Hur man retar din pojkvän

hur man retar din pojkvänIbland är det trevligt att skaka upp saker och krydda ditt förhållande - och lite ofarlig retande gör aldrig ont! Det är svårt att hålla på passionen och spänningen i ett förhållande, vilket innebär att du måste bli kreativ och smart för att se till att din pojkvän har en sak i tankarna, och det är du.

kärleksanteckning till henne från hjärtat

När du lekfullt retar en man öppnar han sig. Du visar honom att du bryr dig tillräckligt om honom för att vara uppmärksam på hans karaktär, önskemål, behov och vanor. Genom att få honom att känna sig speciell på ett kärleksfullt och dumt sätt vill han ge dig den uppmärksamhet du önskar och han kommer att känna behovet av att arbeta för att få kontakt med dig på en djupare nivå.Är det inte målet för något hälsosamt och meningsfullt förhållande?Genom att använda dessa experttips, tricks, pekare och taktik kommer du att visa din pojkvän att han är killen du inte vill vara utan, vilket innebär att du kommer att koppla ihop prickarna och ta reda på hur du får honom att längta efter dig Mer.Hur man retar din pojkvän

1 - Försök att bygga spänningen

Den här är inte bara för killen att räkna ut. Att lära sig bygga romantisk spänning mellan er är oerhört viktigt när du vill göra saker mer givande i ditt förhållande. Även om du är mycket nära kopplad sexuellt finns det nya hemligheter som hjälper dig att ta dig djupare in i din romantiska närhet.

När det gäller att reta honom på rätt sätt måste du titta på dessa faktorer.

Du måste veta vad sexuell spänning är.

Det är den alltid närvarande ingrediensen som leder till framtida tillfredsställelse. När du lär dig att stoppa en del av denna spänning och reta honom, ger du hans fantasi chansen att höja allt han känner. Prata om att få honom superupphetsad.

Omedelbar tillfredsställelse är också okej, men att lägga till denna långsamma sexuella spänning hjälper honom att önska dig ännu mer. Se till att han tittar på dig och låt honom skapa bilderna i hjärnan innan han blir belönad.

Se till att din timing är på.

Om du menar allvar med att skapa mer sexuell spänning mellan er två är det viktigt att du inte försöker ställa in det kronologiskt. Försök att ställa in ett par dagar eller till och med en vecka med mycket förväntan när allt är sagt och gjort.

En bra taktik är att ändra landskapet och kanske lämna staden i några dagar. Detta ger dig möjlighet att vara ifrån varandra och sms eller ring och prata sexigt med honom, medan du ser till att du inte kan röra varandra och följa upp ännu.

2 - Knacka in i hans fantasi

Det är här du måste komma in i skådespelerskläge. Visa honom aldrig för mycket men se till att han ser tillräckligt för att få sin motor att gå. Om du kan, se till att remmen 'av misstag' glider av axeln. Försök att äta en banan förföriskt, och när du är klar med duschen och handduken, se till att dörren är öppen precis för att han ska få en glimt.

Det finns oändliga sätt att utnyttja hans fantasi. Var inte rädd för att prova något annat, så du får honom alltid att gissa.

3 - Låt honom se ditt oberoende

Den här kan bli lite knepig. Även om ni bara har haft en fantastisk natt tillsammans, försök att inte visa honom för mycket tacksamhet. Lämna det i fred och få honom att undra hur han kan glädja dig mer. Ännu bättre, agera som om inget särskilt hände, och du kommer att dra honom in för att göra det till sitt uppdrag att behaga dig bortom din vildaste fantasi.

4 - Take A Stab A Cross-Dressing

Låt oss spola tillbaka till den ökända 80-erotiken Nio 1/2 veckor , där vi lärde oss om den ultimata retningen. Du behöver inte bli galen för att detta ska vara effektivt. Allt du behöver göra är att glida på hans arbetsskjorta utan behå under; det tar retningen till en helt ny nivå.

5- Sexig underkläder

Den här är säkert en no-brainer. Du vet vad han gillar, och du vet vad du känner dig sexig i. Allt du behöver göra är att glida in i din sexiga underkläder, och det kommer att skicka hans fantasi till en helt ny värld.

Om du vill ta det uppåt, gå ut och köp några nya sassy grejer. Kanske skulle han vilja se dig i en fin, tät byst och sexiga nätstrumpor? Ge det ett försök, för när det gäller de sexiga grejerna kan du inte gå fel.

6 - Sätt din doft långsamt medan han självklart tittar

När du rör dig själv försiktigt kommer det att värma upp din pojkvän. Spraya parfymen på handen och rör försiktigt i nacken och sedan på klyvningen. Jag kan ganska mycket garantera att han kommer att bli fascinerad.

7 - Skjut honom en stygg text när han inte förväntar sig det

Du kanske måste bli lite fräck och skicka honom en stygg text på jobbet när du vet att han är på ett möte. Var rakt på sak och se till att han vet exakt var du tänker, i rännan, förstås!

Omedelbart kommer han att vilja frigöra sin spänning, och genom att göra detta kommer du garanterat att ta bort hans sinne vad det än var och flytta det 100 procent till dig.

8 - Gå ut ur mörkret och in i ljuset offentligt

Detta är en riktigt effektiv väg att låta honom veta, tillsammans med hela världen, att du verkligen inte bryr dig om vad andra människor tycker när det gäller att vilja ha din man.

De goda nyheterna här, bufferten är att du är offentligt, så han kan verkligen inte gå för långt. Prata om att skapa den ultimata retan!

Han måste vänta och se, och det är vad det handlar om.

9 - Var inte rädd för att nämna dina exer

Detta kan bli lite farligt; att prata om dina ex-älskare kan dock utlösa lite svartsjuka - vilket är utmärkt för att skjuta upp honom! Killar vill alltid bevisa att de är bäst. Låt honom gå för det!

10 - Se till att du skickar bilder till honom

Var försiktig här, men den stygga bilden är lika effektiv som alltid. Ge honom några lekfulla bilder som inte är för höga. Han kommer gärna att du litar på honom och ännu mer glad att se att du inte har något emot att få honom avvecklad!

11 - Ge honom de långa blicken

Oavsett vad, du måste lära dig konsten att provocera blickar. Ofta talar handlingar högre än ord. Var säker och stark och se till att du låser ögonen. Prata om en total reta till max.

12 - Vad sägs om en dans?

Det här kan tyckas lite barnsligt för dig, men det fungerar definitivt! Vrid upp radion till din favoritlåt och släpp den. Visa honom hur dina höfter och kropp rör sig till musiken, och han vill aldrig att du ska sluta. Om du är okej med strippning tar du retningen till en helt ny nivå!

13 - Ge honom en passionerad kyss och sluta sedan

Du kan definitivt försegla alla dina retande ansträngningar med en super het passionerad kyss. Stoppa det kort för att få honom att undra mer. Detta kommer att ha en kortsiktig effekt på honom, så se upp. Detta drag kommer att reta honom och få honom att vilja flytta fram saker snabbt. Bollen ligger i din bana just nu.

14 - Försök arbeta med hans ego

Ett av de första stegen du bör ta för att reta din pojkvän framgångsrikt är att arbeta med hans ego. Se till att han är intresserad av dig på alla nivåer, inte bara hur du ser ut utan också hur du får honom att känna. Se till att du verkligen lyssnar på vad han har att säga. Behärska hans karaktär och börja arbeta med strategier för att lyfta honom. När du kan göra detta, känna honom på en djupare nivå, blir den retande taktiken andra natur.

15 - Pumpa upp honom med manliga komplimanger

Kvinnor som har behärskat den fina konsten att få män att känna sig macho har lättare att reta sin man. Varje kille gillar en tjej som får honom att känna sig manlig. När du gör detta riktar du hans uppmärksamhet på dig och han kommer att vilja höra mer. Att berätta saker för honom, som om han är så stark och sexig, går väldigt långt i att reta din pojkvän.

Låt honom veta hur säker och skyddad du känner dig omkring honom. Kontrollera sedan att han kan se att du verkligen inte behöver honom för att skydda dig alls. En lysande retesteknik.

16 - Medge något för honom om dig

Det är super lätt att reta din pojkvän genom att berätta för honom något du är generad över. Berätta för honom något personligt som har hänt dig eller öppna dig själv och låt din fantasi bli lite galen.

Berätta för honom att du drack för mycket vin och tappade mager i grannens pool eller att du åkte på en båttur och avvecklades i en pole dance-tävling.

Det kommer att öka hans motorer snabbt.

17 - Visa honom något visuellt

Det här behöver inte vara något mycket smutsigt. Försök att korsa och korsa benen några gånger eller ha en topp med en halsringning som är tum lägre än vad du normalt tar på dig. Nyckeln här är att du agerar som om du inte har någon aning om att du retar honom. Att hålla det oskyldigt gör det riktigt, riktigt sexigt.

18 - Nå ut och röra vid honom ovanför styrelsen

Om du verkligen vill reta din pojkvän måste du använda en liten fysisk beröring. Det här är den lekfulla typen, inte åtgärden. Rör vid hans ben eller lägg din hand försiktigt på hans bröst när han minst förväntar sig det.

Elektrifiera honom med din beröring, och retningen värms upp mycket snabbt.

19 - Nå ut och spela med allt du kan

Detta är ett annat oskyldigt och mycket effektivt retande trick. Använd händerna för att låta honom få veta vad du tänker på genom att förföra fingrarna förföriskt runt ditt glas, snurra håret omedvetet runt fingret eller jämna ut toppen fint och långsamt.

Resultatet är att du kommer att få honom att tävla, och det är den ultimata retningen.

20 - Uppmuntra honom oskyldigt att röra dig

När du vill reta din pojkvän under radaren, ge honom en anledning att röra dig. Be honom att gnugga axlarna för att de är spända eller be honom att klia på ryggen.

Ta reda på en anledning att be honom lägga händerna på dig. Prata om ett smart drag för retan.

21 - Släpp något i syfte

Det här är ett annat flörtig sätt att reta din pojkvän. Släpp något medvetet och se till att du placerar dig så att du kan böja dig ner framför honom så att han får en bra lång titt på din rumpa.

Det kan vara en penna, borste, ditt läppstift, vad som helst; se bara till att alla ögon är riktade mot dig.

22 - Snap A Sexy Selfie

Du kan skicka den här via sociala medier eller direkt till hans cell. När han ser att du ser väldigt het ut i den sexiga svarta klänningen kommer han att ha dig i åtanke direkt. Fantasierna kommer att börja, och han kommer inte att kunna vänta mycket längre för att få tag på dig.

23 - Ta en dusch framför honom

Med den här kan du antingen nonchalant berätta för honom att du är på övervåningen för att ta en dusch, eller så kan du bara hoppa in när han klär sig på jobbet. Ta ögonkontakt med honom medan du tvättar dig, så blir han svag i knäna.

Var noga med att nästa gång bjuda in honom att följa med dig.

24 - Strip Down For Him

Nyhetsflöde! Det finns ingen man på planeten som inte gillar en bra striptease. Tänk på att det är ännu bättre när han inte behöver be om det. När du tar av dig dina kläder visar du honom att du är säker på dig själv och du får honom att känna sig önskad.

25 - Var inte rädd för att göra lite smutsig dans

Sätt på dina sexiga låtar, klä dig alla sexiga och låt din kropp förföriskt rytmas. Gnugga dig upp och ner på honom och se till att han inte kan ta ögonen från dig. Prata om att värma upp saker snabbt.

26 - Vänd ditt hår

Studier visar att killar tycker att det är förföriskt när en kvinna vänder håret. Se bara till att det ser naturligt ut, inte som om du medvetet gör det. Det här är en gång under retan där du inte får ögonkontakt med honom. Det gör det bara super sexigt.

27 - Bär den sexiga parfymen

De flesta män gillar en kvinna som luktar gott. Välj en sexig parfym som drar honom till dig. Håll dig borta från de blommiga som äldre damer verkar ha på sig i hissen; det är bara lite för mycket.

Håll dig med de mysiga parfymerna, vanilj eller röd sammet, så får du honom under din besvärjelse.

28 - Body Lace Works

När du bär spets visar du precis tillräckligt för att lämna mycket åt hans fantasi. Håll det snyggt och var inte rädd för att lägga i lager. Lite genomskinlighet och lite täckning är den ultimata retningen.

29 - Skicka honom en direkt text

Se till att du flaggar honom i förväg om att nästa text bara är för hans ögon. Om han är på jobbet och ditt meddelande dyker upp är det kanske inte det smartaste steget. Skicka honom en syndig text som förklarar exakt vad du vill göra mot honom. Ju fler detaljer desto bättre. Det kan till och med vara en röstnot om det fungerar bättre.

Tanken är att sätta hans fantasi i brand med dig som huvudevenemang.

30 - Spika honom med kyssen

Det här är en stor plåga men bara när han minst förväntar sig det. Lås läpparna med honom plötsligt när du går ner på gatan. Luta dig över mitt på middagen och ge honom en fin förförisk kyss och vänd sedan tillbaka till att äta.

Detta kommer att sätta fokus på dig direkt, även om hans hjärna var i full kraft arbetsläge.

Gör och inte att reta din pojkvän

# 1 - Använd inuti skämt

# 2 - Håll det lekfullt och lätt

# 3 - Se till att det fungerar åt båda hållen

# 4 - Reta men se till att du har en lösning

Du kan lekfullt reta honom att du har hittat nycklarna som han alltid tappar; se bara till att du ger honom en plats att sätta dem för att hjälpa till att bilda en god vana. Att reta på vilken nivå som helst är bra till en punkt, då blir det snabbt gammalt.

# 5 - Gör inte narr av några brister i hans karaktär eller slå de mjuka fläckarna

Ingen gillar att bli retad över saker de verkligen är känsliga för. Även om du försöker vara lätt med retan, se till att du undviker saker som verkligen kan skada din pojkvän.

# 6 - Gå inte överbord

Detta är mycket lättare sagt än gjort. Kom alltid ihåg att retas är lekfullt och roligt till en punkt. Se till att du vet när du ska släppa det och gå vidare. Om du inte gör det kommer du att förvandla vad som kan ha varit en magisk tid till en annan kamp.

# 7 - Slå inte på repeat

Retande är ett utmärkt sätt att få din pojkväns odelade uppmärksamhet, men du vill inte göra det hela tiden. För mycket retande tar bort magin, och därmed kommer din gnista att dö.

Pace dig själv med retningen, och det kommer att fortsätta arbeta till din fördel.

# 8 - Försök att inte ta det för allvarligt ... det gäller båda

När du retar din pojkvän visar du honom att du känner honom inifrån och ut. Retande är hur du kan visa honom hur mycket du älskar hans speciella egenskaper och vad du beundrar om honom. Se bara till att du inte tar det för allvarligt eftersom det ibland bara gör ont.

Slutord

Att lära sig att reta din pojkvän är en försök och felprocess. Du måste påminna dig själv om att du inte alltid kommer att slå spiken på huvudet av olika skäl.

Retning är ett oskyldigt och roligt sätt att låta din pojkvän veta att du uppskattar och älskar honom och har förtroendet att gräva lite djupare med anslutningen. Det finns inget sexigare än en självsäker kvinna.

Använd dessa tips och tips för att få ut det mesta av dina retningsfärdigheter. Följ din pojkväns ledtrådar och se till att han gillar det här lika mycket som du är.

Övning blir inte perfekt, men det kommer att göra det bättre. Ha kul och var inte rädd för att testa vattnet med nya retande tekniker du stöter på.

237aktier