Hur man gör en man besatt av dig

Låt oss börja med de något snygga sätten för en man att bli huvud för klack för dig. När du lär dig att göra en man besatt av dig är du gyllene.

Det är inte lätt att fånga en mans uppmärksamhet och behålla den av alla rätta skäl. Naturligtvis finns det den eleganta vägen och den inte så eleganta. Vi kommer att följa noggrant tipsen om expertförhållanden och stanna på höger sida av staketet, för nu ändå!Det kommer att finnas tillfällen då du verkligen satsar mycket på att få en kille att bli galen över dig och du blir helt ignorerad. Det suger bara!FAKTA - Det finns så många distraktioner i vår högteknologiska värld idag att det är allt annat än enkelt att se till att en viss kille är uppmärksam på just dig.Tur för dig, män är lätta att tänka på när du tänker på det. Visst, de kan ha en mängd olika komplexa kvaliteter, men när det gäller egenskaper eller egenskaper som män tycker är attraktiva hos kvinnor, handlar det bara om enighet över hela linjen.

Det här handlar inte om de fysiska grejerna, men de värderade egenskaperna som tenderar att få relationerna att vara, vet du, substansen.

Med dessa strategier är du tvungen att få deras uppmärksamhet och därifrån är det upp till dig att ta tjuren vid hornen och få det att hända när du är redo.

Hur man gör en man besatt av dig

Här är några bevisade taktiker som hjälper dig att fånga den odelade uppmärksamheten hos mannen på din radar och få honom att vilja mer.

Strategi en - bara var du snälla

Nu behöver jag inte att du ska rulla ögonen över den här och tänka att den är ostlik eftersom den verkligen inte är det. Att agera är tufft och vill du verkligen behöva agera resten av ditt liv bara för att försöka imponera på en man, försöka ge honom vad du tror att han vill se och höra dig?

Jag tror inte det!

Det bästa du kan göra när du försöker få en man är att bara vara dig själv från topp till tå. Detta betyder det goda, dåliga och det helt fula. Du kanske vill hålla ut med de fula grejerna för nu men du vet vad jag menar.

När du är nöjd med dig själv kommer du naturligtvis att locka de män som verkligen vill ha flickan som du är.

Sanning - Inre skönhet trumfar allt annat.

Strategi två - Låt ditt förtroende lysa igenom

Det här är en annan som jag är säker på att du har hört tidigare men det är viktigt att du tar det på allvar. Förtroendet för rätt mängd är helt sexigt. Ett utmärkt sätt att få män att bli galna över dig.

När du visar ditt självförtroende ropar du till världen att du är säker på att positivt ta världen. Vilken bättre kvalitet finns det än så?

Osäkerhet är borta eftersom förtroendet ger dig vad du vill.

Strategi tre - Var respektfull och kärleksfull av dig själv

När du inte kan respektera dig själv säger du till alla män där ute att du inte är värd en andra blick.

Är det verkligen det du vill ha?

Respekt är ett attraktivt drag och när du visar detta för killar, kommer de att vilja uppmärksamma dig och bara dig. Ge det ett skott eftersom du inte har något att förlora och allt att vinna.

Strategi fyra - Stå stark med dina övertygelser och standarder

En man gillar en kvinna som vet vad hon vill, till en viss grad ändå. Det är överdrivet i allt och allt om du inte är försiktig.

52 skäl till varför jag älskar dig lista för flickvän

Om den söta mannen du är med vill ta dig till sängs efter ditt första möte och du inte vill ha det, berätta bara för honom att gråta högt!

Om han vill ta dig ut för kinesiska och du föredrar thailändska, öppna din mun och berätta för honom så snälla.

När du inte gör allt du gör är att skapa felkommunikation och detta kommer att ge dig ingenstans snabbt.

När du inte är rädd att berätta för honom vad du vill, visar du också att du är säker och trygg i dig själv och det är helt enkelt sexigt oavsett vilken vinkel du tittar på.

Strategi fem - se till att du är generös och snäll

Du kan aldrig göra ett andra bra första intryck oavsett hur hårt du försöker. Även om du börjar på fel fot och försöker börja om kan du aldrig radera de första sekunderna du träffade.

Det betyder att du måste vara uppmärksam och se till att du är öppen och snäll och lättillgänglig direkt från humlen. Ha ditt leende på och använd dina sätt.

Om du bryr dig, säger att du är ledsen och inte är rädd för att erkänna att du är mänsklig, när du muggade dig?

Gör detta och killarna kommer att vara kitt i dina händer, på allvar.

Strategi sex - Låt honom veta vad du vill ha och föredrar

Detta betyder inte att du får spela det bossiga kortet eftersom det gör att du snabbt sparkas till trottoaren. Vad det betyder är att du måste visa honom med anledning att du är okej att vara ansvarig.

Att du kan kliva upp på tallriken och hantera saker med tillförsikt när behovet uppstår.

Ja, män är naturligtvis de som vill tillhandahålla och ta bort all rädsla och oro, men ibland behöver de en paus. När du visar dem kan du ge dem den här pausen, du knackar på deras hjärta och de kommer att bli galna över dig.

Tänk bara på den här en minut eller två och ansök.

Strategi sju - Var uppmärksam på dig själv

Vad detta betyder är att du måste lägga lite ansträngning på ditt utseende om du vill locka män. Detta betyder INTE att du behöver bära massor av smink eller se ut som en modell. Men det betyder att du ska ha ordentlig hygien, klä dig snyggt och åtminstone försöka göra ditt hår.

Träning och hälsosam kost är också viktigt för att visa en man du förtjänar honom.

Att lukta gott gör inte heller ont. Ha kul att prova några nya parfymdoftar för att se vilken som driver honom vild. Kanske kommer du att upptäcka 'Axen' för kvinnor i processen?

Ge honom något att vara stolt över.

Strategi åtta - Var inte påträngande

Om du verkligen vill att en man ska vara besatt av dig är det viktigt att du inte lägger för mycket ansträngning för att få honom att märka dig. Ibland av någon anledning kommer det bara inte att fungera och du måste gå bort och säga till dig själv, 'Nästa!'

Försök att inte sätta honom på en piedestal men glöm inte att lyfta honom också. Detta är lite av en balanseringshandling eftersom du inte vill lägga den på för tjock med en överdos av komplimanger. Å andra sidan vill du pumpa upp honom lite.

Låt honom känna sig viktig i mått och han har bokstavligen inget annat val än att märka dig av alla rätta skäl.

Strategi nio - Håll din dörr öppen

Det enda sättet du kommer att få en mankrok, linje och sänkare är att öppna upp för honom och släppa in honom. Det betyder inte att du måste spilla din tarm men du måste låta honom lära känna dig insidan ut.

Prata om nuet, de saker som betyder något för dig och du är på rätt spår för vissa.

Låt honom veta dina mål, förhoppningar och drömmar och åsikter om saker som är viktiga för dig och förhoppningsvis honom också.

Låt oss nu titta på några tips som är lite mindre änglalika när du fokuserar är att göra en man galen över dig.

Strategi tio - hitta det ordet som gör honom nötter och fortsätta att viska det

Experter rapporterar att husdjursnamn kommer att få en man att känna för dig men om du vill skjuta honom över kanten behöver du bara säga hans namn.

Det finns bara något elektrifierande när han hör hans namn från din mun. Detta är enligt kroppsspråksexperter världen över.

Kosmopolitisk experter är överens om att män behöver höra deras namn för att utlösa lusten till konkurrens och det betyder att de kommer att söka dig snabbt och snabbt - Gör dig redo!

Strategy Eleven - Reach Deep For The Keys

Det finns bara något med den här 'oskyldiga men ändå inte' gesten som kommer att göra honom galen. När du sträcker dig i fickan för att ta tag i hans nycklar använder du kraften i den oväntade beröringen för att få juice att flyta.

När du gör detta stimulerar du nerverna och förväntan på din beröring skapar en undermedveten fysisk koppling.

god morgon kärleksdikter till min fru

Det är de små sakerna som verkligen betyder något.

Vad betyder det här?

Du bör alltid ha ögonen öppna för stunder där du 'av misstag' kan röra vid honom eller borsta mot honom. Touchy-feely med kläderna på är en fantastisk sak.

Strategi tolv - Han vill inte vara i öglan

Män är märkliga varelser och män vill verkligen inte veta alla detaljer i ditt liv och de vill definitivt inte fastna i dramat.

Detta betyder inte att du inte ska dela med honom för att du borde utan lämna lite av det otäcka arbetsplatsdramat ur samtalet tack.

Psykologiskt sett har killar verkligen inte förmågan att hantera massor av detaljer och det är därför de sällan, om någonsin, kommer att ge dig en lek-för-lek av sitt liv.

Bästa drag - Håll det småpratet för dig själv och spara viktiga eller ”större” saker att dela.

Gå till slutet av berättelsen med andra ord och du kommer att ge honom giltiga skäl att gå efter dig.

Strategi tretton - spola tillbaka tiden med en levande sensorisk återgång

Beroende på hur långt du är i ditt 'förhållande' är det viktigt att du talar levande om allt som är fysiskt mellan er.

Vad gör detta?

Tja, det placerar dig i centrum för hans hjärna eftersom män köper med sina ögon först, glöm aldrig det.

Strategi fjorton- Var mystisk

Män utforskar av naturen och när du agerar något mystisk kommer han naturligtvis att dras till dig. Var inte rädd för att vara vag med ditt samtal ibland och lite undvikande när han driver på detaljerna.

Att låta killar tänka på att vandra och undra lite är ett utmärkt verktyg för att skjuta honom in i ditt ljus för att stanna.

Strategi femton - Undersök tävlingen

Lust är verkligen fantastisk, och om du verkligen vill göra honom galen över dig, se till att han ser andra män kolla in dig.

Det råder ingen tvekan om att en man kommer upp till tallriken när han ser en annan man intresserad av sin tjej. Så se till att du alltid ser bäst ut och var inte rädd för att låsa ögonen en minut när du känner att en annan man kontrollerar dig.

Om en kille får syn på detta kommer han bara att vilja ha dig mer.

Blink ett flirtigt leende och du kommer att få män heta över dig på platsen.

Strategi sexton - Lär dig att vara en teaser

Män programmeras ofta av sitt mindre huvud. Och när du dröjer med att tillfredsställa honom, kommer du bara att öka hans önskan efter dig. Skicka sexiga heta textmeddelanden till honom och kanske till och med avslöja vad du kanske vill göra mot honom när du får möjlighet.

Naturligtvis beror det på hur väl du känner killen och var du är i ditt förhållande.

Slutord

När du tittar på hur du kan göra en man besatt av dig är det i alla fall flera faktorer. Dra nytta av denna expertinformation och var inte rädd för att följa din kille och hans ledtrådar. Läs mellan raderna och låt inte dina känslor trumfa logiken.

Visa honom att du är säker på dig och att du inte är desperat och resten faller på plats.

Dags för dig att agera och göra honom galen över dig. Lycka till!

303aktier