Hur man gör din bästa vän till din flickvän

hur man gör din bästa vän till din flickvänDet är en utmaning att göra din bästa vän till din flickvän. Detta är en livsövergång som mycket väl kan förstöra en bra sak om det inte görs rätt.

Men med följande expertpekare lär du dig de exakta rörelserna för att ta din vänskap till nästa nivå!Utan tvekan förvisas en av de värsta upplevelserna i världen av en tjej till vänzonen - Eek!Ofta fastnar män djupt i vänzonen eftersom de inte förstår hur kvinnor tänker och arbetar. Och när du lär dig lite om att kommunicera med en kvinna kommer du att räkna ut kristallklart vad du behöver för att se om det finns en chans att vara mer än vänner med din nu vän.Alla verkar vara experten när det gäller att ta din vänskap till nästa nivå. Vissa taktiker kan fungera för dig och andra inte. Och när vi gräver lite djupare in i psykologin av allt kommer du så mycket närmare de svar som kommer att fungera för dig.

Lär dig grunderna för att börja och bygga därifrån eftersom ju mer kunskap du har om naturlig attraktion och hur kvinnor tänker, desto bättre.

Vad är vänzonen?

Vänzonen är ett scenario där en person vill vara mer än vänner och den andra kanske eller kanske inte är medveten om detta. Det blir väldigt svårt när ingen vet hur man visar sina sanna känslor för varandra.

Med andra ord, om killen verkligen vill att hans vän ska vara sin flickvän och han inte har kunskapen för att visa henne, är det bara problem för alla.

Observera att när två personer är nära varandra måste det vara känslor som utvecklas. Vissa precis som den fysiska närheten och andra letar efter mer romantik. Och när du lär känna någon på vännivå ökar detta bara oddsen för att du vill ha mer.

Så hur kommer det sig att 'Friend Zone' bara händer?

När du först förstår varför människor hamnar i den här zonen är det mycket lättare att ta reda på hur man kommer ut för gott.

Vissa människor hamnar i vänzonen eftersom de är alldeles för trevliga. När detta händer kan flickan hoppa förbi några av dina tips för mer eftersom hon är så säker i ditt vänförhållande. Hennes sinne är förmodligen inte öppet för något mer.

Varje relation innebär förhandlingar och vad du behöver göra för att komma ut ur vänzonen är att omförhandla om ditt förhållande.

Mycket lättare sagt än gjort vet jag.

Du måste ta reda på hur du kan be om mer från den andra personen än de redan ger dig.

Här är några taktiker som du kan använda för att balansera skalorna i ditt förhållande ...

Hur man gör din bästa vän till din flickvän

Teknik # 1 - Visa henne ditt manliga förtroende!

Den bästa kvaliteten som en tjej letar efter hos en man är självförtroende. Flickor blir galna gaga när de ser en man vet vad han vill och är villig att kommunicera detta. Att ha förmågan att fatta ett beslut snabbt är en ljus kvalitet som gör eller bryter dig i kvinnavdelningen.

Så om din 'flickvän' frågar vilken film du vill se, se till att du berättar för henne specifikt vad du vill se. Var inte lustig och vad du än gör, se till att du inte säger till henne 'vad du vill är bra.'

När du är stark och avgörande låter en tjej veta att du har vad som krävs för att klara testet om det är där korten dikterar. Jag ska lämna det för nu.

roligt jag älskar dig mer än

Teknik # 2 - Undvik The Clingy

Om du på allvar vill fånga din väns odelade uppmärksamhet, för att flytta den till nästa nivå, kan du absolut inte vara över henne.

Varför?

Det visar att du är behövande och kvävande och att du inte har några andra alternativ. Hård men sant.

Flickor gillar en stark man som har förtroende för sig själv och inte behöver en söt sak bredvid honom för att validera honom. Det är sanningen sten kallt.

Om du verkligen vill att din vän ska vara mer än så måste du visa henne att du mår bra på egen hand men vill gärna ha henne vid din sida. Det är en fin linje jag vet, men vad du än gör, var snäll och var inte Mr. Clingy.

Ge henne lite särskild uppmärksamhet och låt det vara så, så får du exakt vad du vill.

Teknik # 3 - Berätta för henne hur du mår

Vid någon tidpunkt måste du hoppa in med båda fötterna och låta den här tjejen du gillar veta att du är redo att göra henne till din tjej. Du måste berätta för henne att du vill vara mer än vänner och ännu viktigare måste du visa henne.

Antingen är hon ombord eller inte.

Psykologi Idag säger experter att om du stannar för nära någon som 'vän' utan att avslöja ditt romantiska intresse, riskerar du dem att tro att du bara någonsin kommer att bli vänner.

Om du verkligen ska göra henne till din flickvän måste du vidta åtgärder för att visa henne. Nå ut och håll i handen, krama henne extra länge eller kanske bara kyssa henne en natt.

Håll inte tillbaka, annars kan du vara ledsen.

Tillräckligt räcker aldrig när det kommer till beprövad taktik för att få din bästa vän att vara din tjej. Här är några fler tekniker att agera med.

Enligt Självtillväxt

experter, det finns många olika förnuftiga taktiker som du kan utöva för att låta din nuvarande vän veta att du vill ha så mycket mer.

Du kan drabbas av stor huvudvärk just nu om du försöker svänga din tjej ... vän, ut ur vänzonen och till flickvänstatus.

Var uppmärksam på att det är helt normalt att falla över huvudet för en vän och du måste förstå att om det är vad du vill så måste du verkligen gå för det.

Sluta känna dig ledsen eller ”förbannad” över det här och leta efter den ljusa sidan. Vänd din låt optimistiskt tack och bra saker kommer att hända.

Teknik # 4 - Få henne att känna sig speciell

När du vill byta från vän till mer än vänner, måste du börja ändra ditt beteende gentemot henne. Låt henne känna och se att du vill klart vara mer än vänner. Det är ett bra ställe att börja på.

Börja agera en touch mer flirtig med henne, besittande och skyddande. Påminn henne hur speciell hon är genom att berätta för henne att hon är vacker, smart och stark, du vet vad jag håller på med.

När du behandlar henne annorlunda och får henne att se att du agerar annorlunda runt henne, öppnar du henne för den romantiska sidan av saker, och det är helt enkelt magiskt.

Teknik # 5 - Försök att inte springa till henne 24/7

När en kille är tillgänglig dygnet runt är det en avstängning. Det betyder bara att han inte har något bättre att göra eller att han helt enkelt saknar självförtroende att veta vad han vill och hur man får det.

Tänk bara ostliknande och du är på rätt väg.

Det är VIP du får din vän att sakna dig om du vill att de ska vara romantiska med dig någon gång. När hon medvetet och omedvetet tänker på dig kommer hon naturligtvis att sakna dig när du inte finns någonstans.

Allt du behöver göra är att smyga bort från tid till annan. Det betyder att du inte svarar på hennes samtal eller sms heller. Gör vad du behöver för att göra henne nyfiken på vad du gör.

Teknik # 6 - Skjut komplimangerna oväntat

När en tjej smickras ut ur det blåa får det henne att vara oskyddad och det gör underverk för hennes självförtroende och nyfikenhet. Kvinnor gillar överraskningar då och då, så var inte rädd att krama henne nära, håll i handen eller berätta vad du älskar om henne bara för att.

Öva på att vara spontan och impulsiv. Du vet aldrig om du inte försöker!

Teknik nr 7 - Gör det vana att skicka henne fina saker

Det är här du behöver göra lite kreativt tänkande om du framgångsrikt vill förse din vän med flickvänstatus. Flickor gillar gåvor och de behöver inte vara stora och dyra. På baksidan kanske du vill undvika standardblommor och choklad.

Ha ett intresse av att veta vad hon gillar och dra nytta av att ha denna mängd insiderinformation för att wow henne. Detta påminner henne om att du är uppmärksam och att du vill få henne att le inifrån och ut.

Det är helt enkelt magiskt hur du än tittar på det.

Teknik # 8 - Ta en stick när du tar tag i hennes hand

Om du försöker visa henne att du vill ha mer och hon bara inte verkar få det kan du behöva öka det ett steg eller tre.

Vad sägs om att ta tag i hennes hand?

Den här tar lite tarm och beslutsamhet men det kommer att ge henne det tydliga meddelandet att du inte bara vill ha en vänskap, att du vill ha mer.

Se till att du håller den i minst 3 sekunder så att hon vet att det inte är en 'vänlig' handhållningssession. Det är värt ett försök, tycker du inte?

Teknik # 9 - Minska ditt intresse för henne

När du visar mindre intresse för de saker hon gör och säger, kommer du att utlösa ”viljan” från henne. Hon kommer att vilja mer eftersom du plötsligt ger henne mindre.

Om du är för behövande betyder det att du ger henne för mycket och att du får svårt att övertyga henne om att du har värde och att hon borde ge dig mer.

Teknik # 10 - Manifestkonkurrens - även om det är falskt

Det är viktigt att du låter henne veta att det finns konkurrens där ute, andra kvinnor som vill ha dig. Försök att gå ut med andra vänner som du lockas till och utvidga ditt sociala nätverk.

När du är redo, rapportera sedan tillbaka till henne för att du bara är 'vänner', eller hur?

Den här är lite lömsk men det gör underverk.

Teknik # 11 - Se till att de har ett intresse för dig

För att göra detta måste du övertyga henne om att göra speciella saker åt dig. Flickor gillar att göra favoriter för pojkar eftersom det ger dem särskilt värde.

Sanningen att säga ... Ju mer de investerar i ditt förhållande, desto mer kommer de att vilja från dig och det är magiskt när du försöker flytta ditt förhållande till nästa nivå och bortom.

Teknik # 12 - Glöm inte att belöna henne

Alla vill känna sig speciella, älskade och uppskattade. Så när din vän gör saker åt dig, se till att de vet att du uppskattar det.

När du gör detta skapar du återigen behovet av validering och uppmärksamhet, och det är fantastiskt när du vill vara mer än vänner.

Uppmuntra dem att fortsätta med dessa beteenden och de kommer att vänja sig snabbt. Och när de gör det öppnar du möjligheten att bli mer än bara knoppar med denna speciella vän.

Slutord

När du vill göra din vän till din speciella annan finns det ingen enkel eller direkt väg. Det kommer att bli lite av en försök och felprocess. Men när du använder dessa beprövade tips, tricks och strategier kommer du att kunna skapa din huvudplan för att försegla affären.

Dags för dig att kliva upp på tallriken och vidta åtgärder för att få det du vill och förtjänar.

548aktier