Hur man får någon att gilla dig

Oavsett om du vill få någon att gilla dig som en vän eller som ett potentiellt kärleksintresse, det finns många saker du kan göra för att få det att hända. Du måste vara villig att anstränga dig om du vill få en viss person att gilla dig.

Om du vill ta reda på hur du kan få någon som dig kan du läsa några av tipsen nedan och lära dig var du ska börja.Hur man får någon att gilla dig

Visa intresse

Det mest uppenbara sättet att göra någon som dig är att visa att du har intresse för dem. Om du inte alls ägnar någon uppmärksamhet åt den här personen, varför ska de då ägna någon uppmärksamhet åt dig?När du visar något intresse för någon, kommer du att öppna dörren för en möjlig vänskap eller ett romantiskt förhållande, och du bör göra det klart vilken typ av förhållande du vill ha.Om du vill utveckla ett förhållande med någon måste du plantera det intressanta fröet först. Därifrån kan en meningsfull relation börja växa.

Det finns många sätt att visa ditt intresse för en annan person. Till att börja med kan du säga hej till den personen när du ser dem och hejdå när du lämnar. Detta är bara ett absolut minimum och är något du kan göra med alla som du är i närheten.

När du har skapat någon form av grundläggning, fråga den personen hur de mår eller hur deras helg var. Detta visar att du har ett intresse av att lära känna den personen och vad de gör i sitt liv.

För att ytterligare visa ditt intresse för den här personen, lär dig vad de tycker om och gillar inte. Vilka är deras intressen? Vad tog de till jobbet för lunch? Hur mår deras barn? Hitta sätt att fråga dem om de små sakerna om deras liv.

Visa din kunskap om dessa saker när du har konversationer och den här personen vet att du har gjort ett försök att lära känna dem. Om du gör dessa saker kommer det att vara tydligt att du har intresse för den här individen.

Få ögonkontakt

Att få ögonkontakt med någon medan du pratar med dem hjälper dig att skapa en bättre anslutning till den personen. Å andra sidan, om du undviker ögonkontakt, kommer du att verka nervös och som om du har något att dölja.

När allt kommer omkring säger de att fönstren är själens ögon. Försök att få ögonkontakt ibland och du kommer att verka mer personliga och relatable.

När du får ögonkontakt, försök att verka naturlig och avslappnad. Du vill inte att ögonkontakten ska vara skrämmande. Istället bör det få den andra personen att känna sig bekväm och ansluten till dig.

Om du håller ögonkontakt på rätt sätt, kommer den här personen att känna att de är viktiga, som om de betyder något för dig. Och den typen av känsla kan lätt få den här personen att gilla dig.

Fråga dem om sig själva

Oavsett hur blyg vi är, vi gillar alla att prata om oss själva i viss utsträckning. Oavsett om det är att skryta om något som du är särskilt skicklig på eller förklara ett intresse som får dig upphetsad, kan det vara kul att prata om dig själv till andra människor.

Om det finns någon där ute som du vill gilla dig, fråga dem om sig själva. Börja med något litet som att fråga om deras helg eller planer för semestern.

För någon som du är mer bekant med kan du fråga om deras intressen och favorit saker. Hur får vissa saker den här personen att känna sig?

Att ställa sådana frågor kan föra dig och denna andra person närmare varandra och när de känner sig närmare dig kommer de att tycka om dig.

Komplimentera dem

Vi gillar alla att känna som om vi är speciella. Det är därför komplimanger kan fungera så bra. Om du ger en komplimang till någon som du är intresserad av, kommer de att veta att du gillar dem. Och kanske de kommer att börja gilla dig också.

När det gäller komplimanger, försök att vara äkta och undvik komplimanger som är överdrivna eller som inte är sanna. Om du gör det kan den andra personen tro att du är söt men inte alls äkta.

Det är bättre att du håller dig närmare sanningen när det gäller att betala komplimanger. På det sättet kommer du inte att kämpa för att göra det och det kommer från hjärtat.

Tänk på hur du mår när någon komplimangerar saker om dig som din outfit eller en färdighet du har. Att få komplimanger gör att du förmodligen känner dig speciell och det är något du kanske kommer ihåg resten av dagen, om inte så mycket längre än så.

Om du ger någon en komplimang kan det bli något som de minns ganska gärna. Och du kommer att känna dig bra för att få den personen att må bra om sig själv.

Le till dem

Att le mot en person kan göra många saker för dem. Det kan få dem att känna sig lugna och avslappnade. Det kommer att visa att du är i gott humör, vilket i sin tur kan ge den personen också gott humör.

Tänk på hur du kan känna dig när någon ler mot dig. Du kanske känner dig mer bekväm runt den här personen och som om de är i gott humör.

Ett leende är det perfekta tillbehöret du kan bära. Känslan som ett leende ger kan vara smittsam och det är verkligen mycket mer tilltalande än en panna eller en rynka pannan.

Det ideala leendet är inte för långt och inte för tvingat. Blink bara ett snabbt och vänligt leende för att få den här personen att känna sig ännu mer lockad till dig. När du ler till någon blir det svårt för dem att motstå att tycka om dig.

Var lite mystisk

När du fortfarande lär känna någon ny är det fantastiskt att dela information om dig själv med dem. När allt kommer omkring är det hur de kommer att lära känna dig.

Samtidigt behöver du inte avslöja alla detaljer om dig själv ännu. För det första kan det lätt bli överväldigande för den andra personen att göra det.

Var försiktig så att du inte översvämmar den här personen med för mycket information om dig själv, särskilt information som är djupt personlig. Vi kan bara bekvämt bearbeta så mycket ny information på en gång.

Dessutom, om du lämnar lite mystik till dig, kan du lämna den andra personen som vill veta mer om dig. Detta ger dig en chans att ha många fler konversationer längs linjen eftersom du inte slösar bort lite information om dig själv.

Vara tillgänglig

Gör ett försök att spendera lite tid med personen du är intresserad av. Detta kan inkludera att umgås med dem personligen samt att kommunicera med dem genom att skicka SMS eller ringa dem.

Låt dem veta att de kan prata med dig och att de har din uppmärksamhet. Det bör vara tydligt att du är glad att spendera tid med den här personen.

Men inte för tillgängligt

Samtidigt verkar det inte vara alltför ivrigt att vara runt den här personen. Det kan verka desperat och det kan vara överväldigande för personen.

Tecken på att vara för tillgängliga inkluderar att försöka hugga den personen helt för dig själv, särskilt när det finns andra människor i närheten. Och undvik att bombardera den här personen med textmeddelanden och telefonsamtal eller rusa för att svara varje gång.

Oavsett om du strävar efter en vänskap eller en relation är lite utrymme hälsosamt för alla förhållanden. Låt andas så att den här personen inte känner sig kvävd av din närvaro. När du är frånvarande även en liten bit kommer de att ha större chans att sakna dig.

Försök inte för hårt

Det är fantastiskt att vara artig och generös, särskilt mot människor som vi gillar, men gör det inte så mycket att du verkar desperat.

Att försöka alldeles för hårt kommer att bli som behövande och det kan vara för mycket för de flesta. Så gör ett försök, men vet när du ska sluta.

spel att spela med din betydande andra

Utöver att vara runt för mycket, ringa för mycket och texta för mycket, vill du undvika att vara överst i vad du ger den här personen.

Det finns något att säga om att 'spela det coolt.' Var inte avskild, men agera inte desperat efter denna persons sällskap eller godkännande heller.

För det mesta bör du försöka hålla en cool lugn. Var entusiastisk och nöjd med den här personen medan du utövar återhållsamhet samtidigt.

Var ärlig

Som vi alla vet är ärlighet den bästa politiken. Det är en stark grund för varje förhållande mellan två personer. Utan ärlighet, hur kan du lita på någon?

Du kan frestas att imponera på den här personen och det är helt normalt. Men istället för att ljuga eller försköna sanningen, varför inte imponera på dem med de saker om dig som faktiskt är sanna?

Om du ljuger, särskilt om det ofta är, kan du bli fast i en lögn och då kanske den här personen inte vet hur man ska lita på dig igen.

Samtidigt behöver du inte misstänka ärligheten för att vara helt transparent. Du behöver inte berätta för denna person alla detaljer om dig, särskilt om du inte är redo.

Var positiv

Medan vi alla har våra dåliga dagar är positivitet en attraktiv kvalitet att ha. När du ger bort positiv energi lockar du också till dig positiv energi.

Men om du är negativ, kommer människor att känna sig negativa runt dig på grund av den energi du ger bort.

En del av att vara positiv inkluderar att inte klaga på varje liten sak. Detta inkluderar att behöva vänta några extra minuter för att sitta på en restaurang.

Försök inte se felen hos alla. Om du klagar på andra människor för ofta, kommer den person som du vill gilla dig att undra om du klagar på dem när de inte är där också.

När du har en positiv attityd kommer människor att komma ihåg dig för att du var trevlig och optimistisk. De kommer att märka hur avslappnade de är runt dig och de kanske till och med tycker att det är kul att vara runt dig.

Vara varm

Om du sätter upp en mur mellan dig själv och andra, blir det svårt för dem att gilla dig eller till och med lära känna dig.

Att vara en varm person inkluderar att ha avslappnade ansiktsuttryck och kroppsspråk. Om du är spänd kommer människor att kunna känna det direkt.

En annan aspekt av att ha en varm personlighet är att inte döma människor. Även om det finns saker som du inte håller med kan du lära dig att respektera dessa skillnader snarare än att döma dem öppet. Som ett resultat kommer människor att känna sig bekväma runt dig.

Försök också fokusera din uppmärksamhet på den andra personen om du vill att de ska känna att du är en varm person. Bara att prata om dig själv kommer av som inhoppad. Visa att du bryr dig om den personen och att du vill veta vad de tänker.

Visa intresse för den här människans liv så kommer de att notera dig för den värme du visar mot dem. När du försöker lära känna en person verkligen kommer de att öppnas för dig och kommer oundvikligen att tycka om dig som person.

Ta reda på dina delade värden

Delade värden kan definitivt föra två personer mycket nära varandra. När du tänker på samma sätt som en annan person, kommer de att känna som om du delar en viss speciell koppling med dem.

Först och främst, var ärlig om dina värderingar. Gå inte bara och ändra dem eftersom du vill att den här personen ska gilla dig. Om dina värden ändras bör det bero på vad du tycker och inte på att du vill ha någon annans godkännande.

Även om du kanske inte håller med om allt som en annan person kommer att tänka på, måste du ha några liknande värden. Så ta reda på vad det är och du kommer att ha något att binda över och prata om tillsammans.

Hitta dina likheter

Vanliga likheter är en annan stor sak som kan få en person som dig. Oavsett om det är egenskaper som du är född med eller intressen du har, det är fantastiskt att dela likheter med andra.

Att dela likheter med andra människor är det som gör att vi kan ansluta till dem. Om du inte alls hade något gemensamt med en annan person, kanske du verkligen kämpar för att gilla varandra.

Det är lätt för oss att gilla dem som delar likheter med oss. När du hittar gemensamma grunder med någon kommer den personen att känna att de känner dig bättre. Det beror på att du är som dem, även om det bara är på några sätt.

Berätta en hemlighet

När du är sårbar och litar på kan det få människor att se dig i ett helt nytt ljus. De kan känna sig närmare dig som ett resultat av att du delar en hemlighet med dem.

Att dela din hemlighet kan öppna dig för andra människor. De kommer att inse att du litar på dem och att du inte är perfekt.

Samtidigt vill du vara försiktig med vilken typ av hemlighet du delar. Det finns små hemligheter som att erkänna att du är rädd för björnar och det finns stora hemligheter som är väldigt allvarliga till sin natur.

Om du bestämmer dig för att dela en stor hemlighet med den personen, närma dig saker med försiktighet och försök att vara säker på att de kan hantera den typen av information. När det görs rätt kan hemligheter föra människor närmare varandra.

Var pålitlig

Visa att du kan hålla en hemlighet och att du kan lita på dig. Om personen som du vill gilla dig berättar för dig en hemlighet, gå inte runt och dela den med andra människor, särskilt inte med människor som ni båda känner.

Tillit slutar inte bara med hemligheter. Låt den här personen också lita på att du kommer att vara där för dem och att du kommer att dyka upp när du planerar att göra saker tillsammans.

Idén om förtroende har också att göra med lojalitet och att vara äkta med den personen.

För det mesta är förtroende inte något som kan hända över natten. Du måste bygga förtroende över en tidsperiod och skapa den känslan av förtroende hos den andra personen. Av denna anledning är det viktigt att ha tålamod.

Var självsäker

Det råder ingen tvekan om att en stor mängd självförtroende är en attraktiv egenskap att ha. Lite eller inget förtroende är inte särskilt tilltalande och alldeles för mycket självförtroende kan bli en stor avstängning för människor.

Hur visar du att du är säker på andra? Först och främst bör du veta att förtroende kommer inifrån. Det härrör från självacceptans och att veta vad dina bästa styrkor och egenskaper är.

Förtroende handlar om att inte vara rädd för att göra misstag eller att se dum ut. Det handlar om att ta risker och sätta dig själv där ute.

Ha humor

Att kunna skratta är något som gör de flesta lugna. Detta inkluderar att kunna skratta åt dig själv ibland.

Om du tar saker och ting på allvar, inklusive dig själv, kan du ses som spänd och stel. Men om du kan ha en humoristisk känsla kommer människor att känna sig mer tillfreds med dig.

Var vänlig med sina vänner

Det är ofta sant att vägen till en människas hjärta är genom deras vänner. Om du kan komma i goda nådar för dessa vänner, kommer det definitivt att vara en punkt till din fördel.

Om en persons vänner inte gillar dig, särskilt om det är de bästa vännerna, blir det ännu svårare för den personen att gilla dig. Visst, det är möjligt att få dem att gilla dig ändå, men du kommer att möta några utmaningar i processen.

Det behöver inte sägas att det är bra om vännerna till den här personen gillar dig. Så du kan följa många tips här för att få dessa vänner att gilla dig också.

Gör saker som du skulle göra för att få någon annan att gilla dig. Visa intresse för dessa vänner och ha humor.

Omfamna något som de brinner för

När du visar intresse för den personens passioner, eller åtminstone en av dessa passioner, kommer deras ögon att lysa upp av spänning och de kommer gärna dela den passionen med dig.

Det är lätt att gilla någon när de är entusiastiska över en av dina passioner. Det ger dig mer att prata om och du kommer inte att kämpa för ämnen i dina konversationer.

Älska dig själv

Ett av de bästa sätten att få någon att gilla dig är om du älskar dig själv. Det förtroendet kommer att visa sig och det kan locka andra människor till dig.

hur man förför en äldre man

Även om det är normalt att vara svårt med dig själv ibland eller att vara mycket medveten om dina brister, kan det vara att du är för hård mot dig själv. För mycket negativ energi kan skrämma bort människor.

Slutsats

Att få någon att gilla dig kan summeras så här: var dig själv på bästa möjliga sätt. Ha självförtroende och älska dig själv eftersom alla gillar någon som kan vara bekväm i din egen hud.

Kom också ihåg att det inte räcker att bara bry sig om andra människor. Du måste visa intresse för dem och vad som gör dem lyckliga. Visa att du bryr dig genom att vara närvarande, genom att vara tillgänglig för den här personen och genom att ställa frågor om sig själv.

Att bibehålla en positiv syn kan avsevärt öka dina chanser att bli omtyckta av en annan person också. Människor gillar positivitet och lockas av det. Det kommer att få dem att må bra om sig själva och sina egna liv och de kommer att tycka om att vara nära dig om du är trevlig att vara med.

När allt annat har misslyckats, kom ihåg att inte alla kommer att gilla dig och det är okej. Du kommer inte att vara allas kopp te. Men fortsätt försöka så kommer du att se lite framgång från dina ansträngningar.

291aktier