Hur man får henne att sakna dig

Hur får hon henne att sakna dig? När vi är i ett förhållande eller hoppas att vi ska vara i ett förhållande hoppas vi alla att vi kommer att missas när vi inte är i närheten. Det är bara mänsklig natur att vilja känna sig nödvändig. Du kanske upptäcker att du är romantiskt intresserad av någon eller att du redan har ett förhållande.

Kanske är du i ett förhållande där ni verkar glida ihop och kanske hon inte längre saknar dig längre. Hur som helst vill du få henne att sakna dig.I den här artikeln hittar du en hel del metoder och strategier som hjälper henne att sakna dig. Med viss uthållighet, omtänksamhet och engagemang kommer hon att vara hakad och hon kommer säkert att sakna dig när du inte är i närheten av henne. Du kommer nästan att känna dig som ett läkemedel eller ett godis som hon längtar efter på grund av hur bra du är mot henne.Oavsett om du precis har börjat ett förhållande eller har varit i ett i flera år, kommer du alltid att se till att din tjej saknar dig. Hur gör du exakt det? Genom att ge henne något att missa! Även om du mer eller mindre borde vara dig själv kan du också följa några bra tips som hjälper dig att se till att din förälskelse, flickvän eller fru kommer att sakna dig när du inte är i närheten.Hur man får henne att sakna dig

1. VAR LITT MYSTERIÖS

När du först lär känna den speciella personen vill du låta henne lära känna dig. Var noga med att låta henne veta tillräckligt om dig för att göra henne intresserad av dig, men berätta inte för henne allt på en gång.

Genom att spara några av dina goda berättelser för en senare tid får du henne att vilja stanna kvar och ta reda på ännu mer om dig.

När du intrigerar henne tillräckligt, vill hon stanna kvar längre för att höra resten av dina berättelser. Hon vill veta vem du är. Samtidigt måste du dela några saker om dig själv, annars kommer du att bli avlägsen.

2. PRATA INTE FÖR MYCKET OM DIG SJÄLV

Var inte rädd för att släppa in henne i ditt liv, men behandla inte henne som din personliga terapeut heller. Hon behöver inte veta varje liten detalj direkt.

Om du avslöjar för mycket om dig själv samtidigt kommer du att prata mycket om dig själv. Att prata för mycket om dig själv kan bli självupptagen.

3. SNABB NED MED TEKNIKEN

Ge henne lite utrymme då och då så att hon har tillräckligt med tid att sakna dig. Om du är i varje ögonblick, hur kan hon kanske sakna dig? Detta är inte begränsat till att vara fysiskt närvarande. Du bör också avstå från att bombardera henne med telefonsamtal och meddelanden. Medan det är tankeväckande att checka in med henne och svara på hennes samtal och texter, bör du inte limmas till henne.

Om du är för mycket, kan hon känna sig kvävd och kvävd. Förr eller senare kan hon bli trött på att ha dig kvar om du är alldeles för mycket.

söta bokstäver för henne att vakna upp till

4. TILLGÄNG LITT TID APART

Även om du bryr dig om varandra och älskar att spendera lite tid tillsammans, är det fortfarande en mycket bra idé att ge varandra lite ensam tid ifrån varandra då och då.

Oavsett om du tillbringar en timme om dagen eller en veckodag från varandra, bör du göra det till en punkt att hitta lite tid åt er.

Gör ditt bästa för att dra nytta av din ensamma tid. Som ett resultat blir hon så glad när hon ser dig igen efter att du har tagit en kort paus från varandra.

När du gör detta kommer du båda att känna dig uppdaterade, laddade och mer än redo att träffa varandra igen.

5. Visa henne en rolig tid

När du vill att någon ska sakna dig är det en bra idé att ta initiativ istället för att vara helt passiv. Om hon knappt vet att du existerar, hur kommer hon att sakna dig?

Ta din förälskelse, flickvän eller hustru på en massa bra datum och ge henne massor av underbara upplevelser som hon kommer ihåg.

Du kan försöka ta henne på bio. Du kan också dansa, delta i en konsert tillsammans, eller så kan du till och med bara ha en romantisk picknick i parken.

Du behöver inte nödvändigtvis spendera mycket pengar på datum för att lämna ett gott intryck. När du visar henne en bra tid kommer hon att fortsätta sakna dig och hon ser alltid fram emot nästa gång ni två kan umgås tillsammans.

6. Prata inte för länge på telefonen

Oavsett om du bor tillsammans är det en nödvändighet för de flesta par att prata i telefon eller inte. Det hjälper dig att hålla dig på samma sida och ger dig en chans att komma ikapp med varandra.

Även om det är bra att prata i telefon, undvik att ha telefonsamtal som pågår i timmar och timmar. Att göra detta varje dag ger din flickvän lite tid att sakna dig om du redan är så tillgänglig för henne.

Om du fortfarande lär känna någon som du är intresserad av, var inte överdriven.

Visa att du är intresserad utan att komma för starkt. Det finns några sätt att undvika att komma för starkt.

7. GÖR INTE DESPERAT

Du behöver inte alltid hämta hennes telefonsamtal vid första ringen. Ibland kan du vänta en minut eller mer för att ringa tillbaka henne. Samtidigt ska du inte agera som du inte bryr dig.

Om hon tycker att du inte bryr dig om henne, blir det svårt för henne att sakna dig. Om du har träffat varandra varje dag i några dagar är det okej att ta en paus en dag eller två så hon har tid att sakna dig.

Låt henne bara veta att du är upptagen men ser fram emot att träffa henne snart, annars kommer hon att tro att du blåser bort henne och hon kan sluta gå vidare från dig.

8. FÖRSÖK INTE ATT FÖRHÅLLA SPÅR AV Hennes HELA TIDEN

Dessa dagar är teknik hur vi håller kontakten med våra betydande andra. Från att skicka SMS eller prata i telefon till att använda Facetime och Skype har vi många sätt att hålla kontakten med våra romantiska intressen.

När du använder teknik för att nå ditt kärleksintresse visar det att du bryr dig. Samtidigt vill du också vara försiktig så att det inte ser ut som om du förföljer henne.

Ge henne lite utrymme och lite tid att andas. På det sättet kan hon ha lite tid att sakna dig.

9. GE Hennes utrymme att andas

Om du verkligen är intresserad av henne kommer din första instinkt att spendera varje vakna ögonblick tillsammans. Hon kanske vill tillbringa all sin tid med dig också.

Även om det är bra att spendera mycket tid tillsammans, vill du inte heller skynda saker alldeles för snabbt. Om du tillbringar varje möjlig ledig minut tillsammans, kan saker och ting fisla ut direkt.

10. Ta saker långsamt

Ta det snyggt och stabilt. Du behöver inte ta saker för långsamt, men rusa inte heller med saker. Du vill inte skynda dig och bygga orealistiska förväntningar på ditt förhållande.

Oavsett vad du gör, se till att du inte är behövande, klamad eller desperat. Att komma bort på det sättet tjänar bara till att stöta bort henne och hon är mindre benägen att känna attraktion mot dig.

11. HITTA NÅGOT AV DITT EGNA ATT GÖRA

Du kan känna dig skyldig vid tanken på att spendera någon tid borta från henne. Det finns faktiskt ingen anledning för dig att känna dig skyldig till detta.

Att spendera en del av din fritid ensam är okej. Det är faktiskt en riktigt bra idé. Det är inte bara hälsosamt för dig att få din ensam tid, det ger henne också en chans att sakna dig.

Om du gör allt tillsammans kan det hända att du önskar att du hade din egen aktivitet som du bara kunde göra själv, oavsett om det är att läsa eller titta på dina favoritprogram.

12. FÖRSÖK INTE ATT GÖRA Hennes LIKE ALLT SOM DU Gillar

Försök att hitta något du kan göra ensam så att du också kan hålla kontakten med dig själv. Det är bra att kunna vara ensam ensam då och då.

Om du försöker pressa henne till att göra allt du gillar, även om hon inte är så i det, kan det göra förhållandet tråkigt och lite kvävande. Låt er själva göra dina egna saker en gång i taget.

13. VAR PÅLITLIG

Det är bra att ge henne lite utrymme, men ignorera henne inte. Om du ignorerar henne kommer hon att tro att du är en opålitlig person. Om du gör dig själv för otillgänglig för henne, kan hon gå från att sakna dig till att tro att du är opålitlig.

Om du är för otillgänglig för henne, kanske hon tror att du är för upptagen för henne. Hon kan till och med börja tänka att du inte är intresserad av henne eller så kan hon dra slutsatsen att du pratar med andra tjejer förutom henne.

Dessa tankar kommer att stänga av henne för dig och hon kan till och med sluta sakna dig efter en viss punkt. Din speciella dam ska fortfarande känna att hon är en tillräckligt viktig del av ditt liv. Du vill inte försumma henne.

14. ÖVERRASKAR HÄR

När du försöker behandla henne riktigt bra kommer hon att kunna sakna dig mer.

Små gåvor, överraskningar och vänliga ord får henne att känna sig riktigt speciell. Om du får henne att känna sig speciell varje dag, väntar hon alltid på ditt nästa drag som får henne att känna sig som en drottning.

Ge henne några trevliga överraskningar då och då. Några omtänksamma överraskningar inkluderar blommor, choklad eller en söt kärleksanteckning som får hennes hjärta att svälla och hoppa över ett slag. Om du inte kan tänka dig några söta anteckningar för att skriva henne, kolla in vår lista med kärleksbrev .

skäl till varför jag älskar dig så mycket

Hon kommer alltid att ha något att se fram emot om du kontinuerligt behandlar henne på det här sättet. Som ett resultat kommer hon säkert att sakna dig när du tillbringar lite tid från varandra.

Om du är ifrån varandra och skickar något sött till henne kommer detta att vara en påminnelse om hur omtänksam du är och hon kommer definitivt att sakna dig och tänka på dig.

15. Ge henne något som påminner henne om dig

Om du är långväga, inte bor tillsammans eller ibland måste resa för jobbet bör du ge henne något som hjälper henne att komma ihåg och sakna dig när du är borta. Vad som skiljer detta från en gåva är att du ska ge henne något av dig som kommer att påminna henne om dig

Exempel på saker du kan ge henne är din favoritbok, en av dina t-shirts som sprutas med din köln eller kroppstvätten som du använder. Hon kommer då att kunna känna sig nära dig.

Ge henne något som får henne att känna sig nära dig när du är ifrån varandra. Det kommer att få henne att sakna henne och när hon saknar dig kan hon hitta tröst i den saken som påminner henne om dig.

16. VARA EN ROLIG PERSON FÖR ATT RUNDA

När du tillbringar tid tillsammans, se till att hon har kul och trivs. Hon kommer säkert att sakna dig, särskilt när hon är uttråkad och du inte är i närheten.

Om du kan få henne att le och skratta, kommer hon att sakna det när du inte alltid är där för att få henne att knäcka.

Ta henne med på fantastiska datum och äventyr som hon verkligen kommer att uppskatta och se tillbaka på, särskilt när ni inte är tillsammans.

Försök att vara rolig och kreativ när du tänker på datum som du kan ta henne på. Från picknick till film till gatumässor finns det så många underbara utflykter som du kan planera för henne.

Om du hellre vill stanna kvar kan du bygga ett filtfort tillsammans, titta på en film eller laga en måltid tillsammans. Du kan till och med spela dina favoritbrädspel om du tror att det blir kul. Om du inte har några brädspel, kolla in vårt 21 frågor spel .

Även om ni inte bör spendera varje sekund tillsammans, bör ni låta varje sekund som ni spenderar tillsammans verkligen räknas.

17. GE HAR STORA MINNER

När du arbetar hårt för att fylla hennes liv med massor av fantastiska upplevelser och romantiska minnen kommer hon säkert att märka hur mycket bättre, ljusare och mer spännande hennes liv är med dig i det.

olika sätt att berätta för en kvinna att hon är vacker

När du ibland är frånvarande kommer hon att söka efter dig och sakna dig. Hon kommer att sakna den romantik och positivitet som du tar med dig i förhållandet och hon kommer att börja associera dig med roliga upplevelser och glada minnen.

När det gäller din förälskelse, flickvän eller fru är det viktigt att du får henne att känna sig trygg och skyddad. Var noga med att ge henne mycket uppmärksamhet så att hon känner att hon är väldigt viktig för dig.

Lyssna på henne när hon pratar med dig och var noga med att vara uppmärksam. När du får henne att känna sig speciell kommer hon verkligen att uppskatta hur mycket du lyssnar och vara uppmärksam på henne.

18. VAR Söt till henne

Det säger sig självt att du alltid bör sträva efter att vara söt för kvinnan som du bryr dig om. Om du ständigt är oförskämd mot henne eller inte visar tillräckligt intresse, kan hon sluta sakna dig alls när du inte är i närheten.

Brist på respekt och uppmärksamhet gentemot henne kommer att få henne att glida bort från dig. Du måste ge henne en anledning att sakna dig om det beror på att du är en bra lyssnare, en söt kille eller vet hur man ska visa henne en bra tid. Om du behandlar henne bra kommer hon att sakna dig.

19. GÖR NÅGON PERSONLIGT FÖR Hennes

Det finns många andra små sätt att få henne att tänka på dig och sakna dig. Du kan spela en romantisk sång åt henne och ägna det åt henne. Om du har ett skick för ord, kan du skriva henne en kort dikt som hon kan hålla fast vid.

Om du har ett fint fotografi av dig och henne tillsammans, kan du få det tryckt och inramat. Du kan till och med få den in i ett medaljong för henne. Allt som kan hjälpa henne att komma ihåg dig är en bra idé. Även när du inte är där framför henne kommer det fotografiet att påminna henne om dig.

20. RING HÄR VARJE NATT INNAN hon går till sängen

Här är en annan bra strategi som hjälper henne att sakna dig. Om du inte bor tillsammans, försök ringa henne varje kväll innan du lägger dig. Sms är inte lika bra eftersom hon inte kommer att kunna höra ljudet av din röst.

När du säger godnatt och lägger på telefonen går hon och lägger dig med dig i tankarna eftersom du precis har pratat med henne. Det här är ett bra sätt att få henne att sakna dig och hon kan till och med drömma om dina telefonsamtal varje natt.

21. SKRIV HÄR ETT ROMANTISK BREV

Medan människor ofta kan ha en tendens att nästan alltid kommunicera genom teknik i dessa dagar, bör du aldrig underskatta den underbara konsten med en handskriven anteckning eller bokstav. Du kan till och med ge henne en fin minneslåda för att förvara dina brev och andra små presenter i.

När hon saknar dig kan hon öppna rutan och gå igenom de saker som påminner henne om dig. En minneslåda är en underbart romantisk idé, särskilt om du planerar att bygga minnen med den speciella personen.

22. KYSSA OCH HÅLLA Hennes

Det bästa sättet att du kan få henne att sakna dig är att ge henne så många bra minnen att hon inte har något annat val än att sakna dig. Det finns så många sätt att du kan göra detta.

Du kan ta henne med på fantastiska datum, anstränga att ringa henne varje kväll, ägna speciella låtar åt henne, duscha henne med lite tankeväckande presenter och kärleksbrev, och så vidare. Glöm inte att kyssa henne och håll i hennes hand.

När du är mild och kärleksfull med henne kommer hon att sakna din beröring även om du bara är ifrån varandra några timmar eller en dag. Ju ljusare du gör hennes liv, desto mer kommer hon att sakna din närvaro.

23. TA ALDRIG Hennes för att beviljas

Kom ihåg att aldrig ta henne för givet och alltid anstränga dig för att behandla henne som den speciella dam som hon är. Hon kommer att uppskatta att hon respekteras av dig.

Var aldrig rädd för att gå en extra mil. Det är det säkraste sättet att se till att hon aldrig slutar sakna dig när du inte är vid hennes sida.

24. BEHANDLA Hennes väl

Om du behandlar henne bra kommer hon att känna sig speciell. Du kanske märker att som ett resultat kommer hon att sakna dig om hon inte redan har gjort det.

Om det finns en tillräckligt stark ömsesidig gnista där mellan er och om du behandlar henne väl, kommer hon att se till att svara bra på dina gester och ansträngningar och hon kommer att sakna dig när du inte är där i rummet med henne.

Du kanske också gillar vår artikel: Hur man vet om en tjej gillar dig.

SLUTGILTIGA TANKAR

Det här är bara några av de många romantiska sakerna du kan göra för henne för att se till att hon verkligen kommer att sakna dig när du inte är i närheten. Prova några av dessa strategier för att se hur hon reagerar på dem. Lägg märke till hur dina ansträngningar, både små och små, kan påverka henne så långt att hon börjar känna och utveckla en stark koppling till dig.

82aktier