Goodnight Paragraphs for Her

Innehåll

Att vara öppen och ärlig i din kommunikation är nyckeln till en hälsosam relation. Känn dig lugn när du uttrycker din kärlek. Det är viktigt för att bygga sann och bestående kärlek.

Vad betyder 'god natt'?Att säga 'god natt' är mer än att bara avsluta dagen. Du säger till henne att hon är den du tänker på innan du somnar. (1) Att säga 'god natt' sätter ditt önsketänkande om att vilja vara precis bredvid henne med ord. En 'god natt' är också ett sätt att säga, 'Jag valde dig idag och jag väljer dig igen imorgon och varje dag efter det.' (1)Varför säga 'god natt' till hennevad gör tjejer för skojs skull

Att säga god natt till din dam kommer att vara en tröstkälla för henne. Din godnattstext kan vända på vad som kan ha varit en tuff dag. Nu kan hon vara lugn med den inte så subtila påminnelsen du tänkte på henne.

Att säga 'god natt' kan vara en källa till försäkran för henne. Det kan vara en ledtråd som hon har väntat på från dig för att betyda att du fortfarande är hennes. (1)

Att enkelt fastna i hektiska scheman kan leda till att glömma det som verkligen betyder något. Till synes enkla gester som att säga ”god natt” betyder så mycket för någon som värdesätter dig. Skicka dina tankar ikväll. Och ofta.

Kreativa sätt att säga 'god natt'

Låt henne känna sig speciell med en extraordinär “god natt” önskan. Kanske överraska henne med en lapp gömd under kudden eller i en bok som hon just nu läser.

Långt emellan? Försök skicka varandra selfies för sänggåendet. Skicka henne några roliga godnattmemor för att skapa ett leende innan hon slumrar. Ett inspirerande godnattoffert är ett bra alternativ.
Gör ett överraskningsinlägg på dina sociala medier och avsluta det med en 'god natt' för henne. (2) Se dock till att hon är öppen för det och kommer att uppskatta det. Inte alla damer kommer att vara bekväma med detta tillvägagångssätt. Var kreativ, men se till att du också är helt uppriktig. (3)

Tänk om hon inte säger det tillbaka?

Här är en gyllene regel: Du bör vara öppen för möjligheten att hon kanske inte svarar på din text. Inte bekväm med den tanken? Håll sedan av om du inte är säker på att du kommer att ha det bra även om hon inte svarar direkt.

Att säga god natt tidigt i ditt förhållande är ett kärleksfullt sätt att låta henne må bra. Det betyder att du lämnar in för natten och avslutar konversationen. Det visar också att hon är den sista personen du tänker på innan du lägger dig själv. Fortsätt inte att skicka sms efter att ha sagt 'god natt'. Det kommer att späda ut påverkan.

Utöver texter

Att skicka textmeddelanden är bara ett sätt att uttrycka din kärlek på. Men att bara fokusera på texter leder till ingenstans. Du måste vara där för henne personligen. Hitta tid och anstränga dig för att se och vara med henne. Ditt förhållande kommer att blomstra.


Bästa idéerna om Goodnight Paragraphs för henne att vakna upp till

Början på en ny dag ger ytterligare en chans att bygga ditt förhållande. Välj ett av dessa meddelanden för att vänta på henne på morgonen:

 • I morse när jag stod upp för att göra mitt kaffe var jag tvungen att lägga in 5 skopor socker eftersom jag saknade din sötma. Och låt mig säga dig, även det var inte tillräckligt. Så skynda dig och kom till mig så att jag kan smaka den enda sötma jag längtar efter, dina läppar.
 • Jag vaknade med ljudet av en sång om oss som spelade på radion. Hur visste jag att det handlade om oss? Det var uppenbart; det var en kärlekssång! Vilken annan kärlek är värd en låt? När det gäller mig handlar varje kärlekssång om dig och mig baby.
 • När tidig morgonsol skiner påminner det mig om hur din kärlek har lysat upp mitt liv. Nu ler jag så brett för att du har gett mig en anledning att leva - en anledning att älska. God morgon min älskade.
 • Vädret är perfekt i morse. Solen skiner, luften är varm och det finns inget moln på himlen. Men för att vara ärlig bleknar den här morgonen bleknar i jämförelse med tiden med dig. Jag vill hellre tillbringa en morgon med dig i det frysande regnet än en dag i paradiset utan dig. Du är all den värme jag behöver.
 • Jag somnade igår kväll och drömde om nästa gång vi skulle träffas. Jag vaknade i morse och tänkte på sista gången jag såg dig. Ända sedan jag har träffat dig, tiden är helt i ordning, kan jag bara leva i nuet när du är bredvid mig.
 • När du får ett sms från mig på morgonen säger jag inte bara god morgon utan säger att jag är hedrad över att ha någon så speciell som du i mitt liv. Jag välsignar dagen vår väg korsade, jag önskar dig alla de goda sakerna i livet idag och alltid, och må alla dina drömmar gå i uppfyllelse för dig, min baby. God morgon min solstråle.

Romantiska godnattstycken med bilder för henne

Skickar ett godnattmeddelande är ett sätt att främja intimitet i ditt förhållande. Ett meddelande som kommer från hjärtat kommer att låta henne veta hur mycket hon betyder för dig.

Föregående1 av 8 Nästa Knacka / svep

Föregående1 av 8 Nästa Knacka / svep

Vad ska jag skriva i Goodnight Texts to a Crush?

Blyg att uttrycka dina känslor? Skicka en av dessa 'godnatt' -texter för att göra hennes natt speciell:

 • Jag hittar min självälskande dig mer och mer varje dag. Önskar verkligen att känslan var ömsesidig. Jag kan inte låta bli att tänka på dig. Drömmer om mig.
 • Natten är tyst; natten är vacker; natten är lugn; natten är tyst ... Men vilken natt som helst är inte komplett utan att önska dig god natt. Dröm sött!
 • Jag kommer att fortsätta älska dig. Det är ett löfte jag har gett mig själv. Och min största önskan är att du någon gång får älska mig lika mycket. Ha en god natt härlig.
 • Njut av din nattkross. Låt inte något skada dig okej? Ha en trevlig sömntid.
 • Varje natt försöker jag vara uppe senare än dig, så jag kan skicka en god natttext som du ser på morgonen. Jag älskar min drottning.
 • Varje gång jag ser dig blir min kärlek till dig mer och mer övervägande. Nu när du inte är med mig, ser jag bara fram emot att se dig igen. Jag älskar dig alltid.

Lång och söt godnattstycke för din flickvän

Missa inte chansen att skicka din dam en lång god nattavsnitt som en av dessa:

 • Du är vacker och intelligent och det är dags för dig att vila min kära flickvän så att du i morgon ser ännu bättre ut och lämnar alla förvånade över de ljusa idéerna du har. Jag är helt kär i dig och jag vill att du ska ha det i åtanke innan du lägger dig. Jag älskar dig väldigt mycket!
 • Min söta flickvän, jag skickar dig den här texten för att önska dig en god natt och visa dig all tillgivenhet och beundran som jag har för dig, för du är en kvinna som kämpar för vad hon vill, extremt modig och särskilt för att motivera mig att behålla går vidare. Jag älskar dig väldigt mycket, kan du ha en god natt och glöm inte att du alltid är i mitt sinne.
 • Söta drömmar min kära flickvän; det är dags att änglarna kommer ner från himlen för att dekorera dina drömmar och se över dem. Du är en fantastisk person, full av energi och godhet, och därför förtjänar du att ha en god vila och återhämta dig. Jag älskar dig så mycket.
  Mitt liv är mycket vackrare eftersom du är i det. Jag tackar livet för att ni skickade er för att göra mina dagar lyckligare. Du är min motivation och jag vill att du ska veta att jag alltid kommer att vara vid din sida för att ta hand om dig och älska dig. Jag älskar dig, glöm det aldrig.
 • Min kära flickvän, du är ensam ägare till mitt hjärta, jag vill att du ska vila och ha en god natts sömn så att du i morgon börjar din dag på bästa möjliga sätt. Glöm inte att du alltid är närvarande i mitt sinne och att jag önskar dig det bästa för dig är en av de mest speciella människorna som jag har träffat. Jag älskar dig väldigt mycket.
 • Det är omöjligt att beskriva hur jag mår när du är borta. I det ögonblick jag såg dig var det som att solen plötsligt sken i hela mitt liv. Den mörka ensamheten som jag känner när du är borta är omöjlig att hantera. Allt jag kan tänka på är att krama dig igen och hålla dig i mina armar.

Det bästa du gör mig lyckliga citat

Imponerande idéer om söta GN-stycken för henne

Kärlek är en kraftfull känsla. Här är några sätt att uttrycka det innan hon somnar ikväll:

 • Min dag har varit hektisk, den har varit oavbruten och jag fick aldrig träffa dig. Det var svårt men tanken på att somna utan att säga godnatt till dig var outhärdlig. Godnatt, sov gott, jag kan inte vänta till nästa gång jag ser dig.
 • Jag skickar meddelanden om god natt varje dag. Vet du vad det betyder? Det är inte bara söta drömmar eller god natt jag tänkte säga. Jag vill att du ska veta att jag alltid tänker på dig innan du somnar. Godnatt!
 • Att titta på månen från mitt fönster får mig att föreställa mig att din skönhet lyser vid månskenet, och det är fascinerande. Det får mig omedelbart att le. Ha en god natt.
 • När tiden fortsätter att ticka, vill jag att du ska veta att du betyder allt för mig. Ända sedan jag tittade på dig har du blivit hela min värld och det är omöjligt att sova utan att tänka på dig. Jag älskar dig underbart. Godnatt!
 • Varje dag ger du mig fler skäl att bli kär i dig - jag tänker på sätt att få dig att bli mer och mer kär i mig när jag somnar och drömmer om dig ...
 • Jag gillar att säga god natt till dig varje natt så att du sover bra och drömmer med mig. Jag vill bara att du ska veta att du alltid tänker på om jag sover eller är vaken. God natt min dyrbara pärla!

Långa stycken för att säga godnatt för henne

Ett trevligt långt 'god natt' -meddelande skickar henne till att sova glad och tänker på dig:

 • Du har en ängels skönhet och det är dags för dig att vila för imorgon blir en dag full av aktiviteter, och du måste vara väl utvilad för att ge ditt bästa som du alltid gör. Jag älskar dig väldigt mycket och jag vill att du ska komma ihåg att jag är djupt kär i dig innan du stänger ögonen.
 • Jag önskar att jag var månen så att jag kunde titta på dig medan du sover. Jag önskar att jag var kudden så att jag kunde trösta dig i dina drömmar. Jag önskar att jag var din filt så att jag kunde slå mina armar runt dig och krama dig hårt medan du sover. Till slut är allt jag vill vara med dig. Godnatt.
 • Jag har inga ord för att berätta hur jag mår just nu utan dig. Du lyser upp mitt liv med bara ett blick på min väg och nu är det så svårt att bära allt detta mörker jag är omgiven av. Jag vill bara vara med dig igen och sova bredvid dig i dina armar. God natt snygging!
 • Min söta flickvän, jag skickar den här texten för att önska dig en god natt och visa dig all tillgivenhet och beundran som jag har för dig, för du är en kvinna som kämpar för vad hon vill, extremt modig och särskilt för att motivera mig att behålla går vidare. Jag älskar dig väldigt mycket, kan du ha en god natt och glöm inte att jag du alltid är i mitt sinne.
 • På natten när jag ligger på min säng sammanfattar jag alltid alla underbara stunder jag tillbringade med dig. Mina favoriter är de där du ler. Ditt leende är väldigt giftigt och gör att jag bara vill fånga det och aldrig släppa taget. Jag hoppas få se det igen imorgon. Godnatt.

85 söta romantiska textmeddelanden för henne

god morgon citat för henne att vakna upp till

Good Night Love Messages för henne att få henne att le

Ett kärleksmeddelande som skickas för att säga ”god natt” är ett bra sätt att hjälpa henne somna med ett leende i ansiktet.

 • Varje dag ger du anledning att älska dig igen. Om och om igen förvånar du mig bara med dina vackra egenskaper att försköna enkla saker i livet. Jag vill vara den man du förtjänar. God natt kärlek!
 • Det här meddelandet har följande bilagor - den sötaste kyssen och mysigaste kram, den sötaste kram och varmaste kul. Godnatt.
 • Vill bara att du ska veta att du är det sista jag tänker innan jag somnar och det första jag tänker på när jag öppnar ögonen. Godnatt snygging!
 • Du är anledningen till att jag har sömnlösa nätter. Du är anledningen till att jag tenderar att hålla min kudde tätt. Och du är anledningen till att jag inte kan sova utan att säga godnatt.
 • Allt är bättre på natten, tänker, älskar och drömmer. Freden du får under natten gör det renare än dagen. Godnatt min älskling.
 • Varje dag lär jag mig bara att älska dig mer och mer. Jag kan inte vänta vad morgondagen ger och hur mycket mer jag kan älska dig. Sov tätt och vackra drömmar.

Söta saker att säga till henne innan hon går till sängs

Läggdags och romantik. Få det att hända med ett av dessa meddelanden:

 • Att tänka på dig är tipppunkten där mina mardrömmar slutar och söta drömmar börjar. Jag älskar dig.
 • Jag är inte en poet som beskriver mina känslor vackert för dig, men det förändrades när jag träffade dig. Nu har jag inte tillräckligt med ord för att berätta hur jag mår. Med massor av kramar. Godnatt.
 • Jag har aldrig känt mig så ensam hela mitt liv förrän du. Att leva utan dig värme och ditt leende bygger bara en storm inuti och får mig att springa till dig. Jag saknar dig varje timme, varje minut, varje sekund. Godnatt!
 • Vackra drömmar, stjärnor, månen, blommor och solnedgångar har ingenting på dig tjej. Du gör världen till en ljusare plats även när du går och lägger dig.
 • Ibland kan jag inte sova för att jag saknar dig så mycket att jag kommer ihåg att jag kan träffa dig i mina drömmar och somnar direkt. Tack för att du var i mitt liv, min turcharme. Ha en god natt.
 • Jag tänker på dig så snart jag vaknar och sedan igen innan jag somnar. Du förstår, du är aldrig borta från mina tankar. Ha en god natt!

Jag älskar dig mer än någonsin citat

LÄS OCH:
Söta romantiska dikter för flickvän Trevligt att säga till din flickvän i en text Sweet Goodnight Texts for Her
REFERENSER:

 1. Corley, K.O. (2016, 22 december). Det här är vad en bra natttext verkligen betyder. Tankekatalog; Tankekatalog. https://thoughtcatalog.com/kirsten-corley/2016/12/this-is-what-a-good-night-text-really-means/
 2. Hoy, T. (2017, 10 juli). Letar du efter ett sött sätt att säga godnatt? | BetterHelp. Betterhelp.Com; BetterHelp. https://www.betterhelp.com/advice/intimacy/are-you-looking-for-a-cute-way-to-say-goodnight/
 3. ‌‌Porter, R. (2019, 25 september). Är det viktigt att alltid skicka en Goodnight-text? | Återfå. Återvänd. Återfå. https://www.regain.us/advice/chat/is-it-important-to-always-send-a-goodnight-text/
0aktier
 • Pinterest