Hawaii Five-0 Säsong 9 Avsnitt 18: Joan Collins gästframträdande

Hawaii Five-0 Säsong 9 Avsnitt 18 kommer att sändas som nästa del av säsong 9. Titeln på avsnittet är Ai no i ka 'ape he mane'o no ko ka nuku vilket betyder att han som äter apa kommer att klia i munnen .
Avsnittet kommer att ha flera gästspel med stora skådespelare och skådespelerskor i programmet. Hawaii Five-0 Säsong 9 Avsnitt 18 kommer förmodligen att bli det mest underhållande hittills. Matt Wheeler och David Wolkove skrev det här avsnittet under Eagle Egilssons regi.
Säsong 9 av detta polisdrama hade premiär den 28 september 2018. Showen är en förnyelse av 80-talets succéshow. Showen fungerar bra. Den är älskad över hela världen.
Här är alla uppdateringar om detta nya avsnitt –

Hawaii Five-0 Säsong 9 Avsnitt 18: Gästframträdanden

Avsnitt 18 kommer att se Joan Collins fylla gästplatsen i programmet. Hon ska spela Amanda Savage. Savage är den berömda romanförfattaren och Rachels mor. Hon är en mycket underhållsperson som förstör hennes liv för sin före detta svärson, Danny (Scott Caan).

Avsnittet kommer också att ha några andra gäststjärnor i programmet, inklusive Shawn Mokuahi Garnett som Flippa. Tim Lounibos som Mr Chen. Lance Rae som arrangör. Nicolas Hayner som Matt Zenner. Paul Costa som Manager. Kellie King som Millie. Till sist, Brett Zimmerman som Derek.

en söt stycke att säga till din pojkvän

Hawaii Five-0 Säsong 9 Avsnitt 18: Handling Detaljer

I det sista tvåtimmarsavsnittet såg vi mordet på Gwendoline Baker, en säljare i ett pyramidspel för ett skönhetsföretag. Fem-0-teamet utredde brottet.
Den andra halvan av evenemanget fokuserade på Junior (Beulah Koale). Han träffade sin ex-flickvän Layla under en utredning. Vi såg Junior berätta för Layla en sårande sanning. Han berättade för henne att hennes sons far var inblandad i ett bankrån och mord. Detta gjorde Layla i total chock.Tani och Juniors nya uppdrag

I det kommande avsnittet (avsnitt 18) kommer Tani (Meaghan Rath) och Junior att gå undercover på ett gym för att spåra mordmysteriet. Dessutom letar de efter ett dödligt parti steroider som orsakar alla dödsfall. Dessa två ska försöka reagera på gymkulturen. Det blir ett spännande scenario.Detaljer om Dannys förflutna

Avsnitt 18 kommer också att öppna ett fönster till Dannys förflutna. Det kommer att visa hans förhållande till Rachels mamma. Danny och McGarrett är Amandas nya livvakter. Enligt birdies kan hon vara mer förtjust i McGarrett (Alex O’Loughlin) än hon är hennes tidigare svärson.Utgivningsdatum för Hawaii Five-0 Säsong 9, avsnitt 18

Det artonde avsnittet av Hawaii Five-0 släpps den 8 mars 2019 på CBS. Netflix bestämde sig dock för att ta bort hela serien från sin tjänst den 24 februari 2019. Därför kommer inte hela nionde säsongen att finnas på streamingplattformen.
Hawaii Five-o har funnits på Netflix sedan 2015. Även om fansen fortfarande kan se programmet på CBS All Access. CBS kommer exklusivt att sända säsong 9 från och med nu.

jag saknar dig sms till henne