Hur fånga din flickvän fusk

hur man fångar din flickvän fusksena saker att göra nära mig

Hur fångar din flickvän fusk? Det suger verkligen att så många människor inte kan lita på. När du ger din kärlek och uppmärksamhet åt någon och du tror att de förråder dig, det gör bara ont!

Tjej ljuger av alla möjliga olika skäl, men när det antas att det finns förtroende och känslor förtjänar du att komma till sanningen. Och ju förr desto bättre.Studier visar att det finns alla möjliga olika sätt att ta reda på om din tjej fuskar på dig eller inte. Vi kommer att undersöka dem och ta de svåra fakta från allt detta, så att du kan räkna ut en och för alla om din flickvän är sann mot dig eller inte.Först ut…Hur fånga din flickvän fusk

Här är några tydliga signaler som din betrodda flickvän utnyttjar dig och sover. Eek!

Tecken # 1 - Affection Be Gone

Majoriteten av kvinnor är gjorda för att krångla över de tonårigaste detaljerna. Om de råkar glömma ett speciellt tillfälle är det en enorm affär för dem. En röd flagga är om din tjej slutar oroa sig för de små sakerna och bara slutar bråka helt.

Det är då du behöver öppna ditt sinne för att hon mycket väl kan få sina intressen någon annanstans.

Tecken # 2 - Den nära intimiteten som en gång var där är borta

Människor behöver anslutning och de är i grunden programmerade för fysisk beröring, kön. Om din tjej plötsligt slutar visa intresse för att sova med dig och verkar ha en för mycket huvudvärk, måste du ställa dig själv den hårda frågan om hon kanske fuskar.

Sanningen - Försök att inte låta ditt ego komma i vägen här. Ju tidigare desto bättre för dig att ta reda på om din tjej är sann mot dig eller inte.

Tecken # 3 - Åtagandet har försvunnit

Kvinnor är programmerade för att söka efter en leverantör, en man som tar hand om dem för livet. De flesta kvinnor är med en kille som de föreställer sig en långsiktig vision med. Om de inte antyder på vägen, bör du slå ditt huvud mot väggen och överväga det faktum att hon verkligen inte är intresserad av dig.

Tecken # 4 - Verkar inte ha någon tid åt dig

Det här är konstigt, men när du går smidigt med en tjej får du svar ganska snabbt för det mesta när det gäller e-post och sms. Men när fördröjningstiden blir längre och längre för svaret måste du fråga dig själv om något kan vara uppe?

Du kanske har bestämt ett datum för att ta ut henne och hon uppmanar dig att be dig om att planera om. Visst, det här kan vara riktigt, men om det händer mer än en gång måste du fråga dig själv om hon vill vara med dig eller inte.

Ser du, om en tjej vill vara med en kille och inte sover på honom, kommer hon att göra vad som krävs för att vara med honom - Period.

Signal nr 5 - Magiskt finns det 'topphemliga' scheman

Finns det många timmar där din flickvän verkar oförklarlig?

Är hon där en minut och gick nästa med en lös förklaring?

Om din tjej gömmer sitt schema är det ett in-your-face-tecken på att hon döljer något.

Du måste börja oroa dig mindre du vet om hennes dag.

Signal nr 6 - Hon ser plötsligt väldigt annorlunda ut

Om du dejtar någon ny är chansen stor att hon kommer att göra stora ansträngningar för att visa att hon vill att du ska se henne som inget annat än hett! Det är okej att denna 'gnista' svalnar efter ett tag.

Men om hon plötsligt är urklädd att klä sig super sexig bara för att, eller träffar gymmet och verkligen spenderar mycket tid på att göra sig redo, måste du vara försiktig för vår egen skull.

Fråga dig själv om hon har möjlighet att fånga uppmärksamheten hos en annan man?

Inte kul men du måste göra det.

Signal nr 7 - Topphemlig telefon

Detta är en av de mest uppenbara ledtrådarna som din tjej har flyttat bort från dig, åtminstone känslomässigt sett. Om hon nu har ett lösenord och verkar dölja sin telefon runt dig, måste du vara helt vaken.

* Ringer hon och flyttar ifrån dig för att svara på det?

* Verkar hon lite avlägsen med sin telefon när hon svarar på sms eller samtal?

Du måste vara orolig om hon inte delar det med dig.

Signal # 8 - Professionell för att undvika frågor

Visst, det finns galor där ute som inte kan ljuga men det finns många fler som verkar vara proffs!

Sanningen ska sägas - När en tjej undviker dina direkta frågor och spelar ängelkortet, måste du ha dina spindelavkänningar i full beredskap att hon mycket väl kan fuska på dig.

Om hon är långsam i sitt svar eller inte svarar, borde du vara medveten, bara säga.

Signal nr 9 - Försvaret har aktiverats

Den här är verkligen för bekant. Om du frågar henne vad hon har gjort och hon freakar, bör du vara uppmärksam. Om din tjej börjar bli defensiv och aggressiv med alla frågor du har ställt, är hon troligtvis fusk på dig.

Signal nr 10 - Konstant klagomål

När en tjej börjar tjata bör du se upp. Vad detta berättar för dig är att hon verkligen inte är så bekymrad över vad du tycker eller hur du mår, hon vill bara ha det hon vill ha på nytt.

OBSERVERA - Detta betyder inte signerad, förseglad och levererad att hon fuskar på dig. Men det är en ganska bra indikation att hon verkligen inte bryr sig om dig. Det borde räcka för att du ska gå framåt positivt.

Signal nr 11 - Ändringar i kroppsspråk

När en tjej är intresserad av dig, kommer hon att visa dig det med sina kroppstecken. Hon kommer att luta sig in i dig, lägga handen på dig och peka axlarna mot dig för att börja.

Hon kommer att se dig i ögonen med ett leende och se till att du vet att hon har alla ögon på dig.

Om hon börjar titta bort, korsar armarna och inte ger dig den uppmärksamhet du förtjänar, måste du på allvar överväga det faktum att det bara kan fuska på dig.

Tyvärr, men ju tidigare du hanterar detta desto bättre för dig!

Fler tecken på att din gal tar dig för att beviljas och fuskar dig

Komplex relationsexperter har mycket att säga när det kommer till att din flickvän lurar på dig. Det som är viktigt är att du ägnar stor uppmärksamhet eftersom många tjejer bara inte har modet att säga det till ditt ansikte.

Kommer du ihåg din första kärlek? Var du trodde att du var oövervinnlig och den här enda tjejen skulle vara din för alltid? Eek ... det är bara inte så det fungerar.

Om du har varit ute och experimenterat i dejtingsvärlden har du förmodligen redan haft en relation där fusk var inblandat. Förtroende är så tufft att ge och när det tas så feg som med din flickvän som sover, det kan inte avläsas och gör ditt nästa förhållande tuffare.

Låt oss försöka nypa skadorna i knoppen så snabbt som möjligt med några 'uppmärksamma' pekare som din kärlek lurar på dig.

Pointer One - Hon ägnar mer uppmärksamhet åt sin cell än dig!

Om din tjej plötsligt inte kan få ansiktet ur telefonen, är det en ganska stark signal att hon har andra saker i tankarna. Hon kanske säger att det är ingenting men om du märker förändringar betyder de något.

Det är sant, vi verkar styras av teknik men det betyder inte att du inte förtjänar din flickväns uppmärksamhet när du är tillsammans. Hon borde vilja ha det, eller hur?

Var bara uppmärksam, om du kommer på andra plats till teknik måste du tänka på att din tjej kanske inte är så ängelsöt.

Pekare två - Sexintresset avtar snabbt

Det spelar ingen roll vem du är, varje par på planeten som sover tillsammans har någon form av sexrutin. Normal är det normala du skapar. Kan vara en, två gånger eller varenda natt i veckan.

Din tid kan vara mitt på natten eller morgonen.

Det är när detta mönster plötsligt och utan anledning ändras som du behöver vara orolig. Var rättvis här, för om hon är överansträngd på jobbet eller genomgår någon annan livskris kanske inte sex är hennes huvudrätt.

Men om könen utan några uppenbara skäl har glidit från fantastiskt till tråkigt eller hon säger att hon bara inte är intresserad, måste du ha din fuskupplevelse i röd varning.

Det är vettigt att om din tjej får det någon annanstans kommer hon inte att behöva eller vilja ha det från dig.

Din bästa satsning är att försiktigt lägga henne åt sidan och förklara vad du tänker och känner och varför. Ibland måste du bli känslig för att komma till botten med sakerna.

Pekare tre - plötsligt är hon en social drottning

Om folk vill vara tillgängliga kan de vara för det mesta. Som sagt, om din flickvän har bestämt sig för att packa sin kalender med 'all girl' -händelser eller verkar spendera extra tid med sin familj som flyger solo, bör du överväga att hon kanske sover med någon annan.

Kanske brukade ni båda gå på bio varje lördagskväll och plötsligt är hon ständigt upptagen?

Om din kvalitetstid försvinner har du inget annat val än att ställa de tuffa frågorna. Det eller så kan du bara sparka henne till trottoaren och spara dig tid och energi.

Valet är som alltid ditt att göra.

Pointer Four - Nu verkar hon vara Little Miss Shopper

Om din flickvän plötsligt ägnar mycket uppmärksamhet åt sig själv; hur hon ser ut och klär dig måste du trampa försiktigt.

Ja, de flesta kvinnor gillar att shoppa men det förklarar inte det faktum att din flickvän sliter runt varje köpcentrum i sikte.

Tänk på det en stund ...

Kanske har hon alltid hållit sig borta från smink och har nu ur det blå beslutat att börja bära ett ansikte med smink.

Var bara försiktig snälla.

Pekare fem - hon vill verkligen veta var du är

Det här är mer som hon verkligen vill nu när du ska poppa av oanmälda. För säkerligen vill hon inte fastna med byxorna nere.

Fakta - Om din flickvän tar timmar att komma tillbaka till dig och egentligen inte verkar vara alltför upphetsad för att göra det, måste du ifrågasätta hennes avsikter.

Var bara uppmärksam på ledtrådarna och jämför dem med hennes normala handlingar. Bättre säkert än ledsen, tycker du inte?

Pekare Sex - Hon skjuter ner alla planer

Det finns en skillnad mellan att inte vilja se för långt framåt i ett förhållande och bara inte vill se alls. Om din tjej inte säger mer än ja till saker som du föreslår att ni två gör tillsammans, måste du skaka huvudet och se till att hon fortfarande är i dig.

Hon försöker täcka över sina spår om hon inte vill planera något med dig, bara säger.

Pointer Seven - Flörten blir lite galen

Det finns en skillnad mellan vänlig flört när du är tillsammans där det finns en förståelse mellan er två. Men om hon flörtar med andra människor precis framför dig utan hänsyn till dina känslor, måste du anta att hon inte riktigt bryr sig hur du mår.

Det kan betyda att hon är bekväm i armarna eller i sängen hos en annan och bryr sig verkligen inte om den trygghet hon en gång hade med dig.

Var försiktig här eftersom den här gör verkligen ont och du förtjänar inte det.

Pekare åtta - Fingret börjar peka

Det är så lätt att skylla på andra. Och när din tjej pekar det akterfingret på dig för detta, det och allt, måste du tänka på om hon kan vara med en annan. Inte en trevlig tanke jag vet, men att ignorera det kommer inte att försvinna.

Om hon blir snäll och ouppmärksam med dig, kanske hon bara försöker kasta dig bort från sin fuskdoft.

Du förstår, när hon sätter fokus på dig av någon anledning är det mindre troligt att du tänker på vad hon kan göra bakom ryggen. Smart taktik ... Låt henne inte komma undan med den.

Pointer Nine - She Tells You Straight Up She Just Isn't Happy Anymore

Tecken på otrohet är inte lätta att upptäcka, men om din flickvän säger direkt från det blå att hon inte längre är nöjd med dig, borde du öppna dig för den stora bilden.

Visst är skuld en mycket svår känsla att förstå bara för att det finns så många olika nivåer av det. Om hon fuskar, känner hon sig troligtvis riktigt skyldig och försöker hitta en väg ut utan att fessing.

Det som är otäckt är att detta vanligtvis händer efter det att hon redan har passerat linjen med någon annan. Det är verkligen så fel och din flickvän kan bara försöka hitta rätt i det.

Pekare tio - hon försvinner under lång tid

Du vill inte tänka för mycket på att din flickvän bara är 'upptagen'. Men på allvar måste du kontrollera ditt huvud och ta hänsyn till om din tjej plötsligt är borta under långa perioder, utan någon förklaring, kanske hon fuskar på dig.

Slutsatsen ... Om du vill vara med någon som bara inte händer; åtminstone inte utan en giltig förklaring.

Kärleken är verkligen blind så var försiktig.

Så vad gör du om din tjej lurar på dig?

Fråga män experter har rätt i den här.

Det här är svårt, särskilt om du har fått mycket tid i ditt förhållande till din flickvän. Människor finner tröst i sällskap och tar ofta en fuskare bara för att de inte vill vara ensamma.

Var inte en av dessa människor.

På allvar, om din flickvän lurade på dig på någon nivå, betyder det att hon inte vill vara med dig. Självklart är dina känslor inte med i bilden eller hon skulle aldrig ha gjort det i första hand.

Hon kan skylla på att dricka för mycket eller ha ett svagt ögonblick men inget av det där skiten räknas.

En gång en fuskare, alltid en fuskare, enligt experterna.

Så officiellt Vad ska du göra om din tjej fuskar?

Ta henne inte tillbaka

Hon kan ha varit det bästa sedan skivat bröd för dig. Kanske är hon den vackraste kvinnan på planeten. Det spelar ingen roll eftersom du måste linda huvudet runt det faktum att hon fuskade på dig.

Hon sov med en annan kille och det är otäckt.

Om hon verkligen brydde sig om dig, skulle den tanken eller möjligheten inte ens vara i hennes hjärna.

Tänk på det en stund tack!

Det är normalt att du inte vill släppa det du vet. Även om du älskar den här tjejen betyder det inte att hon kan göra vad hon vill med ditt hjärta.

Hon kan ge dig den snyftiga berättelsen att hon fortfarande är samma gal och älskar din för dig. Att hon gjorde ett misstag och ber om förlåtelse.

Nyhetsflöde - Låt henne fortsätta tigga eftersom hon inte förtjänar dig.

Se till att du vidtar åtgärderna för att undvika denna fara. Hon vet inte hur man åtar sig eller annars skulle det inte ens vara ett problem just nu.

Om du tror att hon bara kommer att fuska dig en gång, har du en annan sak som kommer. Var försiktig.

När du inte släpper henne, kommunicerar du till henne att hennes fuskbeteende är acceptabelt och inte.

Hon kommer troligen att hälla ut sitt hjärta och sin själ till dig och du kan inte falla för det. Du måste vara stark och ignorera tårarna, även när hon häller på den starkt.

Du förtjänar att ha någon som älskar och bryr sig om dig. Någon som vill ha dig åt dig och ser ut att få dig att le.

En tjej som fuskar på dig, oavsett hur vacker, hon är inte din tjej.

Slutord

Det finns ingen guide för att ta reda på om din flickvän fuskar på dig, alltför illa. Vad du behöver göra är att öppna ditt sinne för att leta efter skyltar och signaler och gå därifrån.

Det är här du måste ta bort dig själv för vad hon faktiskt säger defensivt och använda fakta framför dig.

Oavsett hur mycket du gör ont kan du inte låta henne komma undan med detta.

Utför åtgärderstips ...

* Konfrontera hennes ansikte-2-ansikte om hennes fusk.

* Låt henne inte prata om ämnet.

* Se till att du får de rätta svaren från henne, oavsett hur mycket de gör ont.

* Var beredd att packa hennes väskor, oavsett hur mycket du älskar henne.

* Ge henne möjlighet att förklara sina handlingar för dig, men köp inte tårarna.

* Stå starkt och sätt dina bästa intressen först eftersom du förtjänar och du måste tro det utifrån.

Ingen förtjänar att bli lurad, även i ett förmodat svagt ögonblick. När en tjej älskar och bryr sig om dig för dig, kommer hon inte att gå vilse.

När det finns problem med ditt förhållande kanske hon. Med andra ord, när du inte uppfyller hennes behov eller hon bara inte är nöjd med dig, kan hon hoppa i armen på en annan.

FAKTA - Det handlar om kommunikation.

Om hon inte är nöjd, borde hon prata med dig först. Därifrån kan du räkna ut det eller gå med på att inte hålla med och gå vidare med minimal skada.

27aktier