Hur man flirtar med en tjej över text

När du vill flörta med en tjej över text finns det vissa regler som kommer att hjälpa dig att lyckas. Om du väljer att följa dem kommer du att göra poäng när det gäller tjejer.

Du kan vara en nybörjare när det gäller att flörta med en tjej över text eller kanske du är välbevandrad och bara vill lägga till din kunskap. Vi kommer att ta en titt på praktiska tips och tricks som kommer att öppna dörren till ett helt nytt sätt att flirta!Det är bara något magiskt med att få ett meddelande från personen du har hots för. För vissa flickor blir snabbt beroende av denna sensuella high.Nyhetsflöde! Om en tjej får en söt text delar hon den gärna med sina flickvänner. Och det ger dig fler bra tjejer i de bra böckerna.Så, om du vill fånga en tjejs uppmärksamhet, är smsning vägen att gå. Sms och flirta går hand i hand.

Hur man flirtar med en tjej över text

Tips ett - Undvik förutsägbar snälla!

När du är oförutsägbar sätter du upp dig själv för framgång i flirtavdelningen. Du förstår, ett av de största misstagen en man kan göra är att bli någonsin tråkig förutsägbar. Så om du smsar till en tjej som du råkar ha ögon för och du pratar om vädret eller frågar henne hur hennes dag går, kommer du att förlora.

Ställ henne frågorna som får henne att tänka, de som fångar henne på vakt. Hon kommer ihåg dig och hon vill ha mer om det är så här din text.

Fånga hennes uppmärksamhet och behåll den; och din flirta via text kommer att bli en framgång.

Tips två - Öva på att vara mystisk

Vem gillar inte lite mysterium?

När du vidtar åtgärder för att göra dina textmeddelanden mystiska ställer du in dig för att hålla hennes uppmärksamhet under lång tid framöver.

Vad betyder det här?

För det första måste du hålla dig borta från detaljer för det betyder att hon inte har något att tänka på.

När hon frågar vad du håller på med på helgen, se till att du förblir väldigt vag. Bara tillräckligt för att svara på frågan men du vill att hon ska bli undrad, hon måste fylla i tomrummet med sin fantasi.

Dela men dela med minimalism så kommer du att lyckas nå hennes nyfikenhet.

Tips tre - Starta konversationen och se till att du lyssnar

Oavsett om du gillar det eller inte är det upp till dig, mannen, att starta konversationen. Så smälter kakan bara. När textkonversationen har inletts måste du vara den som lyssnar på vad hon har att säga.

Det är också en bra idé att ta kontroll ibland men tjejer gillar det när du låter dem leda vägen till en punkt.

Se bara till att du inte försöker kontrollera allt, annars blockerar hon dig och fortsätter.

Tips fyra - Var säker på att komma nära och personligt

När du smsar är det viktigt att du blir personlig. Det betyder att du bör använda hennes namn i dina texter för en.

Varför?

Studier visar att när du använder ett namn i din konversation validerar du det och får personen att känna sig speciell. Det är vad du vill göra, eller hur?

Du kan också försöka ge henne ett smeknamn som du använder ofta. En som hon godkänner tack. Detta är kärleksfullt och får henne än en gång att känna sig som centrum för uppmärksamhet. Det är fantastiskt när du vill flörta med en tjej över text.

Använd 'Vi och oss' istället för 'Jag och du.' Detta gör bara att smsarna blir mer personliga och det är magiskt i spelet flirta.

Tips fem - Var inte rädd för att sköta komplimangerna

Alla har en trevlig komplimang. Så det första du gör när du textar en tjej är att du bör servera en trevlig äkta komplimang. Se till att det är riktigt eftersom kvinnor har ett sätt att se igenom skit snabbt.

Du kan prata om hennes skönhet, stora personlighet eller hur hårt hon är. Det spelar ingen roll bara så länge du är uppriktig om det.

Red Alert - En sak du bör undvika är att prata om hur 'het' hon är. Håll dig borta från detta tills du är i ett stabilt förhållande. Annars kanske hon bara känner sig använd och springer långt och snabbt åt andra hållet.

Flickor älskar det när du berättar för dem hur smarta de är eller kanske hur de ger. Det är ändå en bra start.

Tips sex - Kvinnor älskar retande

Om du vill få en flickas uppmärksamhet måste du veta hur man lekfullt kan reta. Du vill att hon ska se att du respekterar henne och alltid kommer att behandla henne bra. Men å andra sidan vill du också att hon ska se att du är lekfull och rolig.

Smickra henne med lite retande och du är gyllene.

Tips sju - lätt med sarkasm

Det finns en fin linje här mellan acceptabel sarkasm och den typ som snabbt blir stötande när du smsar. Förstå att sarkasm levereras mycket bättre personligen. Bara en anteckning att lämna in.

Förhoppningsvis kan hon hämta dina sarkastiska kommentarer, för om hon inte gör det ställer du upp dig för grov misstolkning. Inte bra alls när du försöker imponera.

Ärligt talat är du bäst att undvika sarkasm bara för att vara säker. Betrakta dig själv varnad.

Tips åtta - Dish Out the Pics tack

Sanningen - En bild är värt en miljon ord. Med det sagt, tveka inte att skicka dem om du har roliga bilder på dig själv. Allt söt eller söt är perfekt bete för att flörta med en tjej.

Tänk på söta bilder av djur för att börja. Det finns inte många tjejer som kan motstå en bild av en söt hund eller katt. Bara något att tänka på när du vill ansluta via SMS till en speciell gal.

Tips nio - hoppa inte förbi regeln med tre rader

Har du någonsin hört talas om regeln om tre rader?

I grund och botten, om du skickar långvariga textmeddelanden, kommer du att tråka ut henne snabbt. För att inte tala om, du visar henne att du är alldeles för ivrig och förmodligen saknar självförtroende.

Du vill bara inte åka dit alls!

Se till att du håller dina texter korta och söta och om du kan kasta smart in där är du säker på att du är en vinnare.

Den som flirar framgångsrikt med en kvinna, håller sig helt enkelt till regeln med tre rader, inga undantag.

Tips tio - Aldrig någonsin vara annat än du

Att agera är svårt och om du försöker att försöka behaga en tjej så kommer det så småningom att bita dig hårt i rumpan.

Undvik att försöka vara någon du inte är.

När du flörtar med text förväntar du dig att träffa den här tjejen en dag och hon vill tro vad hon ser. Om du fejkar det vet hon det. Lita bara på mig här.

Flickor gillar bara inte att bygga en relation på lögner. Meningsfullt, tycker du inte?

Tips elva - snälla dra inte konversationen till och från

När du försöker fånga en flickas uppmärksamhet via sms är det värsta du kan göra att dra på konversationen. Se till att du håller det intressant och levande och kort. Ändra ämnen regelbundet så att du inte tappar hennes intresse.

Sanningen - Om du kavlar på ett visst ämne som hon verkligen inte bryr sig om, kommer du att gå på bakbrännaren snabbt, bara säga.

Tips tolv - var intressant i livet

Om du väljer att leva ett intressant liv kommer du att utmärka dig i att flörta med en tjej per text. Flickor som en man som har många intressen och undviker att vara tråkiga vardagliga.

När du väljer att gå ut ur skalet och visa detta för en tjej, öppnar du dörren till sann attraktion. För att inte tala om det faktum att du kommer att ha massor av fantastiska bilder att skicka henne.

Bli aktiv, levande och intressant; och du kommer inte att ha några problem att framgångsrikt flirta med en tjej via text.

Tips tretton - Vet vad du ska göra när du får slut på riktigt innehåll

Det händer. När du inte har något att säga behöver du bara kompensera något. När du säger till henne att du kommer ihåg något får du browniepoäng. Hon kommer att se detta som ett positivt, en komplimang.

Detta kommer naturligtvis att värma upp henne för att tänka på dig.

När du räknar ut hur du konverterar ingenting till något, kommer du att rocka det. Visa bara några kreativa idéer för att införa din textkonversation så vinner du.

Tips fjorton - Svara alltid med en annan fråga

När en man bara svarar på en fråga och träffar skicka, förlorar han. Konversationen blir tuff och det räcker för en tjej att springa åt andra hållet.

Vad du vill göra är att alltid svara med en annan fråga för att hålla flödet igång. Hon kommer att vilja ha mer och det är allt bra i dina böcker.

Prova, se om du gillar det!

Tips femton - var inte rädd för att känna henne ute

Ta dig ur rännan snälla, jag säger detta i en säker mening!

När du börjar prata med någon kvinna måste du börja samla in personlig information snabbt. Ju mer du vet om henne ju tidigare, desto bättre har du det.

Ställ frågorna som kommer att visa dig hennes personlighet, gillar och ogillar och naturligtvis hennes hobbyer och passioner. Håll det lätt och öppet så är du på rätt väg.

Om du vill flirta framgångsrikt med en tjej som använder sms måste du få henne att känna sig speciell. Och för att göra detta måste du ställa rätt frågor för att verkligen lära dig om henne så att du kan sticka ut över mängden.

Tips sexton - Hitta din balans

De flesta killar trasslar på att imponera på en tjej eftersom de inte hittar sin balans. Du måste se till att du inte smsar för mycket, hitta rätt tid att skriva och veta precis vad du ska säga.

Jag vet att det är mycket att svälja men du måste börja någonstans.

Om du gör misstaget att överväldiga henne med meddelanden, kommer hon att känna sig orolig och hon kommer att stänga butiken mot dig. Något du definitivt inte vill ha.

Tänk alltid utanför lådan och var kreativ försiktig. Det betyder bara att du måste visa henne att du är unik men inte gå överbord.

Slutsatsen är att du själv räknar ut om du skjuter av balanserade texter eller inte. Se till att du inte korsar linjen till olämpliga meddelanden, annars kommer du att bli ledsen.

Visa henne att du är säker på dig och att du vet hur du hanterar sms. Det kommer säkert att imponera på henne!

Tips sjutton - Var inte lat

Killar är programmerade lite whacky om jag säger det själv. När män uppmanas att dra tillbaka och ge en tjej lite utrymme, översätter de ofta detta till ingen kommunikation alls. Om du gör detta med sms kan du inte flirta framgångsrikt med tjejer.

Om du vill bli sparkad i den fruktade 'vänzonen' är allt du behöver göra att sluta skicka SMS. Även om du gör det bara ett par dagar skickar du meddelandet till den här tjejen att du verkligen inte är intresserad.

Sms måste vara konsekvent och jämnt.

Om galan som du smsar med försöker sätta upp planer med dig, skruva inte upp genom att inte komma tillbaka till henne förrän nästa dag. Det finns undantag från denna regel men inte ofta.

Hand och hand med lat blir slarvig. Se till att du använder dina sätt och att du inte smsar som en tvååring. Allt som gör är att berätta för henne att du verkligen inte kunde bry dig mindre om henne och det är dåliga nyheter.

Använd dina huvudstäder och perioder och skriv bara rent, bara för att.

Var verklig eftersom ingen tjej gillar en falsk man.

Tips arton - känna igen när du behöver sluta

Det kommer att finnas tillfällen då du försöker fånga en flickas uppmärksamhet via text och det kommer bara inte att fungera. Du kanske inte känner känslan.

Behandla det som ett riktigt förhållande och om du känner att det inte finns någon koppling, att hon inte är intresserad av dig, måste du antingen stoppa lite eller bara kalla det slutar.

Om du smsar för mycket kan det bli tråkigt snabbt. Så ditt första steg i det här fallet är att gå tillbaka och ge henne lite utrymme. Kanske kommer hon att sakna dina texter och släppa en rad senare.

Oavsett, även om textningen har avtagit, ska du ändå skicka en kort och söt godnattstext till henne.

På baksidan. Om allt går bra, se till att du avslutar varje konversation på ett positivt sätt. Det betyder att du måste fråga henne något som är intressant eller kommer att få henne att tänka. Eller något lätt och roligt att lämna henne leende när du är färdig att chatta för natten.

VIP - Gals som en man som kan ge dem lite utrymme och inte är så krävande av sin tid. Allt som betyder är att du saknar självförtroende och att du är desperat.

Tips nitton - tid för uppföljningen

Du kan bara komma så långt med sms när du vill flörta med en tjej. Det är inte den bästa vägen att bygga ett förhållande men det är bättre än ingenting. Tänk bara på att flörta sms som en början. Därifrån, om du har tummen upp, måste du anstränga dig för att ansluta mer känslomässigt och i slutändan fysiskt.

Så se till att du öppnar dörren här och intresserar dig för henne. Om det kommer en fest bör du fråga henne. Försök ta det till nästa nivå när du känner att tiden är rätt.

Tips tjugo - Viktiga saker

Det är viktigt att titta på båda sidorna av myntet när du vill fånga en tjejs uppmärksamhet via sms.

Det finns vissa saker du bara inte borde göra.

Var försiktig med den skonsamma retningen. Vissa tjejer blir förolämpade snabbt och när man inte är bredvid varandra finns det ofta massor av felkommunikation.

Se också till att du kontrollerar din sarkasm. När du lär känna en tjej via text måste du se till att du går långsamt eftersom det är för lätt att tolka sarkasm som ego-skit. Och det vill du definitivt inte.

Tip Twenty One - Try And Be A Tad Sexy

När du har kommit förbi dessa initiala några besvärliga texter är det okej att börja visa lite av din sexiga sida. Långsamt och stadigt vinner loppet.

Följ hennes ledning här. Om hon börjar prata om sin kropp eller kanske något som råkar tända henne, spegla henne bara. Lär känna hur hon uttrycker sig och låt henne gå ut i det sexiga ljuset framför dig.

Grattis på födelsedagen upp i himlen citat

Det sista du vill göra är att markera en tjej eftersom du är för framåt med din sexuella text.

Prova några ganska lugna sexuella förslag och se hur hon svarar. Om hon är neutral ska du bara skratta av det och känna igen att hon bara inte är redo än.

Flickor är komplexa och gillar båda lite mysterium och de vill veta vad de kan förvänta sig. Så släpp henne tipsen men var inte alltför tydlig. Testa vattnet så att säga.

Tips tjugotvå - Försök att vara både önskvärt och personligt

Öka klyftan här om du kan. Vad du vill göra är att försöka kopiera hur den här flickan smsar. Om hon skickar korta och söta textmeddelanden en i taget måste du följa efter.

Om hon älskar emojis måste du se till att du använder dem.

Vad du försöker göra är att skapa en undermedveten anslutning som kommer att göra att hon vill ha mer. Du vill liksom få henne beroende av dina textmeddelanden och i slutändan för dig.

Flickor älskar känsliga män med lite mysterium. Använd detta till din fördel genom att få henne att gissa och undra lite; och du är på väg i rätt riktning.

Visa henne den självsäkra mannen som du är men låt henne också se den sinnliga och förståeliga sidan av dig. Det kommer att göra henne galen att vilja lära sig mer.

Slutord

Textning trumlar ansikte mot ansikte samtal i vår värld idag.

Och när du letar efter nya flickor kan det vara galet hårt. Om du utnyttjar tekniken och använder sms för att komma in i hennes huvud kan jag garantera att du är före spelet.

En av de bästa vägarna för att inleda en konversation med en tjej via text är att skicka ett meddelande till henne som inte kan besvaras med bara ja eller nej. Du vill fånga hennes uppmärksamhet och definitivt få henne att tänka. Var inte rädd för att visa henne lite av din roliga sida heller, tjejer blir galen över det!

Reta henne, krydda det lite och gör det helt enkelt enkelt. Korta och söta vinner varje gång när det gäller textmeddelanden, enligt experterna hur som helst.

Var uppmärksam på hennes ledtrådar och kom ihåg att långsam och stadig vinner loppet. Var äkta och öppen så får du exakt vad du vill när allt är sagt och gjort.

Lycka till!

5963aktier