Hailey Bieber öppnar upp om sin diet

Supermodellen Hailey Bieber, som är mycket medveten om sin kondition, gjorde sitt bästa för att hålla sig i form under lockdownen, och avslöjade att hon provade en ny diet för att hålla sin figur i schack.

Justin Biebers älskling sa att hon provade en växtbaserad kost i lockdown men det fungerade inte, och avslöjade: 'Jag hade mycket energi, men det var inte för mig.'

Den 24-åriga showbiz-stjärnan trodde att karantänen skulle vara ett bra tillfälle att göra en förändring av sin kost och även om hon gav det växtbaserade alternativet en chans i åtta veckor, passade det inte.Den vackra damen diskuterade i samtal med tidningen Harper's Bazaar sin karantänsrutin och sa att hon tyckte att det var riktigt tufft att gå från en mycket hektisk livsstil till att sedan plötsligt stå i 'helt stillastående'.Jag älskar dig så mycket älskling

Kendall Jenners bästa vän berättade om sina åtgärder som hon vidtog för att hålla hälsan och konditionen sund och sa: 'Jag provade en växtbaserad kost i två månader under karantänen. Jag mådde jättebra och jag hade mycket energi, men det var inte för mig. Jag äter inte en strikt växtbaserad kost och jag äter fortfarande kött. Jag äter bara inte mycket av det. Jag har plockat upp mer fisk, grönsaker och linser.Hon fortsatte med att säga: 'Jag var en dansare, så jag älskar Pilates eftersom det verkligen förlänger och stärker mina muskler... Jag har också nyligen börjat träna för lite konditionsträning.

'Jag upptäckte att det har varit bra för den mentala hälsan att komma ihåg kombinationerna och lära sig att röra sin kropp i boxning', tillade Hailey Bieber.

korta romantiska dikter för henne från hjärtat

Tidigare erkände Justin Biebers fru att hon trodde att hon skulle kämpa med ångest under lockdown, men hon fann faktiskt att hon var lyckligare än hon hade känt sig 'på månader'.