Hur man får en stenbockman att sakna dig

Är ditt ögon en stenbockman? Detta jordskylt har en oortodox inställning till kärlek och romantik som gör honom svår att läsa, och det är inte ovanligt att du undrar vad som verkligen händer i hans huvud.Om du vill få honom att sakna dig, eller om du försöker vinna tillbaka honom, fortsätt läsa för att lära dig om några strategier som får honom att tänka på dig direkt.

Stenbocken Man Personlighet

Innan vi pratar om hur man får en Stenbockman att sakna dig, låt oss först prata om den här mans temperament. Han föddes mellan 22 december och 19 januari, och de bästa orden för att beskriva honom är ambitiösa, drivna och framgångsrika. En Stenbockman ägnar sig hundra procent åt vad han än gör, och han kommer alltid att försöka resa sig och förbättra sig själv.På grund av Stenbockens behov av att förbättra sig själv är han en arbetsnarkoman. Hans arbete kommer alltid först, och en betydande del av hans identitet ligger i det han gör. Det är inte ovanligt att se Stenbockar som ledare eller i högmaktpositioner som kräver mycket av dem. De har en mycket organiserad och praktisk personlighet som gör dem väl lämpade för utmanande jobb.En Stenbockman är inte en drömmare; tvärtom är han en av de mest realistiska av alla stjärntecken och ser saker för vad de är. Dessutom är han jordnära, tålmodig och lite reserverad. Stenbocken gillar stabilitet och organisation, och han vill ha dessa egenskaper i alla delar av sitt liv, från sitt arbete till sin ekonomi och, viktigast av allt, i sina relationer.Stenbocken man i kärlek

Stenbockens typ A-personlighet översätts till några ganska unika beteenden när han blir kär.

Till att börja med med allt han har på jobbet har han lite tid för att träffa, så du hittar honom inte på massor av dejtingsappar. Snarare är han den fullständiga motsatsen till en seriell dater; vad en Stenbock vill djupt inne är att hitta en kompis och slå sig ner.

När han förföljer någon vill han se till att förhållandet har en verklig möjlighet att lyckas - och helst så snart som möjligt. Han föredrar att skapa en djup känslomässig koppling innan han går till sängs med någon ny, men det kan vara utmanande för honom att öppna upp eller visa tillgivenhet. Han upplever ofta att han har ett ogenomträngligt känslomässigt yttre.

Även om han har rykte om att vara kall och avskild, är Stenbocken i själva verket en känslig och passionerad person som gör en omtänksam, stödjande partner. Han gör samma galna ansträngningar i relationer som han gör på jobbet, så du vet att han alltid kommer att vara där för dig. Och om du vill slå dig ner och starta en familj finns det ingen bättre än en Stenbock.

Hur man får en stenbockman att sakna dig

Med tanke på hans komponerade fasad, hur kan du få honom att visa sin känsliga sida? Hur vet du att han tänker på dig när du inte är nära, eller att han inte kan få dig att tänka på?

romantiska kärleksdikter som får dig att gråta

Att få den här ofta stoiska mannen att sakna dig kan kännas som en uppförsbacke, men det är faktiskt ganska enkelt när du förstår hans natur. Här är de bästa sätten att få honom att gräva åt dig när du inte är i närheten.

Var hans vän

Om du är i början av ett förhållande, se till att först etablera dig som en vän. Stenbocken är inte en 'kärlek vid första anblicken' typ av kille, och han vill ha en vänskap för att testa vattnet innan han blir allvarlig. När han väl ser att ni två kommer överens på ett icke-romantiskt sätt kan du skapa det förtroende som behövs för att få honom att sakna dig.

Å andra sidan, om du redan är i ett förhållande, är det en utmärkt taktik för att få hans uppmärksamhet att inta en mer vänlik attityd då och då. Handla lite mer reserverad mot honom, och han undrar vad som händer. Var noga med att använda denna taktik selektivt, eftersom du inte vill att han ska tolka dig fel. Men om du använder det sparsamt får du hans uppmärksamhet säkert.

Håll dig upptagen

Så frestande som det kan vara att vilja tillbringa varje vakna minut med din Stenbockman (speciellt om du är i början av relationen), motstå uppmaningen att göra det. Håll dig upptagen med din vanliga rutin och fördjupa dig i ditt arbete, dina hobbyer och din vängrupp.

Varför? Eftersom Stenbockar är helt oberoende individer, och de hotas inte när deras partners också har samma oberoende sträcka - de älskar det faktiskt. Han letar efter någon med en mycket utvecklad självkänsla som inte är rädd för att göra saker på egen hand.

Stenbocken söker stabilitet i allt han gör, och han vill också ha en stabil partner. Genom att visa honom att du är bekväm i din hud, göra dina egna saker, kommer det att locka honom ännu mer. När han ser att du är organiserad och har ditt liv tillsammans (och inte behöver honom för varje liten sak) kommer han att känna sig mer säker på förhållandet.

Dessutom, om du visar honom att du investerar i din framtid genom att ta steg för att gå vidare på jobbet, vet du att det inte finns något sexigare för en Stenbockman. Detta stjärntecken respekterar hårt arbete och prestationer, så det är nu den perfekta tiden att flexa om den senaste kampanjen.

Var vårdande

Din Stenbockman är ett jordskylt och jordskyltar letar efter livslängd och pålitlighet i relationer. Visa för honom att du har dessa egenskaper genom att vara där hundra procent närhelst han behöver dig. Lyssna alltid uppmärksamt när han delar saker med dig. Vet att det ofta är svårt för honom att uttrycka sina känslor, så när gör det, var alla öron.

Bortsett från att ha svårt att uttrycka sina känslor tenderar Stenbockens män att hålla sina känslor låsta både medvetet och omedvetet. Ibland har han bara inte tid med sitt hektiska schema för att ta itu med sina känslor, men det betyder inte att de inte finns. Det gör de verkligen, och han måste få dem att ta hand om - även om det är svårt för honom att fråga.

Så om du kan hitta sätt att ta hand om honom, även om de är små gester, kommer han verkligen att uppskatta dig. Laga mat åt honom om du kan, hjälp honom med tvätten eller gör honom en kopp kaffe eller te när du ser att han är stressad. Att vårda och tillgodose hans behov, trots att han inte kan uttrycka dem, kommer att förtjäna hans förtroende. Och när han litar på dig kommer han att sakna dig när du inte är i närheten.

Ge honom utrymme

Vi har redan antytt detta, men Stenbocken hatar att känna sig inbäddad i ett förhållande. Clinginess är en massiv avstängning för honom och kommer sannolikt att få honom att springa för kullarna. Att ge honom utrymme att sakna dig kan vara oerhört utmanande, särskilt när du faller hårt för honom, men lita på oss när vi säger att du ska respektera hans utrymme.

Ge honom möjlighet att tänka och vara ensam, umgås med sina vänner och göra vad han behöver göra. Han är inte alltid superkontakt med sina känslor, och om du alltid är i närheten kan han inte ta reda på vad de är - vilket kan vara till nackdel för dig.

Att låta honom få sitt utrymme är ett av de bästa sätten att hjälpa honom att komma i kontakt med vad han känner. Viss tid ensam är ett säkert sätt att få honom att inse hur mycket han vill vara runt dig; du vet vad de säger om frånvaro som får hjärtat att bli bättre. För att inte nämna, den oberoende killen i honom kommer att uppskatta att ha lite tid för sig själv.

Var transparent

Vissa stjärntecken svarar bra på ett utmärkt romantiskt spel eller två, men spelet är en no-go-strategi med Stenbocken. Du kanske tror att det bästa sättet att få honom att sakna dig är att ignorera honom, men undvik att göra det. Försök att inte göra honom avundsjuk heller; det här är två strategier som han inte reagerar bra på.

En Stenbockman har inte ett överflöd av fritid. De vill tillbringa sina värdefulla fria stunder med att njuta av livet och inte försöka lista ut varför du plötsligt flirar tungt med någon annan precis framför honom. Håll dig till de andra metoderna för att få honom att sakna dig på den här listan istället.

en dikt för henne att vakna upp till

Stroke hans ego

Stenbockar har ganska stora egon, som kommer med territoriet att vara ambitiösa och oftare än inte otroligt framgångsrika på jobbet. Han är stolt över sitt yrkesliv och vill dela det med sina närmaste. Så ge honom en liten ego boost och visa lite intresse för de saker han gör.

Ett säkert sätt att vinna honom är att fråga honom om arbete, men inte bara ett enkelt 'Hur var din dag?' Be honom om information om vad han gör så att han kan berätta hur stor han är från nio till fem. Se till att beundra och uppskatta honom när han ger dig detaljerna; rätt mängd ego-strök gör underverk med Stenbocken och får honom att sakna dig.

Låt honom känna sig nödvändig

Praktisk Stenbock visar tillgivenhet genom handlingar, men inte alltid med sina ord. Han har en väl utvecklad känsla av plikt gentemot andra och älskar att hjälpa dig med allt som kommer att göra ditt liv bättre. Du bör inte dra nytta av denna känsla av ansvar, men försök att få honom att känna sig nödvändig. Han hoppar på chansen att hjälpa dig med praktiska saker som behöver göras.

Be honom om hjälp med att byta olja i din bil (även om du inte behöver den) eller om en hand med några hushållsprojekt. Han mår bra med att veta att han gör något som gör ditt liv bättre. Och när han inser hur bra att hjälpa dig får honom att känna sig, kommer det att vara en katalysator för en annan kritisk fråga: var passar du in i hans liv och vilken typ av framtid har ni tillsammans?

Tecknar en Stenbockman saknar dig

När du har implementerat dessa strategier, hur kan du se om han saknar dig? Det kan vara svårt att veta vad som händer i hans huvud, men här är några säkra tecken på att din Stenbockman inte kan sluta tänka på dig:

  • Han vill träffa dig ofta . En Stenbock-kille är alltid super upptagen med jobbet, så om han plötsligt ber om att träffa dig mer än han brukar göra, är det ett gott tecken att han har dig på hjärnan.
  • Han blir avundsjuk . Om han blir avundsjuk när du säger till honom att du kommer att umgås med dina killevänner, beror det på att han hellre vill att du hänger med honom.
  • Han flirtar inte med andra . När Stenbockar begår, begår de. Om du har märkt att han har slutat flirta med andra beror det på att han är redo att knyta saker med dig.
  • Han kallar dig mycket . Stenbockar har rykte om att vara mindre än stjärniga kommunikatörer. Om han verkar ringa dig mer än vanligt beror det förmodligen på att han saknar dig.
  • Han svarar genast . Återigen är Stenbockar inte alltid de bästa kommunikatörerna, och de är kända för att lämna meddelanden lästa då och då. När han svarar på dina texter eller ringer direkt beror det på att han bara har en person i sitt sinne.

Slutgiltiga tankar

En Stenbockman är en komplicerad älskare med rykte om att ha ett kallt hjärta, särskilt när du först lär känna honom. Men han har i stort sett missförstått. Hans fråga är mest att han är okommunikativ, inte att han är hjärtlös. När du lägger till hans extrema engagemang för arbete och lite mindre social personlighet kan han verka omöjlig att nå.

Stenbocken är faktiskt en romantisk partner som kräver tålamod och engagemang. Du måste skrapa i ytan och dra tillbaka hans lager. Att få honom att sakna dig är en fråga om att förstå hans inre arbete och sedan lägga in lite arbete för att behålla hans intresse. Använd strategierna ovan för att fängsla hans kropp och själ.

Det kan vara frustrerande att vinna honom, men om du gör det kommer du att upptäcka en man med ett hjärta av guld, en fantastisk humor och djup passion.

0aktier