Hur man närmar sig en kvinna på jobbet

Hur man närmar sig en kvinna på jobbetDet finns alltid statistik som flyter runt om hur många som startar en relation på jobbet. Jag har hört allt från 30% till 70%. Det spelar ingen roll hur mycket procent. Arbete är ett enkelt sätt att träffa en kvinna som har samma intressen som du gör, och det är ett bra sätt att se kvinnan du gillar varje dag.

Och om du är intresserad av långvarig romantik, då Denna artikel säger att par som träffas på jobbet är mer benägna att gifta sig.dikter att säga till din flickvän

Hur man närmar sig en kvinna på jobbet

Jag träffade min man på jobbet, och jag tror att sättet han närmade sig mig var ganska typiskt för hur du ska göra det utan att se ut som en kryp eller desperat. Så det är det tillvägagångssätt som vi kommer att prata om här.Andra människor kan föreslå något annat - men kom ihåg att vi träffades på jobbet för över 15 år sedan och vi är fortfarande tillsammans och glada. Det måste räknas för något.Hans första tillvägagångssätt på jobbet

Han närmade sig mig på min paus, som råkade sammanfalla med hans. Han satt i princip nära mig och inledde en konversation.

Tyckte jag att det var konstigt? Typ av för att vi aldrig hade pratat förut. Men samtidigt, när vi var tvungna att gå tillbaka till jobbet, fann jag att jag tänkte på honom på ett bra sätt.

Vårt samtal handlade lite om arbete och lite om våra personliga liv. Inget tungt.

Några viktiga saker att notera där:

  • Han var artig
  • Han ställde frågor om mig
  • Han delade lite information om sig själv
  • Han fick mig att skratta

Alla dessa saker gjorde det första samtalet positivt i mitt sinne.

Efter det undrade jag alltid var han var, vad han gjorde och om han skulle komma och prata med mig igen.

torsdag är det nya fredagens meme

Här är lektionen: När du närmar dig en kvinna på jobbet och startar en normal konversation verkar ingenting alltför konstigt eller avstängd om det, men du arbetar själv in i hennes medvetenhet. Istället för att hon bara är fokuserad på arbete och irriterande medarbetare hon arbetar med, hon kommer också att tänka på dig - killen som kom fram till henne och pratade med henne som en normal människa. Killen som visade lite intresse för henne.

Efter din första inställning

Nu tänker hon på dig.

  • Hon undrar om du ska prata med henne igen
  • Hon undrar vad du tycker om henne och varför du kontaktade henne i första hand
  • Hon är nyfiken på dig

Allt detta är bra saker. De kommer att hålla dig i tankarna när hon går igenom sin arbetsdag och även när hon går om sitt liv.

Vänta inte för länge för att närma dig henne igen. Om du väntar för länge kommer hon att tro att du bara höll dig upptagen under den där pausen och det var meningslöst. När hon tror det kan hon skydda sig från att skadas (för att hon gillar dig mer än du gillar henne) genom att ta bort dig från den potentiella datumlistan, och du kan förlora en chans att vinna ett datum med henne om hon verkligen ser dig som ett hot mot hennes känslor.

Din andra konversation ska vara som den första. Prata om några arbetssaker, lägg till några personliga saker och avsluta det artigt.

Jag älskar dig med alla mina hjärtbrev till honom

Efter den andra metoden kan du göra det som känns rätt

Det finns inget rätt sätt att gå vidare efter detta. Du har kontaktat henne, pratat med henne och fått hennes intresse. Det finns ingen bestämd tid att fråga henne efter denna punkt - det bör göras när det känns bra för dig.

Men återigen, ta inte för lång tid, annars tar hon sitt försvar. Det är det viktiga att komma ihåg.

0aktier