Hur du får ditt ex att ångra att du lämnar dig

Är det möjligt att få ditt ex ångra att du lämnar dig?

Absolut! När kärleken går förlorad är det inte kul.Kärlek gör ont.bra stycken att skriva till din flickvän

Och det spelar ingen roll vem som utlöste upplösningen, för när sanna känslor är inblandade gör det bara ont. Ingen gillar ett brustet hjärta.När det gäller kärlek finns det verkligen inga regler.

För tillfället känner du dig arg och arg och förmodligen väldigt ledsen, minst sagt emotionell.

Det är kanske dags att vidta åtgärder och få ditt ex synd att lämna dig.

Här är några tips som kommer att hjälpa dig att få ditt ex att ångra dig.

Hur du får ditt ex att ångra att du lämnar dig

Pekare # 1 - Kontakta inte ditt ex

När du har fått en ny upplösning är det viktigt att du inte någonsin agerar som en dörrmatta för ditt ex eller att du är för behövande.

Dra bara inte crybaby-kortet på något sätt, form eller form.

Ditt bästa drag ... Bara inte kontakta ditt ex alls. Det är viktigt att du undviker all kontakt så att du kan börja krängningsprocessen.

När du gör detta kommer du att vidta åtgärder för att få ditt ex att helt ångra dig att bli av med dig.

Tänk på det en stund och vidta åtgärder som du vill.

Pekare # 2 - Radera hans nummer för alltid!

Om du menar allvar med att få en ex att gråta över att lämna dig, måste du radera honom eller henne för alltid. Vad detta betyder är att du måste ta bort deras nummer från alla dina enheter.

Du känner affären.

Du måste se till att du kommer att förbinda dig att aldrig ringa eller skriva dem igen. Var stolt över vem du är och din viljestyrka för att ge dig uppmaningen att återansluta.

* Gör det inte!

Känslor kommer att komma i vägen för logik så du behöver bara vara försiktig med detta.

Visa ditt ex att du inte behöver dem och är starka på egen hand. Du kan flyga solo med ett leende och du kommer.

Pekare # 3 - Vidta åtgärder för att göra förändringar i ditt liv på ett positivt sätt

Tänk på din senaste upplösning som en varning. Det är dags för dig att ta kontrollen och hitta din lyckliga inifrån och ut.

Vill du verkligen sitta och välta dig i depression?

Men du måste fortfarande förstå vad som har hänt är verkligt och det har påverkat dig. Sånt är livet!

Det är tråkigt att du förlorade sällskapet med en person du älskade men ibland är det ett måste när du behöver räkna ut dig själv och livet ut.

När du uppriktigt reflekterar över det reflekterar det över dig att det är viktigt att få din före detta partner att ångra sig att lämna dig. Det är vad det är.

Fakta - Det finns en anledning till att ditt ex är ditt ex, glöm aldrig det!

Ta dina fysiska och mentala energier och sätt ihop dem för att hjälpa dig att lägga allt detta bakom dig och gå framåt positivt till större och bättre.

Varför inte klä lite annorlunda?

Vad sägs om att träffa gymmet och bli bättre?

Vad sägs om att få håret gjort och kanske få ögonbrynen pincade?

Det handlar om de små sakerna här och när du håller dig upptagen genom att fokusera på nya förändringar är du i rätt riktning för att passera ditt ex snabbt.

Pekare # 4 - Ladda ditt liv fullt av kul!

När du nyligen bryts bör du vara fokuserad på att hitta din högre status. Försök att bygga en ny krets av vänner som är pålitliga och roliga. Människor som kommer att hjälpa dig att fokusera på det som är viktigt för dig i livet och inte det skitförflutna du försöker glömma.

Det enda sättet som ditt ex kommer att ångra dig på allvar är att se att du inte är ledsen och upprörd över upplösningen. När han ser detta finns det ingen chans att han kan få din uppmärksamhet igen och det är otroligt bra.

Gå ut ur din enade sociala krets av alla rätta skäl.

Pekare # 5 - Ta en uppriktig stab vid att försöka göra din ex galna avundsjuk

När du vill göra ditt ex ledsen att de avslutade saker, måste du vidta åtgärder för att skapa en strategi som fungerar. Få dem att känna sig ledsna eftersom de bara förlorade det mest värdefulla i sitt liv.

Sociala medier gör underverk här.

Bli inte galen men se till att du har tillräckligt med bilder på Facebook och Instagram för att bli uppmärksammad av din ex.

Några bilder i veckan kommer att göra tricket.

Sanning - Det är inte som att han kommer att kommentera eller något och att han inte kommer att gilla dina bilder men de kommer att fånga hans odelade uppmärksamhet.

Detta kommer att göra din ex svartsjuk - Slutsatsen.

Se till att om du kommer ansikte mot ansikte att du går rätt förbi. Hela syftet här är att få honom att känna stinget att lämna dig - Historiens slut.

Pekare # 6 - Lämna kommunikationsgapet vidöppen

Detta betyder inte under några omständigheter att du ska släppa ditt ex tillbaka men det betyder att du retar honom lite och låter honom veta att det finns utrymme att flytta in.

Den här är lite otrevlig men om du verkligen vill passera honom och få honom att ångra att du lämnar dig, måste du lämna ditt anslutningsgap öppet lite, precis nog för att inte helt stänga av honom.

Varför?

Detta kommer att öppna hans sinne för att tänka på varför han lämnade dig och att han kanske gjorde ett misstag. Om du kan plantera tanken i hans hjärna kommer den att stanna kvar.

Pekare # 7 - Skryta förtroende

Den här kan ta lite tid att vänja sig vid, men när du stöter på ditt ex på något sätt, form eller form, måste du släppa ditt inre självförtroende.

Om du verkligen känner det eller inte är inte frågan.

Låtsas om du måste.

Sätt upp din största skådespelare någonsin och visa dig själv och ditt ex att du är redo att gå vidare med ett självsäkert leende. Var nöjd med dig själv och när du visar honom har han inget annat val än att vara ledsen för sin valda förlust.

Pekare # 8 - Var inte rädd för att posta

Den bästa plattformen i världen att skryta är sociala medier. Du kan skryta med vad som händer i ditt liv och hur lycklig du är. Gå inte överbord och lägg din lycka i ansiktet men du har all rätt att fortsätta framåt.

När du klär dig ut och ser galen het ut måste du definitivt ta en selfie.

Utanför, om han checkar ut dig online, kommer han att se att han saknar dig allvarligt.

Pekare 9 - Kasta ditt bittra kort ut genom fönstret

Det viktigaste du inte vill göra är att slåss med ditt ex om ditt tidigare förhållande, nuvarande eller framtida grejer. Konflikt skapar stress och om du vill få ditt ex att ångra att du lämnar dig är det viktigt att du håller det lätt.

När du tar medelvärdet ur ekvationen kommer du att tvinga honom att komma ihåg de goda tiderna och fundera över varför han lämnade dig i första hand.

Tänk på materia.

Pekare # 10 - Få ditt hår gjort

Jag är inte säker på om du har hört talas om tjejer som läker snabbare efter ett uppbrott genom att få en ny frisyr eller inte?

du gör mig lika glad som

Men tydligen finns det viss sanning i det.

Detta betyder inte att du behöver ha en makeover för att återskapa dig själv i syfte att få ditt ex att göra en dubbeltagning. Gör bara något för dig själv som kommer att ge dig ett leende. Allt som kommer att ge dig lite extra.

När du gör detta ökar du chansen att få ditt ex att ångra att ha slutat med dig.

Pekare # 11 - Kom ut där

Oavsett vad, flirta aldrig med ditt exs vänner med eller utan honom. Det är bara otäckt.

Men när du pratar med någon, se till att du ler glad och har det bra.

När han ser kan du ha någon man du vill. Det kommer att ändra hans låt snabbt. Han kommer att inse att han har tappat stor tid och att du är en fantastisk tjej.

Pekare # 12 - Klä att imponera

När du går ut, se till att du är klädd snyggt om du stöter på honom. Detta betyder inte att du ska göra allt för att överdriva det eftersom det bara är falskt.

Om du har män eller tjejer för den delen som pratar om hur het du ser ut, kommer det bara att hjälpa dig att genomdriva det faktum att ditt ex borde sakna att lämna dig ... säger bara.

Pekare # 13 - Mind Over Matter

Sinnet är en kraftfull sak och när du väljer att vara lycklig eller hitta din lyckliga tvingar du ganska mycket ditt ex att ångra att ha brutit upp dig.

Ju mer njutning du hittar i ditt liv, desto bättre. Var en rolig person som behandlar andra bra. Var den personen människor vill ha ett förhållande med och du kommer ut på toppen.

Du behöver inte ditt ex för att vara lycklig. Och det är inget fel i att du känner dig nöjd med att han är ledsen att han avslutade saker.

Här är några tips för att få honom att sakna dig rakt efter att ha gått sönder.

Pekare # 14 - Använd dina vänner

När du känner behov av att få ditt ex att ångra sig från dig är det viktigt att du meddelar detta till honom på olika sätt. En av dessa är dina vänner. Var inte rädd för att nå ut och röra vid dina gemensamma vänner efter ett uppbrott.

Det betyder att du inte ska skymma dig för människor nära honom bara för att han dumpade dig. När de ser att du är nöjd och de säger till ditt ex att du är nöjd, har han inget annat val än att känna att han gjorde ett misstag när han slog upp med dig.

Pekare # 15 - Skjut honom ett vykort

Visst, du var troligtvis nere i soptipparna direkt efter upplösningen, men det betyder inte att du inte borde hitta sättet att komma undan en stund och berätta för honom allt om det.

Ta av med dina flickvänner i en vecka och se till att du skickar honom ett vackert vykort där du smuttar på cocktails på stranden.

Han har inget att säga nu om vad du gör så du måste få ut det mesta. Visst kommer det inte ta dig för lång tid att gå vidare och glömma honom alla tillsammans.

Pekare # 16 - Stäng dörren vid inbjudningar

Det spelar ingen roll om inbjudningarna han skickar till dig är subtila att bara umgås eller lite mer seriös när han ifrågasätter om han verkligen inte vill ha dig mer eller inte.

Svara inte på några av hans inbjudningar. Om han prickar dig på Facebook, kolla inte tillbaka. Håll avstånd så kommer du att visa honom att du inte behöver honom längre. När han ser och känner detta kommer han att vara ledsen att lämna dig.

Synd för honom!

Pekare # 17 - Ignorera speciella dagar

När hans födelsedag spelar, erkänn inte det. När ditt jubileum har gått, skjut inte honom ett meddelande och reflektera.

Och när det gäller hans storfamilj, lämnar jag den upp till dig. Ditt band med dem kan vara lite djupare än bara din exes-familj.

God jul och gott nytt år kan bara inte hända och vad du än gör se till att du inte tar på dig ölglasögonen och i ett svagt ögonblick berätta för honom om dina sanna inre känslor.

När du vägrar att vara uppmärksam på honom på de speciella dagarna skjuter du meddelandet högt och tydligt för honom att han säkert än bättre saknar dig!

Slutord

När det gäller att ångra sig från att ha slutit med dig, finns det många tips, knep och experttaktik som hjälper dig med ditt uppdrag. Tänk igenom saker innan du agerar och förstår oavsett vad, ditt ex förtjänar dig inte.

Håll dig stark och lycka till!

476aktier