Halo Infinites berättelseco-op-spel och släpp i Forge-läget är försenade

Halo Infinite kommer inte att ha möjlighet att spela co-op för storyläget förrän i maj 2022. Forge-läget kan försenas ännu mer.

Eurogamer Joseph Staten, kreativ chef för 343, berättade i ett tal med . Förlängning av Halo Infinite säsong 1 Han sa att det innebar förseningen av två efterlängtade inslag.

ett riktigt sött stycke för din flickvän

När 343 meddelade att story mode co-op-funktionen och Forge-läget inte kommer att finnas vid spelets release, sa han att den första kommer med säsong 2, och den andra funktionen kommer med säsong 3. Statens tillkännagivande att säsong 1 kommer att köras i 6 månader till skillnad från 3-månadersschemat betyder att hela programmet har skjutits upp. Säsong 2 startar i maj 2022, så vi kan förvänta oss säsong 3 runt augusti/september.

Staten, å andra sidan, har inte meddelat något bestämt releasedatum för dessa två säsonger:Vi kan inte lova ett fast datum just nu för med denna multiplayer-beta kan andra problem bli en prioritet för oss. Om det visar sig att vårt progressionssystem inte fungerar som vi tänkt oss, kan det finnas ett behov av att driva stora frågor tidigare och vi som team kommer att fatta dessa beslut och berätta för våra fans. Vi gör nödvändiga meddelanden och förklarar varför vi gör som vi gör.


Joe Skrebels är chefredaktör på MRT.