Hur du gör ditt ex vill ha dig tillbakaOm du läser detta måste du nyligen ha haft ett uppbrott som du önskar att inte behövde hända. En upplösning kan vara väldigt svår att hantera, särskilt när du känner att du inte var redo att avsluta saker. Oroa dig inte, här har vi listat ett antal steg för hur du får ditt ex att vilja ha dig tillbaka.

Det finns många anledningar till varför ett förhållande kan sluta och du kanske vet exakt vad som gick fel eller kanske du fortfarande letar efter några svar så att du kan förstå saker. Du går antagligen igenom ett brett spektrum av känslor. Från sorg och ensamhet till förvirring och förtvivlan är upplösningar riktigt tuffa.Men vad ska du göra om du vill ha ditt ex tillbaka? I det här fallet kan det vara riskabelt att följa dina första instinkter. Efter ett uppbrott, kom ihåg att du inte vill göra något utslag, även om dina känslor är mycket starka just nu. Du måste ta ett steg tillbaka för att bedöma den situation du befinner dig för närvarande.Om det finns något hopp om att förhållandet kan återupplivas, så finns det några saker du kan försöka göra. Oavsett om du precis slutade med ditt ex eller har varit ifrån varandra ett tag, nedan är några tips om hur du kan vinna ditt ex och få dem att vilja ha dig tillbaka.Hur du gör ditt ex vill ha dig tillbaka

Få lite utrymme

Det första du vill göra efter en upplösning är att få lite utrymme, oavsett hur illa du vill träffas. Det här kan verka kontraintuitivt för dig, men i slutändan är detta råd mycket meningsfullt. Efter upplösningen kan du känna dig arg, ledsen, förödad, förvirrad, förlorad eller en blandning av många känslor samtidigt. Detta är desto mer anledning att få plats och spendera tid borta från ditt ex.

På samma gång, ta inte detta som ett förslag att vara elak mot ditt ex, oavsett hur illa du känner dig. Du kan fortfarande vara artig mot ditt ex om du stöter på den personen, men du bör också komma ihåg att du inte längre är tillsammans.

Att ta tid från ditt ex är avgörande, det gör att du kan få ett klart huvud. Du kommer att kunna gå tillbaka och se var förhållandet blev fel och du kommer också att få lite välbehövlig tid bara för dig själv.

Förutom att du kan rensa huvudet och ta dig tid att räkna ut vad som gick fel har det andra fördelar att få plats från ditt ex. Du är singel igen.

Att vara singel igen och ha tid för sig själv betyder att du kan göra dig själv till en prioritet igen. Du kan ta reda på vad dina intressen är och bedriva dem. Du kan också bara unna dig själv och koppla av ensam utan att behöva oroa dig för att trivas.

Även om du kanske har lust att låta ditt ex veta att du fortfarande är intresserad av att komma ihop igen, är det nästan aldrig en bra idé och du riskerar att komma ut som för tvångsmässig och behövande. Det här är en annan stor anledning till varför det är viktigt att få lite utrymme från ditt ex. Du vill inte vara för aggressiv vid den här känslomässiga tiden. Låt dig själv och ditt ex ha den tid du behöver för att hjälpa dig att gå vidare.

Du kan vara förvirrad över tanken på att gå vidare från ett uppbrott, speciellt om du fortfarande är intresserad av att återförenas med ditt ex. Det är ofta mycket svårt att ha en hälsosam relation igen med ditt ex om du inte har tagit ett steg tillbaka för att ta reda på vad som gick fel.

Om du bara fortsätter saker som de är, kan förhållandet fortfarande ha många problem som oundvikligen måste bearbetas för att förhållandet ska lyckas. Så även om du vill komma tillbaka med ditt ex vill du gå framåt istället för att stanna kvar på samma plats.

Jag tycker att du är vackra citat

Att få lite tid och utrymme själv betyder verkligen att du lämnar ditt ex ensam för lite. I många uppdelningar som inte är överens om varandra kommer en person att bombardera den andra med samtal, textmeddelanden och desperata grunder för en ny chans.

När du precis har gått sönder är det lätt att se varför det kan ses som ett yrke av ens kärlek och hängivenhet. Samtidigt sker uppbrott av en anledning, och att vara desperat och behövande hjälper i de flesta fall inte situationen.

Om du ständigt trakasserar ditt ex efter en upplösning, finns det en chans att ditt ex kommer att känna sig osäkra och då kanske de inte vill träffa dig alls igen. Det är därför det är viktigt att hålla sig lugn, även om avbrott kan vara mycket svåra. Du kommer att vilja visa ditt ex att du kan respektera deras känslor, gränser och önskemål vid den tiden.

Samtidigt betyder det inte att du bara måste ge upp hoppet om att återuppväcka relationen. Men det är viktigt att erkänna och visa respekt för vad ditt ex går igenom. Trots allt hände upplösningen av en anledning.

Var lycklig själv

Tänk på den här frågan och svara ärligt. Kan du vara lycklig själv eller känner du att din lycka tenderar att bero på andra människor?

Visst, du älskar ditt ex och saknar dem. Men ibland kan relationer falla sönder när vi är för mycket beroende av våra betydande andra. Om du inte är nöjd med dig själv kan dina egna problem påverka din betydande andra och det kan utgöra ett hot mot ditt förhållande.

Det är därför det är bra att få lite ensam tid. Innan du ens funderar på att prata med ditt ex igen, vill du se till att du kan vara lycklig ensam. Lura inte dig själv att tro att en annan person kan bota din olycka och lösa alla dina problem. Bara du själv kan göra det.

Det finns några människor som inte kan stå ensam eller ensam. Det är hälsosammare att hitta sätt att njuta av att vara ensam eftersom det ger dig tid att ta hand om dig själv. Om du övertygar dig själv om att du bara kan vara nöjd med ditt ex, kommer du att sätta för mycket press på den personen, vilket är orättvist och orealistiskt.

När du gillar att spendera tid ensam och kan gå dagar utan att alltid ha någon vid din sida, kan du vara redo att ta steg mot att prata med ditt ex igen.

Vet varför saker slutade

Varför slutade sakerna? I slutet av ett förhållande vet vissa människor exakt vad problemet var. Andra kommer inte att veta och de måste sluta räkna ut det själva.

Innan du omedelbart frågar ditt ex vad som gick fel, ta dig tid att reflektera över det förhållande du haft. Det finns många anledningar till varför ett förhållande slutar. Två stora skäl kan vara brist på korrekt kommunikation och brist på respekt.

Å andra sidan finns det ibland skäl som inte kan åtgärdas, till exempel att inte återlämna samma känslor för den andra personen eller att vilja ha en person som är annorlunda. Medan du och ditt ex kan arbeta med dina handlingar och hur du kommunicerar och behandlar varandra, måste du också veta att du inte kan tvinga människor att vara helt annorlunda, särskilt om det inte är som de verkligen är.

Eftersom du inte bör kontakta ditt ex först, försök att reflektera över de ledtrådar du har om varför förhållandet inte fungerade. Uttryckte ditt ex att du var olycklig? Diskuterade du och var inte mycket?

Du kanske inte prioriterade varandra tillräckligt eller kanske var du för beroende av varandra. Det här är bara några anledningar till varför ett förhållande kan sluta. Ta dig tid att räkna ut det och se om du är villig att arbeta med dina problem om du och ditt ex kommer tillbaka igen.

Ha en plan

Att gå tillbaka till ett förhållande kan ställa många frågor. Vad är lämpligt sätt att agera? När du går tillbaka till ett förhållande som tidigare avslutats är det viktigt att sätta några mål och gränser.

Försök att ställa dig själv några av dessa frågor om du kan. Vad vill du undvika om du kommer tillbaka tillsammans med ditt ex? Vad kan vara några hälsosamma gränser för er två att genomdriva så att du kan få en mycket friskare och lyckligare relation andra gången?

Var beslutsam att gå framåt tillsammans och arbeta som ett team för att planera din nya framtid tillsammans. Kom ihåg att det är bra att prata saker långsamt när man går in i ett förhållande igen.

Det är ofta en bra tumregel att undvika att rusa in i fysisk intimitet. Innan du gör det kanske du vill räkna ut dina känslor först och du vill också prata saker med ditt ex för att se till att du är på samma sida.

Om du rusar in i fysisk intimitet, för allt du vet, kanske ditt ex misstag detta för en engångsfling. Det är därför det är bra att vara försiktig och kommunicera effektivt innan du rusar tillbaka till saker.

Dessutom, om du kommer in i relationen långsamt, kommer du att veta att ni båda går in i detta med klara huvuden och ni kommer båda att vara mer säkra på relationen.

Gör inte samma misstag

Även om du lyckas komma tillbaka med ditt ex kommer allt att vara fruktlöst om du bara gör samma misstag som tidigare gjordes i relationen. Det är därför det verkligen hjälper att veta vad som var fel i förhållandet.

Om du vet vad som gick dåligt i förhållandet kan du vidta åtgärder för att förhindra att dessa saker händer igen. Medan gamla vanor dör hårt, om du båda verkligen är tänkta att vara tillsammans, kommer det hårda arbetet att vara värt det. Du kan till och med överväga rådgivning om ni båda tycker att det är nödvändigt och kan vara till hjälp.

En del av detta handlar om att veta vilka prioriteringar man ska ha. Gjorde ni två i ert förhållande misstaget att inte göra tillräckligt med tid för varandra? Eller kommunicerade du inte tillräckligt? Oavsett vad dina problem var, ta reda på dem och gå in i ditt återupplivade förhållande med bättre prioriteringar.

Ha kvalitet 'mig' tid

Efter din upplösning är den perfekta tiden för dig att återupptäcka dig själv. Fråga dig själv vem du är utanför din relation. Vilka är dina intressen och hur känner du för att göra? Gör det som intresserar dig och ta hand om dig själv under den här svåra tiden. Från att få en ny frisyr eller massage eller göra meditation finns det många sätt att ta hand om dig själv.

Kom ihåg att även om du vill komma tillbaka med ditt ex, är egenvård en mycket viktig handling som kommer att öka ditt självförtroende och känsla av självkänsla bland många andra positiva saker.

Få uppmärksamheten igen

Även om du kan bli frestad att kontakta ditt ex regelbundet, är det inte den bästa idén. Om du alltid smsar eller ringer honom för att försöka vinna tillbaka honom, kommer han att veta att du är på hans lock.

Men om du ger honom utrymme kommer han att märka att du inte finns kvar längre och om han fortfarande saknar dig kommer han att undra vad du gör. Om han verkligen fortfarande har känslor för dig kommer han att märka din frånvaro och han kommer att sakna dig.

Om du planerar att träffa ditt ex, verkar det inte vara alltför ivrigt, speciellt när du bara börjar umgås igen. Bara agera avslappnad och undvik att säga eller göra något som kommer att bli desperat. Desperation är inte attraktiv, men en lugn uppförande är.

När du hänger med ditt ex igen, låt dem vilja ha mer. På det sättet kommer det att finnas något att se fram emot. Häng inte tillsammans i flera dagar. Istället, ta det långsamt. Det finns ett ordspråk som 'frånvaro får hjärtat att bli grundare.'

Gör honom avundsjuk

Detta tips är inte för alla. Vissa människor har exer som inte är den svartsjuka typen eller kanske du bara inte är intresserad av att göra ditt ex svartsjuk.

För andra men att se din ex avundsjuk på din nya betydande annan är ett tecken på att de fortfarande inte är helt över dig. Undvik att göra detta om du är i ett förhållande med någon. Personen du använder för att göra ditt ex svartsjuk borde bara vara någon som du inte är seriös med, inte någon du är i ett engagerat förhållande med.

Här är några sätt att göra ditt ex svartsjuk. Om det finns en händelse som ni båda deltar i, ta ett datum med dig eller till och med en söt vän som kommer att chatta med dig hela tiden och ge dem komplimanger.

Ett annat sätt att göra ditt ex svartsjuk är att publicera bilder på sociala medier av dig och en annan person som umgås. Du och den här personen kanske bara är vänner, men om ditt ex blir avundsjuk, kanske de tror att detta är ett potentiellt kärleksintresse för dig.

Att gå på avslappnade datum med människor kan också göra ditt ex svartsjuk. Kom ihåg att dessa borde vara avslappnade, roliga datum. Du vill inte stränga två personer samtidigt eftersom du kommer att få två personer vars känslor har skadats.

Här är ett sätt att göra ditt ex svartsjuk utan att använda några andra människor alls. Visa bara ditt ex på sociala medier att du mår bra. Prata inte om upplösningen på sociala medier och agera lycklig. Försök faktiskt att vara riktigt glad trots upplösningen. Samtidigt överdriv inte det med falsk lycka eftersom människor kommer att se rätt igenom dig om du försöker alldeles för hårt.

Ta kontakt

Att veta hur man kontaktar ditt ex efter en upplösning kan vara svårt. Öppna inte med ett romantiskt meddelande och be inte om att han ska komma tillbaka tillsammans med dig heller. Var istället subtil och var positiv med dina ord.

Du kan till exempel skicka en avslappnad text till honom om du ser något som påminner dig om honom. Även om du initierar en kontakt, gå inte överbord. Du bör fortfarande försöka hålla ett säkert avstånd från ditt ex eftersom du inte vill komma för starkt.

Om ditt ex är villigt och du har pratat avslappnad, kan du föreslå att ni två träffas så att ni kan komma ikapp. Du kan träffas för kaffe eller för en drink. När du umgås, försök att skicka ut positiv energi. Om du fortfarande är bitter eller upprörd över upplösningen kommer han / hon antagligen att kunna berätta och det kommer att döda stämningen.

När du har en positiv attityd kommer ditt ex att troligen njuta av ditt företag. Han kanske till och med vill umgås snart igen. Var genuint intresserad av hans liv och vad han har att säga. Om ditt ex känns som att de kan ha kul med dig, vara avslappnad i din närvaro, så har du några goda tecken på att ditt förhållande kan vara räddningsbart.

Genom att hålla en positiv och positiv attityd kan ditt ex komma ihåg hur trevligt ditt företag är. Om ditt ex påminns om alla de goda sakerna, så finns det en chans att de tror att du kan lösa de saker som fick dig att gå ihop, vilket gör det möjligt för dig att komma tillbaka igen.

Lämna saker i det förflutna

Det är inte en dålig idé att prata lite om vad som gick fel och hur saker och ting kommer att bli annorlunda om du och ditt ex kommer tillbaka igen. Men ta inte upp det förflutna om och om igen, annars blir det svårt för er två att gå vidare. Kom ihåg att du vill gå framåt istället för att hålla fast i det förflutna.

Om tillräckligt med tid har gått är det möjligt att du och ditt ex försökte träffa andra människor. Försök att undvika att prata om vad du gjorde med andra människor medan du var ifrån varandra. Återigen, det är det förflutna och du vill fokusera på din framtid tillsammans istället.

Även om du känner dig nyfiken vill du verkligen inte veta vad ditt ex har gjort sedan du gick ut. Det som de gjorde när ni inte var tillsammans är i allmänhet inte ditt mål. Och du behöver inte riktigt berätta för dem om du daterade när du var ifrån varandra heller.

Att prata för mycket om vad du gjorde medan du var för sig kan ha potential att väcka känslor av förbittring och svartsjuka. Så om du pratar om det, trampa mycket försiktigt. Det sista du vill göra är att skapa ett nytt problem, särskilt om du precis har kommit tillbaka igen som ett par.

Slutsats

Det här är bara några steg som du kan tänka på när du försöker lista ut hur du får ditt ex att vilja ha dig tillbaka. Tänk på att du inte kan tvinga ditt ex att ha känslor som inte längre finns där. Även om du inte kan tvinga fram situationen, kan ett misslyckat förhållande i vissa fall fortfarande ha några glimtar av hopp.

Om det finns hopp kan du vidta nödvändiga åtgärder för att få ditt ex att komma tillbaka med dig. Att komma tillbaka med ditt ex är inte alltid enkelt. Det kommer att kräva lite tid ifrån varandra, självreflektion, egenvård och lagarbete. Om någon av er inte är helt med i det, så fungerar det inte.

Även om du vill få tillbaka ditt ex, kom ihåg att det inte alltid är möjligt. Allt vi verkligen kan göra är att försöka vårt bästa och i slutändan acceptera saker för vad de är. Så länge du har dig själv kommer du att vara fantastisk.

19aktier