Grattis på födelsedagen i himlen Citat för mamma, pappa, son, mormor och farfar

Innehåll'Grattis på födelsedagen' och 'döden' är paradoxala. Hur kan du ens mutra orden 'Grattis på födelsedagen' när du vet att han eller hon inte längre kan höra dem? Ändå kanske någon som är viktig för oss inte längre är fysiskt med oss, men vår kärlek och uppskattning av honom eller henne upphör inte vid döden. Speciella dagar, som födelsedagar, kommer alltid att vara deras. De kanske inte längre känner den personliga värmen i våra hälsningar men de är alltid värda vår kärlek och respekt.

Att fira födelsedagen för en älskad som inte längre är hos oss betyder inte att du har fastnat eller inte kan gå framåt. Det betyder att du helt enkelt fortsätter att älska dem trots deras fysiska frånvaro. Smärtan kan till och med förstoras. Att fokusera på din avsikt att hedra och komma ihåg dem på födelsedagen kan underlätta smärtan. (1)Bjuder in andra människor
Du kan bjuda in andra människor för att fira och fira med dig. Du kan ta det som en chans att hålla en återförening för dig och dina släktingar. Vet att inte alla kommer att vara lika entusiastiska. Vissa människor kanske tycker att det är konstigt att fira en avliden älskades födelsedag. Ta det inte personligen. Respektera deras åsikter. En liten men intim sammankomst av människor som delar samma känsla - för att hedra din älskade - är lika bra.Var uppmärksam på dina ord och gester om du är en inbjuden gäst. Värden / värdarna kan ha öppnat ett utrymme för glädje men det finns ett gap i deras hjärta som för alltid kan vara tomt.skriva ett stycke till din flickvän

”Att förlora någon du älskar är att förändra ditt liv för alltid. Smärtan slutar, det finns nya människor, men klyftan stängs aldrig. Det här hålet i mitt hjärta är i form av dig och ingen annan kan passa det, ” skriver Jeanette Winterson, författare till 'Written on the Body.' (2)

Sätt att fira
⦁ Ät i eller äta hemma. En buffé är till exempel lämplig för en stor gästlista. Kruka lycka är också en bra idé. Eller så kan du välja att äta på en älskades favoritrestaurang.
⦁ Välgörenhet. Donera till en vald ideell organisation, till exempel. Välj kanske en organisation som din avlidne älskade en gång stödde.
Tillbringa dagen med att göra något som din älskade brukade njuta av. Det kan vara sport, en speciell hobby eller en favorit tidsfördriv. (3)
⦁ Besök din älskades grav. Det är en plats där du på ett lämpligt sätt kan överväga och be. Du kan också skapa ett födelsedagskort och skriva de ord du önskar att du kunde ha sagt om han eller hon fortfarande levde.


Födelsedagsdikt i himlen

Rim är ofta trevliga sätt att uttrycka dina djupaste känslor. Läs några av dessa dikter:

 • ”Varje steg jag tar, ett minne om dig
  mina tårar är aldrig för långt.
  Ord ensamma är inte tillräckligt
  att säga hur missad du är. ”
 • “Är födelsedagarna lyckliga i himlen?
  Jag kan inte föreställa mig att de inte är det.
  När vi återvänder till vår tillverkare
  kärlek är allt, som vi har.
  Eftersom vi inte kan ta något med oss
  när vi lämnar för ovanstående.
  Ingen rikedom med pengar eller jordiska varor
  bara, värdefulla minnen och kärlek. ”
 • ”Din födelsedag är en dag jag värdesätter
  även om du inte längre är här.
  Det påminner mig om sådana glada tider
  det i hjärtat, jag håller så kära.
  Även om jag känner mig så ledsen
  att du har gått bort.
  Jag skulle inte ändra någonting
  eller handla en enda dag.
  Så tack för minnena
  som är med mig för alltid.
  Jag kommer alltid att värdesätta dem
  'Tills vi är tillbaka tillsammans. '
 • “Är födelsedagarna lyckliga i himlen?
  ”Förväntan ökar
  när din födelsedag närmar sig.
  Ett hjälplöst hjärta, fortfarande trasigt
  med en miljard, ofödda tårar. ”
 • 'Idag är det din födelsedag
  I himlen ovan.
  Mina välsignelser skickar jag
  På duvens vingar.
  Inte bara för idag
  Men varje dag.
  Jag tänker på dig hela tiden
  Med all min kärlek. ”

Grattis på födelsedagen i himlen

Hittar du inte rätt ord? Kolla in dessa födelsedagsbilder för dem i himlen:

Föregående1 av 10 Nästa Knacka / svep

Föregående1 av 10 Nästa Knacka / svep

Grattis på födelsedagen i himlen säger till min kusin

Kusiner lämnar oss och vi inser plötsligt hur nära vi var och är. Samma minnen, barndomen vi fick igenom tillsammans, dyker omedelbart upp i våra huvuden när de är borta.

 • ”När jag ser tillbaka finns det bara så många speciella minnen som vi båda har delat. Alla dessa underbara minnen blinkar nu i mitt sinne när jag firar din födelsedag. Jag älskar och saknar dig så mycket, kan du ha en underbar, underbar födelsedag i himlen! ”
 • “Underbar bday i himlen ... Jag vill tacka dig för att du var en bra kusin. Jag kommer verkligen att uppskatta de underbara minnen vi har delat. Jag saknar dig.'
 • ”Jag värdesätter minnena vi delade. Grattis på födelsedagen i himlen. ”
 • ”När jag ser tillbaka finns det bara så många speciella minnen som vi båda har delat. Alla dessa underbara minnen blinkar nu i mitt sinne när jag firar din födelsedag. Jag älskar och saknar dig så mycket, kan du ha en underbar födelsedag i himlen! ”
 • 'Må du ha en explosion i himlen när du firar din födelsedag idag ... Så fortsätt, ha kul, men håll din gloria på och gör aldrig något jag inte skulle göra, grattis på födelsedagen!'

Grattis på födelsedagen önskar moster i himlen

Vår moster kan vara väldigt speciell på så många sätt under vårt liv. Önska henne en lycklig födelsedag i himlen.

 • ”Det är tråkigt att du togs från oss för tidigt. Jag önskar dig fortfarande en mycket lycklig födelsedag även om jag känner att jag pratar med månen. ”
 • ”Min käraaste moster, på den här speciella dagen, vill jag att du ska veta att vi saknar dig mycket. När du dansar och gläds i himlen firar vi här på jorden. Ha den bästa födelsedagsfadern, vi saknar dig så mycket! ”
 • ”På din födelsedag minns jag minnena som vi delade när du fortfarande är så ung och vild. Du föddes för flera år sedan samma dag idag. Jag älskar dig och jag hoppas att änglarna kommer att ge dig en underbar födelsedagsfest, grattis på födelsedagen! ”
 • ”Det som en gång var så glad dag
  ger många smärtsamma sorger ...
  En dag då tysta tårar faller
  för alla dina förlorade morgnar. ”
 • ”Jag skickar ut min kärlek till dig, kära moster. Grattis på födelsedagen!'

Grattis på första födelsedagen i himlen

Det första året efter att ha förlorat en älskad är det svåraste. Våra varma ord kommer att påminna dig om att ditt liv fortsätter och borde vara lyckligt, även om någon inte är med dig längre.

 • ”Jag saknar dig varje dag sedan du gick bort, men jag saknar dig, ännu mer, idag eftersom det är din speciella dag. Även om du inte är här vill jag önska dig en mycket lycklig födelsedag. ”
 • 'Må du ha en explosion i himlen när du firar din födelsedag idag ... Så fortsätt, ha kul, men håll din gloria på och gör aldrig något jag inte skulle göra, grattis på födelsedagen!'
 • ”Det verkar inte som att tiden läker såret. Grattis på första födelsedagen i himlen, min kära. ”
 • ”Den här speciella dagen för dig vill jag att du ska veta att vi saknar dig mycket. När du dansar och gläds i himlen firar vi här på jorden. Ha den bästa födelsedagen, vi saknar dig så mycket! ”
 • ”På din födelsedag kan alla änglar i himlen samlas för att sjunga dig en mycket lycklig födelsedag. Kom alltid ihåg att vi älskar dig så mycket och vi tänker alltid på dig. ”

Grattis på födelsedagen i himlen vän

Det är så sorgligt att förlora en god vän. Det är en fruktansvärd förlust. Här är några citat för att lindra smärtan:

 • ”På din födelsedag är vi alla samlade här för att dela underbara minnen. Det är definitivt inte lätt, även om du har varit borta i flera år nu. Ingen kan någonsin ta din plats och jag vill att du ska veta det. Men jag vet att du inte vill se mig gråta, så jag kommer att stoppa mina tårar från att falla, bästa födelsedag! ”
 • ”Vi tände ett födelsedagsljus på din grav idag. Vi saknar dig väldigt mycket, detsamma när du först gick bort. Änglarna är verkligen välsignade för du är med dem nu, grattis på födelsedagen! ”
 • ”Jag har slutat stirra på himlen på natten eftersom ödet redan har tagit bort min ljusaste stjärna, och det är du, min vän. Grattis på födelsedagen!'
 • ”Jag saknar dig väldigt idag, min bästa vän. Du är i himlen nu och på din födelsedag känner jag mig så ledsen. Jag älskar dig och jag saknar dig verkligen, underbara Bday! ”
 • ”Även om jag saknar dig varje dag verkar sorgsen slå mig ännu mer nu när det är din födelsedag. Jag önskar bara lycka var du än befinner dig nu, grattis på födelsedagen! ”

Grattis på födelsedagen i himlen Citat

Här är några Grattis på födelsedagen i himlen som är universella. Välj en:

 • ”Idag är det din födelsedag i himlen ovan. Jag skickar mina välsignelser på duvens vingar, inte bara för i dag utan också varje dag, jag tänker alltid på dig, min kärlek! ”
 • ”Må änglarna sjunga för dig på det mest glada sättet. Lycklig bday i himlen, min älskade älskling! ”
 • 'Tänker på dig på din födelsedag ... Jag saknar dig så mycket, men jag vet att du redan är glad där och den tanken får mig att må bättre, grattis på födelsedagen!'
 • ”Här skickar du en mycket speciell födelsedagsönskning till himlen. Må alla dina himmelska önskemål gå i uppfyllelse! Vi saknar dig så mycket, glad bday! ”
 • ”Eftersom vi inte kan fira din födelsedag här på jorden skickar jag dig massor av födelsedagsönskningar till himlen. Hoppas att du kommer att ha en fantastisk tid där i himlen på din födelsedag! ”

Födelsedagscitat till min mormor och farfar i himlen

Morföräldrar lämnar oss naturligtvis tidigare än andra. Mormor och morfar är så nära även efter att de är borta. Låt dem komma ihåg att du fortfarande känner deras kärlek och stöd på deras födelsedagar.

 • ”Kära farfar, tack för att du formade mig till en riktig gentleman. Du kanske är generationer äldre, men på många sätt är vi desamma. När vi firar din födelsedag fäller jag en tår i sorg över att inte kunna umgås med dig, underbar födelsedag! ”
 • ”Det är svårt att hälsa på grattis på denna speciella dag av din farmor. Vart du än befinner dig nu vill jag bara önska dig en mycket lycklig födelsedag. ”
 • ”Även om vi saknar dig varje dag verkar sorgsen slå oss ännu mer nu när det är din födelsedag. Vi önskar bara annat än lycka vart du än är, underbar födelsedag! ”
 • ”Vi tände ett födelsedagsljus på din grav idag. Vi saknar dig väldigt mycket, detsamma när du först gick bort. Änglarna är verkligen välsignade för du är med dem nu, grattis på födelsedagen! ”
 • 'Grattis på födelsedagen, i himlen ... Jag saknar dig mer och mer varje dag, mer än ord kan säga.'

Grattis på födelsedagen till en ängel i himlen

Vissa tror att de som inte längre är med oss ​​blir änglar. Säg 'Grattis på födelsedagen' till din ängel med följande ord:

 • ”Må änglarna sjunga för dig på det mest glada sättet. Grattis på födelsedagen i himlen, min underbara älskling! ”
 • ”Må änglarna sjunga för dig på det mest glada sättet. Grattis på födelsedagen i himlen, min underbara älskling! ”
 • ”Jag saknar dig verkligen på din födelsedag, min kära. Ditt foto har inte flyttat från min säng. Dina minnen dör aldrig, men de upphörde plötsligt. Det är bara så mycket mer jag vet att jag borde ha sagt. Men allt jag vill säga är grattis på födelsedagen, jag saknar dig! ”
 • ”Ditt vackra ansikte, aktiva livsstil och goda hälsa kan fortfarande skämma unga kvinnor. Grattis på födelsedagen, min ängel! ”
 • 'Glädjas! Någon firar födelsedag i himlen och den personen är så kär för mig. Änglarna jublar verkligen i himlen nu, precis som hela hennes familj är här på jorden, grattis på födelsedagen i himlen, min kära ängel!

Grattis på födelsedagen till någon i himlen

Det finns så många sätt att hälsa på någon med en födelsedag, som börjar med födelsedagskort, presenter och sånger; men vad kan du göra när det gäller att hälsa på någon i himlen? Samma saker. Här är några sätt att göra det:

 • ”Din födelsedag är här, men det är tråkigt att veta att du inte längre är här. Jag vill skicka en gåva till dig, men jag vet att jag inte kan det, så jag önskar bara en stjärna att du bär min kärlek vart du än är. '
 • ”Varje år tänker jag på dig medan jag tappar så många tårar. Det känns bara som igår trots att det har gått så många år. Jag vet att du befinner dig på ett bättre ställe just nu. Får du en viskning där ... Underbar Bday! ”
 • ”Födelsedagar i himlen
  måste vara utan tvekan
  Firas på sådana sätt
  vi kunde bara drömma om. ”
 • ”Jag vill att du ska veta att även om du inte längre är här, så tänker jag på dig varje dag. Det finns bara så många lektioner som du har lärt mig. Jag saknar ditt leende, ditt skratt och din humor. Jag antar att himlen bara är så lycklig att ha en ängel så rolig som du, bästa födelsedag! ”
 • ”Det är tråkigt att du togs från oss för tidigt. Jag önskar dig fortfarande en mycket lycklig födelsedag även om jag känner att jag pratar med månen. ”

Grattis på födelsedagen mamma i himlen

Det är särskilt svårt att förlora mamma, vars kärlek och stöd har hjälpt dig genom alla dessa år. Hälsa din mamma i himlen på hennes födelsedag:

 • ”Jag har läst födelsedagskorten för mödrar och verserna får verkligen tårar i mina ögon, för de kärleksfulla orden är skrivna för dem som fortfarande är här. Mamma, även när du inte är här vill jag att du ska veta att jag fortfarande tänker på dig varje dag, speciellt nu när det är din födelsedag, glad bday! '
 • ”Mamma, din död har buren mig i djup smärta, elände och ångest. Men jag bryr mig inte om mitt lidande, det har åtminstone gjort dig fri i himlen. Jag saknar dig.'
 • ”Jag önskar att jag kunde ta tillbaka varje smärta och oro som jag någonsin gav dig när du var här. Jag önskar att jag bara kunde ångra alla ögonblicken som gjorde dig blå i ditt liv. Jag saknar dig så mycket, mamma. ”
 • ”Idag skickar jag tårarna istället för önskningar och blommor istället för att ge dig vackra födelsedagskort. Du lämnade oss de mest värdefulla minnena som kommer att leva för evigt i våra hjärtan. ”
 • 'Saknar dig min käraste mamma ... Idag är verkligen fylld med minnen av lycka och tårar och av födelsedagsfirande som vi har delat alla genom åren, underbar födelsedag i himlen mamma!'

Grattis på födelsedagen Pappa i himlen

Förlusten av vår pappa känns särskilt smärtsam på hans födelsedag. Ropa ut några av minnena som du delade med din pappa så här:

 • ”Kära pappa, bästa födelsedag. Även om jag alltid saknar dig, ger den oändliga glädjen du har med mig i mitt liv värme i mitt hjärta. På din födelsedag är min önskan att du ska vara lycklig var du än är just nu. ”
 • ”Idag är det din födelsedag, men det är väldigt sorgligt att inse att du inte längre är här hos oss. Jag vill ge dig en vacker gåva, men jag vet att jag inte kan, så allt jag kan göra är att önska en stjärna att du bär min kärlek i vilken värld du än befinner dig nu. ”
 • ”Pappa, jag är väldigt stolt över att ha en fantastisk far som du. Du lärde mig tillräckligt med mod för att hantera smärtan efter att du gick. Jag kommer alltid att vara glad. Jag ska göra dig stolt. Grattis på födelsedagen min kära pappa. Vila i frid.'
 • ”Pappa, jag ser upp till stjärnorna och himlen i himlen den här dagen, som råkar vara din födelsedag. Jag skickar dig massor av kärlek, kramar och kyssar denna speciella dag. Du saknas verkligen, vi älskar dig, pappa! ”
 • ”Min underbara födelsedag önskar pappa i himlen. Du är anledningen till vad jag är idag. Alla älskar mig för de goda egenskaperna jag har ärvt från dig. Hoppas att du har det bra där. Saknar dig pappa, Grattis på födelsedagen. ”

Grattis på födelsedagen till min son i himlen

Barn ska inte gå före sina föräldrar. Ändå kan det hända. Här är några av påminnelserna i din själ:

 • “Grattis på födelsedagen, vacker pojke. Vi vet att du kommer att ha en underbar dag i himlen. ”
 • ”På din födelsedag räcker inte mina ord för att uttrycka det hur mycket jag saknar dig och hur mycket lycka och minnesvärda stunder du gav till mitt liv. Du kommer alltid att vara i mina böner och kommer aldrig att dö för att du är i minnet för alltid. ”
 • ”Min son, idag vill jag önska många lyckliga återkomster till dig med tårar av påminnelse. Jag önskar att änglarna är välsignade att fira din födelsedag i himlen. ”
 • 'Din födelsedag är här,
  Men det är du inte.
  Jag skickar en present,
  Men vet att jag inte kan.
  Så jag ska göra en önskan
  På stjärnan,
  Att bära min kärlek
  Till var du är.'
 • ”Min son, nu är du en ängel, jag vet att du kan se och känna hur mycket jag saknar dig. På din födelsedag vill jag erkänna att du alltid kommer att vara i mitt hjärta. ”

REFERENSER:
1. Fira en avlidnes älskades födelsedag. (2015, 30 juli). Vad är din sorg. https://whatsyourgrief.com/deceased-loved-ones-birthday/
2. Varför sörjer vi? (2019). Mercycremations.Com. https://mercycremations.com/why-do-we-grieve.html
3. ‌Bang, K. (2019, 8 april). 7 roliga sätt att fira födelsedagen till en godkänd kärlek | Kelsey Bang. Kelsey Bang. https://kelseybang.com/2019/04/7-fun-ways-to-celebrate-the-birthday-of-a-passed-love-one.html

846aktier
 • Pinterest