Hur man gör din ex-pojkvän svartsjukUppbrott är aldrig roliga och när känslor trummar logik, vill du bara få honom tillbaka för att dumpa dig. En väg att göra detta är att använda beprövade tips och tricks för att göra honom svartsjuk och ofta desperat att få tillbaka dig.

Vid den tiden är bollen i din bana.skriv ett kärleksbrev till din pojkvän

Sanningen - Män kan ibland vara totala prickar och ofta förtjänar de en spark i rumpan för att ge upp flickan framför dem.Naturligtvis finns det två sidor i varje mynt, men det vi ska fokusera på just nu är hur man gör din pojkvän avundsjuk med klassen, och utan!Hur man gör din ex-pojkvän svartsjuk

Pointer One - vidta åtgärder för att helt enkelt leva ditt liv

Vad betyder det egentligen?

Enligt experter blir det väldigt komplicerat snabbt när du försöker göra ditt ex svartsjuk. Du måste först börja med att visa honom och världen att du bara inte behöver honom alls för att vara lycklig.

Vi vet alla att killar har egon och att det är bättre att du inte stryker det. Smacka det istället.

Oavsett vad du gör, aldrig mope och sura och gråta och gnälla över din ex. Även om du känner för att göra det, gör det inte. Plocka upp dig själv och fokusera på att hitta din lyckliga och skadan kommer att försvinna.

Nu är det dags för dig. Gör vad du vill och öppna dörren till nya möjligheter för dig. Dra nytta av att du bara behöver svara på dig själv och inte din pojkvän.

Om du menar allvar med att göra ditt ex svartsjuk, är det bästa du kan göra, oavsett hur svårt, att visa honom att du inte behöver honom och att du är fri och glad.

Gör det bara snälla. Pinky svär löfte, du blir glad att du gjorde det.

Pekare två - gör en poäng att skämma bort dig själv

Händer ned en av de värsta sakerna med en upplösning är att känna sig skit om dig själv. Förstå att det är normalt.

Ett sätt att övervinna denna oundvikliga känsla är att skämma bort dig själv tills du mår bra med dig själv. Arbeta med att bygga din självkänsla och ditt ex har inget annat val än att vara avundsjuk.

När du bryter med någon tvingas du ifrågasätta ditt självvärde och om det var allt ditt fel eller inte. Sluta snälla.

Du är bättre och du förtjänar; och det är allt du behöver veta för att göra ditt ex galet avundsjuk.

När du skadas naturligtvis vill du skada personen tillbaka. I det här fallet är det din före detta pojke-leksak.

VIP - Vidta åtgärder för att ta hand om dig själv och skadan kommer att krympa.

Om du vill gå till spaet för en dag för att må bättre, gå för det!

Om en shoppingtur hjälper dig att må bättre, ge dig själv tillstånd att göra det.

Fokusera på att behandla dig själv med saker som gör dig lycklig och du kommer att göra honom avundsjuk.

Pekare tre - gå efter dina drömmar - var inte rädd

Vi verkar alla förlora vad vi vill eftersom vi är i ett förhållande. Det värsta du kan göra är att sluta jaga dina drömmar.

När du vill att en man ska vara avundsjuk, måste du visa honom att du jagar dina drömmar - slutet på historien.

Om du vill lyckas göra din man avundsjuk, måste du göra dina drömmar verkliga. Du måste visa honom att du kommer att göra dem uppfyllda.

Gör din hinklista och börja få det att hända och jag garanterar att du kommer att göra ditt ex svartsjuk. Inga frågor ställda.

Pekare fyra - Få pipet därifrån

Utan tvekan kände du att det skulle komma så snälla agera inte förvånad. Ditt ex kommer att bli nötter om han kan se att du faktiskt är tillbaka i den verkliga världen utan honom.

Vad du behöver göra så fort som möjligt är att hitta en man som kommer att fånga dig snabbt så att ditt ex kan se.

Vad kommer det här att göra?

Det kommer att få honom att ifrågasätta varför han dumpade dig i första hand.

Utan tvekan kommer ditt ex att bli galet att du är ute och träffar andra människor. Synd, det är hans fråga. Du har all rätt att komma tillbaka dit och hitta din drömman. Vilket naturligtvis är en försök och felprocess.

Om han inte gillar det, bör han vidta åtgärder för att ändra det.

När han faktiskt ser med sina egna två ögon att andra män tycker att du är önskvärd, kommer det att göra honom avundsjuk. Varje kille vill ha det han inte har. Och värre för honom, han hade dig inte för länge sedan.

Så kom ut där och få nya vänner och absolut inte vara rädd för att ha kul med andra män. Särskilt om du vill göra honom galet avundsjuk.

Pekare fem - Ställ in en ”oavsiktlig” stöta in

Se till att du väntar i minst en månad innan du testar denna taktik. Efter att en månad har gått är det dags för dig att hitta ett sätt att möta ditt ex. Om du på allvar vill känna hans svartsjuka måste du göra det här.

Det är här du kan använda dina betrodda gemensamma vänner för att hjälpa dig. För ett intryck utan tryck kanske du vill träffa honom på en fest eller klubb. Där det finns många andra människor och det är ganska svårt för honom att fästa detta på dig. Inte för att det verkligen betyder något vid denna tidpunkt.

Om han på allvar inte fortfarande har känslor för dig, bryr han sig bara inte.

Tänk på att du kanske måste gräva lite för att få den här att hända, särskilt om hans sociala kalender är intetsägande. Bli inte galen, bara gör det lyckligt och sola dig i hans svartsjuka svar.

Oavsett vad du gör, bara falla inte i fällan att gråta om ditt ex när du kan vara där ute och fånga en annan superstor man. Ja, det gör ont att bli dumpad men det är dags för dig att ta tjuren vid hornen och komma snabbt över den.

Pekare Sex - Ignorera bara

Jag ska inte ljuga, den tysta behandlingen har funnits för alltid och det fungerar. Ge inte in och svara på hans berusade små timme på morgonen sms eller samtal. Och vågar du inte svara på hans e-postmeddelanden eller ställa in för att träffa honom bara för.

Det var hans val att avsluta saker så att han får leva med konsekvenserna. En av dem är att inte ha tillgång till dig! Så kom in i din hjärna nu snälla.

Jag måste bara säga detta men absolut inga bytessamtal heller!

Pointer Seven - Selfies via Snapchat

Det här sociala mediefordonet är en lysande väg att skrika ut till din ex-pojkvän att du är aktiv och lycklig i livet utan honom.

Gips ditt konto med glada selfies så kommer du att göra honom galet avundsjuk. Se till att du inkluderar dina vänner och alla möjliga olika utflyktsäventyr. Och vad du än gör, kolla bara aldrig hans profil eftersom han kanske gör exakt samma sak.

Du kan bara inte bry dig om det. Tänk på saken snälla.

Jag lovar dig att ditt ex kommer att känna sig super lågt att ditt liv är så spännande och levande och att han inte kunde kliva upp på tallriken. Synd förlorare är allt du behöver tänka.

Pekare åtta - Svara långsamt

Vid någon tidpunkt är det i ditt bästa att sluta ignorera honom om du vill göra honom avundsjuk. Visst, du kanske måste vara den som betar kroken men det är inget problem.

En av de bästa bilarna att använda för detta är sms. Skicka en avslappnad text till honom om att han ibland saknar honom. Eller kanske båda älskar samma film och du kan bara berätta för honom att du tittar på den och tänker på gamla tider.

Allt du försöker göra är att försiktigt sparka ut honom på knä igen precis innan han är redo att röra sig förbi dig. Detta kommer att väcka frågor och känslor och det kommer att få honom att sakna dig.

Pekare nio - en annan vinkel när du stöter på varandra

Första saker först, bara agera som om du knappt känner honom. Och om du kastar in en komplimang, får du honom att koka galet avundsjuk. Gör det kort och sött och när du går självförtroende och ler, kommer han att slå taket.

Hans kompisar ser vilken dörrhandtag han är och han kommer att sparka sig i rumpan för att släppa dig.

Glöm inte, när du går bort, titta tillbaka på honom en gång men glöm inte, titta bara på honom. Det gör honom säkert.

Pekare tio - tummen upp för att umgås vid tillfälle

Efter att ha gett den minst en månad är det verkligen okej att du umgås med honom ibland. Om du råkar gå över till hans hus som du känner mycket väl, låtsas att du inte vet det och du besöker det för första gången.

Gå inte bara in. Knacka och vänta vid dörren tills han släpper in dig. Det kommer att göra honom galet avundsjuk.

Påminn honom försiktigt om att du bara är gäst just nu och inte vill överskrida gränserna.

Håll ditt möte rent och var inte rädd att skicka sms till dina vänner medan han pratar. Du behöver inte ge honom din odelade uppmärksamhet längre. Kom ihåg det.

Pointer Eleven - Spela vän / familjekortet

Det kommer en tid då du stöter på hans familj och vänkrets när han inte är i närheten. Det är här du måste gå upp till tallriken och vara mycket vänlig. Komplimentera sedan och berätta för dem hur mycket du har missat att se dem.

Plantera allt positivt i hjärnan så är du på rätt väg. Jag kan ganska mycket garantera att han snart kommer att prata med dem och att han inte kommer att vara glad över att du är lycklig.

Pointer Twelve - Sätt bort ditt svartsjuka kort

Det är en tvåvägs gata när du är fokuserad på att göra din före detta pojkvän avundsjuk. Så när du råkar stöta på ditt ex med sin nya tjejleksak kan du inte agera lite avundsjuk.

Se till att du säger till dig själv att hon bara är en rebound och inte betyder något för honom. Låt aldrig detta svartsjuka kort han spelat fungera. Den här är helt upp till dig.

Pekaren Tretton - Var inte rädd för att spela hård boll

Den här är lite otäck men så vad! Han var den som dumpade dig så att han får vad han förtjänar.

Försök att ringa honom för att träffa en kopp kaffe eller något bara för att komma ikapp och helt enkelt inte dyka upp. Detta kommer att få honom att känna sig arg och dålig och det kommer att utlösa svartsjuk känslan.

Du kan också bli flirty när du råkar hänga med några nya hotties, helst i sikte på honom. Se till att han ser att du har gått vidare och att det är det visuella som har mest påverkan - Glöm inte.

Det finns ingen anledning att vara trevlig här så gör det inte.

Pointer Fourteen - Bli lite flörtig med honom

Nu sa jag en ”liten” flirtig. Om du blir för med dig kan du sluta ångra det.

Anslut med honom på en ytnivå avslappnad. Så se till att han ser dig en gång ett tag och är uppdaterad om dina sociala profiler. Informationen från sociala medier mellan exer är tillräcklig för att göra någon avundsjuk.

Nu om du bestämmer dig för att sova med honom på ett känslomässigt kontrollerat sätt, se till att du lämnar något åt ​​honom. Detta kommer att vara en påminnelse om vad han inte har mer och det kommer att göra honom galen.

Det spelar ingen roll vad det är. Kan vara din behå, strumpor, underbyxor, t-shirt, vad du än tror får honom att ångra mest.

Pekare femton - Var säker på att han vet att du verkligen är glad för honom

Chansen är stor att han har en rebound-tjej fäst i höften men det är okej. Berätta för honom upprepade gånger att du verkligen är glad för honom och önskar honom det bästa. Uppför dig som att du inte bryr dig och det kommer att göra honom nötter!

Se till att han också vet att du bara vill vara singel en liten stund eftersom relationerna var lite för mycket. Detta förklarar varför du inte har en pojke-leksak på bilden, åtminstone en seriös.

Mindre information finns mer här.

Detta drag får honom att tänka och chansen är att det kommer att få honom att känna sig dum och galet avundsjuk. Det kan inte skada att försöka!

Mycket av detta beror på hur mycket tid du faktiskt tillbringade tillsammans. Om ni var tillsammans några år, är ni båda uppenbarligen mycket bekväma med varandra och detta ökar chansen att han saknar dig säkert.

Men om ditt förhållande bara var dåliga nyheter som vi tillbringade tillsammans, är chansen att missa och avundsjuka uppenbarligen lägre.

Om han slutade med dig av alla felaktiga skäl kommer han helt sakna dig och vara avundsjuk på att du kan släppa taget och gå vidare.

Sanning - Vi vill alla ha det vi inte kan ha, oavsett orsaker. Det betyder att om han ser att du är lycklig utan honom, är chansen att han kommer att vara avundsjuk som en galen.

Varje relation har olika faktorer kring uppbrytningen och det betyder att du måste titta på din egen situation och ta reda på hur du får det att fungera till din fördel i svartsjukavdelningen.

Pointer Sixteen - Give Back

Beroende på hur länge ni var tillsammans är det säkert att säga att din pojkvän gav dig några gåvor. Kanske ett halsband eller jacka? Kanske han bortskämde dig ruttna med en hel massa presenter. Även om han inte gjorde det är jag säker på att det finns några saker han har kvar hos dig under din relation.

Vart ska jag med det här?

Om du verkligen vill göra honom avundsjuk, bör du sakta men säkert börja ge tillbaka saker till honom. Så om du lånade några av hans tröjor, rätter eller vad som helst, är det dags att ge tillbaka.

Du kan bara släppa av dem, ge dem till honom ansikte mot ansikte, eller så kan du maila dem om du vill. Poängen är varje gång du gör det här, kommer du att få honom att tänka på dig och det kommer att göra honom nötter.

När du upprepade gånger gör detta visar du honom att du gärna går vidare och att han har fastnat med tankar om dig.

Snyggt gjort!

Pointer Seventeen - Bli sexigare

Jag säger inte att du inte är sexig just nu eftersom jag är säker på att du är det. Och jag säger inte att du inte ska älska dig för dig som du är, för du borde.

Men om du verkligen är redo att hålla fast vid din ex-boy-leksak, bör du göra en poäng att bli super sexig fysiskt. Detta kommer att fungera dubbelt eftersom det kommer att påminna dig själv om hur du verkligen är sexig; och det kommer att göra honom super avundsjuk.

För att inte tala om att du kommer att bli centrum för alla pojkar och det är bra om du är redo för det eller inte. Att ha alternativet är alltid bra!

Så få en personlig tränare om du behöver och börja träffa gymmet för att göra din kropp super het. Börja titta på vad du äter med rimlighet och punden kommer att börja glida och med detta kommer din exes avundsjuka att skjuta i höjden.

Detta är bara början!

Pointer Eighteen - Smygande men söt

Den här är lite smygande men den fungerar verkligen. För att skapa svartsjuka eller bara påminna ditt ex om att han verkligen är svartsjuk kan du skicka sms till honom ibland av misstag. De som han verkligen inte borde läsa. Kanske är det bara en anteckning till en flickvän som talar om den här killen Tchad som verkligen gillar dig och du råkar tycka att han är supersöt.

Det spelar ingen roll vad du skickar, se bara till att det är ganska vagt så att ditt ex inte kan sätta ihop bitarna. Ju mindre han vet, desto bättre men han behöver veta lite om du ska utnyttja hans svartsjuka.

Du kan till och med göra den här ensam om du vill skapa ett par falska nummer. Det är enkelt att göra med alla appar som finns till hands idag.

Och om någon av de här nya pojkarna verkligen är sant, är det desto bättre. Jag kan bara inte betona hur viktigt det är att inte överdriva detta och se till att du är extremt vag om samtalen. Bara 'av misstag' vidarebefordra honom bitar och bitar och gå därifrån.

Det tar inte lång tid innan han känner för att reagera och om han gör eller inte kommer att visa ansikte i tid.

Pekare nitton - falskt berusad samtal eller text

Det här är en annan säker väg för att göra din ex pojkvän avundsjuk. Se bara till att du inte är riktigt full eftersom saker kan gå ur hand snabbt.

När du fejkar berusad kontaktar du ditt ex, säger du till honom att han fortfarande är i din hjärna och detta kommer att utlösa minnen. Och när du gör det tydligt checkar du bara in med honom för att se till att allt är okej, inget mer, han kommer att få en dubbel whammy eftersom han måste acceptera det kalla hårda faktumet att du är förbi honom och glad.

Det kommer att få hans blod att koka.

Uppdrag slutfört!

star wars jag älskar dig meme

Slutord

När du tittar på hur du gör din ex-pojkvän avundsjuk, måste du se till att du inte låter dina känslor komma i vägen för ditt uppdrag. Använd de här experttipsen och tipsen för att komma tillbaka till ditt exs sinne och få honom att betala med tanke för att ha slutit med dig.

Lycka till!

126aktier