Hur man får en flickvän i gymnasietAtt få en flickvän kan vara svårt för alla i alla åldrar. Det kan inte bara vara skrämmande, det kan också vara förvirrande. Men det kan vara särskilt skrämmande att göra det när du går i gymnasiet.

Beroende på vilken grad du går i har ett stort antal människor i denna ålder aldrig varit i ett förhållande eller gått på ett datum tidigare. Och även om du har daterat tidigare är det annorlunda på gymnasiet.söta sätt att fråga flickor

Vid denna tid av ditt liv är känslor starkare och människor tar dessa saker lite mer på allvar. Och på gymnasiet lär alla fortfarande vad det innebär att bli vuxen. Det finns många faktorer att tänka på när du försöker få en flickvän i gymnasiet.Först och främst, hur väljer du ens någon som ska vara din flickvän? Vem gillar du? Finns det någon som du känner dig lockad till, som om du har en stark anslutning som möjligen kan leda till något mer? Eller kanske finns det en tjej på din skola som du inte känner så bra men det finns något med henne som du inte kan få ut ur hennes huvud. Om något av detta låter bekant för dig kanske du har hittat flickan som du vill vara din flickvän på gymnasiet.Nedan följer några tips på hur du kan få en flickvän i gymnasiet. Även om du inte nödvändigtvis behöver göra alla dessa saker för att få en flickvän, kan du åtminstone följa några av dessa tips för att förbättra dina chanser att hitta rätt tjej åt dig.

Hur man får en flickvän i gymnasiet

Ta hand om dig själv

Det första steget för att få en flickvän i gymnasiet är att få dig att verka tilltalande. De flesta tjejer vill inte ha en slob. Gymnasiepojkar är kända för att de inte alltid är speciella om hur de tränar sig själva. Detta är något du vill tänka på när du försöker få en flickvän.

Om du är intresserad av att ha en flickvän, en av de första sakerna du verkligen behöver för att se till att du tar hand om dig själv först. Detta kan vara så enkelt som att borsta håret och använda deodorant eller så kan du till och med försöka klä dig anständigt och se attraktiv ut. Se till att dina strumpor matchar och att dina kläder tvättas och försök inte att dösa dig för mycket i Köln heller.

Hur du tar hand om dig själv beror verkligen på vad din komfortnivå är, men du bör åtminstone försöka se tilltalande för tjejer. Åtminstone bör du undvika att vara illaluktande. Gör ditt bästa för att se och lukta trevligt, annars kan du ha svårt att hitta en flickvän.

Du kanske till och med vill ta detta ett steg längre genom att försöka undvika att se ut som om du precis rullat ut ur sängen. Förutom att tvätta ansiktet, borsta tänderna och kamma håret. Helst blir dina kläder inte skrynkliga. Om du tar lite hand om hur du klär dig, kommer tjejer att märka det. Om du har några kvinnliga vänner eller killevänner som inte är ensam kan de också kunna ge dig lite hjälp också.

Tänk på att du inte behöver ge dig själv en komplett makeover för att få en flickvän. Du bör inte heller försöka vara någon som du inte är. Men försök åtminstone att lukta fint och se presentabel ut för den tjej du gillar.

Skaffa vänner

Detta är inte nödvändigtvis ett förslag att träffa dina vänner. Men när du har din egen vänkrets kan det vara mer troligt att en tjej ser dig som mer tillgänglig. Om du håller dig för dig själv och inte interagerar med andra, hur ska du kunna träffa en tjej? Vänner är också fantastiska eftersom de kan hjälpa dig att visa upp några av dina bästa egenskaper.

När du har vänner kan din förälskelse se att du har människor som värdesätter dig och bryr sig om dig som person. Medan du inte har några vänner eller alltid bränner broar med vänner, kanske hon märker det också och tar det som ett dåligt tecken. Om du har problem med att få eller behålla vänner kanske hon tror att du har problem med människor och någon form av relation, vare sig det är romantiskt eller platoniskt.

Om du till exempel är tålmodig, lojal och generös, kan det komma genom hur du behandlar dina vänner. Och försök att ha vänner av båda könen. Att ha vänner som är tjejer kan hjälpa dig att förstå hur tjejer tänker och de kanske kan ge dig bra råd som dina killevänner kanske inte kan ge dig.

Att ha en grupp vänner hjälper dig också att arbeta med dina sociala färdigheter. Du kommer att lära dig att vara en bra vän som kan vara en bra bas för att lära dig att vara en bra pojkvän. Att ha vänner kan också hjälpa dig att få förtroende.

Var synlig

På gymnasiet kan det vara lätt att gå vilse i publiken. Lyckligtvis finns det olika sätt för dig att sticka ut i skolan. Du kan delta och höja handen i klassen en gång i taget eller delta i skolans aktiviteter. Även om du lyfter din hand i klassen får du hennes uppmärksamhet, men du vill också undvika att känna till allt. Du kanske vet mycket om ämnet, men du vill ge andra klasskamrater en chans att få sin tur.

Samtidigt, gå inte bara med i aktiviteter för att få en flickvän. Du bör till exempel inte gå med i fotbollslaget bara för att du tror att det ger dig en flickvän. Du bör delta i aktiviteter som verkligen intresserar dig.

Få henne uppmärksamhet

Om du inte ens pratar med den tjej du gillar, hur ska du få henne att bli din flickvän? Börja med att säga hej till henne varje dag. Du kan långsamt bygga en rapport med henne som gör henne bekväm och vänlig med dig.

Du kan hitta ursäkter för att prata med henne, speciellt om du har en lektion tillsammans. Du kan fråga henne om dina läxor eller försöka studera eller göra läxor tillsammans.

I skolan kan du också få hennes uppmärksamhet genom att få andra att skratta eller genom att vara aktiv i din skola. Undvik bara att göra narr av dig själv. Du vill inte att hon ska tro att du bara är en klassclown som inte tar något på allvar.

Hitta något gemensamt

Ett bra sätt att få en flickvän är att ha något gemensamt med henne. Detta kan hittas i en vanlig fritidsaktivitet som gillar samma musik eller en mängd andra saker. För att ta reda på vad du har gemensamt måste du lära känna henne mer.

I mindre skala kan du till och med prata om en klass ni båda har, vädret eller ett skolevenemang som kommer. Om du har några gemensamma vänner är det ett bra sätt att ansluta till. Och om dina vänner är villiga kan de hjälpa dig att underlätta anslutningen så att du kan få bollen att rulla.

När det gäller den tjej du gillar vill du undvika att ha ett gemensamt intresse för henne. Även om det är beundransvärt att du vill känna dig närmare kopplad till henne, är det bättre om dina gemensamma intressen är äkta som du verkligen kan ansluta till. Dessutom, om du fejkar intresse för något och hon får reda på det, kan hon förlora respekt för dig.

Undvik att ha ett dåligt rykte

Även om det är bra för din förälskelse att veta vem du är, vill du inte att hon ska känna dig för dåliga saker. Om du alltid får problem i skolan kan det vara en enorm avstängning för henne. Eller om du är elak mot andra klasskamrater kan hon höra om det också.

Om du är en klassclown finns det en chans att hon kanske inte kan ta dig på allvar som pojkvän. Så var försiktig med det rykte du skapar för dig själv.

Kom ihåg att människor också kommer att bedöma dig baserat på vem du umgås med, särskilt i gymnasiet. Om du är vän med mobbar eller människor som alltid får frihetsberövande kommer tjejer att notera det och många av dem kan anta att du också är dåliga nyheter.

Spendera tid tillsammans utanför skolan

Det finns många sätt du och din förälskelse kan spendera tid tillsammans efter skolan. Du kan hänga runt hennes skåp och sluta chatta några minuter efter att skolan har avslutats. Du kan också erbjuda att gå henne hem.

Du kan också spendera tid tillsammans på biblioteket och göra läxor eller studera tillsammans. Om du har ett gemensamt intresse kan du gå med i en fritidsaktivitet tillsammans.

Om du är mer bekant med varandra kan du till och med fråga henne om hon vill ta en bit i närheten. Du kan också bjuda in henne till din plats för att göra läxor eller titta på TV. Det här är bara några sätt att spendera tid tillsammans efter skolan.

Du kanske tvekar att hoppa direkt med den här tjejen eller kanske känner hon sig tveksam om detta. Du kan göra henne lugn genom att bjuda in henne att umgås med dig och dina vänner. Detta kommer också att ge henne en möjlighet att lära känna de andra människorna i ditt liv. Med tiden kan hon vara mer ivrig och bekvämare att bara umgås med dig.

Få henne ensam

Detta råd betyder inte att du nödvändigtvis ska få henne helt ensam i ett rum. Men du bör försöka ha en och en konversation med henne. Om hon alltid är omgiven av dina vänner, hur kan du verkligen lära känna varandra?

du är allt i mitt liv

Om hon verkligen finns runt sina vänner hela tiden, kanske du måste fråga henne om hon kan prata med dig ensam i en minut.

Du kan också spendera ensam tid med henne om du kan samarbeta i ett klassprojekt tillsammans. Om du har en naturvetenskapskurs tillsammans och ingen av hennes nära vänner är i den klassen kan du be henne att vara din labpartner.

Flört

När du redan känner en tjej kan det bli svårt när du kommer närmare henne. Om du gillar henne vill du undvika att gå direkt in i vänsterritoriet. Det är därför som flörta är viktigt eftersom det visar flickan du gillar att du är intresserad av henne romantiskt. Det finns subtila sätt att flörta med en tjej utan att bli så otäck.

Om du vet var den här tjejens skåp är, kan du stanna och säga hej till henne när du går förbi. Även om du inte har lektioner tillsammans, kan du gå henne till lektionen om du är på väg i samma riktning.

Du kan gratulera den tjej du gillar genom att säga att hon ser snygg ut idag. Du kan hålla dörren öppen för henne och chatta med henne på lunchlinjen. Om du är i en klass tillsammans kan du se om hon kommer att samarbeta med dig under gruppprojekt.

En annan effektiv flirtmetod är att hitta ursäkter för att lätt röra vid dig. Du kan röra vid hennes axel om hon säger något roligt. Var samtidigt medveten om hennes gränser och se till att du respekterar dem.

ämnen att prata med flickvän på natten

Ta ögonkontakt med henne. Detta kommer att få henne att känna sig närmare dig och det kommer att låta henne veta att du lyssnar på vad hon har att säga. Att titta på henne i ögonen kommer att visa att du har intresse för henne.

När hon pratar kan du luta dig mot henne. Detta kroppsspråk kommer att berätta för henne att du är inställd på henne. Du kan också nicka med huvudet ibland när hon pratar.

Lämna henne vill ha mer

Även om det kan vara frestande att fokusera all din uppmärksamhet på din förälskelse, vill du också att hon ska veta att du har ett liv och inte är alltför besatt. Om du kommer iväg på det sättet, kanske hon ser dig som alltför intensiv för henne.

Det uppmuntras definitivt att ha samtal med den tjej du gillar. När du har pratat lite om dig själv kan du lämna mer information nästa gång du pratar. Du borde verkligen lämna henne och vilja veta ännu mer om dig. På det sättet har du definitivt en ursäkt för att fortsätta konversationen snart.

Till och med när hon frågar dig saker som dina planer för helgen, berätta inte för henne alla små detaljer eftersom det kan tråka henne. Berätta bara för henne en eller två saker och glöm inte att fråga henne vad hon gör också. Du måste alltid visa intresse för hennes liv, särskilt när hon visar ditt intresse.

Återigen, ge henne inte allt direkt. Om du vill göra fysiska rörelser, försök att inte skynda på saker. Om du försöker göra för mycket med henne direkt kommer hon att tro att allt du bryr dig om är en uppkoppling istället för att bli hennes faktiska pojkvän. Om du menar allvar med att vara i ett förhållande måste du faktiskt rätta henne lite.

Fråga henne på ett datum

Det finns många sätt att fråga dig om ett datum. Du kan be henne personligen, skicka en anteckning till henne i klassen, låta en vän ge henne anteckningen eller be henne via sms eller e-post. Så oavsett hur blyg du är finns det verkligen ingen ursäkt för att inte gå för det.

Innan du ber dig om ett datum, se till att hon åtminstone känner dig. Om du aldrig riktigt har haft en konversation med den här tjejen, varför skulle hon vilja gå på en träff med dig? Se till att du utvecklar någon form av rapport med henne innan du frågar henne.

Om en speciell händelse som en skoldans kommer, kan du också be henne som ditt datum. Samtidigt bör du vara medveten om att vänner ibland går som datum tillsammans så att du vill att det ska vara tydligt att du har romantiska känslor för henne.

Har du en skollek, konstutställning eller något annat evenemang som kommer? Du kan be henne att gå med dig och se om hon är angelägen om att komma som ditt datum.

När du ber den här tjejen att gå ut på en träff med dig, undvik att vara vag. Istället för att säga 'vill du ta en bit någon gång', är det bättre att du tänker på en viss tid och plats. Om hon inte kan göra den tiden men verkligen är intresserad kommer hon att räkna ut ett datum som fungerar för er båda.

Inte agera rätt

Även om det inte är något fel med att göra dina känslor kända för den tjej du gillar, var inte heller motbjudande för det. Även om du är trevlig mot henne betyder det inte att hon är skyldig dig någonting. Allt du kan göra är att lägga grunden och hoppas att hon kommer att återfå dina känslor.

Om hon gillar dig tillbaka, har du en mycket god chans att få henne att bli din flickvän. Ta henne aldrig för givet, inte heller när du fortfarande försöker träffa henne. Om du agerar respektlöst gentemot henne eller förkastar henne, är det mycket mindre troligt att hon vill bli din flickvän.

Eftersom du går i gymnasiet kommer du att omges av många andra människor. Du kanske vill imponera på andra människor, särskilt dina vänner. Om du har en tjej som du uppvaktar eller som visar intresse för dig, spring inte till dina vänner och skryta med det. Om du gör detta riskerar du att skämma bort den här tjejen, annars kanske hon inte gillar att du pratar om henne till andra människor. Var alltid diskret i dessa frågor.

Var en gentleman

Detta går in i det sista rådet. Behandla henne hur du vill bli behandlad. Ta det inte illa eller personligen om hon inte vill vara din flickvän. Gå bara vidare och hitta någon som kommer att återfå dina känslor. Du förtjänar att vara med någon som gillar dig tillbaka och du kan verkligen inte tvinga dessa känslor.

Och om du har turen att få en tjej att bli din flickvän, ta inte henne för givet och tryck inte henne att göra något som hon inte vill göra. Respektera hennes gränser och gör ditt bästa för att vara en bra lyssnare och en tankeväckande pojkvän.

När det gäller att vara intim, fråga alltid först innan du gör något. Oavsett om du vill hålla hennes hand eller kyssa henne, se till att fråga först. Detta kommer att hjälpa dig att vara både bekväm och redo. Du vill se till att du har ett förtroendefullt förhållande där varandras gränser och behov respekteras.

Slutsats

Som du kan se finns det många steg för att få en flickvän i gymnasiet. Kom ihåg att ta hand om dina framträdanden, behandla människor snyggt och att behandla flickan som du gillar med respekt. Visa ett genuint intresse för henne och var inte falsk som ett försök att få henne att gilla dig mer.

Var inte blyg. Skapa en rapport med den här tjejen och lära känna henne. Samla modet och fråga henne på ett datum och om hon säger nej är det okej. Du kan använda det förtroende som du har nu för att gå vidare och följa någon annan. Var säker och säker på dig själv utan att vara arrogant. Och med lite tur och ansträngning får du dig en flickvän i gymnasiet.

7aktier