Hur man förför en man med ordNär du vill förföra en man behöver du inte nödvändigtvis använda annat än ord.

Men hur?Utan tvekan köper killar först med ögonen, de är visuella, mer än kvinnor är åtminstone. Det betyder att det finns en enorm möjlighet att förföra en man utan att lägga ett finger på honom om du vet hur.Sanningen att säga, män behöver den fantastiska sexuella fysiska attraktionen med en tjej om de kommer att bli känslomässigt kopplade. Det finns dock beprövade expertmetoder som kan få dig på rätt spår för att komma in i huvudet på en man med bara dina ord.Låt oss ta reda på.

Hur man förför en man med ord

Flörta

Nyhetsflöde! Det finns bara inga magiska fraser eller smarta linjer som kommer att få en man att bli kär i dig, förlåt. Men vad du kan göra är att försöka vara lekfull och öppet suggestiv med dem.

Om du berättar för honom vad du tänker rakt upp är det ett riskabelt drag eftersom du antingen gissar rätt och spikar det eller så skickar han honom långt och snabbt.

Du är ganska säker med en helt enkelt icke-aggressiv flirt som kommer att låta honom veta att du vill ta det till nästa nivå, men du kommer inte att pressa honom för mycket för att leverera.

Det sista du vill göra är att ge honom scenskräck!

Ge honom uppriktiga komplimanger

Du kanske tror att killar inte är intresserade av att höra om hur snygga de är, men du kan inte ha mer fel enligt experterna.

Tänk på det en stund.

Alla gillar en komplimang då och då om det är uppriktigt, eller hur?

Och det är skillnad mellan söta saker som en kille berättar för en tjej och vad hon levererar till honom. Ta ut det grötiga från din komplimang och du är på rätt väg.

Slutligen, oavsett vad du gör, se till att du komplimangerar honom med sanningen. Om han känner att du bara försöker pumpa upp honom, kan du få dig in i lite varmt vatten.

Ta ett stort intresse för hans liv - dag till dag och annars

Det är viktigt att du verkligen intresserar dig för hans liv om du ska försöka förföra en man med dina ord. Se till att du lyssnar på vad han säger och var inte rädd för att spegla eller upprepa orden han säger tillbaka.

Detta låter honom bara veta att han bara inte blåser rök medan ditt sinne är någon annanstans.

När en man vet att en kvinna lyssnar öppnar han dörren för förförelse om du spelar dina kort rätt.

Som alltid är valet ditt.

Var inte rädd för att spela med dina ord

Naturligtvis verkar alla gilla berömord men när du försöker förföra en man med ord kanske du vill försöka utmana honom lite. Men bara om du har ryggraden för det.

Om din förförelsestaktik inte fungerar så bra, gå tillbaka och försök att vara lite mer avlägsen.

Utmana hans tankar med motsatsen och se hur han svarar. Bli inte för aggressiv eller negativ här, annars kommer du att se ut som en dork.

Låt honom hänga lite men berätta en historia och informera honom om att du kommer att göra det senare.

Du vet aldrig om du inte försöker, eller hur?

Direkt är inte alltid dåligt

Om allt annat misslyckas kan du behöva dra ut de stora kanonerna och vara direkt med honom. Berätta för honom att du inte bryr dig riktigt om vad du gör i kväll men du vill göra det med honom.

Sanningen - Det här är lite riskabelt, men på baksidan är det bättre att räkna ut det förr snarare än senare.

Lämna ett bestående första intryck

Vi har alla gjort misstag genom att bedöma människor efter deras första intryck, men det verkar vara den mänskliga naturens standard. Så det är viktigt att du ser till att du lämnar ett perfekt bra första intryck hos män. Särskilt de du vill förföra.

Psykologiskt sett är du på rätt väg om du ger honom ett bra första intryck.

Visa honom att du är säker och trygg i dig själv och att du är lätthjärtad och glad. Män vill bara inte komma in i drama och emotionell galenskap om de kan hjälpa till.

Försök att se till att konversationen flyter och ställa de frågor som kommer att få honom att prata och öppna upp lite. Dessutom, när du får honom att prata är det mindre troligt att du förstör!

Använd dina ögon för att förföra honom

Det finns väldigt få saker ögonen kan dölja när du har tagit bort solglasögonen och det här är något du kommer att behöva dra full nytta av.

I den stora bilden, när du vill förföra en man med ord, är det dina ögon som kommer att spika det. När du får ögonkontakt med en man visar du honom att du är nyfiken och intresserad. Prata om en bra start.

Ögon utlöser känslor och de är verkligen helt sexiga.

Håll blicken i mer än en sekund och var inte rädd för att blygsamt titta bort från tid till annan. Stirra inte men låt honom veta att du tittar på honom och vill fortsätta leta efter alla rätta skäl.

Om du kastar in ett sexigt leende eller två när dina blickar korsar ger du honom fler signaler om att du är intresserad av att förföra honom.

Glöm inte, du måste vara helt subtil med den här, för om du inte gör det kommer det att slå tillbaka och känna sig falskt eller knuffat, bara inte sensuellt sexigt.

Rakt upp förförelse med dina ord

De flesta älskar ett bra samtal så länge det inte bara är ensidigt. Både killar och killar vill bli hörda men är inte intresserade av att prata.

När du lyssnar på vad en man säger och också bidrar till samtalet, säger du till honom att du vill veta mer. Och när du vill veta mer om en kille är det säkert att säga att dörren är öppen till nästa nivå om det kommer till det.

Nu kommer du inte att få en man att bli kär i dig bara genom att prata med honom, men om du har en anständig konversation med en man, säger du till honom att du är intresserad.

Var säker på dina ord och visa honom att du inte är rädd för att öppna upp lite. Och dra definitivt inte ut ditt domarkort på något sätt, form eller form. Du kanske till och med vill gå utanför din komfortzon lite och lekfullt reta honom eller ställa en fråga som passerar lite vänlinjen.

Det tar inte lång tid att bli expert på att läsa en killes uppförande och fortsätta därefter. Håll ögonkontakten igång under ditt samtal för att låta honom veta att du lyssnar och fixeras med honom.

Var bara den enda du

Om du känner dig både nervös och orolig när du försöker förföra en man med ord är det okej att visa honom detta eller ännu bättre berätta för honom.

Han är med dig av en anledning. Tänk på det en minut.

Njut av stunden

En av de mest sexiga sakerna med en kvinna är när hon ler och har kul. Så stoppa dåligt humör och sura inte om du inte får vad du vill.

Var kreativ och ha kul med dina ord. Lägg lite tid och ansträngning i förförelseprocessen så kommer han att uppskatta det.

Tänk om han inte gör det?

Sparka hans ledsna rumpa mot trottoarkanten och gå vidare.

Fråga bara honom

Den här verkar lite för uppenbar men om du verkligen vill förföra en man med ord, fråga bara honom vad han vill höra. Ibland rakt på sak gör underverk.

Chill On The Cheesy Stuff

Du kommer att misslyckas om du försöker förföra en man medan du låtsas vara en slampig porrstjärna. Slå av den innan du börjar. Det är inte vad han vill, han vill ha riktigt.

När du tonar ner det ett tag eller två och visar honom att du är helt ärlig, det är naturligt förföriskt.

Vad sägs om att prova den subtila vägen för att förföra en man med ord?

Subtila knep för att förföra en man via telefon

Om du vill fånga den manliga artens uppmärksamhet är du bättre att klä dig sexig i en het klänning än att starta en djup känslomässig konversation. Det är dock möjligt att få en man att falla för dig med bara ord, men du måste veta vad du gör.

tackmeddelande från lärare till föräldrar

Så här kan du förföra en man mildt över text med bara ord - Magiskt.

Att vidta åtgärder för att förföra en man via textmeddelanden:

Denna taktik är särskilt framgångsrik om du redan är vän med killen eller åtminstone redan har träffats. Här är tips som kommer att hjälpa dig med ditt fokus att förföra en man med ord.

Berätta bara för honom som vanligt att du tänker på honom

Varje kille gillar att du hör att kvinnan han är intresserad av tänker på dem.

Se till att du använder massor av söta emojis för att ge dig mer smäll

Detta gör honom underligt psykologiskt.

Använd hans namn upprepade gånger när du skickar sms till honom

Vad detta gör är att göra din sms speciell och personlig, och det blir inte mycket bättre än så!

Spara smutsiga sms för senare

Gå inte över gränsen och börja med smutsiga texter. Du kan vara mild och subtil genom att erkänna för honom att du precis har kommit ut ur duschen eller något i linje. Ge honom dörren för att tänka smutsig men prata inte.

Låt honom undra med lite mysterium

Försök att inte ge honom alla detaljer eftersom det kommer att göra honom uttråkad snabbt. Så håll förklaringarna korta och söta så att han vill ha mer och mer.

Skjut textmeddelandet på natten om det är möjligt och se till att du inte visar honom din fulla hand

Låt hans fantasi göra jobbet för honom. En utmärkt väg att förföra en man.

Innan du blir alltför buren, här är några fasta regler för att förföra en man med ord.

Om du tror att bara en av dessa taktiker kommer att få honom, är du död fel. Det kommer att ta lite försök och fel och tid. Var alltid tålmodig och ihärdig.

Ingen regel passar alla så du måste vara försiktig med hur en man reagerar på din förförelsestaktik. Om du är med en man där synergin mellan er bara tar fart från början, så fungerar nästan alla förförelsemetoder.

Med andra män kan det bara finnas en väg att förföra honom och det kan ta mycket tid, du vet bara aldrig.

* Om du vill förföra honom på lång sikt, kommer långsam och stadig att vinna loppet. Gör det inte för uppenbart men var ihärdig när du behöver, med tillförsikt ihållande.

Ja, intimitet och fysisk beröring är mycket viktigt i alla romantiska förhållanden men det är inte allt. Det är lite knepigt men när du först lär känna en man kan du förföra honom med ord för att komma igång.

Det är lite mindre riskabelt än de fysiska grejerna.

Slutord

När det gäller att förföra en man med ord finns det inget lätt svar. Allt handlar om experiment och beräknad försök och fel. Ta reda på vilka expertstrategier som fungerar för dig och gå efter det.

Lycka till. Du klarar dig bra!

353aktier