Hur man håller en textkonversation igång

hur man håller en textkonversation igångNär du vet hur du håller en textkonversation igång är du vansinnigt mer attraktiv. Det är viktigt att du lär dig hur du låter fingrarna prata.

Du måste se världen som ditt spelplan. Det finns oändliga möjligheter för modern kommunikation, även om många fortfarande kämpar för att samla längre textkonversationer. Ibland är det svårt att flirta på avstånd. Många människor har mycket lättare att göra det framför varandra.Hur man håller en textkonversation igång

Nästa steg är några fasta tips som hjälper dig att behärska sms för längre konversationer.1. Fyll dem med detaljer

Mycket som snyggt klädsel, djävulen är i detaljerna. Innan du trycker på skicka måste du vara säker på vad du skjuter av är vettigt. Om du tar en sekund att läsa ditt textmeddelande högt kommer du snabbt att kunna ta reda på om det ska skickas.Fråga om det lätt kan misstolkas eller kanske kallt. Du vill att syntaxen ska slå på och se till att den 'ser ut' innan du skickar den.

Det här är precis som att läsa igenom ett testpapper innan du lämnar in det. Värt guldets vikt!

2. Se till att du visar intresse för ditt kärleksintresse

Du kanske inte behöver höra den här, men det är bättre om du gör det. Se till att du visar intresse för din partner med de textmeddelanden du skickar. Många gör en enkel sms, och det är ho-hum tråkigt.

Uppmuntra din partner att svara genom att ställa öppna frågor om dem. Ta aldrig allt om dig, snälla. Visa dem utan tvekan att du är helt intresserad av vad de har att säga och vad de tycker.

3. Öva tålamod

Det är ingen tvekan om att modern kommunikation går i en galet snabb takt. Det betyder inte att du inte behöver öva tålamod när du får svar. Tro det eller inte, ibland är människor upptagna.

Koppla av och andas djupt mellan svaren. Glöm inte, ditt mål är att lära dig och ha kul minus trycket. Patientmänniskor är attraktiva, och det borde vara tillräckligt för att du ska lära dig att träna det.

För att vara helt sexig måste du lära dig konsten att avsluta konversationen först och låta din partner vilja ha mer. Övning blir inte perfekt, men det kommer att göra dig bättre.

Här är vad du ska sms:

Ahhh ... synd att du är upptagen för att jag skulle skicka dig något riktigt speciellt. Sov gott, prata i morgon.

4. Håll din odelade uppmärksamhet på kul

Flickor kommer att falla hårdast för en man när de har kul. De män som har mycket intressant att säga är de som får flickorna. Var lekfull, vänlig och avslappnad och du är på rätt väg.

Skratt är det bästa läkemedlet, glöm inte. Ta bort spänningen från textkonversationen, så kommer den att fortsätta, gå och gå.

Här är vad du ska sms:

Jag undrade bara - är du lika galet som jag är, just nu?

Att lära sig att hålla en textkonversation i rörelse är en färdighet. Det tar lite ansträngning och försök och fel, men när du väl behärskar det är du på väg.

Här är några fler solida pekare för att hålla textkonversationen stark.

Obehaglig tystnad verkar bara inte vara bra för någon. Det är ett ögonblick när du är obekväm, och om du är känslig kan det till och med tvinga dig att bli antisocial.

Varför får du slut på saker att säga?

En av de främsta anledningarna till att människor inte kan hålla en textkonversation på gång är filtrering. Det betyder att du håller tillbaka saker du vill säga eftersom du tycker att du inte ska säga dem av olika skäl.

Om du gör detta kommer ditt samtal att döda eftersom du måste låta orden flyta naturligt och utan gränser.

5. Ingen filtrering

Med denna teknik kan du säga vad som helst i din hjärna. Det betyder att du inte behöver checka in med dig själv innan du släpper dina ord. Vi tvivlar ofta på oss själva, och ibland, när du försöker göra det du ska säga, gör du dig själv till att säga ingenting alls.

Det är spännande att veta att du kan säga vad du tänker på i ett positivt ljus. Detta visar att du är säker på dig själv och inte är rädd för att vara rak och öppen.

6. Det är väldigt intressant ... Berätta mer om det!

Detta fungerar nästan varje gång. Speciellt om du är nybörjare kommer du att rocka med den här strategin. Alla vill känna sig speciella, och när du låter dem veta att du är intresserad av vad de har att skicka text är du ett steg närmare att fånga dem.

Att använda denna teknik uppmuntrar dem att öppna sig för dig och avslöja mer personlig information som håller konversationen smidig.

7. Gemensamma berättelser

Vi vet alla historier som kommer att göra konversationen mer intressant. De flesta är programmerade för att prata om sina egna livshistorier, men det behöver bara inte vara. Prova att använda berättelser som alla pratar om. Kanske finns det en senaste nyheterna eller en kändis i en tidning. Ta reda på hur du kan smidiga dessa konversationer i dina textmeddelanden. Allt du behöver göra är att börja berätta historien och få feedback. Det tar inte lång tid att ta reda på om de är i det du säger. Om inte, bläddra bara till ett annat ämne. Det finns zillioner där ute.

Här är några sms-förrätter för människor som är lite socialt besvärliga:

Sanning: Sms är tufft när du inte är socialt graciös. Så här är några fasta sms-konversationsstartare som hjälper dig att få fingrarna att röra sig, minus konstigheten.

Det är svårt att veta vad man ska prata om hela tiden. Ibland kan det vara värst att starta konversationen. Använd dessa taktiker för att hjälpa dig att övervinna din blyghet och rocka den när det gäller att konversera via text.

Tactic One - Skjut av ett meme som får dem att skratta

Utöver tvivel är memes den bästa vägen för att få konversationen att röra sig. Allt som krävs är en meme för att komma igång. Konstigt kan du starta konversationen utan att skriva ett ord.

Vänta med att se hur de svarar och gå därifrån.

Taktik två - Ta en stick på att diskutera deras intressen eller hobby

Alla älskar att prata om vad de älskar. De vill att du ska veta om de saker i livet de tycker om att göra. Om du känner till deras hobbyer är du ett steg före spelet.

Allt du behöver göra är att be dem lite och låta dem veta att du är intresserad av vad de har att säga. Ställ dem alla rätt frågor, och de tar det därifrån.

Taktik tre - Fortsätt med något de har berättat om

Kanske hade hennes mamma bara födelsedag, eller så kom hon tillbaka från en semester. Det spelar ingen roll. Låt henne bara veta att du lyssnade på vad hon smsade till dig och du vill ha en uppdatering.

Detta visar att du har varit uppmärksam, och det är en utmärkt konversationsstartare som kommer att leda till mycket mer.

Tactic Four - Var inte rädd för att bli humoristisk

Vem gillar inte ett bra skämt? Även om du berättar för en ostlik, kommer det att hålla samtalet igång. Allt du behöver göra är att google några roliga skämt, om du inte har dem i bakfickan och låta det gå naturligt. Konversationen fortsätter tills du bestämmer dig för att det är dags att avsluta det.

Tactic Five - Prata om en rolig video du såg online

Om du gillar YouTube är det här en bra konversationsstartare för att få dem lika glada som du är. Det ger dig något neutralt att diskutera, och det tar inte lång tid att ta reda på hur intresserade de verkligen är.

Tactic Six - Vad heter det bandet du pratade om förra veckan?

Detta är ett utmärkt sätt att få konversationen igång. Om de inte var intresserade av bandet hade de inte sagt någonting till dig i första hand.

Tactic Seven - Berätta för mig, har du någonsin bungehoppat?

Det här låter som en konstig fråga, men det öppnar dörren för mycket mer intressant sms. Kanske har de funderat över det och vill göra det med dig. Spelar ingen roll. På ett eller annat sätt får du en känsla av deras äventyrsnivå ganska snabbt!

Taktik åtta - Kan du tro vad som händer just nu?

Du kan använda den här konversationsstartaren i förhållande till nyheter eller vad som händer i ditt lokala samhälle. Det är ett enkelt uttalande som öppnar dörren för några fantastiska textmeddelandekonversationer.

Tactic Nine - Jag ser allvarligt att du gör det här!

Skjut in den här texten med en video så är du klar. Detta är ett annat textmeddelande du ska skicka med en video eller ett mem av något riktigt roligt. Var dock säker på att det är något de kan göra, annars är det inte lika effektivt.

När du får dem att skratta svarar de naturligtvis med något roligt och konversationen fortsätter.

Tactic Ten - Ställ många frågor

När du ställer en öppen fråga fortsätter du att skicka sms. Allt du behöver göra är att fortsätta be dem att utöka vad de just har sagt. Ställ bara inte för många frågor, annars kan det kännas som en borrning av svarssessioner.

Om du får dem att känna så kommer du att få dem att vilja sluta prata med dig. Hitta din balans med frågorna och håll textmeddelandena i rörelse.

Tactic Eleven - Var inte en controller

Detta är svårt för vissa människor, men det är viktigt att du låter meddelandet flyta naturligt och låter det gå dit det vill gå. Kommunikation går snabbt söderut om du försöker kontrollera det, vilket gör att den andra personen känner sig obekväm.

Tactic Twelve - Pinpoint Their Likes

Ju mer du vet om den andra personen, desto bättre. Ta reda på vad de gillar och börja expandera på det. Var uppmärksam på deras meddelanden och du kommer att kunna dra slutsatsen ganska snabbt om de gillar ämnet till hands.

Allt du behöver göra är att ställa rätt frågor och peka dem i rätt riktning så skickas smsningen vidare.

Tactic Thirteen - Var bara du

Det här är svårt för vissa människor, för när du gillar någon vill du vara den person som får dem att le. Stoppa dig själv om du försöker göra saker som du normalt inte skulle göra för att behaga dem. Texta dem naturligt med öppenhet och ärlighet. Sms till dem som om du skulle ha en nära vän och du kan inte gå fel.

Tactic Fourteen - Försök inte alltid vara ledare

Du behöver inte alltid vara den som leder konversationen. Ge dem en chans att ställa några frågor om ett annat ämne. Det är inte alltid lätt, men det är en bra sak att växla i konversationen, känna sig lika och hålla den igång.

söta texter att skicka din flickvän

Tactic Fifteen - Prata med dem utanför lådan

När du vill lära känna någon är det ett smart steg att ställa frågor utanför normen. Du kan bli lite dum här och kanske fråga dem vad de skulle vara om de kunde vara något i världen. Om de var ett djur, vad skulle det vara och varför?

Denna typ av konversation kommer att göra humöret lättare och det visar dem att du har en rolig sida.

Nästa steg, vad man ska och inte ska göra med sms!

Låt oss säga att personen du är intresserad av gav dig sitt nummer och sa att du skulle skicka SMS till dem någon gång. Det är den enkla delen, för nu måste du ta reda på vad du ska och inte bör skriva om du vill att ditt förhållande ska blomstra.

Lyssna inte på hypen och vänta ett visst antal dagar till text

Det första sms du skickar kommer att bli det tuffaste. Hur länge tycker du att du ska vänta med att meddela den underbara galgen du träffade på gymmet? Ska du vänta med att skicka ett meddelande till den söta pojken från kaféet?

Många tror att det finns ett visst antal dagar du bör vänta innan du skickar sms. det är verkligen dumt. Det är alltid bäst att röra vid basen snarare än att vänta. Om du inte skickar en sms till dem strax efter att du fått deras nummer kommer de att tro att du inte är intresserad. De kommer antingen att glömma bort dig eller gå vidare med någon annan, vilket är det sista du vill ha.

Att skicka en text till dem är viktigare än vad du skickar dem. Se bara till att du använder grundläggande sätt med din text; skicka inte den vid konstiga timmar, håll den ren och se till att den är kort och söt.

Skjut inte dem en text som bara säger 'Hej'.

Detta är den mest oönskande, tanklösa texten du kan skicka till någon. Den har ingen karaktär, och den ställer inte en fråga eller uttrycker ens en åsikt. Denna typ av text kommer att handfänga en konversation innan den börjar eftersom du får den andra personen att gissa vad du tänker. Det är aldrig bra när du börjar lära känna varandra.

'Hej' eller 'hej' är tråkigt och tråkigt, och det kommer verkligen inte att få dem att känna sig speciella. För att inte nämna, det här är den enklaste texten att ignorera eftersom det inte finns några förväntningar kring den.

Se till att din första text förklarar vem du är och startar någon form av en konversation.

Fokusera första texterna på att skapa planer

Studier visar att ett smart drag är att fokusera dina första textkonversationer på att göra planer tillsammans. Det är spännande när du får den första texten, men elden dör snabbt om du inte har något att se fram emot snabbt.

Håll det ganska direkt och se till att du ritar varandra för något inom en snar framtid. Se till att du är specifik eftersom det gör det lättare att fatta beslut. Om du bara frågar dem om de vill göra något någon gång, verkar det bara lite för opersonligt.

Håll dig lugn och styr bort från att vara påträngande

Det är viktigt att du inte får dina första meddelanden att se ut som en intervju. Använd inte dina bästa frågor innan du är sida vid sida igen. Och försök att inte skicka texter som är beroende av svar. Ju mindre dietfrågor du ställer, desto bättre. Det hjälper till att ta bort stressen.

Glöm inte, bara för att du inte får ett omedelbart svar betyder det inte att de inte är intresserade. Ge dem tid att svara, och oavsett vad, fortsätt inte att smälla dem med textmeddelanden innan du får det första svaret. En för en är din bästa väg.

Se till att du visar att du är utbildad

Att använda rätt grammatik när du textar gör stor skillnad på hur den andra personen kommer att se dig. Det är en avstängning när du smsar med någon som bara ger svar på ett ord eller, ännu värre, de vet inte hur man stavar en freakin-sak!

Låt dig inte se lat och dum ut. Gör en punkt med att skicka meddelanden som använder det engelska språket ordentligt och att du skriver hela meningar. Detta kan förändras efter att du har blivit bekväma med varandra men inte tidigare.

Kontrollera din ton

Det är verkligen svårt att läsa en ton via text. Du måste vara mycket försiktig med hur du använder symboler, skämt, retas och flirta. Du kan oskyldigt mena en sak, och den kan bli helt annorlunda för någon annan.

Förbli prima och ordentligt. Använd deras namn och håll dig borta från husdjurens namn. Var tydlig på vad du säger och var noga med hur de svarar. Om du inte får svaret du vill byta ton och byta ämne.

Gör inte misstaget att tänka för mycket på din svarstid

Forskning visar att du inte ska svara på alla textpronto. Om du svarar på varje text kan du verka för ivrig eller desperat. Du kanske måste göra detta medvetet, men att blåsa bort en text kan göra dig mer önskvärd.

Vet när du ska koppla av med sms

Om du skickar ett textmeddelande, gav det lite tid och du inte har fått något svar, ska du inte skrämmas. Skicka en allmän text som inte ber om ett svar. Vid denna tidpunkt måste du lämna bollen i deras domstol.

Om de skickar ett svar till dig är de troligtvis fortfarande intresserade. Om de inte gör det är det dags för dig att gå vidare.

Experter säger att en oreturnerad text inte är en stor sak. Två meddelanden utan svar är otur, eller de har varit upptagen. Tre missade sms svar betyder att det är dags för dig att packa upp dina saker och gå vidare.

Slutord

Vår värld har gått teknikens väg, och det betyder att om du ska driva någon form av relation, måste du behärska konsten att sms och hålla konversationen igång.

Använd dessa tips, tips och tricks, och gör och inte för att ta reda på om du har hittat ett förhållande som är värt att investera ditt hjärta i.

Det kommer inte att hända över natten, men med lite övning kommer du att bli skicklig inom konsten att hålla en textkonversation igång. Det är din nyckel för att avslöja exakt vad du vill.

402aktier