Good Omens börjar filma för säsong 2 och avslöjar skådespelare

Säsong 2 av Goda omens produktionen har officiellt startat, med flera bekanta ansikten som återvänder till serien med David Tennant och Michael Sheen.

Så kamerorna har börjat rulla på den andra säsongen av Amazons fantasydrama, med produktion nu igång i Skottland . Flera nyckelrollsmedlemmar från programmets första säsong återvänder till support Tennant och Sheen, som återupptar sina respektive roller som demonen Crowley och ängeln Aziraphale.

Vissa skådespelare som återvänder för programmets andra säsong återupptar sina roller, medan andra sägs spela nya karaktärer . Men dessa karaktärer har ännu inte beskrivits. Skådespelare ombord på säsong 2 inkluderar Paul Adeyefa, Michael McKean, Gloria Obianyo, Miranda Richardson , Maggie Service, Reece Shearsmith och Nina Sosanya.heta plockrader att använda på killarfar och dotter citat och ordstäv

Ursprungligen baserad på den bästsäljande romanen av Terry Pratchett och Neil Gaiman , kommer den nya säsongen att utforska berättelser som går utöver originalmaterialet för att kasta ljus över den märkliga vänskapen mellan Aziraphale och Crowley, som De kommer att återvända till det lätta livet bland dödliga i Londons Soho när en oväntad budbärare presenterar ett överraskande mysterium. .Neil Gaiman, som har ett allmänt kontrakt med Amazon Studios, är exekutiv producent av serien, och kommer att vara coshowrunner tillsammans med exekutiv producent Douglas Mackinnon , som också kommer att regissera. Rob Wilkins, John Finnemore och BBC Studios Productions komedichef Josh Cole, De kommer också att vara exekutivproducenter, med Finnemore medförfattare. bredvid Gaiman.

Vi har nya äventyr med gamla vänner för att lösa några extremt mystiska mysterier , och vi möter människor (levande, döda och andra), änglar och demoner helt nya. Gaiman sa om säsong 2. Jag hade nöjet att bjuda in folk att komma tillbaka, närhelst vi kunde, några i de roller de ursprungligen spelade, andra i nya delar skrivna bara för dem. .

Att ha en grupp artister återförenade för denna andra säsong av Good Omens det är som att återförena en familj, den här gången i Skottland. Mackinnon tillade. Vårt team blir rikt med nya talanger på båda sidor av kameran, så det är jag glad över befaller ytterligare sex avsnitt av vad vi hoppas ska bli himmelsk underhållning. .

Fröna till en ny säsong verkade ha planterats i slutet av den första säsongen. från Good Omens, som visade oss att Aziraphale och Crowley framgångsrikt motarbetade världens undergång innan de engagerade sig i en sista konversation tillsammans som antydde en ännu större apokalyps som skulle komma: det oundvikliga kriget mellan änglar och demoner som kämpar mot mänskligheten .

att vara freaky exempel för en tjej

Kom ihåg att Good Omens kommer att sändas exklusivt på Amazon Prime Video i mer än 240 länder och territorier runt om i världen. Naturligtvis kommer det att ske på ett datum som ännu inte är bekräftat .