Hur man gör en tjej vill ha dig dåligt

När du förstår de olika tips och tricks som får henne att vilja dig, saknar dig, så har du nyckeln till att göra henne galen för dig.

Det är en stor skillnad mellan det legitima och det lömska sättet att få din tjej att vilja ha dig illa. Fråga dig själv om du vill ha henne för en snabb nattstund eller om du verkligen älskar henne och vill ha henne för alltid.Om du väljer det senare, här är några specifika steg som hjälper dig att dra in henne för behåll.Hur man gör en tjej vill ha dig dåligt

Pekare 1 - laddad med självförtroende

Om du ska åstadkomma något i livet måste du genomsyra en viss nivå av självförtroende och värde. När du har synligt självförtroende, inte arrogans, har du kanten över andra killar, för flickor lockas naturligtvis till män som inte är rädda för att ta ledningen.Det finns killar som bara inte kan samla modet att visa sitt förtroende inför kvinnor. Om det är du, måste du fejka det tills du klarar det. Om du vill att en kvinna ska tänka på dig dygnet runt, MÅSTE du visa henne att du vet vad du vill, och du är säker på att vara du.

Se till att du ser ut genom att klä dig snyggt, duscha och raka dig och lägga ansträngningen på ditt utseende, så alla galar skulle vara stolta över att ha dig som hennes man. Enkla faktorer som detta hjälper dig att öka ditt självförtroende och flytta dig ett steg närmare framgång.

För att arbeta på ditt självförtroende kan du öva på att prata med många tjejer. Övning blir inte perfekt, men det kommer att göra dig bättre. Detta hjälper dig att ta paniken från ditt nästa viktiga datum.

Pekare 2 - Var pålitlig

Ett stort problem med killar som försöker imponera på en tjej är att de inte är tillförlitliga. De dyker upp sent eller säger och gör något annat än de har kommit överens om att göra. Visst, när du ser bra ut kommer du in i dörren, men du kan inte använda den för att slå hemma.

Om du kan lita på en tjejs ögon blir du magiskt attraktiv. Så, om en kvinna behöver ventilera eller hon behöver hjälp med något, se till att du är mannen som kommer dit först.

Visa henne att du kan ta hand om henne, så kommer du att springa för att få henne att längta efter dig, och bara dig, dåligt.

Pekare 3 - Flörta är attraktivt

Tänk på att den här måste vara med måtta. Flörta är en bra väg för att hjälpa till att bygga din självkänsla och sätta dig i det gröna när du umgås. Se bara till att du är riktig med din flirta. Falskt flirta ger dig ingenstans snabbt.

Glöm inte; ditt syfte med att flirta är att få henne att skratta och att öppna dörren för intimitet. När luften är lätt är det mycket lättare att komma närmare, snabbare.

Pekare 4 - Se till att du inte kväver henne

När du är runt en tjej varje sekund varje dag kommer du att bli gammal, snabbt. Att ge henne utrymme ger henne den tid hon behöver för att sakna dig och tänka på dig. Tanken är att du vill att hon vill ha dig, och hon kommer inte att få den möjligheten om du inte kommer ut ur hennes ansikte.

Hon behöver sin individualitet och måste respekteras för det. Dessutom, varför skulle du vilja vara med en kvinna som är behövande och inte har möjlighet att stå på egna ben?

Så tufft som detta kan tyckas är det viktigt att du ger den här flickan sitt utrymme att vandra fritt. Om hon vill ha dig kommer hon att meddela dig det, och om din handlingsplan är en framgång, kommer hon att vilja ha dig illa.

Pekare 5 - Se till att du är hennes flykt

Om det finns någon pekare du behöver komma ihåg är det den här. Det betyder att du måste vara killen hon litar på när hon har goda eller dåliga nyheter. Om hon tar upp telefonen och ringer till dig är du det!

Se till att du ger henne den säkra platsen hon behöver, när hon behöver öppna upp för dig om något. Ge henne ett speciellt smeknamn. Få henne att skratta, få henne att lita på dig och framför allt få henne att vilja dig.

Pekare 6 - Släpp tips du vill ha henne

Hon kan inte noggrant läsa dina tankar, så det är viktigt när du har fastställt grunderna att du låter henne veta dina avsikter.

Varför behöver du göra detta förr snarare än senare?

21 frågor spel med en tjej

Av den störande anledningen kanske du bara blir sparkad till vänzonen. Det är en mycket svår plats att fly från; det är säkert.

Det är viktigt att du rör dig snabbt här. Låt henne veta med ditt kroppsspråk och subtila flirta att du inte är intresserad av att bli kastad till vänzonen.

Fråga henne på några datum och se till att du låter henne veta, med måtta, du tänker på henne. Gör tankeväckande saker för henne och se till att du är där för henne, inga frågor ställs, när hon behöver dig.

Öppna dörren så att hon är bekväm med dig, och när du är redo, ta den till nästa nivå och be henne ut på ett välplanerat romantiskt datum.

Pekare 7 - Använd dina sätt

Det är bara något kärleksfullt med en man som gör det till sin prioritet att behandla en kvinna med respekt. Det betyder att du bör öppna bildörren för henne, hjälpa henne med sina shoppingkassar, ge henne din jacka när det är kallt och se till att hon går på insidan av trottoaren bort från trafik.

Om du vill att hon ska tänka på dig 24/7 måste du öva ridderlighet. Lita på mig här. Det fungerar!

Pekare 8 - Textkommunikation

Det är så lätt att nå ut och prata med henne idag med omedelbar åtkomst. SMS och meddelanden till henne är till dina fördelar eftersom det låter henne veta att du tänker på henne, även när du är upptagen på jobbet.

Överdriv inte det, men du kan skapa någon form av rutin för att öka hennes intresse för dig. Börja med att smsa henne god morgon och god natt, oavsett vad. Det här är ett smart drag eftersom det betyder att hon tänker på dig när hon vaknar och när hon träffar höet på natten.

Det är inte tillräckligt, så du bör skicka ett meddelande åt henne minst en gång under dagen. Att hålla detta meddelande på en slumpmässig tid är din bästa väg. Ge henne lite förväntan under dagen och undra när du ska nå ut.

Ett litet mysterium gör underverk i den väldigt underbara världen av dejting.

Pekare 9 - Se till att hon vill ha mer

Det spelar ingen roll om du smsar fram och tillbaka eller om du är på riktigt datum. Det är viktigt att du alltid lämnar henne och vill ha mer av dig. Det sista du vill ha är att hon blir uttråkad av dig och, ännu värre, glömmer dig helt och hållet.

När du lämnar samtal på en hög ton kommer hon att bli upphetsad och lämna lite kort. Det kommer att öka hennes iver att kommunicera med dig igen. Du tvingar hennes hand att tänka på dig.

Så se till att du aldrig får slut på saker att prata om. Ännu bättre, gör det till en övning att starta en intressant historia och gör sedan en ursäkt för att du måste gå, och du måste avsluta den en annan gång. Det här är en utmärkt taktik för att få henne att vilja dig illa.

Pekare 10 - Berätta för henne hur du mår

Enligt studier är kvinnor mer lockade av killar som inte är rädda för att dela exakt hur de mår. Denna öppenhet är magnetisk, och om du kan utnyttja den här med denna speciella tjej kommer hon inte att kunna hindra sig från att vilja ha dig.

Naturligtvis är detta en risk, men det är bättre att ta reda på det förrän senare om hon är på samma sida som du. Detta djärva drag kommer att få henne att vilja ha dig som ingen annan man, eller så blir det kortet som kallar det slutar.

Du måste göra vad du måste göra!

Pekare 11 - Hop On A Roller Coaster

Den här har lite vetenskap bakom sig. Om du letar efter ett minnesvärt ställe att ta henne på din första dejt, bör du ta henne med på en berg-och dalbana. Det är den förenade endorfinfrisättningen som gör anslutningen.

I slutändan kommer hon att se dig som mer attraktiv än du redan är efter åkturen.

Pekare 12 - Mysterious Is Magnetic

Vissa säger att det är bra att spela hårt för att få, och andra krita det som ett helt slöseri med tid. Enligt experterna kommer att spela hårt för att få de flesta kvinnor mer intresserade av dig. Frågan är att se till att du hittar rätt balans.

Det är inte lätt att dra tillbaka på iverna och öka undvikandet något. Se till att du inte spelar för svårt att få, annars kommer det att slå tillbaka.

Pekare 13 - Chillax

Att slå på lugnet är ett bra drag för din hälsa och ditt kärleksliv. I allmänhet är kvinnor mer lockade av killar som är avslappnade än de som är spända. Om du visar henne är du alltid stressad, du kommer också att stressa henne, och det är inte bra.

För att inte tala om, sägs det att lugna män har en bättre genetisk bas, du vet, den del som hjälper till att göra bättre barn på vägen.

Pekare 14 - Borsta dina tänder

Den här säger sig självt. En av de första sakerna som en tjej ser på en man är hans mun, hans tänder. Om du har dålig andedräkt eller dåliga tänder kommer det att bli en automatisk avstängning. Vem vill kyssa en grov mun?

Pekare 15 - Få henne att skratta

Skratt är det bästa läkemedlet och det gör underverk när det gäller charmiga kvinnor. Studier visar att det är killarna som kan få en tjej att skratta som slår ut alla andra typer av killar, oavsett hur mycket pengar han tjänar.

Skrattande hjälper henne nöd. Dessutom, vem gillar inte ett gott skratt?

Pekare 16 - Sexig Scruff

Jag är över den här. Det är den sexiga scruff som kommer att få henne att vilja ha dig mer. Få kvinnor är i skägg, men du kommer att ha svårt att hitta många kvinnor som inte är ett fan av det sexiga snygga utseendet. Allt du behöver göra är att hoppa över rakningen i ett par dagar och du kommer att ses som superattraktiv.

Pekare 17 - Arbeta med konversationen

Det är tufft i vår värld att hålla en konversation i verkligheten eftersom teknik verkar ha tagit över. Om du vill imponera på henne, se till att dina verbala färdigheter slår till. Det betyder att du måste kunna föra en intelligent konversation med henne med dina stora pojkeord.

Kan låta lite dumt, men det är helt sant.

Pekare 18 - Se till att du har mål

Inte bara ska du ha mål, men du bör också ha en plan för att nå dem. Drivna män, som sätter regelbundna mål och slår dem, ses som fokuserade och framgångsrika i kvinnors ögon.

Det spelar ingen roll vilka mål du har. Se bara till att du delar dem med henne, och som en bonus, fråga henne vilka mål hon har satt upp för sig själv.

Pekare 19 - Öva på att vara tankeväckande

När en man kommer ihåg något som en kvinna säger och agerar på det är det bara magiskt. Det finns inget mer spännande än att bli förvånad över en man. Det handlar inte om att spendera mycket pengar för att imponera på henne.

Det är de små sakerna som räknas.

Lyssna på vad hon säger och se till att du gör vad du kan för att visa henne att du är omtänksam, utan att förvänta dig något i gengäld. Tja, kanske skulle en kyss vara trevlig.

Nästa steg ... Tecken du bryter igenom och smälter hennes hjärta

Att säga att kvinnor är svåra för män att läsa är en underdrift. Det är väldigt svårt att ta reda på om hon gillar dig.

Här är några ledtrådar du kanske bara bryter igenom och in i hennes hjärta.

Ledtråd ett - Du är en prioritet

När en kvinna sätter dig först, svarar på ditt sms och telefonsamtal utan att hoppa över ett slag, glider du in i hennes hjärta.

Om du inte spelade någon roll skulle hon inte bry sig om hon någonsin fick besvara din text eller ringa tillbaka ditt telefonsamtal.

Ledtråd två - bokstavligen säger att hon vill ha en man som du

Det här är en aning om att du är på hennes radar. Kvinnor tenderar att undvika frågan om att gilla en man genom att se till att de inte pratar direkt om det. Istället kan de prata om Mr. Right och se till att du vet att mannen är precis som du.

hur man får en tjej att vilja ha dig över textmeddelanden

När hon fortsätter att prata om Mr. Right om och om igen vet du att du befinner dig i omröstningsposition.

Clue Three - Friends Unite

När hennes vänner är dina vänner är det en tydlig indikator att du har gått igenom. Det är ingen tvekan om att när en tjej gillar dig, kommer hennes kompisar att vara de första människorna som vet. De kommer sannolikt att försöka ansluta sig till dig via sociala medier bara för att hålla koll.

Oroa dig inte; meddelandena blir korta och söta eftersom det är en del av tjejkoden.

När hon blir involverad i din sociala krets och vice versa kan du räkna det som en stark ledtråd.

Clue Four - Personal Space Shrunk

När en tjej vill komma närmare en man kommer hon att se till att hon ställer sig där ute och kommer lite närmare än 'vänner' skulle göra. Det betyder att när hon står bredvid dig i kaffelinjen, kan hon 'av misstag' medvetet borsta handen mot din.

När du sitter på en restaurang kommer hon att luta sig lite närmare än vad hon normalt skulle göra. Var uppmärksam på dessa tecken eftersom du kommer att sakna dem om du inte aktivt letar efter dem.

Ledtråd fem - du kan lita på henne

Om en tjej alltid hittar ett sätt att vara med dig, oavsett vad, även om du ringer henne för en åktur helt full mitt på natten, visar hon dig att hon vill ha dig.

Kanske hade hon en lång dag på jobbet men lyckas fortsätta prata med dig för att hon hellre vill göra det än att se uthvilt på morgonen.

Clue Six - Ex-Girlfriend Talk uppstår

När en kvinna vill veta allt om dig, inklusive allt du har att säga om dina exer, är det ett gott tecken. Hon ställer dessa frågor eftersom hon vill veta om du är pojkvän. Se till att hon vet att du är.

Clue Seven - You Matter

Om hon är glada över att fira dina livs milstolpar, en kampanj på jobbet eller din födelsedag, har du en tjej som verkligen vill ha en djupare kontakt med dig. Den här tjejen vill se till att du vet att det som gör dig lycklig gör henne lycklig också, och det är magiskt.

Ledtråd åtta - Smile-A-Holic

Om hon alltid ler runt dig, även när hon har haft en dålig dag, säger hon dig att hon verkligen gillar dig. Ännu bättre, om hon gör allt för att få dig att le, är det ännu bättre. En tjej som älskar att le är glad, och det är viktigt för hälsan och välbefinnandet i alla relationer.

Clue Nine - It's Got to Be Perfect

När en kvinna gör allt för att kontrollera och dubbelkolla reservationer för att se till att allt är perfekt, är hon uppenbarligen intresserad av dig. Att dyka upp 5 minuter tidigt och se till att hon ser het ut för dig är andra tecken på att hon är redo att ta ditt förhållande till nästa nivå.

Ledtråd tio - det finns en touch av svartsjuka

Om du råkar prata om en tjej som du tycker är vacker och du kan se att hon är lite reaktiv, det är ett fantastiskt tecken. Det betyder att hon bryr sig om vad du tycker, och hon vill vara tjejen i din hjärna, ingen annan.

Ledtråd elva - hon uppmärksammar dina ord

När en tjej uppmärksammar varje ord ur din mun, och hon gör en poäng att komma ihåg de minsta detaljerna, kan du vara säker på att tjejen framför dig vill ha dig mer.

Bli inte förvånad om du får en speciell gåva på din födelsedag som du kanske har sagt avslappnad för månader sedan. Hon satsar mycket på att se till att du förstår vad du säger och tycker är viktig för henne.

Slutord

Det är inte lätt att få en tjej att vilja dig illa, men där det finns en vilja finns definitivt ett sätt. Använd dessa tips och tekniker för att hjälpa dig att navigera genom den vilda och spännande dateringsvärlden för att skapa en handlingsplan för att få den speciella flickan att vilja ha dig illa.

Överväg att bli av med detta. Det är som en andra introduktion - upprepar samma sak.

4681aktier