att gilla det!
  Vi firar trettio nu
  Du är och kommer alltid att vara den bästa på kontoret!
 • För den 30: e firandet av vaggan önskar jag er allt lycka till med allt. Önskar dig lycka och lugn och alltid en underbar tid.
 • Bara 30 år.
  Gå med,
  titta på världen.
  Njut av stunder
  stopp, bokstäver meter tjocka,
  som hälsning skrev jag dig, för dig i kärlek.
 • Du har bott här på jorden i 30 år!
  Det måste definitivt firas ordentligt!
  En sak är säker: du är en absolut sällsynthet!
  Och det betyder att du är en unik bit med hög kvalitet!
 • Fe gudmor älskar nummer 3.
  3 är i 30.
  Så du har nu tre önskningar,
  gör en snabb önskan, var hårt arbetande.
 • Du måste vattna din 30-årsdag,
  Njut långt in på natten.
  För att leva, älska, skratta och sjunga
  kommer att ge bra minnen.
  Ungdomen är äntligen historia,
  blicken riktas nu framåt.
  Idag gör bara vad du gillar
  Du kommer att befrias från alla arbetsuppgifter idag!
 • Vi lyfter glasögonen till vår hedersgäst. Han fyller 30 år idag. Det är en anledning att fira - det är klart.

Ordspråk för brors 30-årsdag

Bröder är alltid där för att skydda oss och hjälpa oss varje steg på vägen. Efter sin far är han en av de stora männen i familjen. Vid 30 års ålder har han vuxit upp länge och är fortfarande den bästa bror du kan tänka dig.

 • Inga rynkor, inget grått hår, alltid passar, aldrig trött, alltid festar, SMS-världsmästare och en mage som förlåter allt - allt är tråkigt! När du blir äldre kommer många nya och intressanta detaljer till liv! Njut av det och ser fram emot din 30-årsdag. Vi önskar er all lycka!
 • Den 30: e gången vi firar den speciella dagen,
  även känd som din födelsedag.
  Vi gillar alla att träffas
  och önskar dig det bästa av allt!
 • Jag önskar er all lycka till
  för ditt 30: e år.
  Det borde bli ännu bättre;
  när det var sist.
  Lycka, kärlek och tillfredsställelse
  Jag önskar dig när som helst!
 • Vi sjunger alla ”höft och hurra!” - för 30 är äntligen här.
 • Utom kontroll
  Så du var känd som barn
  30 år har nu gått
  Och du kan bli mognad
  Som ett vin med åren
  Få in mer smak
  Så livet är
  Det gav dig erfarenhet.
 • Du fyller 30 år idag, pojke, färgen tappar sin första färg. Men kom inte i panik, kom ihåg: Antik kommer att bli bra!
 • Ligga ett ögonblick vid min sida
  vägleda din lycka och är annars på avstånd.
  Idag är vår lycka, året är 30
  inom hörseln från solsidan, lite vid din sida.
 • Vid 30 slutar jag röka
  Vid 30 års ålder svär jag att jag inte kommer att 'dricka' längre,
  Vid 30 börjar jag leva
  Vid 30 vill jag ge allt.
  Vid 30 vill jag ha barn och bygga ett hus
  Vid 30 är livet långt ifrån över.

'Grattis på födelsedagen' för 30-årsdagskortet

 • Idag blir du 30 år - och även i den här åldern tycker jag att du är underbar. Grattis på 30-årsdagen!
 • Vid tjugo år bestämmer viljan, vid trettio, sinnet och vid fyrtio, domen. Grattis på 30-årsdagen!
 • Intelligent, rolig, charmig och sexig - du har verkligen vad som krävs. Grattis till din 30-årsdag.
 • På din 30: e festival, det allra bästa från mig. Och dessutom - det är väldigt tydligt: ​​Ha ett gott nytt år!
 • Du är bara 30 år ung
  all stress i livet håller dig definitivt ung!
  Vi är glada att du föddes
  för annars hade vi saknat dig väldigt mycket!
 • Jag önskar dig all lycka till för ditt 30: e år. Det borde bli ännu bättre än det var förra. Jag önskar dig lycka, kärlek och tillfredsställelse när som helst!
 • Du blir 30 år!
  Åh kära, 40 kommer snart!
  Men låt oss inte ha en kris
  för innan det finns det fortfarande många år!
 • 30 år är nu uppe
  var inte ledsen, ta det inte lugnt
  titta in i framtiden, se fram emot den
  porten till världen: den står upp för dig!
 • Det bästa på din 30-årsdag. För framtiden önskar vi dig hälsa, massor av glada stunder och riktiga vänner.

Trevliga dikter för 30-årsdagen

 • 30 år och fortfarande i god form,
  livet har betydat bra för dig.
  Njut av dagen, ge livet en kyss
  Jag har ingen ånger förrän Grim Reaper dyker upp.
  Det börjar bara riktigt vid 30 års ålder
  Nu börjar den stora tiden.
  Jag ska säga dig, det kommer att bli riktigt stort.
  Men var försiktig, gå inte för långt.
 • Idag är din speciella dag
  en dag alla gillar dig
  Jag gillar dig också, så jag vill gratulera dig.
  Grattis på 30-årsdagen!
 • Du kommer att vara ung i trettio år
  övertyga med din gunga.
  Ta med mycket solsken i min dag
  det är vad jag gillar särskilt.
  Måste det bara sällan regna för dig
  och en ängel välsignar dina vägar.
  Gör alltid rätt val i livet,
  Hälsa och lycka får du i överflöd.
  Och när mörka timmar kommer,
  känner att du har tagits i handen
 • Grattis till dina 30 år,
  oavsett om de var seriösa eller roliga!
  Du är mitt i livet
  att tvivla på det är meningslöst.
  Det bästa bara från livets tårta
  kan du hitta det utan att söka.
 • Livet är inte alltid lätt
  och när lusten viker för dig
  tänk sedan på de goda dagarna
  och avstå från rättsliga åtgärder.
  Livet börjar klockan 30
  varje dag kan ge dig bra.
  Använd den för din lycka
  för att inte en enda kommer tillbaka.
  Håll dig glad och alltid glad
  på gott humör fortsätter det och fortsätter
 • Skrattade mycket och grät mycket
  ibland bara drömt.
  Varje dag borde vara annorlunda
  Jag önskar dig ett färgstarkt liv.
  Du har redan 30 år på det
  för det sitter du på tronen idag.
  Vi vill sjunga med dig idag
  naturligtvis sväng glasögonen också.
  Rolig och full av humor
  hur jag blir förvånad om och om igen.
 • Nu vid 30 vara säker
  den nya biten väntar redan.
  Ser jag redan grått hår där?
  Så är det, vid 30 års ålder.
  Ungdomarna flyr
  ålder börjar.
  Men oroa dig inte för det
  Det finns en morgondag för dig också.
 • Träna mycket och äta gott
  släpp inte så mycket alkohol i halsen.
  Då blir du fortfarande frisk och i form i morgon,
  och hålla jämna steg med ungdomen.
 • 30 ljus på kakan
  Du måste leta efter gåvor.
  En sång kommer också att sjunga
  vackra toner ljuder genom köket.
  30 ljus utbrända
  och jag kände igen det direkt.
  Du är fortfarande livlig och väldigt fit
  den här firandet kommer att bli en hit.

Födelsedagsord i bilder för 30-årsdagen

Födelsedagsord i bilder för 30-årsdagen 1

Födelsedagsord i bilder för 30-årsdagen 5

långa stycken att skicka till din flickvän

Födelsedagsord i bilder för 30-årsdagen 4

Födelsedagsord i bilder för 30-årsdagen 3

Födelsedagsord i bilder för 30-årsdagen 2

Vi hoppas verkligen att du gillade vårt urval av ord, bilder och dikter för din 30-årsdag och vi önskar dig en trevlig fest med födelsedagsbarnet!