Hur man får en flicka att bli kär i dig

Det finns ingen magisk formel för att bota ett trasigt hjärta, det är säkert. På baksidan finns det ingen kärleksdrink som jag känner till som kommer att få någon att falla för dig.

Vad du kan göra är att öka oddsen för att du ska få den tjej du vill genom att följa dessa expert och praktiskt beprövade tips.Hur man får en flicka att bli kär i dig

1. Öppna dina öron

Flickor som en man som kommer att lyssna på deras problem och när du öppnar öronen och låter dem prata är du ett steg uppåt på någon annan kille i jakten. Se till att du inte driver henne för att fatta ett beslut. Hon vill bara att du ska lyssna så att hon kan lösa det.Naturligtvis, om hon ber om ditt råd, bör du ge det. Se bara till att du inte trycker för hårt med det, annars stänger hon dörren snabbt.2. Ge henne komplimanger

Vem gillar inte en trevlig komplimang då och då? Vänligen ge henne inte falskt beröm annars kommer hon att sparka din rumpa till trottoaren snabbt. Se till att komplimangen är äkta och uppriktig och inte för djup.

Om du överdriver det, kan jag garantera att den här pekaren kommer att slå tillbaka i stor tid.

Smickra henne lite så kommer hon att belöna dig vackert.

3. Stöd henne kungligt

Tänk på det här som om du kanske är en cheerleader. Du måste visa henne att du kommer att vara där för att uppmuntra henne och stödja henne i hennes dagliga strider. Det betyder inte att du måste hålla med om allt hon gör och säger, det skulle göra dig till en marionett.

Du bör dock visa henne att du uppskattar och respekterar henne för hennes livsval. Det är helt enkelt magiskt i dejtingspelet.

4. Var inte rädd för att spela ridderkortet

Det är här du kommer att fånga hennes uppmärksamhet och rocka hennes värld. Alltför många killar i dag tycks glömma sitt sätt. När du behandlar en dam ordentligt kommer det aldrig att gå ur stil.

Öppna dörren för henne. Dra ut stolen. Ge henne din kappa på en kylig kväll.

du ser bekant pick up line

När du visar henne att hon är värt att behandlas speciellt kommer du att klämma dig in i hennes hjärta av alla rätta skäl. Ge det ett försök! Du har inget att förlora.

5. Ge henne all din uppmärksamhet

Jag vet att den här inte är så lätt med tanke på den teknik vi har till hands. Om du menar allvar med att visa den här tjejen du förtjänar att hon ska bli kär i dig, måste du hålla ögonen på henne.

Det betyder att du lägger bort din telefon och definitivt inte ser andra tjejer gå in i rummet.

Du kommer att stöta på som en prick om du inte kan ge henne hela din uppmärksamhet. Valet är ditt.

6. Berätta för henne hur mycket du tycker om att spendera tid med henne

Detta kan komma i alla möjliga olika former och former. Du kan berätta för henne ansikte mot ansikte att du verkligen tycker om att umgås med henne. En annan väg är att skicka en sms eller e-post till henne för att se till att hon vet att hon tänker.

Eller så kan du ge henne en rad på sociala medier. Du vill bara göra det kristallklart att du gillar att vara med henne. Hon måste veta att om du ska lyckas få henne att bli kär i dig.

7. Nurture The Love

Du måste sticka ut och för att göra det måste du ta hand om de små sakerna. Ge henne blommor eller någon form av överraskning bara för att. Vänta inte till ett speciellt tillfälle för att visa henne hur du mår.

Detta kommer att få henne att känna sig älskad och uppskattad och det är en direkt väg att få henne att bli kär i dig. Slutet av berättelsen.

8. Mr. Clean är en bra sak

Sanningen att säga, om du lämnar dina smutsiga strumpor på golvet och diskbänken fylld med dina diskar, dödar du romantiken.

Flickor gillar det rent och det betyder att du måste göra allt för att städa efter dig själv och inte lämna det åt henne, oavsett vad hon säger.

Du borde veta nu att tjejer säger en sak och menar en annan oftare än inte.

Gilla det eller klumpa det för så är det bara.

9. Musik får hjärtat att bli bättre

Det är bara något med en man som sjunger. Flickor blir galna över det. Antar att det bara finns något med en bad boy rockstjärna. Det betyder inte att du måste vara en rocker för att få en tjej. Men om du har några sångfärdigheter i bakfickan är det bra.

Om inte, bara visa henne att du är passionerad inom någon annan genre. Passion är perfekt i kombination med kärlek.

10. Roligt är i

När du visar en tjej kan du vara lätthjärtad och rolig, du är ett steg närmare att få ner hennes väggar så att du kan hoppa in.

Skratt är det bästa läkemedlet och när du visar en tjej kan du vara rolig, eller åtminstone försöka, kommer du snabbt in i hennes hjärta och sinne.

Så släpp loss och bli lite dum om du menar allvar med att få flickan för behållare.

11. Spela det coolt

Det allra sista som en tjej vill ha är en högspänd man som bara inte kan spela det coolt. Om du visar henne att du har den medfödda förmågan att sprida kryddiga situationer och rycka av de små sakerna, kommer du att visa henne rakt upp, hon skulle vara galen att inte bli kär i dig.

Lita bara på mig här tack.

12. Kontakt med vänner och familj

Du är certifierad galen om du inte tror att flickvänner och familj inte kommer att påverka hennes beslut att öppna sig för dig eller inte.

Om du kan komma in i de goda böckerna med sina nära och kära får hon den uppmuntran hon behöver för att bli kär i dig.

Låt hennes familj och vänner arbeta för dig i din strävan. Att ha en extern källa berätta att du borde vara med en kille är verkligen magiskt.

13. Håll det positivt

Om du inte har något trevligt att säga om hennes vänner och familj, se till att du håller det för dig själv. En av de värsta sakerna du kan göra är att diska de människor hon älskar och är kopplad till.

Negativitet får dig ingenstans snabbt, bara säger.

14. Gå bort från tid till annan

Det sista du vill göra är att visa den här speciella flickan att du inte har något annat än henne. Det gör att du är behövande och osäker och det är definitivt inte vad du vill.

Visst, det är viktigt att du visar henne att hon är speciell för dig. Men du behöver inte göra henne till allt ännu. Ta dig tid att umgås med andra människor och det ensamma gör att hon faller hårt för dig.

Det tvingar henne bara att arbeta för din uppmärksamhet och det behövs i relationsvärlden.

15. Långsam och stadig vinner loppet

Livet är ofta alldeles för snabbt. Vi är alltid så upptagna med att vilja göra mer på kortare tid. Ta ett steg tillbaka från tid till annan och sakta ner takten. Sätt upp musiken och ge henne en långsam dans när du känner lust.

Det är bara romantiskt tankeväckande och hon kommer att älska det på alla nivåer.

16. Timing är avgörande

När du är i tid visar du henne att du respekterar hennes tid. Dukkar bara inte upp sent för ett datum, oavsett vad. Naturligtvis finns det oundvikliga som dyker upp och gör det ganska omöjligt för dig att vara i tid, men de borde vara undantag från reglerna.

Gör vad som krävs för att se till att du är punktlig och att magin kommer att utvecklas.

17. Familjen är VIP

När du tar dig tid att presentera henne för din familj visar du henne att hon är speciell för dig. Och när du försöker få henne att bli kär i dig är det gyllene.

Visa henne för din familj och se till att behandla din familj med kärlek och respekt så att hon kan se hur du kommer att behandla henne på lång sikt.

Ger perfekt mening.

18. Överraskningar är magiska

När du tar dig tid att överraska henne kommer du att vinna dig in i hennes hjärta. Skicka ett meddelande till jobbet för att låta henne veta att du tänker på henne. Lämna henne en röstbrevlåda eller en anteckning i väskan för att få henne att le.

Detta upprepar bara det faktum att du är en tankeväckande man som förtjänar hennes uppmärksamhet.

19. Var försiktig

Det säger sig självt, men när hon känner sig under vädret måste du visa henne att du tar hand om henne. Gör henne soppa eller ge henne en låda med Kleenex. Gör vad du behöver för att hjälpa henne att må bättre snabbt och komma tillbaka på fötterna.

Det här är den typ av saker som visar en tjej att det är dags att hon blir kär. Hårt och snabbt fungerar.

20. Hygien i toppklass

Den här är en given. Om du menar allvar med att få en tjej att falla över huvudet för dig, måste du se till att du aldrig lämnar huset om du inte är duschad, rakad och luktar en miljon dollar.

21. Börja prata

Det är naturligt att känna sig nervös kring en vacker flicka. Chill bara! Om du låter din ångest få det bästa av dig, kan du lika gärna skriva bort kärleks sak nu.

Släpp din vakt och samla modet att bara prata med henne. Lita på mig, det kommer att uppskattas.

22. Slip förbi The Nasty Shield

Ofta än inte är en vacker kvinna trolsk först när en kille ger dem en komplimang. Tänk på det som en defensiv sköld som är viktigt för att hålla prickarna ute.

Tänk på det en stund. När en tjej träffas av många killar, måste hon räkna ut ett sätt att avböja dem, eller hur?

Jag älskar dig så mycket brev till honom

Sätt bara upp charmen och visa henne att du är mer intressant än alla andra killar. Hon kommer att bita om det är tänkt att vara det.

23. Anslut dig till hennes följe

Utan tvekan kommer en kvinnas vänner naturligt att skydda henne från alla män som de anser är dåliga nyheter. Det betyder att om du är ful, läskig eller helt enkelt oförskämd, har du ingen chans.

Så du måste antingen komma in i de goda böckerna snabbt eller ta med dig ögongodis för att hålla ögonen på dem. Söta killar borde göra tricket för att hålla dem upptagna medan du går in och åtminstone få hennes nummer.

Dags att kliva upp på tallriken och slå en homer om du verkligen vill få den flickan att bli kär i dig.

24. Vidta åtgärder för att spela båda sidorna av staketet

Det här är svårt att bemästra men där det finns en vilja finns det ett sätt!

Du måste både spela hårt för att få och visa henne att du gillar henne. När du balanserar den här linan perfekt hjälper det dig att vinna priset.

25. Skapa den perfekta texten

Var försiktig här eftersom flickor tenderar att naturligt överanalysera textmeddelanden. Med andra ord lägger de dem under mikroskopet och gör dem ofta till mer än vad de egentligen är. Du har klarat av ditt arbete åt dig.

Tänk på alla texter hon får varje dag och ditt fokus är att få din att sticka ut. Öppna ditt sinne och tänk utanför boxen. Håll det kort och söt och minnesvärd. Gör det och din väg i rätt riktning.

Grattis på födelsedagen till min vackra mamma citat

26. Bli expert på att slå tillbaka

Inga bekymmer, jag hänvisar till sms. När din tjej skjuter en text till dig måste du göra allt för att skicka en direkt tillbaka till henne. Tänk tennis här.

Skottets längd och tidpunkten är avgörande. Var uppmärksam på varje skott du tar om du vill vinna flickan.

27. Dyk in i romantiken

Om du vill att en kvinna ska älska dig, måste du visa henne. Vilket bättre sätt än att ta sig tid att skapa ett superromantiskt datum?

Tänk på vad hon gillar och uppskattar och bygga därifrån. Se till att det blir lite flört och roligt och att mycket händer så tristess har ingen chans att komma in i bilden.

Spik den här så får du spika henne även om du inte redan har gjort det.

28. Ställ in uppföljningar

Om du vill hålla kärleksmomentet rullande måste du ställa in fler datum. Förvänta dig inte att hon ska ge upp det eller bli helt bekväm med dig förrän minst 3: e eller 4: e dagen.

Med andra ord måste du arbeta för det. Och när du ger henne något att se fram emot på vägen, visar du henne att du har ett intresse för henne och det är magiskt.

Håll henne upptagen och du är den enda hon kommer att ha tid att fokusera på. Behöver jag säga mer?

29. Stor älskling är viktigt

Naturligtvis beror detta på var du befinner dig i att bygga upp ditt förhållande. Något du aldrig vill glömma är att du måste älska henne fantastiskt. Det betyder mycket kyss och gosa och inte springa ut genom dörren strax efter.

Om du gör det får du henne att känna sig billig och använd och det finns allvar ingen kärlek i det scenariot.

Långsamt och stadigt vinner loppet. Ju längre, desto bättre.

30. Var tålmodig för 'Vad är vi?'

Om du menar allvar med att få den här tjejen att falla för dig, måste hon vara den som driver för att veta var du står. När hon ställer den här frågan är det dags att se till att du förstärker det faktum att du är hennes pojkvän och att du vill ta ditt förhållande till nästa nivå.

Steg för steg kommer du dit om du spelar dina kort rätt.

31. Hantera sina brister

Oavsett hur het du tycker att hon är, har alla brister. Om hon blir lite känslomässigt galen, hantera det bara. När hon bestämmer sig för att hon inte vill ha smink kan du bättre stödja henne.

Oavsett vad, är det bäst att ignorera ditt medfödda behov av att flörta med andra kvinnor. Vänligen bara inte.

32. Berätta för henne att du älskar henne

Det här är svårt för många killar eftersom det gör dig sårbar och öppnar dörren för eventuellt avslag.

Vanligtvis är det flickan som säger L-ordet först men inte alltid.

Lägg ut det hela och berätta för henne att du älskar henne och att hon kommer att bli kär i dig.

33. Hon måste känna sig utom kontroll

Om du vill att en kvinna ska falla för dig, måste du få makthand i förhållandet. Tänk på att om du jagar henne som en svag valp kommer hon att bli uttråkad snabbt.

Du måste få henne att jaga dig lite och din kärlek blir gyllene.

34. Elusive tar kakan

Killen måste vara den som startar och avslutar kommunikationen. Hon måste vara den som når ut till dig och du kan komma tillbaka till henne här och där.

Se till att hon vet att hon inte är din allt. Men på baksidan behöver hon fortfarande känna sig viktig.

Var svårfångad men överdriv inte. Om du inte någonsin är där för henne finns det inget sätt att hon kan bli kär i dig.

35. Var mystisk

Du behöver inte svara på alla frågor hon ställer. Faktum är att när du är lite vag eller mystisk, kommer du att dra in henne för mer. När en tjejs nyfikenhet når sin topp kommer hon att leta efter sätt att skala dina lager och få mer anslutning.

Du kan ta det härifrån.

36. Skapa missbruk

När du kan bli hennes missbruk eller ännu bättre besatthet har du precis förseglat affären. Glöm aldrig att tjejer är bra på att spela spelet så du måste vara försiktig och försiktig.

För att du ska kunna skapa missbruk måste du släppa radaren då och då och behärska konsten att glida tillbaka i förvar.

37. Att utmana är bra

Vi gillar alla en utmaning. Tänk på att vi som människor alltid vill ha det vi inte har. Använd detta till din fördel.

Var inte rädd att utmana henne och var en utmaning. Det hjälper dig att få henne att falla för dig.

Slutord

När du funderar på hur du får en tjej att bli kär i dig, finns det många faktorer att tänka på. Ta hänsyn till vart och ett av dessa tips, tricks och tips och följ hennes ledning. Visa henne ditt självförtroende och skapa en plan för att göra henne galen om dig.

Du kan göra det.

Lycka till!

1072aktier