Halloween-spel för vuxna

halloween spel för vuxnaNär du tänker på att fira Halloween är den första tanken på små barn som klär sig i kostymer och går dörr till dörr för godis runt i grannskapet.

Men Halloween är inte bara för barn, det är också för vuxna. Det är en fantastisk tid att ha kul, klä ut sig och fira alla saker som är spöklika under denna tid på året.Några av de viktigaste skillnaderna med en vuxen Halloween-fest är att spelen kan vara lite spökigare och ibland kan de till och med involvera lite alkohol.Om du håller en Halloween-fest för vuxna, kanske du vill ha spel för att hålla det roliga. Nedan följer några idéer för Halloween-spel som vuxna kan njuta av.Roliga Halloween-spel för vuxna

1. Mord mysterium

Ett bra mordmysterium är det perfekta Halloween-spelet för vuxna att spela. Det är ett trevligt Halloween-festtema och ett långt spel som alla rullas in i ett.

För att kunna spela detta spel behöver du en mordplott och gäster som kommer att vara villiga deltagare i det här spelet. Du vill också att gästlistans nummer ska motsvara antalet tecken i ditt mordmystery, men ibland kan extra tecken skrivas in om det behövs.

Medan du kan anställa ett företag för att utföra mordmysteriet åt dig, kan du också köpa dina egna mordmysterier och göra dem själva.

Det finns många mordmysteriesatser tillgängliga att köpa online. Dessa kommer komplett med manus, roller, berättelser och allt du behöver för att ha en framgångsrik mordmysterfest.

För att hjälpa gästerna att hålla reda på karaktärerna som alla spelar kan du ge alla en namnetikett med deras karaktärers namn eller roll på den.

Från ett spökhus eller maskeradtema till ett tema från 1920-talet finns det många teman som du kan gå med till ditt Halloween-mord mystery party. Möjligheterna är oändliga.

För att se till att ditt mordmysterfest blir framgångsrikt, bör dina gäster skickas sina roller och manus i förväg. Uppmuntra varje person att studera sina roller och förbli karaktär för ditt mord mysteriespel.

En mordmysterfest är inte komplett utan rätt miljö. Be dina gäster att klä sig på sina roller och dekorera festutrymmet för att passa temat för ditt mordmysterium. Detta gör evenemanget och spelet ännu roligare för alla.

Du kan också njuta av dessa 14 drickspel för par.

2. Namnge monsteret

När var och en av dina gäster anländer till festen får de namnet på ett monster skrivet på ett papper. Denna uppsats kommer inte att läsas av gästerna och kommer att fastna på ryggen.

Spelarna kan ställa andra människor frågor om vilken typ av monster de är och målet är att gissa ditt monster korrekt. De borde vara frågor där svaret antingen är ja eller nej. Här är några idéer för frågor att ställa och några idéer för monster att använda.

Namnen på läskiga filmkaraktärer och seriemördare listas också nedan om du istället vill spela 'Namn på den läskiga filmkaraktären' eller 'Namn på Serial Killer'.

Monster:

-Vampyr

-Mamma

-Spöke

-Varulv

-Zombie

-Demon

-Troll

-Manet

-Skelett

-Häxa

-Liemannen

Frågor:

-Har jag skarpa tänder?

-Är jag vid liv?

-Har jag päls?

-Är jag grön?

-Är jag vit?

Läskiga filmkaraktärer:

-Freddy Kreuger

-Jason Voorhees

-Hannibal Lecter

-Chucky

-Norman Bates

-Kontursåg

-Carrie White

-Victor Frankenstein

-Fantomen på operan

-Patrick Bateman

-Frank N Furter

-Flickan från ringen (Samara)

-Det

-Dracula

-Frankensteins monster

-Jekyll och Hyde

Seriemördare:

-Elizabeth Bathory

-Zodiac Killer

-Ted Bundy

-Jack Uppskäraren

-Aileen Wuornos

-Jeffrey Dahmer

-John Wayne Gacy

3. Trick or Treat

Detta roliga spel involverar lite alkohol. Lägg ut brickor med koppar med juice. Några av dessa koppar kommer att spetsas med alkohol.

Varje gäst får en drink och om de får ett trick (saften) eller en godis (alkoholen) är en överraskning. Du kan också göra detta med jello shots eller pudding shots istället.

4. Säg inte Halloween

Ge varje gäst samma typ av Halloween-klipp eller något annat som de kan bära, som en spindelring. Målet är att undvika att säga Halloween hela natten.

Om någon fångas med att säga Halloween, ger de sitt klipp eller ringer till personen som fångade dem och sa det. I slutet av natten vinner personen med flest klipp eller ringar.

5. Bobbning efter alkohol

Istället för att gnälla efter äpplen, låt gästerna gnugga efter alkohol. Fyll på en dryckeshink med vatten och små flaskor med en portion alkohol.

Om du vill hålla fast vid traditionella äpplen i skopan kan du istället för att fylla hinken med vatten fylla den med en blandad dryck som sangria.

6. Kostymtävling

Vad är nyttan med en Halloween-fest utan kostymtävling? Även om den bästa dräkten är ett uppenbart pris som du kommer att ge ut, kan du också dela ut priser för andra typer av dräkter.

en dikt om kärlek till henne

Andra idéer för kostymkategorier inkluderar den läskigaste kostym, bästa DIY-kostym, bästa pardräkt. Mest kreativa kostym, roligaste kostym, sexigaste kostym och bästa gruppdräkt.

Låt varje gäst rösta för dessa kategorier, men betona att människor inte kan rösta på sina egna dräkter. För priser kan du dela ut priser på papper, troféer eller ett roligt pris som de kommer att njuta av som en flaska vin eller ett presentkort.

Om du verkligen vill att dina gäster ska bli konkurrenskraftiga, låt dem veta att det kommer att finnas en tävling i förväg. Du kan nämna det när du skickar ut inbjudningarna till din Halloween-fest. På så sätt har dina gäster tid att planera och förbereda sina dräkter.

Du kan till och med låta gästerna veta i förväg vilka kategorierna kommer att vara. Eller om du vill kan du hålla det en överraskning.

7. Pumpa carving tävling

Inget annat skriker helt Halloween som ett gäng snidade pumpor. Förse dina gäster med pumpor och snidknivar så att de kan skapa sin egen unika skapelse.

Alternativt kan du be gästerna att ta med egna pumpor så att du har en sak mindre att oroa dig för.

Några andra förnödenheter som du vill ha till hands inkluderar skål för pumpa tarmar och frön, tidning för att täcka borden, pappershanddukar för att torka av händerna och te-lampor för att sätta in de färdiga snidade pumporna.

Om du vill göra det ännu roligare kan du välja att kasta in ytterligare förnödenheter som färg och penslar, washi-tejp, garn och band, googly-ögon och andra hantverksmaterial. Du kan också tillhandahålla snidmallar.

Idéer för bästa pumpakategorier inkluderar sötaste pumpa, läskigaste pumpa, färgglada pumpa, mest kreativa pumpa och bästa totala pumpa. Vinnaren kan ta hem ett roligt pris som en pumpa paj.

Tävling med bakning av pumpa paj:

För den här tävlingen, be alla att ta med sina aptit. De som deltar kommer att ta med sin egen hembakade paj till festen och värden kommer att hålla reda på vems paj tillhör.

De andra gästerna borde inte veta vilken person som bakade vilken paj så att de kan rösta på den bästa pajen utan att vara partisk. Du kan låta dina gäster rösta på 1stplats eller för 1st, 2ndoch 3rdbäst.

När det gäller att bedöma eller rösta på den bästa pajen, kom ihåg följande kategorier: utseende, skorpa och fyllning. Hur staplar en paj mot de andra?

8. Pie äta tävling

För den här tävlingen kanske du vill leverera pajerna. Få samma typ av paj så att det är rättvist för tävlande.

Ha ett bord och stolar redo för deltagarna. För att göra det riktigt roligt kan du ha tävlarnas händer bundna bakom ryggen. Detta kommer att ge dem en extra utmaning.

Pumpa pajer är fantastiska att använda för en Halloween fest eftersom pumpor binder i Halloween så snyggt.

Här är en annan idé, särskilt om du vill ha något lite enklare och billigare. Istället för att använda traditionella pajer kan du lägga klibbiga maskar längst ner på tallrikarna och sedan täcka tallrikarna i vispad grädde. Deltagarna måste få ut alla klibbiga maskar och den som är först vinner.

9. Dödscirkel

Detta är ett fantastiskt drickspel att spela, särskilt om du har en mängd olika alkohol som ligger runt. Om du har en halvt tom flaska sprit, häll dem i en plastpumpa eller gryta. Du behöver också en kortlek.

Sprid korten med framsidan nedåt i en cirkel runt det lutande du har förberett. Alla kommer att växla om att välja ett kort

Vissa siffror kräver att spelaren tar en drink från pumpan eller kitteln. Låt oss säga att siffrorna är 6 och 10.

Den som drar det sista kortet måste avsluta hela drinken.

10. Ölpong för ögonglob

Om du inte hittar pingisbollar i ögongloben kan du skriva ut dem och limma på vita pingisbollar.

Spela ölpong som du normalt skulle spela. Du behöver ett långbord och lika många koppar för att bilda en triangel på varje sida.

Turas om att kasta bollarna in i motståndarens sida. Om du får en boll i koppen dricker de. Och om de får en boll i din kopp, dricker du.

11. Zombie, häxa, spöke

För detta spel kommer du att räkna till 3 varje runda för att se vem som blir en zombie, häxa eller ett spöke. En zombie sträcker armarna ut framför dem, en häxa lägger armarna över huvudet i en triangelform, och ett spöke sträcker armarna ut till sidan och vinkar dem.

När du har räknat till 3 bestämmer gästerna sig att vara zombier, häxor eller spöken. Om de flesta gästerna blir zombier måste de alla dricka. Detsamma gäller häxor eller spöken.

Fortsätt upprepa detta tills alla har fått lite att dricka.

12. Munkar på en snöre

Det finns färre saker som är roligare än att se vuxna bli riktigt röriga när de försöker äta. För det här spelet är allt du behöver munkar med hål, snöre och en lång pinne som ett kvasthandtag. Knyt strängen så att munkarna dinglar från pinnen.

Varje munk bör placeras på avstånd så att det finns tillräckligt med utrymme för varje person att stå eller knäböja under. Knyt allas händer bakom ryggen. Målet med spelet är att avsluta din munk först.

13. Halloween-charader

För Halloween-charader delar du upp festen i lag. Om du inte är bekant med charader är det ett spel där en person agerar ett visst ord eller en uppsättning ord som deras team måste gissa.

I ett spel med Halloween-charader kan du skriva ner Halloween-teman på pappersbitar. Då måste människor rita en papperslapp för att ta reda på vilken sak de måste agera.

Du kan få allt bara vara ett allmänt Halloween-tema eller så kan du välja att göra specifika Halloween-teman som Halloween-kostymer eller läskiga filmer.

Här är en lista med idéer för Halloween-charader:

-Pumpa

-Spindelnät

-Pumpalykta

-Mamma

-Fågelskrämma

-Varulv

-Svart katt

-Känslor

-Dracula

-Häxa på en kvast

-Kittel

-Ett

-Spöke

-Galen vetenskapsman

-Zombie

-Sätta upp Halloween-dekorationer

-Bus eller godis

-Se en läskig film

-Äta godis

-Huvudlös ryttare

-Fullmåne

-Michael Jacksons Thriller

-Lukta på mina fötter

-Monster Mash

-Svart änka

-Karamelläpple

-Gravsten / gravsten

-Kista

-Texas motorsågsmassaker

-Voodoo docka

-Igor

-Jekyll och Hyde

-Spökjagare

Ben

-Skelett

14. Halloween Pictionary

Dela upp din fest i två grupper för en rolig omgång Halloween Pictionary. Varje lag skickar upp en medlem upp till en ritbräda där kort plockas ut.

Lådorna tävlar mot timern för att dra ut vad korten säger när deras tider försöker gissa vad som dras.

Nedan följer några idéer för kortet:

-Hemsökt hus

-Det finns åktur

-Krypta

-Majs labyrint

-Äppelcider

-Spökhistoria

-Hemligt laboratorium

-Dörrklocka

-Skrika

-Trolldom

-Mask

-Phantom of the Opera

-Trolldryck

-Kanderat äpple

Godis majs

-Harry Potter

-Familjen Addams

-Fredagen den 13th

15. Halloween-tallriksteckning

Plåtritningsspelet är alltid roligt där resultaten är ganska roliga att titta på. För att spela detta spel behöver du pappersplattor och markörer eller pennor.

Ge varje person en tallrik och en penna att skriva med. Be först alla att lägga pappersplattan ovanpå huvudet. Då kommer de att lyssna på dina ritningsinstruktioner.

För en enkel utmaning kan du få alla att rita en pumpa med en stam, löv och vinstockar. För att göra det ännu mer utmanande kan du få dem att rita en jack-o-lykta med ögon, näsa och mun.

Eftersom de inte kan se vad de ritar blir resultaten roliga. Ge ett pris till den person som kommer med den bästa ritningen.

16. Halloween-bingo

Istället för att använda siffror för ett bingospel kan du använda ord eller bilder på Halloween-teman som finns på Bingo-rutorna. Bingo-korten kan ha ett allmänt Halloween-tema eller ett specifikt tema som Halloween-kostymer, läskiga filmer och så vidare.

17. Scavenger jakt

Det finns många olika sätt att göra en scavenger-jakt. Du kan låta människor delta som individer eller som team.

Ett sätt att göra en Halloween-scavenger-jakt är att dölja föremålen runt festområdet. Då kan du ringa upp objekten en efter en när människor letar efter den artikel du har nämnt. När artikeln kommer till dig ropar du upp nästa sak.

Du kan också skriva ut bilder av Halloween-föremål och tejpa dem runt festområdet, särskilt på väggar. På det sättet kommer de att smälta in i Halloween-dekorationerna.

Om du gillar att vara mer mystisk kan du ge ledtrådar istället för att vara så okomplicerad. Skriv dina ledtrådar i rim för att göra spelet extra roligt.

För en mycket enkel scavenger-jakt kan du skriva ut och dela ut listor över de föremål som behöver hittas.

Här är några exempel på vad du kan lägga på en Halloween-jaktlista:

-Spindel

-Häxhatt

-Häxa kvast

-Kittel

-Ett

-Ögonboll

-Pumpalykta

-Svart katt

-En mask

18. Mumie wrap

Detta är ett klassiskt spel som är perfekt för alla människor, unga och gamla. Du behöver rullar toalettpapper för det här spelet.

Dela upp människor i små grupper om 2 eller 3. Varje lag väljer en person som mamma. Sedan när du säger gå, måste de tävla för att förpacka sin mamma i toalettpapper.

Spelet kan avslutas antingen genom att ställa in det eller av den som är klar med att först använda sitt toalettpapper. Eller så kan du låta alla avsluta och sedan välja den snyggaste mamman.

Du kan också njuta av dessa 19 pojkvän och flickvän spel.

19. Halloween tabu

Om du gillar att spela vanligt Tabu, kommer du att älska att spela det med ett Halloween-tema. Använd teman Halloween Tabu-kort och dela sedan dina gäster i två lag.

Här är några idéer för Halloween Tabu-kort. Om du inte känner till spelet är här reglerna. Varje lag tar en tur att skicka en person upp för att dra ut ett kort.

Ordet eller orden högst upp är vad personens team måste gissa. Orden nedan är ord som du inte kan använda. Dessa ord är tabu.

Ha en person där för att tidsbeställa den som ska åka och se till att tabuborden inte används.

Här är några exempel på ord som ska användas och tabuorden för dem:

Pumpa

-Orange

-Pumpalykta

-Rista

Kittel

-Svart

-Vispa

-Trolldryck

-Häxa

Mamma

- Inslagen

-Vit

-Bandage

Häxa

-Trollkarl

-Grönt ansikte

-Kvast

- Spetsig hatt

Spöke

-Bua

-Vit

-Ark

Ett

-Svart

-Flyga

-Vampyr

Vampyr

-Blod

-Skarpa / spetsiga tänder

-Dracula

-Natt

Utomjording

-Planet

-Rymdskepp

-Mänsklig

Godis majs

-Gul

-Orange

-Majs

20. Vill du hellre

Spelet 'Vill du hellre' är en fantastisk isbrytare för alla grupper av människor att spela. Använd några av Halloween-frågorna nedan för att få dina gäster att prata och värmas upp för att spela ännu roligare Halloween-spel.

Exempel på frågor:

-Skulle du hellre äta 5 pund godis majs eller äta 10 godis äpplen?

-Skulle du hellre bli bortförd av utlänningar eller jagas av en seriemördare?

-Ska du hellre övernatta i ett spökhus eller på en kyrkogård?

-Ska du hellre ha en pumpa som huvud eller ha knivar som händer?

-Ska du hellre vara en vampyr eller en varulv?

-Skulle du hellre fira Halloween varje dag eller en gång om året?

-Skulle du hellre jagas av 5 zombier eller jagas av en varulv?

-Ska du hellre sova i en kista eller i en hemsökt galen asyl?

-Skulle du hellre ha på dig en läskig Halloween-kostym eller en sexig Halloween-kostym?

-Skulle du hellre köpa en Halloween-kostym för $ 100 eller göra en själv gratis men det tar 20 timmar att göra?

-Ska du hellre titta på en läskig film på teatern och sedan gå ensam hem eller gå ensam genom en kyrkogård vid midnatt?

-Go trick eller behandla dig som vuxen utan kostym eller dela ut godis hemma med en riktigt löjlig kostym på?

-Ska du hellre se ett spöke eller träffa en riktig vampyr?

-Om du var i en läskig film, skulle du hellre vara den första som dör eller den sista som lever?

-Ska du hellre ha en mördande docka eller en mördande clown i ditt hus?

-Ska du hellre hantera en hemsökt eller en heminvasion?

-Ska du hellre vara en vampyr eller en vampyrjägare?

-Ska du hellre vara gift med Frankenstein eller en mamma?

-Ska du hellre vara täckt av ormar eller spindlar?

-Ska du hellre ha en tarantula eller en fladdermus för ett husdjur?

-Skulle du hellre använda en Ouija-tavla eller vara en del av en séance?

-Skulle du hellre titta på en skräckfilm varje dag eller aldrig kunna se en annan film igen?

Vill du ha fler frågor? Kolla in våra 170 Skulle du hellre frågor här.

4373aktier