Hur man berättar för en tjej som du gillar henne - tips, tricks och expertråd för att landa flickan i dina drömmar

hur man säger till en tjej att du gillar henneHur säger jag till en tjej att du gillar henne? Vad som är VIP är hur mycket hon gillar DIG, inte hur mycket du gillar henne.

Jag vet att jag är skyldig till detta misstag och tänker ju mer jag gillar den här tjejen desto mer skulle hon vilja ha mig tillbaka och inte bryta mitt hjärta i zillioner.Men sluta och tänka på det en sekund. Det spelar ingen roll en tonårig bit hur mycket du gillar henne för att gilla henne mer kommer inte att göra henne som dig tillbaka.Det är bara inte så det fungerar - Period.En tjej kan inte tvinga sig att gilla dig, åtminstone inte långsiktigt och oavsett vad det scenariot kommer att sluta i katastrof; lita på mig snälla.

Första saker först eftersom det är dags för dig att vidta åtgärder för att få din tjej. Du måste lära dig att ge henne tydliga signaler om att du gillar henne. Och medan vi håller på med det kommer vi också till vad vi inte ska göra / säga för att få en tjej.

Det finns alltid två sidor för varje mynt, eller hur?

Här är några få beprövade, testade och riktiga tips, tricks och premiumstrategier som hjälper dig att kommunicera till den speciella flickan som du vill ha hennes odelade uppmärksamhet.

Förstå att du kommer att behöva bli obekväm för att bli bekväm här. Det finns ingen väg runt den.

Upp med hakan! Låt oss börja!

Hur man berättar för en tjej att du gillar henne

Pekare en - var direkt och rakt framåt

Jag ger dig det här alternativet först men det borde verkligen vara din sista utväg. Beroende på vilken personlighet du tycker om kan du skrämma henne för tidigt. Och vi vill inte ha något för tidigt, rätt pojkar!

Denna taktik ger henne möjlighet att starta dig till trottoarkanten bara för att hon är otrogen. Inte nödvändigtvis för att hon inte är intresserad av dig.

Fortsätt med försiktighet. Försök att hålla dig rakt till punkten och bli inte allt gushy sörjig heller.

Pekare två - gör tid för henne

Det är ganska uppenbart om du tar dig tid att umgås med henne, kommer hon att inse att du verkligen gillar henne. Om du inte gillade henne skulle du inte umgås med henne, eller hur?

Ju mer tid du spenderar med henne, desto starkare blir meddelandet att du verkligen gillar henne. Du behöver inte ens öppna munnen med den här pekaren. Handlingar säger mer än ord.

Pekare tre - se till att du är lekfull!

När du vill berätta för en tjej att du gillar henne, måste du se till att du INTE kysser hennes rumpa och lägger upp henne på en prinsesspiedestal. Allt som gör är att berätta för henne att du inte är tillräckligt bra för henne och du ber om en chans att vara med henne.

Det är skit!

Du vill toppa hennes nyfikenhet och dra henne till dig och en av de bästa vägarna för att göra det är att vara lekfull, rolig och rolig. De flesta tjejer har en söt plats för den uppriktiga 'knäppa' killen som gillar att le och ha kul, enligt experterna på Herrtidning i alla fall.

Pekare fyra - Se till att du gör det dags att reta henne

Om du retar henne säger du till henne att du vill vara med henne; att du gillar henne. Hon vill verkligen inte att du ska vara rädd för henne eller skrämmas av henne. Att leka reta henne säger att du är lättsam och att du vill lära känna henne bättre.

Det är magiskt i mina böcker ... kraftfullt.

Pointer Five - Berätta för henne att du gillar henne med ren jungfruvänlighet

Enligt förhållandet specialister på WikiHow , du behöver inte hoppa in i romantiskt läge men du bör komplimangera henne. Tänk på att dessa måste vara uppriktiga komplimanger.

Tänk på det som 'jag gillar dig' beteende.

Om hon blir lite generad är du på rätt väg. Lyssna på vad hon säger och se till att du hjälper till att få henne att känna sig öppen och bekväm - Period.

Pointer Six - När du är redo att låta henne veta hur du verkligen känner - hoppa direkt in

Se till att när du är redo att verkligen berätta för henne att du gillar henne att du inte gör det framför en massa människor; det är ostlikt. Det får henne bara att känna sig instängd. Ta henne åt sidan i en minut när tiden är rätt och berätta för henne att du gillar henne.

långt kärleksbrev till min flickvän

Pointer Seven - Påminn henne om att du uppskattar hennes vänskap

Den här kan verka lite dum på ytan men det är det helt inte. När du påminner henne om att du är tacksam för att du är vänner håller det bara dörren öppen för något mer.

Pekare åtta - Se till att hon förstår skär halsen tydligt där det är Zippo-tryck

Det enklaste sättet att förstöra en stor sak är att sätta in tryck. Det spelar ingen roll om det kommer att fungera mellan er eller inte. Det som är viktigt är att du har sagt till henne att du vill vara mer än vänner och om hon känner samma sak går du framåt.

Om hon inte känner detsamma måste du lugna henne, oavsett hur mycket det kan skada, att du förstår och accepterar om hon inte känner detsamma.

Lita på mig ... Det värsta du kan göra är att försöka tvinga ett ensidigt förhållande ... gör det bara inte!

Pointer Nine - Fråga henne

Se till att du är specifik och ge henne en tid och ett datum, var inte önskvärt, enligt experter på Kvinnans dag.

Om hon vill ha mer, se till att du gör det officiellt med ett speciellt datum ute tillsammans. Det är verkligen lätt peasy att vinna hennes hjärta; gör det inte komplicerat.

Pekare tio - håll dig fri från 'romantiska' gester

Alla linjer som du har sett i romantiska filmer fungerar bara inte i verkligheten. Var dig själv och håll det enkelt. Snälla berätta inte för henne att du älskar henne och snälla använd inte några ostiga linjer på henne. Om du gör är du ensam. Ingen tjej vill höra skiten - Perioden ... och inte den röriga sorten.

Dessa experttips och logiska knep kommer att hjälpa dig att naturligt fånga uppmärksamheten hos den tjej du vill lära känna bättre. Ett steg i taget är hur det fungerar.

Om du skyndar på det eller trycker på henne kan jag garantera att du kommer att krossa kungligt. Var du. Var uppriktig. Var öppen och ärlig så har du en fantastisk chans!

vad är några sexuella frågor att ställa en kille

Vad man INTE ska säga när man funderar på hur man kan berätta för en tjej att du gillar henne

Ingen-ingen - Blindside henne aldrig med det!

Om den här tjejen du gillar inte har någon aning om att du existerar, gör henne inte blind! Hon kommer bara att anta att du är en kryp. Nyhetsflöde - Att inte veta är verkligen desperat.

No-No Two - Ge henne aldrig pengar

Om du delar ut pengar kommunicerar du till henne att du är desperat efter hennes uppmärksamhet och kärlek och hon kan använda dig hur hon vill - Eek! Det här är inte den bästa vägen att vinna henne, lita på mig.

Försök inte vara hjälten ... var bara snälla.

No-No Three - Lägg inte upp henne på prinsessslottet än

Om hon vet att hon har lindat dig runt fingret, har du allvarliga problem. Se till att du låter henne veta att du gillar och uppskattar henne, men får henne aldrig att tro att hon är den sista kvinnan på jorden. Helig skit!

No-No Four - Don't Get Her Family or Friend To Tell Her

Det är bara 'förlorat!' Om du försöker få någon annan att berätta för henne att du gillar henne, kommer du bara att skrämma bort henne och skrämma bort henne. Ringer till alla fega ...

Var inte lurig-konstig. Gå upp och säg själv att du gillar henne.

No-No Five - Don't Use The Beer Goggles Method

Ja, att ha några drinkar i dig kommer att lossa dig och ibland utlösa verbal diarré. Men det är inte den bästa vägen att berätta för en gal att du har koll på henne.

Det är okej att dricka och ha kul men förstöra inte ögonblicket genom att bli allvarlig på henne.

Obs! Du kan inte lita på ditt omdöme när du dricker, så gör inte misstaget att förstöra vad som kan vara en magisk sak ... gör det bara inte.

No-No Six - Inga bokstäver tack!

Att skriva ett brev före datorer och mobiltelefoner etc brukade vara ultra romantiskt men nu är det ganska halt. Det här är en riskabel rutt, för om det inte fungerar kommer du att spränga dina chanser.

Du är bäst att undvika denna rutt för att försöka fånga upp en flickas uppmärksamhet.

No-No Six - Emotionell överbelastning

Det här kan bara fungera i filmer men jag kan ganska mycket garantera att det INTE kommer att fungera i verkligheten. Visst att du kanske tror att det är en klok uggla att lägga allt där ute på bordet men det är det inte.

Den här vägen kommer att slå tillbaka i stor tid på dig och du kommer att känna dig som en dork och du kommer inte att få flickan.

Den enda gången du bör bli allvarlig känslomässigt är om du redan har ett förhållande där förtroende har skapats. Det betyder att du är ombord med din kommunikation och det är dags att öppna upp lite mer.

Hur man stänger av en kvinna!

Fråga män relationsexperter är överens om att det är svårt att berätta för en hottie att du vill vara mer än vänner, kom överens? Som sagt, det är VIP att du är medveten om några större affärsbrytare i allmänhet. Detta ökar åtminstone dina chanser till framgång med damerna!

Turnoff One - Cheapo!

Det betyder inte att du måste shoppa henne, täcka hennes räkningar och göra det julmorgon varje dag. Du bör dock vara uppmärksam på de små sakerna och splurge lite.

Berätta inte för henne att hon behöver beställa vatten på en restaurang eller klaga på att sallad kostar några dollar mer än du är oljiga pommes frites. När du oroar dig för varje dollar ser du billig ut och detta kan komma att vara elak - eek!

Turnoff Two - Mama's Boy

Om du konsulterar din mamma om varje beslut du fattar, lär du dig bättre att stoppa Vito! Att vara nära din mamma är jättebra men hon borde inte köpa dina underkläder eller berätta för dig hur livet ska gå vidare. Du måste vara en stor pojke om någon tjej kommer att släppa in dig.

Avstängning tre - negativt socialt

Om du vill att en gal ska gilla dig, måste du kontrollera negativen vid dörren. Detta innebär att du använder ditt tack och tack, tips när du är ute, klag inte. Du får browniepoäng för att öppna dörrar och hjälpa små gamla damer tvärs över gatan med sina livsmedel.

Turnoff Four - Brag-Head

Om du försöker imponera på en tjej måste du ställa frågorna och zipa om dig själv. Inte riktigt men du bör göra en vana att lyssna mer än att prata. Allt kan inte handla om dig. Hitta balansen.

Avstängning fem - Telefonstörningar

Cosmo experter säger att det är ett dåligt drag om du drar ut mobiltelefonen istället för att vara uppmärksam på flickan framför dig. Det är helt enkelt oförskämt. Det meddelandet säger att jag inte riktigt bryr mig om henne och hellre vill fisa min telefon.

Turnoff Six - Spela med privaten offentligt

Gå inte ens dit. Ser du bara till att de fortfarande finns där? Jeesh!

Turnoff Seven - agerar som en stor bebis när sjuk

Den här gör mig helt nötter! Alla blir sjuka och livet fortsätter. Det finns fortfarande saker som måste göras och det finns alltid någon sjukare än du. Sluta gnälla ... det suger!

Avstängning åtta - bär slips

Det är som att fästa ditt skräp i kroppen. Boxershorts är SÅ mycket sexigare. Översättning ... dumma underkläderna snälla.

Turnoff Nine - Hoppar över förspel

Jag vet att den här är lite mer involverad än att bara ta reda på hur man säger till en tjej att du gillar henne, men det är ändå VIP. När du hoppar över den intima delen av kön riskerar du chansen att få henne att känna sig använd. Behöver jag säga mer?

galna sexfrågor att ställa en kille

Avstängning tio - stör inte hygien

En tjej vill ha en kille som borstar håret, duschar, borstar tänderna, rakar sig, satsar på att klä sig snyggt och bär sexig köln. Det är ändå en start. Slutsatsen är att du måste ta hand om dig själv om du ska få flickan.

Kroppsspråk och vad det betyder

Experterna säger att upp till 90% av kommunikationen kommer från kroppsspråk. Lutar hon sig in i dig eller vänder sig bort? Skrattar hon och rör vid din axel? Är armarna korsade och ser hon nervös ut?

Det handlar inte bara om vad du säger när du försöker fånga en odelad uppmärksamhet hos en flicka. Ditt kroppsspråk och hennes talar underverk i helheten.

Röd bok säger att det är extremt viktigt för dig att lära dig att tolka kroppsspråk. Du måste bli expert med de tysta signalerna så att du kan berätta för den där speciella flickan att du vill ha mer; utan att säga ett ord.

Positivt tecken en

Mjuka läppar som håller på den extra sekunden är primo. Vad det säger är att du är glad att se henne och att du vill ha mer. Gå inte överbord, bara se till att när du kysser är det inte bara en peck; det är ett helt annat budskap.

Varningstecken ett

En hård kyss med slutna läppar. Detta ropar ut till världen du är nervös och inte bekväm att kyssa. Om du inte är redo att kyssa ännu, är du bäst att hålla fast vid de fina stora björnkramarna.

Positivt tecken två

Att sitta bredvid varandra vid en monter i en restaurang är en fantastisk signal, du gillar den här tjejen! Lyckliga par vill vara nära varandra.

Varningstecken två

Om han zippar igenom middagen och du tar den första biten av din sallad kanske du vill stanna och tänka en stund. Att äta med varandra i samma takt innebär att du är bekväm och respekterar varandra.

Sakta ner det och se till att du är åtminstone på samma sida.

Positivt tecken tre

Ögonkontakt är viktigt om du ska visa en tjej du vill vara med henne. Detta ropar självförtroende och det är otroligt attraktivt för en tjej. För mig är det också super sexigt.

Varningstecken tre

Ögon slutna och uppenbar stelhet kommer i stort sett att döda affären. Koppla av, titta på henne och njut så skickar du alla rätt signaler.

Positivt tecken fyra

Att gå synkroniserat kan tyckas lite konstigt men det är perfekt när du försöker att bejla en viss tjej. Detta visar bara att du respekterar henne och inte tänker ovanför henne i någon form eller form. Det är helt enkelt magiskt.

Varningstecken fyra

Om du alltid går framför henne är det INTE bra. Berättar för henne att du tycker att du är bättre än henne. En tydlig signal att hon ska springa långt och snabbt.

Positivt tecken fem

Att nå ut och röra vid henne är ett utmärkt sätt att skicka henne det tecken du gillar henne. Det betyder inte att du famlar henne, det betyder bara att du rör vid hennes axel och kanske lägger armen runt henne en gång ett tag.

Varningstecken fem

Om du inte gör något försök att göra fysisk kontakt alls skriker det till henne att du verkligen inte är intresserad. Om du måste, kan du fråga henne om du kan hålla handen eller lägga armen runt henne.

Var tålamod och förståelse. Det kan ta lite tid att värma upp dig och det är helt normalt.

Elite Daily specialister har några tips för dig om du verkligen gillar en tjej. Några enkla steg för att visa henne att du bryr dig:

Steg ett - Fråga henne på ett datum

Om du frågar henne på ett datum och gör det till ett verklig datum kan du inte förlora! Kanske tar du henne till middag och en film eller tar du en vandring och picknick? Lita på mig när jag säger att en tjej uppskattar när du tar ut henne. Det spelar ingen roll var, bara se till att du gör det officiellt.

Steg två - Spela US-kortet

När du pratar om dig och den här tjejen på sociala medier, Instagram och så vidare, ropar du ut till världen, du gräver den här tjejen och vill ha mer. Ur ett flickperspektiv är det helt coolt. Det får henne att känna sig värderad och omhuldad, önskad om du vill och det är ovärderligt i det stora spelet i relationslivet.

Steg tre - Arbeta med momentum

Naturligtvis är vi alla upptagna och det är verkligen svårt att planera ibland. Men du måste se till att du ställer ut saker framför er två att se fram emot. Även om du arbetar sex dagar i rad, se till att du bokar henne till middag på din lediga dag.

Vad detta gör är att hon känner sig viktig och det ger er båda något att se fram emot.

Steg fyra - Visa henne att du bryr dig

Skicka blommor om du vill men se till att du hittar ett sätt att visa henne att du bryr dig och du tänker på henne. Gör det via text om du måste, men se till att du håller på med hjärnan då och då. Det är slutresultatet i mina böcker

Slutord

När du vill hitta en effektiv väg att berätta för henne att du gillar henne är det inte så enkelt som det verkar. Ju mer information du har i din noggin, desto bättre och dåligt, desto bättre.

Använd dessa tips, tricks och expertstrategier för att hjälpa dig med din strävan. Var dig själv, var verklig så får du den tjejen du har fått ögonen på.

Allt som finns kvar är att du ska vidta åtgärder. Du måste bli obekväm för att bli bekväm, eller hur? Gör det! Du klarar dig bra!

tjugoettaktier